Gość: magda IP: 83.168.120.* 19.04.06, 22:35 snillo mi sie ze wygralam piekny samochod a potem zorientowalam sie ze zamieniono mi auto na rower jakby tego bylo malo to jeszcze w tylnym kole byla dziurawa detka... o co chodzi?? ktos mi wytlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kala Re: prosze o interpretacje snu IP: *.chello.pl 20.04.06, 13:59 mialam bardzo podobny sen. wklejam link z moim snem i interpretacja. moze tobie jakos pomoze naswietlic i samemu zanalizowac problem skoro na razie nikt sie nie odezwal.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=40486445 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: prosze o interpretacje snu IP: *.chello.pl 25.04.06, 12:54 Magda - Kala dała Ci "narzędzia" do interpretacji w postaci jej podobnego w symbole snu. Zamiast podciągać wątek - pomyśl trochę sama jak to, co jest tam opisane pasuje do Ciebie i będziesz miała odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prosze o interpretacje snu IP: 83.168.120.* 26.04.06, 18:28 czytalam tamten watek i raczej nie pasuje do mojego snu, inne osoby inna sytuacja. sama mam sobie wymyslic znaczenie snu?? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_dangmy Re: prosze o interpretacje snu 26.04.06, 21:34 )))) nie masz sobie wymyślać znaczenia snu. Symbole snu są językiem podświadomości. Twojej podświadomości. Myślę, że znalazłaś się w sytuacji, w której powinnaś zacząć samodzielnie decydować o swoim losie i związkach z ludźmi (ten piękny samochód ze snu) Niestety, nie jesteś jeszcze do tego gotowa i ktoś inny jednak ma wpływ na Twoje decyzje.Chciałabyś też spotkać kogoś na swojej drodze (partnera?), ale sama nic w tym kierunku nie robisz. Być może ten ktoś, kto wpływa na Twoje decyzje nie godzi się na to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prosze o interpretacje snu IP: 83.168.120.* 27.04.06, 11:37 dziekuje Ci "oko_dangmy" Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: prosze o interpretacje snu 06.03.23, 23:24 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś