doriss22 24.03.07, 00:27 Czy tak na formum ktoś może mi powróżyć z tarota? Bo mam jedno tylko jedno bardzo ważne dla mnie pytanie które spędza mi sen z powiek. Jak znależc pomoc nie wychodząc z domu a chcąc poznac przyszłośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: Tarot na forum? 24.03.07, 00:36 Zadzwonic do tarocistki, ktora stawia karty przez net. Najprostsze wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Tarot na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 00:56 Ha! Ale do której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 11:12 Nie dzwoń! Największe bzdury możesz usłyszeć tylko przez telefon. Sms-y wysyłają tylko "przeszkolone osoby i są nazywane ASYSTENTKAMI pani .... nie maja nic wspólnego z wróżeniem.Czytałm kiedyś na forum :..."jak nauczyć sie czytać podstawowe rozkłady bo właśnie dostałam pracę i będę odpisywać na SMS-y. Zawsze to praca więc chyba nie robię niczego złego"... To skandal! do czego ludzie potrafią sie posunąć aby zarobić... tutaj nikt Tobie kart nie postawi nie licz na to...mało tu życzliwych osób,które były kiedyś...a wydawałoby się ,że forum wróżbiarstwo właśnie temu powinno służyć,a nie reklamie i antyreklamie... Spróbuj na Gazeta.pl Forum T A R O T pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 11:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Nie dzwoń! Największe bzdury możesz usłyszeć tylko przez telefon. Wiekszosc tarocistek, ktore znam, poszla z duchem czasu i prowadzi sesje pzrez telefon lub gg. Wystarczy przejrzec oferte wrozek z roznych stron internetowych. Nie mam na mysli linii 0-700, na ktorych siedza dorabiajace studentki, tylko telefoniczna konsultacje z jakas solidna i sprawdzona tarocistka. > tutaj nikt Tobie kart nie postawi nie licz na to...mało tu życzliwych > osób,które były kiedyś...a wydawałoby się ,że forum wróżbiarstwo właśnie temu > powinno służyć,a nie reklamie i antyreklamie... Trudno, zeby ktos pracowal za darmo, nie sadzisz? :> Wrozba to nie jest hop siup, wymaga czasu, uwagi i energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 11:46 Całkowicie się zgadzam z gościem,który napisał poprzedni post a oto przykład,kto nie wierzy niech poczyta co pisze jedna z tarocistek: www.uni-garden.com/teksty/wrozbysms.html pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 11:59 Mozna też zajrzeć na stronę; forum.gazeta.pl/forum/72,2html?f=209358w=58847535 www.uni-garden.com/teksty/wrozbysms.html pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 12:12 nie wiem dlaczego nie mozna otworzyć tej strony,ale zainteresowanym proponuję wpisać ręcznie NAPRAWDĘ WARTO!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2html?f=209358w=58847535 lub www.uni-garden.com/teksty/wrozbysms.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariena1 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 12:32 Nikt za darmo nie chce stawiać tarota.Nie wiem dlaczego tarocistom tak zalezy na pieniadzach.Różne porady i pomoc otrzymuje się na forum za darmo ale o powróżeniu nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 13:45 A Ty pracujesz za darmo? Naprawde dziwi Cie, ze ktos za umiejetnosci zdobywane i szlifowane latami, za poswiecony obcej osobie czas i uwage zyczy sobie zaplaty? A moze sadzisz, ze tarocisci zywia sie manna z nieba, a mieszkaja w czarodziejskich palacach, za ktore nie trzeba placic czynszu, wiec nie potrzebuja na siebie zarabiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 15:00 Nie zgadzam się z Tobą.Jeśli ktoś chce zarabiać pieniądze to niech to robi w gabinecie czy u siebie w domu.Forum ,a tym bardziej wrózbiarstwo jest po to aby sobie pomagać,aby dzielić się wiedzą spostrzeżeniami aby pomagać innym.Jeśli ktokolwiek sądzi,że tak nie jest chyba w niewłaściwym miejscu.Jeszcze niedawno to forum takie właśnie było.Czytano tu z run, tłumaczono sny, był też numerolog i robiono to wszystko ZA DARMO... pozostali forumowicze włączali się do rozmowy,dodawali swoje spostrzeżenia było to prawdziwe forum WRÓŻBIARSTWO,a nie to co po nim zostało, n i e s t e t y ... i nikogo to nie dziwiło,więc niech Ciebie to nie dziwi,że ktoś o tym mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tarot na forum? IP: *.eranet.pl 25.03.07, 15:16 zgadzam sie! Za pewne umiejetnosci trzeba placic! Kto mi pomoze i da namiray na wyprobowane wrozki, ktore chcialyby zarobic na swoich umiejetnosciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 15:19 I znów szukamy reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Do ANI IP: 80.51.176.* 27.03.07, 09:15 Aniu, już pare razy polecałam tarocistke Danutę! Wg mnie jest rewelacyjna. Sprawdza mi się wszystko co mi powiedziała. Wiem, ze zaraz na mnie naskoczą, ze to autoreklama itd, ale mnie to nie obchodzi, bo ja wiem ile zawdzieczam tej Pani! Spróbuj, a sama się przekonasz. Nr z kom to *7409111. Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 15:20 Chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Dziwi mnie, ze ktos wymaga, aby inni pracowali za darmo. A ze komus sie znudzilo darmowe wrozenie na forum? Albo zaczal to robic zawodowo, albo jest zajety i nie ma czasu na hobby. W kazdym wypadku trudno miec o to pretensje. Moim zdaniem forum bylo dobre, dopoki wypowiadaly sie na nim Izabela Podlaska i Mii Krogulska. Nawiasem mowiac obie swietne wrozki-astrolozki i jesli ktos szuka dobrych namiarow, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 15:27 Twoje zachowanie przypomina mi ..."czekanie na okazję"... jeśli tak wysoko się cenisz dlaczego wchodzisz na forum... Rozumiem robisz R E K L A M Ę... a to dopiero nowość... Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 15:34 A tu sie mylisz. Nie zajmuje sie tym zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 15:38 no to pozostaje reklama i antyreklama... Odpowiedz Link Zgłoś
mariena1 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 16:48 Chodzi o to że forum nie jest po to żeby na nim zarabiać.Wejdzie na inne tematy np. zdrowie dziecka czy tam ktoś zadajacy pytanie musi płacic za to żeby ktoś mu doradził?Nie.A wejdźcie na numerologię,tam pan Janusz odpowiada na wszystkie pytania i wykonuje interpretacje bezinteresownie.Ale tarociści są chyba zbyt pazerni.Takie jest moje zdanie. Zapraszam na nowe forum prywatne dla wodników. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46682 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Marleny IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 17:26 czy możesz podać stronę tej numerologii gdzie jest pan Janusz? dzięki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tarot na forum? 27.03.07, 00:33 mariena1 napisała: > A wejdźcie na numerologię,tam pan Janusz odpowiada na wszystkie > pytania i wykonuje interpretacje bezinteresownie. Pan Janusz, ktorego wiedze nawiasem mowiac bardzo szanuje, robi to bo chce. To jest jego czas i wykorzystuje go tak jak on uwaza za stosowne. Jak mu sie znudzi to przestanie. Nie zmuszajcie ludzi by poswiecali Wam czas, poniewaz Wy dla nich nic nie zamierzacie zrobic. O dobroci i pomaganiu krzyczycie sie tylko wtedy gdy wyciagacie reke do kogos. Moje doswiadczenia sa takie: dostaje blagalna prosbe o wrozbe lub horoskop. Zaczyna sie zazwyczaj od wazeliny, sa teksty typu: "droga pani Anahello, pani tak duzo wie, jest taka madra..." albo szantaz emocjonalny: "jesli mi pani nie pomoze, to cos sobie zrobie". Potem nastepuje opisanie problemu, a na koniec tysiace tlumaczen, dlaczego dana osoba nie moze isc do wrozki w swoim miescie. Kiedys staralam sie pomagac, i robilam takim osobom horoskopy. Po otrzymaniu interpretacji nie dostawalam nawet "dziekuje". Po prostu: delikwentka dostawala horoskop a potem nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zapominala o tym podstawowym slowie. Bardzo czesto dziewczyny rozdaja mojego maila na prawo i lewo i dostaje korespondecje o tresci: "bo kolezanka mi powiedziala, ze pani wrozy za darmo to tez chce skorzystac". Nikomu nie daje pozwolenia na taki proceder, a ma on miejsce. Inna postawa jest taka: "mam tylko jedno pytanie". Ja pisze w kilku slowach o horoskpie forumowiczki, np. o pracy, bo o to pytala w mailu i potem zaczyna sie lawina: "a co z miloscia, a kiedy slub, a kiedy urodze dziecko, a czy ten chlopak jest mi przezaczony itp". I tak oto z jednego malego pytania, o ktorym byla mowa w pierwszym liscie, robi sie caly horoskop, potem dwa czy trzy, bo pojawiaja sie daty potencjalnych narzeczonych. Oczywiscie nie ma mowy o zadnej formie odwdzieczenia sie. A odwdzieczyc sie mozna na sto sposobow: od posprzatania mieszkania do przypilnowania dziecka czy zrobienie zakupow czy wypowiedzenie sie dlaczego kwiatki na parapecie mi nie rosna. Naprawde mozna znalezc takie osoby w kazdym miescie. Kiedys jedna z forumowiczek zaoferowala swoje uslugi w zamian wlasnie za takie rzeczy. Jaki byl odzew? Zerowy! A moim zdaniem osoby, ktorym nie chcialo sie ruszyc tylka duzo stracily, bo to dobra tarocistka. Szczytem wszystkiego byla dziewczyna, ktora tak dlugo mi marudzila, az zgodzilam sie postawic jej karty przez internet, ale pod jednym warunkiem: ze bedzie to rozmowa glosowa przez Skype. Nie miala mikrofonu, wiec zaczela mnie namawiac na pisanie przez gg. Wielokrotnie jej tlumaczylam, ze nie mam mozliwosci klasc kart i pisac jednoczesnie, bo albo mam na biurku miejsce na klawiature albo na karty. Przez ponad miesiac marudzila mi zebym jej jednak pisala na gg. Mikrofon mozna od kogos pozyczyc na jeden wieczor albo zainwestowac w niego 20 zlotych. Do tej pory od czasu do czasu pisze do mnie prosby, zebym jednak zgodzila sie na gg. Czytuje rozne fora ezoteryczne. Nie szanujecie czasu wrozek, bo na roznych forach pytacie o to samo. Jedna z forumowiczek dostala ode mnie interpretacje horoskopu i odpisala "a dlaczego tak malo? pan X przysyla iles stron maszynopisu". Zapomniala dodac, ze pan X bierze 150 zlotych za te iles stron. Ja liczylam tylko na "dziekuje". "Dziekuje" oczywiscie nie bylo, bo pani matka i pan ojciec nie wychowali. > Ale tarociści są chyba zbyt > pazerni. Przepraszam Cie bardzo, ale mnie obrazasz. Pazerni sa ci, ktorzy wyciagaja darmowe wrozby na forum. Wyludzaja usluge, za ktora ktos inny placi i jeszcze szkaluja potencjalnego uslugodawce epitetami - jak wyzej. I do tego jeszcze kroluje naiwnosc, bo nie wiadomo kto pisze na forum: dobry tarocista, nawiedzona wariatka czy nastolatek-dowcipnis. Sa na sieci tanie oferty. Mozna dostac wrozbe u rzetelnej tarocistki od 10 zlotych. Czy to majatek? Np. tu: www.astrowyrocznia.republika.pl/ I prosze nie krzyczec, ze to kryptoreklama, bo nie zyskuje nic na tym, ze wlascicielka tamtej witryny zarobi kilka groszy. Po prostu polecam kogos, kto w moim mniemaniu jest dobrym tarocista. Chociaz nie wierze ze ta pani zarobi, bo nikomu nie bedzie sie chcialo kliknac w stronke swojego banku i przelac na jej konto niewygorowanego honorarium. Co najwyzej wlascicielka witryny dostanie kilka maili od pazernych internetowych wyludzaczek wrozb. Odpowiedz Link Zgłoś
kijanka14 Re: do Anahelli 27.03.07, 10:11 Anahello, jesteś bardzo mądrą kobietą i masz w stu procentach rację, choć wątpię, czy na forum znajdzie się wiele osób podzielających Twoją opinię. Podpisuję się obiema rękami i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja pan Janusz... IP: 80.51.176.* 27.03.07, 11:53 A czy mogłabys byc tak miła i podać mi namiary na pana Janusza??? Bardzo bedę Ci wdzięczna! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Dostalam przeprosiny na maila 28.03.07, 17:08 Dostalam przeprosiny na maila za to co mnie tak zdenerwowalo. Zostaly przyjete. Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 17:22 Gość portalu: gość napisał(a): > no to pozostaje reklama i antyreklama... Nie uprawiam reklamy ani antyreklamy. Istnieja jeszcze inne rodzaje aktywnosci na forach ezoterycznych, niz dopraszanie sie o darmowe uslugi, swiadczenie tychze lub kopanie dolkow pod jakas konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot na forum? IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 17:29 ..." A może komuś znudziło się darmowe wróżenie na forum? "... A może założyli swoje strony jak pan Janusz ... i nie biorą opłaty... Odpowiedz Link Zgłoś
doriss22 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 23:03 No to co radzicie zrobić? Nie moge na razie nigdzie się wybrać, zależy mi na tarocie, gdzie mam zadzwonić, do kogo się zglosić? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Tarot na forum? 25.03.07, 23:06 doriss22 napisała: > No to co radzicie zrobić? Nie moge na razie nigdzie się wybrać, zależy mi na > tarocie, gdzie mam zadzwonić, do kogo się zglosić? Arianka64... ciag dalszy chyba wiesz... napisz na meila gazetowego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Do doriss22 IP: 80.51.176.* 27.03.07, 09:18 Przeczytaj co napisałam w wątku ;;do Ani''. Tam jest o wróżce, którą mogę z czystym sumieniem polecić każdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tarot na forum? 27.03.07, 16:28 doriss22 napisała: > No to co radzicie zrobić? Nie moge na razie nigdzie się wybrać, zależy mi na > tarocie, gdzie mam zadzwonić, do kogo się zglosić? Ja polecam te pania: www.astrowyrocznia.republika.pl/ Wiem, ze kladzie karty przez internet. Napisala ksiazke o Tarocie Marsylskim, jest tez astrologiem i specjalista od I Ching. To chyba najlepsza w Polsce specjalistka od symboli tebanskich. Pisze to po to, zebys wiedziala, ze nie polecam Ci dowcipnisia ani osoby, ktora kladzie karty od tygodnia. Nie znam jej osobiscie, ale kilka moich znajomych zachwycalo sie nia, wymienilam z nia kilka maili - i z nich wnosze, ze jest to profesjonalistka. Jak napisalam wyzej - jest tez niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś