Dodaj do ulubionych

karta tarota a data urodzenia

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.07.06, 07:09
Szukam informacji jakichś o stronach www lub książkach, gdzie by można obliczyć na podstawie daty urodzenia jaką się ma życiową kartę Tarota. Pamiętam, że było coś takiego na magia.onet.pl kilka lat temu, ale tego teraz już nie mogę znaleźć.

znacie takie info? Gdzie by można od ręki obliczyć?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gayga1 Re: karta tarota a data urodzenia 20.07.06, 13:54
      Na upartego może sobie pani obliczyc swoją całą datę urodzenia i suma da pani numer i tak 8 bedzie VIII Sprawiedliwością.
      Pozdrawiam:)
      • Gość: Aneta Re: karta tarota a data urodzenia IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.07.06, 14:48
        W dacie numerologicznie wyjdzie mi 5. ale jak się to ma do Tarota, hę?

Jest coś takiego, wiem, ze moją kartą jest Koło Fortuny. Ale 5 i Koło Fortuny nijak mają się do Siebie.
        • undyna Re: karta tarota a data urodzenia 21.07.06, 11:20
          energia Koła Fortuny jest jak najbardziej kompatybilna z energią numerologicznej piątki
          • gayga1 Re: karta tarota a data urodzenia 21.07.06, 21:02
            Nie rozumię słowa kompatybilna w tym kontekscie ,mogłabym prosic o wiecej informacji.!
            Pozdrawiam:)
            • undyna Re: karta tarota a data urodzenia 22.07.06, 00:01
              kompatybilna w tym przypadku znaczy współgrająca, użyłam to słowo dla efektu
              komicznego
          • Gość: Aneta Re: karta tarota a data urodzenia IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 21.07.06, 21:53
            Wiem, wiem ;)

Podoba mi się numerologiczna 5, pozwala ona łatwiej znosić przykre lub nie- niespodzianki Koła.
    • Gość: Aneta Re: karta tarota a data urodzenia IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.07.06, 15:11
      Juz znalazłam !!

O to mi chodziło, o kartę życia.
      www.horoskop.wp.pl/kat,15078,hkartazycia.html
    • agrentowy4321 Re: karta tarota a data urodzenia 06.03.23, 20:08
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: karta tarota a data urodzenia 27.04.23, 10:40
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka