Gość: lechu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.09.05, 15:51 j.w:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolezanka123 Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> 12.09.05, 19:21 tak, idealne i bardzo wrazliwe:) wiec ostroznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorel Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.nordic / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:33 lecą na kase i to widać choc skrywają to jak tylko mogą ale cos taka jest prawda Jak nie masz przed sobą przyszłości i nie zagwarantujesz jej odp bytu to lepiej zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka123 Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:21 nie wiem jak reszta ale ja i moje kolezanki koziorozce na pewno nie lecimy na kase! bez przesady mam swoje pieniadze, nie potrzebuje cudzych! liczba zer na koncie na pewno nie jest zalezna od trwalosci zwiazku!a pozatym nie ma sie zadnego wplywu na czyjes konto! przeciez nie mozna zmusic kogos do wydania pieniedzy! scorel, co za glupi poglad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.09.05, 10:59 j.w:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.internet.radom.pl 13.09.05, 12:41 Witaj! Jestem spod znaku Koziorożca więc moge napisać jaka jestem ja;) No cóż niemiło to pisać ale ze mnie nie mały nerwus i kłótliwa babeczka(lecz nie uważam że jest mi z tym dobrze).Uważam,że mam dobre serce choć po mnie tego może nie być widać:(Ale potrafię mocno i czule kochać.jeśli z kimś jestem to daje mu całą siebie i wszystko to co tobre.Staram się by związek był udany, choc wiem ,że czasami nie jestem zbyt miła i nie dam sobie pewnych żeczy wytłumaczyć:(Mam nadzieję,że potrafię to zmienić i będę leprzym człowiekiem i nie będę nikomu sprawiała przyrości. Pozdrawiam Cie cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorel Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.nordic / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:10 moze i głupi ale koziorożce z ktorymi miałem doczynienia takie były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:07 A ja uważam, że z kobietami spod znaku koziorożca czasem ciężko wytrzymać! Są bardzo wymagające, nie tylko w stosunku do kogos. Najwięcej wymagają jednak od siebie, są punktualnie i nienawidzą spóźnialskich! Wolą uporządkowane życie niż na "wariackich papierach". Może i odrobinę są materialistkami, ale to wynika z pragnienia życia godnie. Rzadko pozwalają sobie na chwile szaleństwa w gronie nieznajomych, są bowiem dość nieufne. Uwielbiają stawiac na swoim i dlatego często się kłócą, są dosć zadziorne, nie znoszą ponosić porażki... P.S. Wiem co mówię... Urodziłam się 6 styucznia ;) ... czyli ja tez jestem koziorożcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> 23.09.05, 21:35 fajne dupy z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_84 JA KOZIOROŻEC:))) 24.09.05, 11:41 ja też jestem panią Koziorożec:)) i to co piszecie, jakby tak powybierac, to nawet określiły by moja osobowość. Na pewno jestem perfekcjonistką, nie lubię bałaganu, cenię sobie punktualnośc, pracowitość. Mam duże poczucie humoru i uwielbiam zabawe!! co do kasy, to faktycznie, nie lubię sobie niczego odmawiać. Moj mężczyzna musi mi zapewnić dostatnie życie. W pracy dąże do najwyższych stanowisk, dwa razy już awansowałam, w domu jestem przykładną żoną i mam nadzieje kiedyś matką. Uwielbiam eksperymenty kulinarne oraz seksualne, drzemią we wmnie dwie natury, bezbronnej dziewczynki i perwersyjnej dzikiej kocicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiołka Re: JA KOZIOROŻEC:))) IP: *.jmdi.pl 24.09.05, 19:25 ciezki charakter maja i na 100% nie pasuja do znaków powietrznych, poniewaz sa bardzo przyziemne wiec nie dojda do porozumienia z waga czy wodnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś