Gość: Marzanna IP: *.elpos.net 21.01.07, 11:41 Witam ! Czy ktoś korzystał z pomocy tego wróża? ogłasza się czasami na allegro. chciałabym znać opinie innych osób na jego temat. pozdrawiam i dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna198 Re: Jasnowidzący wróż David 06.02.07, 01:15 Ja korzystałam z telefonicznej porady u Pana Dawida już 2 razy, zamierzam znów się umówić na sesję ponieważ wierze w jego umiejętności. Zapytałam się pierwszy raz o przyszłość mojego syna, i usłyszałam, że jest chory, i że jego stan będzie w miarę stabilny, a nawet nieco się polepszy z biegiem lat. Rzeczywiście mój syn ma wrodzone upośledzenie, o czym pan jasnowidz nie wiedział, bo nie zdążyłam powiedzieć. Ale ten fakt uświadomił mi, że rozmawiam z człowiekiem posiadającym realne umiejętności. Poznałam przy okazji odpowiedzi na swe nurtujące pytania, jestem ogólnie zadowolona z rozmowy i polecam innym, myślę że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Jasnowidzący wróż David IP: 217.153.6.* 06.02.07, 10:28 Witam A mozesz mi podac namiary na tego jasnowidza Davida? na aders mirka72@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Jasnowidzący wróż David 27.04.23, 03:47 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś