Dodaj do ulubionych

Sybilla-wróżka z EZO

10.04.07, 16:52
Słyszałam, że jest dobra, był ktoś?Ile kosztuje i ile trwa wizyta?Jakie
wrażenia?
Obserwuj wątek
    • majeranka5 Re: Sybilla-wróżka z EZO 16.04.07, 08:51
      tez szukam info
      • Gość: zniesmaczona Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:59
        byłam raz i wiecej tam nie pojde.zdecydowanie NIE POLECAM.nagadała
        takich bzdur, że o mały włos nie rozwiodłam sie z moim mężem.nie
        chce pisac o sobie, ale dam przykład.byłam u niej w lutym i między
        innymi pytałam o siostrę i jej związek z chłopakiem. powiedziała, że
        on jest jej jeszcze niepewny i ślub może dopiero za dwa lata.w marcu
        moja siostra zaszła w ciąże i od czerwca jest szczęśliwą męzatką a
        jej mąż świata poza nią nie widzi.niestety poroniła przed ślubem,ale
        ani o ciązy ani o poronieniu a już tym bardziej o ślubie nie
        powiedziała. A przecież jeśli by była taka nieomylna, to by
        powiedziała juz przy pierwszym rozłożeniu kart. SZKODA CZASU I
        PIENIEDZY.
    • Gość: Jolanta Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.fbx.proxad.net 16.04.07, 13:07
      galeriawrozka.sklep.pl/?s=site&tag=wrozby
      Podaje Ci strone internetowa, na ktorej znajdziesz namiary na wrozke Sybille.
      Jezeli wybierzesz sie do niej, to napisz pare slow o jej wrozeniu.
      Pozdrawiam, Jolanta
      • to-paz Re: Sybilla-wróżka z EZO 25.04.07, 14:53
        CZy naprawdę nikt u niej nie był?????
        • alex996 Re: Sybilla-wróżka z EZO 26.04.07, 19:58
          Moja siostra była. Baba jest beznadziejna
          • to-paz Re: Sybilla-wróżka z EZO 27.04.07, 12:30
            Pod jakim względem beznadziejna?
    • to-paz Re: Sybilla-wróżka z EZO 17.04.07, 08:48
      naprawdę nikt nie był?
      • Gość: marika Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:03
        A ja byłam dziś u Sybilli i nie jest beznadziejna- przeciwnie, to co mówi
        pokrywa się z rzeczywistością, podpiera się numerologią, mówi z głowy, na koniec
        rozłożyła mi karty klasyczne, które potwierdziły wydarzenia o których mówiła,
        nie mówi o księciu na białym koniu, tylko realnie o życiu, jestem zadowolona,
        ale jak zwykle niedosyt pozostał
        • Gość: cyprianka Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:16
          Marika Ty chyba jesteś uzależniona od wróżb ;)Śledzę wątki na forum i widzę, że
          z większości osób, o których tu piszą miałaś kontakt.
          • Gość: marika Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:20
            Czy to Ci przeszkadza, każdy ma jakieś hobby, nawet nie byłam u 1/3 z tych o
            których słyszałam dobre opinie, przecież Ty też do nich chodzisz skoro tyle
            wiesz, ale ja nie śledzę niczyich wypowiedzi, nie piję, nie palę, mam cholerny
            życiowy problem i potrzebuję usłyszeć od kogoś że z nim nie zdechnę, ponadto
            unikam tarota- wolę gadanie z głowy, a to chyba nieszkodliwe, no i jest tu
            jeszcze jedna Pani która podpisuje się marika, to byłoby na tyle :-)))))
    • Gość: Em Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:14
      Byłam u tej wróżki. NIe polecam, szkoda pieniędzy, seans był strasznie
      przegadany. O tym że ona nie ma patentu na nieomylność!Wypytała mnie czy mam
      męża, dzieci...Może i to co przepowiedziała jest prwdopodobne, ale to samo
      chyba można powiedzieć każdemu.
      • Gość: hannajolanta Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:56
        byłam kilka lat temu. Mówi o przyjaznych aniołach wokół Ciebie i podtrzymuje na
        duchu jeśli ktoś tego akurat potrzebuje. Sympatyczna Pani, która dla poprawy
        Twojego samopoczucia powie Ci jakie jej życie też było ciężkie zanim nie zaczęła
        wróżyć. Ale jeśli chodzi o wróżenie na przyszłość to nie udaje się jej za bardzo
        trafić.
    • jfk3 Re: Sybilla-wróżka z EZO 13.07.07, 14:20
      Sybilla ma jakieś skrzywienie, problem z facetami -jak ją tak obserwuję w EZO TV.
      W moim mniemaniu wróżka powinna być raczej bezstronna i zachowywać pewien umiar.
      Ona zachowuję się tak jakby posiadła całą wiedzę i była pewna swojej nieomylności.
      Drażni mnie to w niej, wie dokładnie ile będzie rozwodów
      Poza tym jest rozwlekła.
      • Gość: abc Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.chello.pl 13.07.07, 15:41
        Wróżkę Sybillę znam ...
        Co do trafności wróżb nie chcę się wypowiadać, bo z tym jest różnie, ale to
        akurat można powiedzieć nie o jednej wróżącej osobie (to nie takie oczywiste i
        łatwe, jak się niekórym zdaje).
        Chcę tylko napisać, że - owszem, wróżka Sybilla JEST uprzedzona... Kieruje się
        bardzo często własnym doświadczeniem i to niestety BARDZO wpływa na to, co
        klient od niej słyszy.
        Domeną niektórych wróżek jest maniera przekładania własnych przemyśleń,
        wypadków losowych na historie ich klientów.
        Mogłabym więcej, ale nie chcę...
        Pytacie - odpowiadam.
        • Gość: mi Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:54
          To bardzo ciekawe co piszesz. Byłam u niej i odniosłam dziwne wrażenie, jakby w
          trakcie zmieniła zdanie co do tego co ma mi powiedzieć. Tak jakby sama wolała
          jak byłoby lepiej, tzn. "bardziej sprawiedliwie".
    • agrentowy4321 Re: Sybilla-wróżka z EZO 06.03.23, 11:20
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Sybilla-wróżka z EZO 27.04.23, 00:50
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka