zanka 31.03.03, 22:00 co to oznacza dla cech osobowosci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: wenus i mars w scorpio 31.03.03, 22:54 Witam serdecznie, oznacza to, że ktoś będzie czuł jak Skorpion, kochał jak Skorpion, marzył jak Skorpion, pragnął jak Skorpion, bawił się jak Skorpion - z powodu Wenus. Z powodu Marsa będzie cierpliwy jak Skorpion, celny jak Skorpion, podstępny jak Skorpion i wytrzymały jak Skorpion :) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: wenus i mars w scorpio 31.03.03, 23:57 czy zatem mam sie cieszyc??? ogolnie lubie skorpiony. jestem strzelcem, jestem bardzo niecierpliwa. podstepna nie jestem wogole. moj facet ma venus w raku, czy to dobre polaczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: wenus i mars w scorpio 01.04.03, 00:34 Witam ponownie, zanka napisała: > moj facet ma venus w raku, czy to dobre polaczenie??? Tak, ponieważ między Rakiem a Skorpionem jest aspekt trygonu - uznawany za korzystny. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: wenus i mars w scorpio 01.04.03, 00:44 moj poprzedni narzeczony mial venus w koziorozcu i to byla tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś