sposa.g 25.10.06, 17:36 Ktora z nich jest lepsza? chodzi o przewidywanie raczej blizszej przyszlosci (do 2 lat), trafna ocana sytuacji itp. ile kosztuje kazda z nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabrysia Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:29 Ja byłam u Abaraks i mogę o niej powiedzieć, że jest bardzo dobra. To co miało wydarzyć się do połowy listopada powoli się dzieje. Poza tym ta pani podaje daty z ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkakicha Re: Abaraks czy Larysa ?? 02.11.06, 07:54 opowiedz coś więcej o wizycie, jak ona wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.e-wro.net.pl 02.11.06, 11:23 kolejna autoreklama, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska_25 Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:42 Jezeli chodzi o laryse to szkoda gadac.byłam u nij 2 dni temu z konkretnym problemem i to co usłyszałam niew miało żadnego zwiazku z rzeczywistoscia.nic sie nie zgadzało.KOMPLETNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:01 byłam u Larysy rok temu z pytaniem do Tarota i odpowiedź jej choć wydawało mi sie to niemożliwe jeszcze rok temu, dziś jest okazało sie prawdą. Byłam u Larysy na całym rozkładzie kart powiedziała mi dużo prawdy jeżeli chodzi o moje życie. A dodatkową zaletę ma taką że nie wypytuje o nic. Dosłownie nic jej nie powiedziałam (stwierdziłam że o ile jest ok wróżką powinna to wyczytać z kart). Wyczytała bardzo dużo. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.gabriela Re: Abaraks czy Larysa ?? 05.11.06, 20:44 W moim przypadku to co powiedziała Abaraks miało niewiele wspólnego z prawdą. To co od niej usłyszałam to była taka 'wersja standardowa'. To jak zwykle dzieją się takie historie, coś, co mogłaby mi powiedzieć każda nieco bardziej inteligentna i umiejąca kojarzyć fakty osoba. Tymczasem przebieg zdarzen w kwestiach o ktore pytalam byl i jest wciaz bardzo nieprzecietny. I to wszystko dzieje sie samo, nie mam na nic wplywu, wiec trudno tu mowic o jakims moim wplywaniu na rzeczywistosc. Zatem jestem po prostu rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:51 Dla mnie pewne rzeczy, o których mówiła Abaraks były niezgodne z tym jak je postrzegałam. Ale parę dni po wizycie ochłonęłam i przyjrzałam się tym sprawom bardziej wnikliwie. Muszę przyznać, że miała rację. Wizytę u wróżki traktuję jako wgląd w przyszłe wydarzenia. Według mie jest niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:39 Ja sobie wróżyłam ostatnio u Abaraks i po tym co przeczytałam na tym forum o niej,myślałam,ze jest lepsza ,tymczasem bardzo się zawiodłam.Fakt niektóre rzeczy się zgadzały,ale te mogła wywnioskować po rozmowie ze mną,a pozostałe szkoda gadać.Uważam,że nie jest żadną niewiadomą jaką wróżką i naprawdę jestem zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Abaraks czy Larysa ?? IP: *.comnet.net.pl 11.04.07, 15:04 Nie rozumiem osób piszących posty bezpośrednio po wizycie. Dajcie trochę czasu wróżbie na spełnienie, tym bardzej, że przepowiednie abaraks zaczynają sprawdzać się bardzo szybko. No chyba, że oczekujecie od wróżki, że swoimi słowami przyciagnie chłopka czy odsunie problemy. Żadna wróżka nie jest cudotwórcą. Odpowiedz Link Zgłoś