Gość: lidia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 07:45 Czy ktoś korzystał z porady pani Agnieszki.Prosze o opinie. Z góry za wszystkie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara12345 Re: Agnieszka Wdowczyk z W-wy 13.02.07, 19:33 Witaj, Tak ja kozystałam z usług Pani Agnieszki stawiała mi runy były to 2 półgodzinne seanse to co zostało mi powiedziane sprawdza się są rozbierzności w czasie ale Pani Agnieszka uprzedzała mnie ze karty to nie kalendarz. Pani Agnieszka jest bardzo sympatyczną, ciepłą osobą. Oprócz run stosowała równierz wachadełko. Dla mnie z rozmów z nią najcenniejszym efektem jest zmiana mojego sposobu myslenia i umiejętność wyciszenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Agnieszka Wdowczyk z W-wy IP: *.network.entel.pl 16.02.07, 12:46 a ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
mikalo5 Re: Agnieszka Wdowczyk z W-wy 10.10.07, 16:42 Bardzo, barzdo polecam, jest świetna:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Agnieszka Wdowczyk z W-wy 06.03.23, 12:53 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś