Gość: stacha5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:05 Moje odczucia-mieszane.Właściwie nie mam na razie zdania.Jeżeli ktoś był,wpisujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.spray.net.pl 02.09.06, 22:52 byłam mi się nie sprawdziło, a mojej przyjaciółce tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia353 Re: Barbara Herman-wrażenia 04.09.06, 12:02 moje wrażenia b. pozytywne, to co mi mówiła ta pani o przeszłości-to prawda, dużo prawdy powiedziała też o moich bliskich, ale zupełnie co innego niż p.Agnieszka, co do innych spraw - czas pokaże, w każdym razie w pewnych kwestiach prognoza przyszłości pokrywa się ze słowami p. agnieszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 20:38 do andzia 353 !!! prosze napisz mi namiary na p Herman, i ile bierze !! missmagic@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:27 byłam, warto iść. kilka rzeczy już mi się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:27 niewiem raczej bez rewelacji , nic nie powiedziała o przeszłosci ani mnie ani moim kolezankom, powiedziała ze jestem osoba opanowana i zrównowazona, tak naprawde jestem 1sza histetyczna IV RP.. no przyszłosc sie okaze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:27 co nie zmienia opii o niej ze przesymaptyczna kobieta bardzo miłą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Barbara Herman-wrażenia 10.10.06, 19:42 Nie bardzo rozumiem, co może Ci wróżka powiedzieć na temat przeszłości. wróżki to chyba raczej o przyszłości mówią. Swoją przeszłość to raczej każdy zna. No chyba, ze ma amnezję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:00 widzisz nie chodzi o to , kiedys byłam u wrózki w płocku- swoja droga swietna dla mnie- i powiedziała tak dokładnie, co mnie spotkało z chłopakiem, w rodzinie, w szkole, wsyztko to miało miejsce, tak samo co sie stanie w moim zyciu - no i faktycznie wsyztko sie sprawdziło .. o to mi chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiura Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.aster.pl 11.10.06, 12:13 witam serdecznie, czy może mi ktoś przesłać namiary do Pani BH na priv? bedę bardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha.. Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.aster.pl 11.10.06, 12:15 mój adres misiura5@o2.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
andzia353 Re: Barbara Herman-wrażenia 16.10.06, 16:57 warto posłuchac czy wróżka trafnie ocenia wydarzenia z przeszłości , bo wtedy duża szansa że tak samo trafnie określi przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black cherry Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.crowley.pl 11.10.06, 14:39 i ja poprosze namiary na P.Herman na adres : blackcherry2000@gmail.com. z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Re: Barbara Herman-wrażenia 25.10.06, 09:53 Czy naprawdę nikt więcej nie był u P.Herman? Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia1976 Re: Barbara Herman-wrażenia 06.11.06, 14:20 ja byłam u p.Barbary...rzeczywiście bardzo miła osoba..czy sie sprawdzi to co powiedziała trzeba zaczekać...moim zdaniem przykłada sie do tego co robi...siedziałam u niej 1,5 godz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mokka65 Re: Barbara Herman-wrażenia 12.11.06, 19:39 Witam, czy mogę prosić o kontakt do p. Barbary Herman (i ew. informację ile koszutje wizyta). Pozdrawiam ela (elapa@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Re: Barbara Herman-wrażenia 23.02.07, 14:21 Mam takie same wrażenia-kobieta przesadnie miła, a moja przyszłość to JEDNO WIELKIE ELDORADO, szkoda tych 50 zł, to moze niewiele, ale lepiej kupić sobie coś innego za tą kasę, to naprawdę zadna wróżka, wróży małymi kartami wyciętymi podajże z Przekroju czy innego pisma,odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beataszmel@vp.pl Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:08 mam prośbę cz mógłby mi ktoś podac kontakt i informację ile ta przyjemnoś kosztuje u tej barbary hermanm mój meail to beataszmel@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen111 Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.ien.pw.edu.pl 12.12.06, 12:08 Bardzo proszę o namiary i tel. do p.Herman. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
majeranka5 Re: Barbara Herman-wrażenia 09.01.07, 15:42 Czy jeszcze ktoś był i może opisać swoje wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Barbara Herman-wrażenia 10.01.07, 10:20 No właśnie, tym bardziej, że opinie są różne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Barbara Herman-wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:09 Ja byłam i moim zdaniem ta pani jest sztucznie miła.Mi się nie sprawdziło to co mówiła,a moją przyszłość tak zaróżowiła,że aż przesadnie.To było mniej więcej tak: powiedziała mi coś o czymś z mojego życia,ja jej powiedziałam,że tak nie jest i zaraz ona przyznała mi rację."Do dupy" taka wróżka.Coś podobnego do tej wróżki z Dantego.Dobra wróżka szuka kontaktu z klientem,rozmawiając np.o pogodzie chwile,następnie widzi w kartach albo problem klienta,albo jak ktoś jest dobry w tym wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
franulka5 Re: Barbara Herman-wrażenia 31.05.07, 16:03 Ktoś jej zrobił niezłą reklamę na tym forum, trochę grosza jej skapnęło do kieszeni, ja też się dałam nabrać.ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Barbara Herman-wrażenia 06.03.23, 18:15 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś