Gość: dawmon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:41 strzal w dziesitke bardzo dobra opinia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasia Re: RYBY - BYK IP: *.man.czest.pl 26.08.05, 20:47 Absolutna pomyłka, nie zgadza się! Ja jako ryba jestem aktywniejsza, Byk to leniuch czekający na gotowe,W związku to ja jako ryba jestem gwałtowna, nerwowa i nieustępliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: RYBY - BYK IP: 213.17.144.* 07.09.05, 22:11 on leży, ja latam ale jestem bardziej wyciszona niż mój nerwus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: RYBY - BYK IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 29.09.05, 13:56 Hehe a u mnie na odwrót - on lata ja leżę i to ja jestem bardziej nerwowa :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: RYBY - BYK IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 11:45 a u mnie to sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryska Re: RYBY - BYK IP: *.chabrowe.net 05.10.05, 19:44 a u mnie dokładnie na odwrót - on sie byczy - a ja wciąż latam i knuję, jak tu zorganizować życie. A kiedy chce mną rządzić, trafia mnie, rybę szlag jasny :) Odpowiedz Link Zgłoś
areettee Re: RYBY - BYK 22.02.06, 19:04 a u nas sie zgadza:)oczywiscie on nie moze przesadzac, bo wtedy ja sie wkurzam;]chociaz wiem, ze to on dominuje. poza tym prawda co do domu, chcemy wlasnie taki dom stworzyc jak jets opisane. no i chyba jednak ja jestemn ta aktywniejsza "zyciowow":)tzn. moj tez woli posiedzec w domu i sie pobyczyc, a ja lubie jak sie dzieje wiele rzeczy wokolo mnie, praca, szkola, hobby, milosc itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiulka Re: RYBY - BYK IP: *.itcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:20 haaha byk dominujący ?? z której strony ? ja lubie kiedy moje jest na wierzch , hahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RYBY - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:43 zgadzam sie w zupelosci;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: RYBY - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:37 mój Byczek jest ospałym zwierzątkiem, woli siedzieć w domciu i nic nie robić . A ja Rybka zamieniam się torreadora i pobudzam go do życia hihihi.... I tak oto wygląda nasz związek domowych pieleszach, spokojnie i cicho ale gdy się tylko robi za spokojnie ja wyjmuje czerwoną płachtę i życia nabiera rytmu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafbol RYBY - BYK IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.06, 16:38 no mi sie podoba :) jako ryba jestem spkojny no ale nie zawsze ;) Moja Pani BYK jest ostra działam na nia jak czerwona płachta :) wykorzystam to w lozu hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicola RYBY - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:31 a ja uwazam ze to jest najgorszy uklad wszystkie byki sa uparte i nie da sie z nimi zyc a pozatym to zdradzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: RYBY - BYK IP: *.lublin.mm.pl 28.01.07, 21:09 no i na co wychodzi ? kazdy pisze co innego a co charakter ma wspolnego ze znakiem zodiaku zdaje się ze nic po waszych wypowiedziach mozna dojsc do wniosku ,ze co para ludzi to inaczej to wyglada pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba pani Ryb i Byk IP: *.tkdami.net 06.05.07, 11:32 Powiem wam,że nie wiem już właściwie jaki partner jest najlepszy dla Rybek.Bo napewno nie Byk.Czemu? Ten związek może trwać,ale co to za szczęście,jeśli Ryba musiałaby w takim układzie rezygnować z marzeń ,bo Byk jej nie rozumie? krótko mówiąc: znam parę Byków i dla wszystkich liczy się tylko:dobre jedzenie,markowe ciuchy,wygoda, przziemność i planowanie dnia jutrzejszego.No i seks,ale po długim namyśle. Co Ryba czuje? Właśnie. Odrzucenie bo Byk przecież nie będzie się zajmował takimi "bzdurami" jak przytulenie czy marzenia. Dla mnie najlepiej Rybki mają z Raczkami i Skorpionkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ryb i Byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:42 Nie rozumiem związku - znak zodiaku i możliwość spełnienia Twoich marzeń. Po prostu myśl o sobie - u mnie to działa. Znam wiele byków i wiem, że na początku są rozjuszeni jak chcesz postawić na swoim, ale jeśli widzą, że ich buchanie nie przynosi efektów to dają za wygraną. I kochają jeszcze bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ryb i Byk ponownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:50 I jeszcze jedno. Nie wiem czy dostrzegasz wielką zaletę tego, że, jak piszesz, Byk nie "będzie się zajmował takimi bzdurami jak przytulenie czy marzenia". Byki, przynajmniej mnie, dają wolność, czyli to, czego rybie najbardziej do życia potrzeba. A po co ktoś ma się zajmować Twoimi marzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
neszka23 Re: Ryb i Byk ponownie 01.02.17, 21:05 zgadzam się! tez jestem rybką i tez uważam ze potrzebuje duzo swobody i wolnosci, nie lubie gdy mnie ktoś tłamsi, zawala sobą... przy byczku tego nie ma :D to oddany przyjaciel, ale takze nieźle namiętna bestyjka... ;) do tego taki stonowany, spokojny, zrownowazony- taka ostoja dla troche chwiejnej i oderwanej od rzeczywistosci rybki ;) ale potwierdzam też opinię pani z góry, że z Rakami i Skorpionami jest takze super porozumienie, chemia i głęboka więź.... ;) tez mi sie zdarzylo, ale skorpiony w moim zyciu to niezłe ch.... ;) zdradzali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kacperno RYBY - BYK 06.07.07, 22:18 zgadzam się. Nasz związek jest naprawdę udany. Ja ryba czuję się przy nim bezpieczna. Jest prawdziwym przyjacielem,przez 9 lat nigdy mnie nie zawiódł. ABY TAK DALEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-ryby RYBY - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 00:08 bardzo świetne dopasowanie. wielka miłość,udana przyszłość. Jestem bardzo szczęśliwa z moim chłopakiem z pod znaku byka. polecam takie zestawienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś