to-paz 10.04.07, 16:52 Słyszałam, że jest dobra, był ktoś?Ile kosztuje i ile trwa wizyta?Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zniesmaczona Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:59 byłam raz i wiecej tam nie pojde.zdecydowanie NIE POLECAM.nagadała takich bzdur, że o mały włos nie rozwiodłam sie z moim mężem.nie chce pisac o sobie, ale dam przykład.byłam u niej w lutym i między innymi pytałam o siostrę i jej związek z chłopakiem. powiedziała, że on jest jej jeszcze niepewny i ślub może dopiero za dwa lata.w marcu moja siostra zaszła w ciąże i od czerwca jest szczęśliwą męzatką a jej mąż świata poza nią nie widzi.niestety poroniła przed ślubem,ale ani o ciązy ani o poronieniu a już tym bardziej o ślubie nie powiedziała. A przecież jeśli by była taka nieomylna, to by powiedziała juz przy pierwszym rozłożeniu kart. SZKODA CZASU I PIENIEDZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.fbx.proxad.net 16.04.07, 13:07 galeriawrozka.sklep.pl/?s=site&tag=wrozby Podaje Ci strone internetowa, na ktorej znajdziesz namiary na wrozke Sybille. Jezeli wybierzesz sie do niej, to napisz pare slow o jej wrozeniu. Pozdrawiam, Jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Sybilla-wróżka z EZO 25.04.07, 14:53 CZy naprawdę nikt u niej nie był????? Odpowiedz Link Zgłoś
alex996 Re: Sybilla-wróżka z EZO 26.04.07, 19:58 Moja siostra była. Baba jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Sybilla-wróżka z EZO 27.04.07, 12:30 Pod jakim względem beznadziejna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:03 A ja byłam dziś u Sybilli i nie jest beznadziejna- przeciwnie, to co mówi pokrywa się z rzeczywistością, podpiera się numerologią, mówi z głowy, na koniec rozłożyła mi karty klasyczne, które potwierdziły wydarzenia o których mówiła, nie mówi o księciu na białym koniu, tylko realnie o życiu, jestem zadowolona, ale jak zwykle niedosyt pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:16 Marika Ty chyba jesteś uzależniona od wróżb ;)Śledzę wątki na forum i widzę, że z większości osób, o których tu piszą miałaś kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:20 Czy to Ci przeszkadza, każdy ma jakieś hobby, nawet nie byłam u 1/3 z tych o których słyszałam dobre opinie, przecież Ty też do nich chodzisz skoro tyle wiesz, ale ja nie śledzę niczyich wypowiedzi, nie piję, nie palę, mam cholerny życiowy problem i potrzebuję usłyszeć od kogoś że z nim nie zdechnę, ponadto unikam tarota- wolę gadanie z głowy, a to chyba nieszkodliwe, no i jest tu jeszcze jedna Pani która podpisuje się marika, to byłoby na tyle :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:14 Byłam u tej wróżki. NIe polecam, szkoda pieniędzy, seans był strasznie przegadany. O tym że ona nie ma patentu na nieomylność!Wypytała mnie czy mam męża, dzieci...Może i to co przepowiedziała jest prwdopodobne, ale to samo chyba można powiedzieć każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannajolanta Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:56 byłam kilka lat temu. Mówi o przyjaznych aniołach wokół Ciebie i podtrzymuje na duchu jeśli ktoś tego akurat potrzebuje. Sympatyczna Pani, która dla poprawy Twojego samopoczucia powie Ci jakie jej życie też było ciężkie zanim nie zaczęła wróżyć. Ale jeśli chodzi o wróżenie na przyszłość to nie udaje się jej za bardzo trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
jfk3 Re: Sybilla-wróżka z EZO 13.07.07, 14:20 Sybilla ma jakieś skrzywienie, problem z facetami -jak ją tak obserwuję w EZO TV. W moim mniemaniu wróżka powinna być raczej bezstronna i zachowywać pewien umiar. Ona zachowuję się tak jakby posiadła całą wiedzę i była pewna swojej nieomylności. Drażni mnie to w niej, wie dokładnie ile będzie rozwodów Poza tym jest rozwlekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.chello.pl 13.07.07, 15:41 Wróżkę Sybillę znam ... Co do trafności wróżb nie chcę się wypowiadać, bo z tym jest różnie, ale to akurat można powiedzieć nie o jednej wróżącej osobie (to nie takie oczywiste i łatwe, jak się niekórym zdaje). Chcę tylko napisać, że - owszem, wróżka Sybilla JEST uprzedzona... Kieruje się bardzo często własnym doświadczeniem i to niestety BARDZO wpływa na to, co klient od niej słyszy. Domeną niektórych wróżek jest maniera przekładania własnych przemyśleń, wypadków losowych na historie ich klientów. Mogłabym więcej, ale nie chcę... Pytacie - odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Sybilla-wróżka z EZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:54 To bardzo ciekawe co piszesz. Byłam u niej i odniosłam dziwne wrażenie, jakby w trakcie zmieniła zdanie co do tego co ma mi powiedzieć. Tak jakby sama wolała jak byłoby lepiej, tzn. "bardziej sprawiedliwie". Odpowiedz Link Zgłoś