zabka7 20.09.02, 16:24 Urodzilam sie 19 pażdziernika 1975 okolo 12:00, w Pińczowie, woj. kieleckie (wtedy), dziś świętokrzyskie Jak przedstawia sie horoskop dla mnie? Pozdrawiam i prosze o odpowiedź, edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: 19.10.1975 25.09.02, 21:32 Na forum udzielamy porad na konkretne pytania czy problemy, ale nie stawiamy horoskopów. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
zabka7 Re: 19.10.1975 26.09.02, 09:16 Dziękuję za odpwiedź, próbowałam zwrócić Pani uwagę na moje prośby, (3 raz pisałam) i dlatego nie zadałam konkretnego pytania. Mam jeden zasadniczy problem : muszę zmienić pracę, bardzo tego chcę, próbuję i nic. Wiem że w dzisiejszych czasach trzeba się cieszyć z każdej pracy, ale po 2,5 roku pracy jako sekretarka boję się że żaden pracodawca nie będzie chciał mnie zatrudnić na innym stanowisku, Bardzo chciałabym zmienić pracę po kierunku studiów - marketing, promocja, ale bez poparcia nie udaje mi się to, Czy ewenbtualnie nastawić się na działalność własną, założyć maleńką firmę, ale boję się bankructwa, i szczerze powiedziawszy nie wiem w jakiej branży próbowac. Jak znajdzie Pani chwilkę czasu, to wiernie czekam na odpowiedź. dziekuję, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś