Dodaj do ulubionych

Wróżka Bernadetta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:46
Czy ta wróżka jest dobra. Czy jej przepowiednie sprawdzaja sie. czy warto z
niej skorzystać?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Wróżka Bernadetta IP: 198.28.69.* 09.03.07, 10:58
      No wlasnie ja tez jestem ciekawa :) Bo niby sie zbliza czas kiedy ma sie
      spelnic. Chodzi w witchcraft-swiat z Allegro, prawda?

pozdrawiam,
      • Gość: Beata Re: Wróżka Bernadetta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:26
        Wiesz ja jednak zakupiłam u niej wróżbę, i jak się okazało, w rzeczy dotyczące
        teraźniejszości nie trafiła. Zawidłam się, bo tyle było pozytywnych komentarzy a
        tu takie coś. 1 pytanie zobaczymy czy się sprawdzi za 3 tyg będzie wiadomo,
        reszta niestety nie jest trafiona. :(
        Kurde może ma ktoś namiar na sprawdzoną wrózkę, która wszystko tak jak jest pisze?
        • Gość: ania Re: Wróżka Bernadetta IP: 198.28.69.* 09.03.07, 11:34
          Nom u mnie tak jakby trafila w przeszlosc, i terazniejszosc. Ale zobaczymy jak
          bedzie z przyszloscia.

W kazdym razie nie czekam tylko dzialam aby sie wlasnie spelnilo. Zobaczymy.

Moze ktos jeszcze ma opinie?

Daj znac po 3 tygodniach - ja rowniez jak sie uda to napisasze. Mysle jednak ze
          w moim przypadlu zajmnie to jakies dwa miesiace jeszcze.

pozdrawiam,
          • Gość: misior07 Re: Wróżka Bernadetta IP: *.toya.net.pl 09.03.07, 18:48
            Ja korzystalam 2 razy. Za pierwszym razem najwazniejsza kwestia o ktora pytalam
            wlasciwie sprawdzila sie w 90%, pytalam tez o studia i tu tez wiekszosc sie
            sprawdzila, napisala mi tylko ze bede miala jakies klopoty przez starszego pana
            zeby na niego uwazala - ale nic takiego nie mialo miejsca.
            Teraz po ok.pol roku kupilam wrozbe ponownie. No zobaczymy co to bedzie. Czy
            sie sprawdzi, a bardzo bym chciala aby sie sprawdzilo :) Pani Bernadetta
            korzysta z numerologii, duzo mowi ze na podstawie dat urodzenia. I to sa
            faktycznie bardzo trafne spostrzezenia. Natomiast teraz mi przepowiedziala
            takie wydarzenia, ze az sama nie wierze ze cos takiego moze miec miejsce. No
            ale zobaczymy, bo najwazniejsza sprawa wedlug niej powinna sie rozwiazac do 19
            m-cy , a kolejna do 3 lat takze troche sobie poczekam ;)
            • Gość: inox Re: Wróżka Bernadetta IP: 82.160.246.* 09.03.07, 20:09
              Gość portalu: misior07 napisał(a):

> pytalam tez o studia i tu tez wiekszosc sie
              > sprawdzila, napisala mi tylko ze bede miala jakies klopoty przez starszego
              > pana zeby na niego uwazala - ale nic takiego nie mialo miejsca.

Nazywając rzecz po imieniu, na wszystkich uczelniach tej planety jest
              niezliczona ilość 'starszych panów' profesorów, którzy mogą generować (i często
              to robią) problemy. Zatem....czy aby na pewno jej odpowiedź nie była tylko
              standardowym opisem akademickiej rzeczywistości?
      • Gość: abcd Re: Wróżka Bernadetta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:39
        a moze ktos podac namiar do tej wrozki?
        • Gość: misior07 Re: Wróżka Bernadetta IP: *.toya.net.pl 09.03.07, 20:24
          Mozliwe, ja nie wnikam, bo mnie tylko zalezalo na informacji czy ja te studia
          skoncze.A nie zadalam pytanie w takiej formie bo to sugerowaloby ze juz mam
          jakies problemy, zapytalam tylko czy to dobry dla mnie kierunek.
        • wikka9 Re: Wróżka Bernadetta 10.03.07, 14:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=50919915
          tu jest cały wątek na temat wróżek z Allegro i dosyć obszernie jest napisane o
          wróżce Bernadetci (Witchcraft)...
      • Gość: mmaa Re: Wróżka Bernadetta IP: *.toya.net.pl 13.04.07, 16:36
        I jak sprawdzilo sie ??
    • Gość: podnosze temat Re: Wróżka Bernadetta IP: *.toya.net.pl 26.07.07, 14:37
      Moze ktos jeszcze napisze cos o tej wrozce :)
      • Gość: Iwona Re: Wróżka Bernadetta IP: 212.76.37.* 03.08.07, 10:35
        to jest strona (zresztą wg mnie bardzo ładna i ciekawa) internetowa tej wróżki
        www.witchcraft.pl/
    • astupasa Re: Wróżka Bernadetta 16.01.24, 13:22
      Moim zdaniem jedna z najlepszych wróżek u jakich byłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka