Gość: Beata IP: 217.153.6.* 23.01.07, 11:08 Czy ktos z Was korzystal z uslug Esterosa w sparwie zaklec milosnych? Czy byly efekty? Ja korzyslalam i nie bylo po trzech miesiacach efektow.Czy on jest wiarygodny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: magia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:36 czesc, ja jestem w trakcie uzdrawiania zwiazku, z pomoca esterosa, sama widze po sobie,ze mi pomagaja i maja pomoc mojemu facetowi. efekty..coz, nic nigdy nie przychodzi wtedy kiedy my na to czekamy.. zycze pokory i spokoju..a sama zobaczysz..zadzialaja.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: magia IP: 217.153.6.* 23.01.07, 12:14 Mi sporzadzil zaklecie w pazdierniku, jest styczen , nie ma efektow, mialao zadzilac w ciagu trzech miesiecy.Wyslal mi tylko zyczenia na swieta, zapytal sie o mnie w rozmowie z moja siostra, zaczal sam ta rozmowe.To raczej chyba nie sa efekty tych zaklec os Esterosa.Zreszta on sie z kims spotyka.Esteros sporzadzajac te zaklecia wiedzial o tym,ze on spotykaa sioe z kims. Odpowiedz Link Zgłoś
siena8 Re: magia 25.01.07, 23:07 kim jest niejaki esteroz?mozecie podac mi jakies informacje? Odpowiedz Link Zgłoś