zanka 26.09.02, 12:38 witam Panie. urodzilam sie 15.12.1972. w W- wie. jaki bylby najlepszy czas na dziecko? w jaki okresie jestem teraz?? szykuje sie do dluzszego wyjazdu. co mowia gwiazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: dziecko 29.09.02, 19:32 Witam, jest pani teraz pod wpływem zmian Urana, który ustawił się w kwadraturze do Pani Wenus. Wszelkie sprawy związane z uczuciami, ciążą i nagłymi odmianami losu własnie teraz, a szczególnie jeszcze w listopadzie, moga się zdarzyć ( a njawiększe były przez ostatni rok). Strzelce z Pani układami planet bardzo dobrze czują się za granicą, choć w Polsce ma Pani bardzo korzystne układy, ale możliwe są konflikty z przełozonymi. Za granicą ten poroblem zniknie. Oprócz dobrego czasu na podróż ma Pani też dobry czas na naukę, dokształcanie się i rozwijanie umiejętności handlowych i nauczycielskich. Jest Pani jeszcze przed największymi zmianami w swoim życiu - nastąpią one w latach 2005/6. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: dziecko 30.09.02, 12:04 dziekuje Pani za te odpowiedz. bardzo mnie pokrzepila. ma Pani racje- konflikty z przelozonymi to moj duzy problem. ten rok rzeczywiscie przyniosl duzo zmian i to na lepsze!!! rzeczywiscie mam perspektywe wyjazdu. mam nadziej, ze sie urzeczywistni. Odpowiedz Link Zgłoś