magda0007 10.02.03, 23:17 Ciekawa jestem czy to jest prawda ze Waga i Wodnik to perfect sa dla siebie, czy tylko takie bujdy ? On jest 15 Pazdziernika 1970 a ja 30 Stycznia 1974. Czy ktos moze wie... ? lub moze ma jakies opinie ze swojego zycia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: Waga i Wodnik 12.02.03, 22:47 Witam serdecznie, według obserwacji większości astrologów to bardzo dobry układ. Oboje lubią zabawę, towarzystwo, podróże. Chętnie ze sobą rozmawiają, mają podobny gust. Jednak powinni od razu ustalić podział obowiązków, bo Wodniki bywają roztargnione, a Wagi chętnie leniuchują. Jednak to wcale nie są poważne przeszkody. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Waga i Wodnik 29.03.03, 05:59 Moge Ci powiedziec ze Wodnik+Waga to faktycznie bardzo udany zwiazek przynajmniej w moim przypadku.Ja jestem Wodnikiem z 31 stycznia moj maz z 9 pazdziernika.Przed slubem znalismy sie 2 miesiace i nigdy nie pozalowalam tej ryzykownej decyzji jaka bylo malzenstwo.Jestesmy ze soba juz 3 lata i nadal jest cudownie ,wiec sie nie obawiaj i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś