Dodaj do ulubionych

jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:>

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.09.05, 15:51
j.w:)))
Obserwuj wątek
    • ula.z.ula Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> 12.09.05, 16:33
      idealne
      • kolezanka123 Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> 12.09.05, 19:21
        tak, idealne i bardzo wrazliwe:) wiec ostroznie!
    • Gość: scorel Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.nordic / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:33
      lecą na kase i to widać choc skrywają to jak tylko mogą ale cos taka jest
      prawda Jak nie masz przed sobą przyszłości i nie zagwarantujesz jej odp bytu to
      lepiej zapomnij
      • Gość: kolezanka123 Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:21
        nie wiem jak reszta ale ja i moje kolezanki koziorozce na pewno nie lecimy na
        kase! bez przesady mam swoje pieniadze, nie potrzebuje cudzych! liczba zer na
        koncie na pewno nie jest zalezna od trwalosci zwiazku!a pozatym nie ma sie
        zadnego wplywu na czyjes konto! przeciez nie mozna zmusic kogos do wydania
        pieniedzy!
        scorel, co za glupi poglad!
    • Gość: misia Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.09.05, 10:59
      j.w:))
    • Gość: izka Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.internet.radom.pl 13.09.05, 12:41
      Witaj!
      Jestem spod znaku Koziorożca więc moge napisać jaka jestem ja;)
      No cóż niemiło to pisać ale ze mnie nie mały nerwus i kłótliwa babeczka(lecz nie
      uważam że jest mi z tym dobrze).Uważam,że mam dobre serce choć po mnie tego może
      nie być widać:(Ale potrafię mocno i czule kochać.jeśli z kimś jestem to daje mu
      całą siebie i wszystko to co tobre.Staram się by związek był udany, choc wiem
      ,że czasami nie jestem zbyt miła i nie dam sobie pewnych żeczy wytłumaczyć:(Mam
      nadzieję,że potrafię to zmienić i będę leprzym człowiekiem i nie będę nikomu
      sprawiała przyrości.
      Pozdrawiam Cie cieplutko!
    • Gość: scorel Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.nordic / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:10
      moze i głupi ale koziorożce z ktorymi miałem doczynienia takie były
    • Gość: domi Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:07
      A ja uważam, że z kobietami spod znaku koziorożca czasem ciężko wytrzymać! Są
      bardzo wymagające, nie tylko w stosunku do kogos. Najwięcej wymagają jednak od
      siebie, są punktualnie i nienawidzą spóźnialskich! Wolą uporządkowane życie niż
      na "wariackich papierach". Może i odrobinę są materialistkami, ale to wynika z
      pragnienia życia godnie. Rzadko pozwalają sobie na chwile szaleństwa w gronie
      nieznajomych, są bowiem dość nieufne. Uwielbiają stawiac na swoim i dlatego
      często się kłócą, są dosć zadziorne, nie znoszą ponosić porażki...

P.S. Wiem co mówię... Urodziłam się 6 styucznia ;) ... czyli ja tez jestem
      koziorożcem ;)
    • llukiz Re: jakie są panie spod znaku KOZIOROŻCA?:> 23.09.05, 21:35
      fajne dupy z twarzy
    • anetka_84 JA KOZIOROŻEC:))) 24.09.05, 11:41
      ja też jestem panią Koziorożec:)) i to co piszecie, jakby tak powybierac, to
      nawet określiły by moja osobowość. Na pewno jestem perfekcjonistką, nie lubię
      bałaganu, cenię sobie punktualnośc, pracowitość. Mam duże poczucie humoru i
      uwielbiam zabawe!! co do kasy, to faktycznie, nie lubię sobie niczego odmawiać.
      Moj mężczyzna musi mi zapewnić dostatnie życie. W pracy dąże do najwyższych
      stanowisk, dwa razy już awansowałam, w domu jestem przykładną żoną i mam
      nadzieje kiedyś matką. Uwielbiam eksperymenty kulinarne oraz seksualne, drzemią
      we wmnie dwie natury, bezbronnej dziewczynki i perwersyjnej dzikiej kocicy:)
      • Gość: fiołka Re: JA KOZIOROŻEC:))) IP: *.jmdi.pl 24.09.05, 19:25
        ciezki charakter maja i na 100% nie pasuja do znaków powietrznych, poniewaz sa
        bardzo przyziemne wiec nie dojda do porozumienia z waga czy wodnikiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka