Dodaj do ulubionych

RYBY - BYK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:41
strzal w dziesitke bardzo dobra opinia
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasia Re: RYBY - BYK IP: *.man.czest.pl 26.08.05, 20:47
      Absolutna pomyłka, nie zgadza się! Ja jako ryba jestem aktywniejsza, Byk to
      leniuch czekający na gotowe,W związku to ja jako ryba jestem gwałtowna, nerwowa
      i nieustępliwa.
    • Gość: myszz Re: RYBY - BYK IP: 213.17.144.* 07.09.05, 22:11
      on leży, ja latam ale jestem bardziej wyciszona niż mój nerwus :)
      • Gość: maja Re: RYBY - BYK IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 29.09.05, 13:56
        Hehe a u mnie na odwrót - on lata ja leżę i to ja jestem bardziej nerwowa :o))
    • Gość: ann Re: RYBY - BYK IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 11:45
      a u mnie to sie sprawdza
      • Gość: maryska Re: RYBY - BYK IP: *.chabrowe.net 05.10.05, 19:44
        a u mnie dokładnie na odwrót - on sie byczy - a ja wciąż latam i knuję, jak tu
        zorganizować życie. A kiedy chce mną rządzić, trafia mnie, rybę szlag jasny :)
        • areettee Re: RYBY - BYK 22.02.06, 19:04
          a u nas sie zgadza:)oczywiscie on nie moze przesadzac, bo wtedy ja sie
          wkurzam;]chociaz wiem, ze to on dominuje. poza tym prawda co do domu, chcemy
          wlasnie taki dom stworzyc jak jets opisane. no i chyba jednak ja jestemn ta
          aktywniejsza "zyciowow":)tzn. moj tez woli posiedzec w domu i sie pobyczyc, a ja
          lubie jak sie dzieje wiele rzeczy wokolo mnie, praca, szkola, hobby, milosc itp.:)
    • Gość: Tysiulka Re: RYBY - BYK IP: *.itcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:20
      haaha byk dominujący ?? z której strony ? ja lubie kiedy moje jest na wierzch ,
      hahhahaha
    • Gość: rybka Re: RYBY - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:43
      zgadzam sie w zupelosci;]
      • Gość: dagi Re: RYBY - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:37
        mój Byczek jest ospałym zwierzątkiem, woli siedzieć w domciu i nic nie robić .
        A ja Rybka zamieniam się torreadora i pobudzam go do życia hihihi.... I tak oto
        wygląda nasz związek domowych pieleszach, spokojnie i cicho ale gdy się tylko
        robi za spokojnie ja wyjmuje czerwoną płachtę i życia nabiera rytmu :D
    • Gość: rafbol RYBY - BYK IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.06, 16:38
      no mi sie podoba :) jako ryba jestem spkojny no ale nie zawsze ;)
      Moja Pani BYK jest ostra działam na nia jak czerwona płachta :) wykorzystam to w
      lozu hehe :)
    • Gość: nicola RYBY - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:31
      a ja uwazam ze to jest najgorszy uklad wszystkie byki sa uparte i nie da sie z
      nimi zyc a pozatym to zdradzaja
    • Gość: heh RYBY - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:56
      zgadzam sie.!!
      • Gość: xsenia Re: RYBY - BYK IP: *.lublin.mm.pl 28.01.07, 21:09
        no i na co wychodzi ?
        kazdy pisze co innego
        a co charakter ma wspolnego ze znakiem zodiaku
        zdaje się ze nic
        po waszych wypowiedziach mozna dojsc do wniosku ,ze co para ludzi
        to inaczej to wyglada

pozdro
    • Gość: Ryba pani Ryb i Byk IP: *.tkdami.net 06.05.07, 11:32
      Powiem wam,że nie wiem już właściwie jaki partner jest najlepszy dla Rybek.Bo
      napewno nie Byk.Czemu? Ten związek może trwać,ale co to za szczęście,jeśli Ryba
      musiałaby w takim układzie rezygnować z marzeń ,bo Byk jej nie rozumie? krótko
      mówiąc: znam parę Byków i dla wszystkich liczy się tylko:dobre jedzenie,markowe
      ciuchy,wygoda, przziemność i planowanie dnia jutrzejszego.No i seks,ale po
      długim namyśle. Co Ryba czuje? Właśnie. Odrzucenie bo Byk przecież nie będzie
      się zajmował takimi "bzdurami" jak przytulenie czy marzenia. Dla mnie najlepiej
      Rybki mają z Raczkami i Skorpionkami:-)
      • Gość: aga Re: Ryb i Byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:42
        Nie rozumiem związku - znak zodiaku i możliwość spełnienia Twoich marzeń. Po
        prostu myśl o sobie - u mnie to działa. Znam wiele byków i wiem, że na początku
        są rozjuszeni jak chcesz postawić na swoim, ale jeśli widzą, że ich buchanie nie
        przynosi efektów to dają za wygraną. I kochają jeszcze bardziej :)
      • Gość: aga Re: Ryb i Byk ponownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:50
        I jeszcze jedno. Nie wiem czy dostrzegasz wielką zaletę tego, że, jak piszesz,
        Byk nie "będzie się zajmował takimi bzdurami jak przytulenie czy marzenia".
        Byki, przynajmniej mnie, dają wolność, czyli to, czego rybie najbardziej do
        życia potrzeba. A po co ktoś ma się zajmować Twoimi marzeniami?
        • neszka23 Re: Ryb i Byk ponownie 01.02.17, 21:05
          zgadzam się! tez jestem rybką i tez uważam ze potrzebuje duzo swobody i wolnosci, nie lubie gdy mnie ktoś tłamsi, zawala sobą... przy byczku tego nie ma :D to oddany przyjaciel, ale takze nieźle namiętna bestyjka... ;) do tego taki stonowany, spokojny, zrownowazony- taka ostoja dla troche chwiejnej i oderwanej od rzeczywistosci rybki ;) ale potwierdzam też opinię pani z góry, że z Rakami i Skorpionami jest takze super porozumienie, chemia i głęboka więź.... ;) tez mi sie zdarzylo, ale skorpiony w moim zyciu to niezłe ch.... ;) zdradzali ;)
    • kacperno RYBY - BYK 06.07.07, 22:18
      zgadzam się. Nasz związek jest naprawdę udany. Ja ryba czuję się przy nim
      bezpieczna. Jest prawdziwym przyjacielem,przez 9 lat nigdy mnie nie zawiódł. ABY
      TAK DALEJ.
    • Gość: ona-ryby RYBY - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 00:08
      bardzo świetne dopasowanie. wielka miłość,udana przyszłość. Jestem bardzo
      szczęśliwa z moim chłopakiem z pod znaku byka. polecam takie zestawienie. :)
    • maria.antczak Re: RYBY - BYK 05.06.22, 13:12
      Moim zdaniem to świetne połączenie
    • agrentowy4321 Re: RYBY - BYK 07.03.23, 10:40
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: RYBY - BYK 28.04.23, 01:27
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka