petronela 19.10.02, 14:04 Co można powiedzieć o mnie - osobie urodzonej 23 kwietnia 1979 roku o godz 0:50 w Wodzisławiu Sląskim. Dzięki za odpowiedź. ~~~~ :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnowidzaca Re: byk 19.10.02, 18:48 petronela napisała: > Co można powiedzieć o mnie - osobie urodzonej 23 kwietnia 1979 roku o godz > 0:50 w Wodzisławiu Sląskim. Dzięki za odpowiedź. > > ~~~~ > :-) Można o Tobie powiedzieć ,że znasz język polski, albo ,że przynajmniej umiesz pisać w języku polskim, pod warunkiem ,że sama pisałaś... Po za tym można jeszcze powiedzieć,że jesteś cholernie ciekawska, a przy tym jeszcze cholerniej naiwna ::)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petronela Re: byk 20.10.02, 20:10 jasnowidzaca napisała: > petronela napisała: > > > Co można powiedzieć o mnie - osobie urodzonej 23 kwietnia 1979 roku o godz > > > 0:50 w Wodzisławiu Sląskim. Dzięki za odpowiedź. > > > > ~~~~ > > :-) > > > Można o Tobie powiedzieć ,że znasz język polski, albo ,że przynajmniej umiesz > pisać w języku polskim, pod warunkiem ,że sama pisałaś... > Po za tym można jeszcze powiedzieć,że jesteś cholernie ciekawska, a przy tym > jeszcze cholerniej naiwna ::)))))))))))))))))))))) Dzięki za dogłębną analizę mojej osoby. Coś mi się wydaje, że jesteś w dziedzinie wróżbiarstwa specjalistką . :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: byk 27.10.02, 14:02 podaj swoja dokladna date urodzenia z godzina i miejscem urodzenia a ja wysle ci twoj horoskop . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
petronela Re: byk 31.10.02, 14:06 No w pierwszym moim poście napisałam :)) Przeczytaj sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś