brunchild_a 27.07.05, 13:49 co oznacza koniunkcja słońca do saturna w X domu w horoskopie urodzeniowym? dzięi za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunchild_a Re: koniunkcja słońca do saturna 27.07.05, 13:53 zapomniałam dodać, że w znaku panny Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: koniunkcja słońca do saturna 27.07.05, 17:58 Witam, Saturn w X domu sprzyja karierze, nauce, zdobywaniu uznania na forum społecznym. Tranzyt Słońca do Saturna trwa jeden dzień, ale może być to dzień, w którym te własnie sprawy będą istotne lub staną się tematem decyzji czy przemyśleń. Może być też tak, że kogoś trzeba będzie do siebie przekonać, z kimś chwilę powalczyć po to, aby postawić na swoim :) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
brunchild_a Re: koniunkcja słońca do saturna 28.07.05, 07:05 dzięki za odpowiedź, ale dopiero dziś zauważyłam, że pomyliłam się, ponieważ tego saturna i słońce mam w IX domu urodzeniowym, oczywiście w znaku panny pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: koniunkcja słońca do saturna 07.03.23, 12:50 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś