Dodaj do ulubionych

Baran z Jowiszem

12.12.02, 08:15
Jeżeli ktoś jest Baranem z ascendentem w Bliźniakach i w I domu ma Jowisza to
jaki ON jest? I co oznacza sekstyl Jowisza do Księżyca?

A jeżeli będziecie miały troszceczkę więcej czasu, to może jescze napiszecie
jaki jest Koziorożec z ascendentem we Lwie. W I domu jest Saturn. Saturn jest
w kwadraturze do Urana i (Saturn) w kwinkunksie (nie wiem, czy dobrze piszę)
do Słońca.

Pozdrawiam,
Rosmerta
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: Baran z Jowiszem 13.12.02, 13:59
      rosmerta napisała:

Witam,

> Jeżeli ktoś jest Baranem z ascendentem w Bliźniakach i w I domu ma Jowisza to
      > jaki ON jest? I co oznacza sekstyl Jowisza do Księżyca?

Jowisz w I domu to bardzo szczesliwy uklad, daje fart w zyciu, szczescie do
      zagranicznych podrozy i pewnosc, ze nigdy nie bedzie sie biednym. Baran z Asc w
      Bliznietach to osoba bardzo zywa, towarzyska i trudno jej usiedziec na jednym
      miejscu. To horoskop podroznika, sportowca, osoby znajacej wiele jezykow, osoby
      nawiazujacej wiele kontaktow, pracej do przodu mimo przeszkod. Jest to osoba
      bardzo niezalezna, apodyktyczna, czesto zmieniajaca zawody, miejsca
      zamieszkania, partnerow zyciowych i przyjaciol. Oczywiscie w horoskopie takiej
      osoby sa jeszcze inne planety, ktore warunkuja cala charakterystyke. Sekstyl
      Jowisza do Ksiezyca daje popularnosc, szczegolnie wsrod kobiet i duze zdolnosci
      do nauki, handlu i jezykow.

>
      > A jeżeli będziecie miały troszceczkę więcej czasu, to może jescze napiszecie
      > jaki jest Koziorożec z ascendentem we Lwie. W I domu jest Saturn. Saturn jest
      > w kwadraturze do Urana i (Saturn) w kwinkunksie (nie wiem, czy dobrze piszę)
      > do Słońca.

To osoba bardzo, a nawet chorobliwie ambitna, pracowita, wymagajaca, lubiaca
      rzadzic innymi, z dystansem odnoszaca sie do ludzi i swiata, ale jednoczesnie
      bardzo potrzebujaca od innych pochwal i zachwytow. Ascendent w Lwie daje
      zainteresowania artystyczne i wrazliwosc na sztuke. Saturn w I domu daje pewna
      melancholie, a nawet smutek. Taka osoba w pierwszej polowie zycia ma o wiele
      wiecej trudnosci niz rowiesnicy, wiecej przyszkod na jej drodze i wiecej
      wysilku w kazda sprawe czy zyciowe przedsiewziecie. O aspektach, ejzeli nie
      jest to pwne, trudno pisac - ich interpretacja zalezy od pozycji i apsektow
      innych planet w horoskopie.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska

>
      > Pozdrawiam,
      > Rosmerta
      • rosmerta Re: Baran z Jowiszem 13.12.02, 14:41
        Dzięki :-))
    • huli Re: Baran z Jowiszem 16.12.02, 09:22
      do ROSMERTY!
      TO PANI JEST PSYCHICZNA A NIE JA.KAZDY SZUKA OPARCIA I PORADY ALE TYLKO PANI
      KROGULSKA JEST MIŁA I ZAWZE ODPOWIADA RZECZOWO.a NIE NIE WIEM ,TO CO Z CIEBIE
      ZA WRÓZKA,?DO KITU!I NIE OBRAZAJ LUDZI ,BO NIE WIESZ Z KIM MASZ DO CZYNIENIA?
      NIE KAZDY JEST TAKI JAK TY,NIEMIŁY I PONIZAJĄCY INNYCH?KAZDY CHCE W TYM
      OKROPNYM SWIECIE USŁYSZEC TROCHĘ DOBRYCH SŁOW,ALE JAK NA TAKI MFORUM NAZYWA SIĘ
      LUDZI PSYCHICZNYMI ,TO JAK NAZWAC PANIĄ?JAK PANI SĄDZI?BO JA WIEM-PANI I PANI
      JASNOWIDZĄCA TO NAPRAWDĘ NIE BYŁO MIŁE I ŻADAM PRZEPROSIN!JAK WY SIĘ ODNOSICIE
      DO LUDZI?KARYGODNE?
    • irona.sonata Re: Baran z Jowiszem 01.05.23, 22:35
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka