piotr_69 02.01.03, 13:47 Mam pytanie i proszę o odpowiedź. On Bliźniak, Ona skorpion. Jakie są perspektywy dla takiego związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska18 Re: Bliźniak + Skorpion 02.01.03, 16:07 "Piękny i bestia". Przy frywolnym i beztroskim Bliźniaku, Pani Skorpion zamienia się w bestię. Sama w sobie nie ma zbyt łagodnego i delikatnego usposobienia. Jest złośliwa, uparta i zawzięta. Zazdrość i zaborczość to jej dominujące cechy. Bliźniak z każdym dniem i każdym niemal ruchem daje partnerce powody do wściekłości. On z uśmiechem i lekkością podbija świat. Nie przejmuje się zbytnio kłopotami i problemami, z resztą zawsze "spada na cztery łapy". Panowie Bliźniacy rzadko tak naprawdę dorastają. Całe dnie wolą spędzać na zabawie i dysputach - o wszystkim i niczym. Praktyczna i rzeczowa Skorpionica nie jest w stanie tego znieść. Matkować mu też jej nie spieszno. Ona potrzebuje partnera godnego jej. Pani Skorpion to kobieta gorąca i namiętna. Na męża wybiera sobie kogoś znacznie bardziej praktycznego i zdecydowanego, kogoś kto potrafi kochać. Ona wbrew pozorom lubi dom, tu czuje się bezpiecznie. Zależy jej na rodzinie i dzieciach. Bliźniak zaś w domu długo nie posiedzi, ciągle go coś gdzieś niesie. Poza tym drażni ją zmiennością swoich nastrojów. W seksie tez nie mogą znaleźć porozumienia. A dla niej to jest podstawowe kryterium doboru partnera. Praktycznie ze sobą nie macie nic wspólnego, poza wzajemnymi pretensjami i żalami. Ty Bliźniaku potrzebujesz kogoś kto dotrzyma Ci kroku w podbojach świata. Ty Skorpionie kogoś na kim możesz polegać i komu możesz zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_69 Re: Bliźniak + Skorpion 02.01.03, 23:57 może jestem dziwnym Bliźniakie ale lubie posiedzieć w domu z najbiższą mi osobą . A co do sexsu to bym się nie zgodził jest naprawdę cudowny z właszcza z p. Skorpion . Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Bliźniak + Skorpion 03.01.03, 13:03 BLAGAM NIECH KTOS NAPISZE KATEGORYCZNIE ZE NIC Z TEGO ZWIAZKU NIE BEDZIE!!!! Bo zaczynam sie bac ze zaraz tu wiecej szczegolow na moj temat sie pojawi. Teraz juz np. wszyscy wiedza ze sex ze mna jest super :)))) Tylko jakos wcale to mnie nie smieszy. Piotrze, prosze Cie bardzo. Daj juz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_69 Re: Bliźniak + Skorpion 05.01.03, 01:03 Z mojej strony możesz byc spokojna nikt niczego sie nie dowie a to ...... chciałem coś jeszcze napisać ale znowu moje intencje mogą być zle zrozumiane nie tak jak bym chciał tak jak porzednie , ja tylko broniłem naszych dwóch znaków , ze to jest nie prawda i że jest wspaniały. I juz koniec tego tematu.Przepraszam że z........ Odpowiedz Link Zgłoś
an.da Re: Bliźniak + Skorpion 24.01.03, 08:44 Z tego zwiazku nic nie bedzie! Skoncz go jesli jestes jeszcze silna i niezalezna. Wy to ogien i woda. Wczesniej czy pozniej zniszczycie sie psychicznie. Uwierz mi - juz przez to przechodzilam i to nie raz - wierzac ze bedzie lepiej. Teraz wiem ile stracilam czasu i zdrowia. Bliźniak i Skorpion nie powinni sie nigdy spotkac, a juz na pewno nie laczyc sie w pare. Wiem jak ciezko jest to czytac,ale uwierz mi ze o wiele ciezej jest to pisac, gdy bol jeszcze trwa.Dlaczego? Bo milosc nie dobiera w znakach zodiaku,ale na pewno odbiera rozsądek. Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_69 Re: Bliźniak + Skorpion 31.01.03, 19:30 Powiedz dlaczego ?? To też zależy od dwóch osób ich charakterów i jak się czują ze sobą, zaintersowań.Może akurat tak źle trafiłaś an.da. Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: Bliźniak + Skorpion 10.02.03, 12:39 moj maz jest blizniakiem, ja skorpionem i sex mamy bardzo udany, a nasze awantury zawsze koncza sie bardzo szybko i sa czyms w rodzaju oczyszczenia, po prostu sie na sobie wyladowujemy i jest ok. dodalabym, ze moj blizniak jest mamisynkiem, jednak, gdyb mamusia jest daleko zmienia sie w prawdziwego twardziela i za to go kocham, bo tego mamisynka nienawidze. ja, skorpion, jestem z nim szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester jest dobrze 13.02.03, 16:12 no fakt związek jest bardzo dynamiczny (ja bliźnie on skorpio, ale żeby jakieś nieszcześcia nieee..dzikie awanturyt, jeszcze szybsze godzenie sie...w sumie super i tak od kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś