Gość: jola IP: 80.51.237.* 20.07.05, 10:42 JESTEM ZE STRZELCEM JUZ 4 LATA I JEST CUDOWNIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostol Re: STRZELEC - STRZELEC 21.07.05, 23:31 Nie boj nic, przyjdzie kryska na matyska :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.07.05, 15:40 ja tez jestem ze strzelcem juz ponad 5 lat i jest nam cudownie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 16.01.06, 14:02 Strzelec to dla mnie moj idealny partner, jest mi z nim doskonale i moglabym z nim byc juz zawsze:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.ipt.aol.com 24.07.05, 16:56 jestem ze strzelcem,,,nie mam nic do dodania ,,,jestem szczesliwa...choc wszyscy mowia ze strzelec i strzelec -nic z tego niebedzie...czas pokaze...pozdrawiam wszystkie strzelce--)---> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makata Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 81.15.170.* 15.08.05, 07:21 bo tak naprawde to nie ma znaczenia jaki kto ma znak zodiaku, licy sie osobowośc i to jaki jest. Ja ze swoim partnerem w takim razie nie powinnam mieć szans na jakikolwiek zwiazek, jeśli ktoś chce usprawiedliwiac rozstania znakiem zodiaku to....trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:57 Poznałam Strzelca i sama jestem Strzelcem. W swoim towarzystwie nie możemy się opanować, tak nas do siebie ciągnie. Mam wrażenie, że będzie to trwać wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola19 Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:47 Tez mysle,ze to pasuje jednak moj kolega ktory mi sie podoba chyba niestety traktuje mnie jako kolez.a tez jest strzelcem jak ja.bardzo dobrze,ze sie dogadujemy i gada nam sie dobrze,ale nie wiem co powinnam robic,zeby jednak zaczal czuc do mnie,odp.papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.bcf.pl / *.bcf.pl 23.08.05, 13:36 A ja jestem ze swoim strzelcem juz 7 lat, a od roku malzenstwem i potwierdzam, ze jest cudownie. Mysle, ze wazne jest z ktorej kadencji znaku jestesmy i tak na naszym przykladzie; ja jestem z samego poczatku i rzeczywiscie jestem troche postrzelona i bardziej zywiolowa od mojego meza, ktory jest z ostaniej kadencji i jest bardziej spokojny, czasami nawet irytuje mnie jego spokoj ducha :-) Jednak koniec koncow jestesmy bardzo podobni do siebie w swoich upodobaniach - nie wiem czy to kwestia znakow zodiakow, ale najwazniejsze ze swietnie czujemy sie w swoim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:08 ja jestem strzelcem i jestem super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa i hubert Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.05, 21:34 a zato my szczesliwymi strzelcami od 3 lat jest naprawde wspaniale i lepiej juz niechcemy pozdrawiamy wszystkich strzelcow.POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta strzelec Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 85.128.* / *.crowley.pl 02.01.06, 22:41 jestem ze strzelcem 5dni z znamy sie 8 dni i z nikim nie dogaduje sie lepiej <jak narazie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.is.net.pl 12.01.06, 07:16 tez jestem ze strzelcem i jest cudnie troszke sie boje ale jest cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady stardust Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.toya.net.pl 12.01.06, 21:00 jestem ze strzelcem dopiero 2 lata, a juz jestesmy zareczeni:) dla mnie to idealny partner na cale zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia 30 Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:15 Jesteśmy strzelcami oraz "ósemkami'i pomimo że tak podobni ( o czym ktoś mógłby powiedzieć że przeciwieństwa się uzupełniają) my jesteśmy od roku szczęśliwi i zadowoleni że mamy siebie.........Tyle lat na siebie czekaliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.net.pl / 80.51.253.* 16.01.06, 15:21 racja...nie ma to jak strzelec i strzelec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.mitech.com.pl / 80.51.245.* 16.01.06, 22:09 zakochalam sie w strzelcu i on chyba wemnie tez i jest mi z tym dobrze i tez raz bylam ze strzelcem bylo nam super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 83.168.120.* 17.01.06, 17:12 bylam ze strzelcem 4 lata. na szczescie to juz za mna bo bylo beznadziejnie, jakbym dziecko wychowywala. nie wiem jak wytrzymalam 4 lata?? ale mozliwe ze to byl wyjatek ktory potwierdza regole... ale i tak bardzo zle to wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monilopek Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.cm-upc.chello.se 21.01.06, 00:08 Pewnie dlatego ze sama nie jestes strzelcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.org 21.01.06, 14:22 Zgadzam się ,STRZELEC to "duże" DZIECKO,które tupie albo się dąsa , jeśli otrzyma odpowiedz która go nie satysfakcjonuje.Pozdrawiam . Znam to jeszcze jestem z STRZELCEM.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.org 21.01.06, 14:27 To miało byc forum STRZELEC. Przepraszam za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do Monilopek IP: 83.168.120.* 21.01.06, 19:18 jestem strzelcem i znam strzelce, a ten byl jakis taki... ale jak juz pisalam moze to byl wyjatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 83.238.68.* 27.01.06, 18:22 mialam juz innych chlopakow ale strzelec okazal sie tym najlepszym mysle ze to byl trafiony strzal w 10 bardzo sie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:10 ja takze jestem w zwiazku ze strzelce i uwazam ze jest najwspanialszym partnerem pod sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosenza Ciekawość IP: *.server.ntli.net 27.02.06, 17:47 Jestem niezmiernie ciekawa jak by to było z kims tak bardzo podobnym do mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Ciekawość IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.03.06, 21:21 Jestesmy strzelcami. razem od 2,5 roku. A na dodatek... urodziliśmy się dokładnie tego samego dnia!!! Ta magia działa do dziś. I oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: strzelec - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:32 Byłam ze strzelcem 2 tygodnie było cudownie do póki zorjentowałam sie że mnie zdradza!! :( no coż może nie było nam pisane być razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iv Re: Strzelec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.04.06, 09:26 Strzelce sa wspanialymi ludzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvia Re: Strzelec IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:56 Ja tez jestem strzelcem i jestem bardzo z tego dumna. Moj maz takze jest strzelcem , jestesmy ze soba ponad 5 lat i zaczyna być nudno :(((( On za mna nie nadąża...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.piotrowska Strzelec-Strzelec 17.05.06, 19:54 Mieszanka wybuchowa!!A mówią, że to przeciwieństwa się przyciągają, a ja ze swoim chłopakiem jestem szczęśliwa jesteśmy strasznie podobni do siebie niemal, że we wszystkim.(on z 24.11 ja z 23.11).Nie ma to jak Strzelce.Zawsze się dogadają.On ceni moją wolność i nie zależność ja jego też!!W końcu jakiś partner, który potrafi mnie tak naprawdę zrozumieć i pokochać taką jaka jestem :).Przynajmniej nie musze tłumaczyć niektórych moich zachowań, bo on ma tak samo i wie o co mi chodzi :).Kocham go strasznie.Tyle czasu na niego czekałam. pozdrawiam wszystkie Strzelce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: strzelec IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.06, 14:56 Byłem ze Strzelcem 22 lata ... ale strzelec zamienił się w skorpiona. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: strzelec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.08, 13:46 Czyli co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga strzelec-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 14:09 Jesteśmy razem 16 lat i z każdym dniem rozumiemy się coraz lepiej. O niektórych rzeczach nie musimy rozmawiać wcale, bo czujemy i myślimy to samo. Nawet wytworzyliśmy między sobą coś w rodzaju więzi telepatycznej. Są oczywiście wzloty i upadki, ale zawsze udaje się nam dojść do porozumienia. Mamy trzech synów ( też strzelców)i porozumiemamy się bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: strzelec-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:14 tez jestem strzelcem i ze strzelcem byłam 9 lat.Okazał się draniem (zdradzał mnie i zrobił wszystko bym o tych pięknych chwilach,które przeciez były,szybko zapomniała.Zyczę mojej następczyni takiego samego zakonczenia-bo napewno ono nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali strzelec - stzrelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:36 ja tez jestem ze strzelcem i też jest mi jak w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: strzelec - stzrelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:47 ja jestem z 25.11 on z 24.11 bardzo byśmy chcieli być ze sobą ale... ciągle coś lub ktoś staje nam na przeszkodzie:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia i Krzys s-s IP: *.chello.pl 08.01.07, 02:11 jestesmy razem od 340 godzin i jest wspaniale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola 3 strzelce IP: 217.98.251.* 10.01.07, 17:55 Jestem ze strzelcem 20lat i nawet nasza pierworodna to strzelec. Córka jest z tego samego dnia i miesiące co ja. Wszyscy jesteśmy grudniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cadec ToXic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:49 My byliśmy 2,5 roku i zrobiło się poprostu tokstycznie... Nikt nie ustąpił choc każdy twiersził, że kocha a już tego nie bylo czuć...I też wydawało mi się że strzelec i strzelec (ja 09.12 on 16.12) to super zgranie i w ogóle wiele strzelców łączy się ze strzelcami... a u nas jednak dość szybko skończyło się jak tylko jednemu coś nie pasowało... Kto wie, może mnie zdradzał, skoro kilka dni po rozstaniu już była obok niego inna...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Strzelec - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:50 jestem ze strzelcem 2,5 roku i jak jest dobrze to jest max dobrze,jak jest źle to max źle. Oboje wybuchowi, podobienstw tyle co przeciwienstw, ale sie kochamy :) Ja do tego jestem typem który jak cos chce to tak ma być jak nie ma to tupie nóżką i foch nie do przejscia - taki troche duży dzieciak ale mysle ze to wynika tez po czesci z charakteru i wychowania a nie do końca ze znaku zodiaku. Jak sie nie pozabijamy w złości i te negatywne odczucia z siebie wyrzucimy to bedziemy sie kochać do końca świata i o jeden dzień dłużej :) Strzelce są w porzadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Strzelec - strzelec IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 12:01 Byłam ze strzelcem 2 lata i też wydawał mi się cudowny,do czasu kiedy dowiedziałam się,że ma żonę i dziecko,jego żona to też strzelec i pewnie myśli to co ja,że jest kochana i jedyna...:( Pobrali się kilka mies temu a mimo to,nadal spotykał się ze mną....i ciągle słyszałam,że bardzo kocha...Całkiem przypadkiem dowiedziałam się o niej i czar prysł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Strzelec - strzelec IP: *.tktelekom.pl 02.06.09, 11:17 Pisałam tu w 2007 r. ze nie mogę być ze swoim strzelcem, ale życie robi niespodzianki po tych kilku latach spotkałam innego strzelca, tez ur. 24.11 bardzo fizycznie podobnego do tamtego chłopaka, i jest nam razem cudownie :-D pozdrawiam wszystkie strzelce --->>> Odpowiedz Link Zgłoś