Dodaj do ulubionych

BARAN-WAGA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:15
Czy ktoś z Was ma takowy związek lub miał? Opiszcie, proszę:-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Madlen24 Re: BARAN-WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:29
      Ja jestem Wagą i mam faceta Barana. Nie jest to związek z dlugim stażem, ale
      jak narazie co mogę zauważyć to to, że są spięcia o glupoty, bo tak to dobrze
      się razem czujemy i dogadujemy. Moglabym dużo napisać..:) a jaki masz problem?
      • Gość: goldene_rose Re: BARAN-WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:37
        Dziękuję Ci za odp;-)
        Zgadzam się z Tobą:-) My również "użeramy" się o byle co:-(
        Ale ostatnio nie jestem pewna, czy partner (Waga) nie robi mnie na boki:-(
        A jesteśmy rok i wydaje mi się, że nie jest szczery ze mną :-( Wieczne problemy
        mi stwarza o nic, dosłownie o NIC. Nie ma problemu to sobie stworzy, by tylko
        wyjść (stą me podejrzenia, co do innej:-(
        Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Nina Re: BARAN-WAGA IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.06, 16:05
      Kiedyś spotykałam się z Baranem, ja jestem Wagą. Pamiętam, ze Pan Baran jest
      osobą bardzo dynamiczną, uwielbia ruch, wręcz rozpiera go energia. Bardzo
      ambitny i solidny.Niestety nie wyszło nam ze względu na odległosć- on pracował
      w Stanach ja rozpoczełam prace tu w kraju. Żadne z nas nie chciało pójść na
      kompromis. Zadne z nas nie chciało rezygnować ze swoich planów.Przedkładaliśmy
      prace i ambicje nad uczucia. Kiedy jeszcze byliśmy razem było super.Wiem,że to
      on musi zdobyć partnerke, musi o nią powalczyć, postarać sie- taką zdobycz
      szanuje i kocha.Baran szuka kobiety samodzielnej i tak jak on dynamicznej.Mozna
      go powodzic za nos ale oczywiście bez przesady.Pozdrawiam i powodzenia.
    • Gość: Madlen24 Re: BARAN-WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:30
      co jeszcze mogę powiedziec:)..Baran ma swoje zasady i się ich trzyma. bardzo
      łatwo można go zranić. myślalam ze ja jestem wrażliwa ale on to czasami
      przesadza...piszę ze mu przykro itd.a ja nie napisalam nic takiego wielkiego:/
      to mnie trochę drażni bo czasami to aż boje się coś napisać:/ dalej..czasami
      jest niedostępny...jest kilka rzeczy które bym zmieniła i powiem szczerze,
      męczą mnie one..oczywiście są tez zalety, duzo zalet, ale pewne wady..hmm..mogę
      dalej pisać..co wy na to?
    • agrentowy4321 Re: BARAN-WAGA 07.03.23, 03:25
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: BARAN-WAGA 27.04.23, 18:13
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka