Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 109.243.111.* 19.04.10, 17:59 witaj, proszę o namiary witka22@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:49 Czesc podasz namiar i cennikna wrózke Mirę? mail: poznaniak@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pl 05.05.10, 14:25 znam 100 x lepsza wrozke nazywa sie izabela harutyunyan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 13.07.10, 23:30 hmmm, mam odmienne zdanie. Tzn myli sie wręcz okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.14, 11:35 moim zdaniem w Szczecinie tylko Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.k441.webspeed.dk 05.07.10, 21:51 Hej Prosze podac mi adres i telefon do wróżki Miry, bede bardzo wdzieczna... e-mail agatadanielsen@msn.com Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.10, 21:15 Hej. Ja dzisiaj u niej byłam, niesamowita kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.eplatek Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 23.07.10, 14:43 Bardzo proszę o namiary, Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudamel Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 12.08.10, 22:15 Proszę bardzo o jakiekolwiek namiary do Miry lub innej bdb wróżki w Szczecinie na adres rudamel@wp.pl. Dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podaje namiary mir Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.10, 18:28 tO NUMER DO MIRY 601-171- 917 ULICA SZWEDZKA 4 SZCZECIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.10, 18:23 Witam ja u niej byłam nie raz! I wszystko co było sie sprawdziło i to co mi za kazdym razem powiedziała tez sie sprawdziło,to prawda jest szczera do bólu jak trzeba opiepszyc to to zrobi ale drugiej tajiej babki nie znajdziecie ,wali prosto z mostu i co najwazniejsze potrafi człowiekowi naprawde doradzic i za to ja cenie Moja Kochana Mireczke!!!Pomogła mi w życiu nie raz ,kierujac mnie swoja rada na dobra stone .polecam naprawde warto,macie gwarancje sto proCENTOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 13:57 Popieram ostatną wypowiedz. Mira jest świetna. Ja chodzę do niej już 0koło 10 lat powierzam jej różne moje sprawy, doradza mi w ważnych życiowych sprawach - nigdy nie pomyliła się (poszę to z całą odpowiedzialnością) jest świetna naprawdę jeżeli ktoś potrzebuje rady,wsparcia i ma podjąc bardzo ważną decyzję w swoim życiu to tylko proponuję wizytę u MIRY - jest naprawdę świetna. Ręczę, że nikt się na niej nie zawiedzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 82.160.16.* 12.09.10, 21:37 Chciałabym prosić o numer telefonu i adres do wrózki Miry mój email magosiac@poczta.onet.pl z góry dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 62.69.241.* 17.09.10, 15:59 czy możecie mi wysłać na maila numer do wróżki miry..prosze.. nawiedzona3@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:35 jeśli ktoś może mi podac tel.do wróżki Miry to bardzo proszę jestem w strasznych tarapatach proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pam.szczecin.pl 06.11.10, 06:45 A mogłabys mi powiedzieć ile czasu trwa taka wizyta u tej wrózki i ile mniej więcej bierze bo jestem bardzo ciekawa i chętna żeby do niej sie udać bo mam wiele nurtujacych mnie pytań. A czy ona odpowiada na pytania zadane przez mnie czy mówi co widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:26 Ile ludzi tyle opini na temat Miry ,jedni chwala drudzy krytykuja.Bylam raz u wrozki trzy lata temu ,nie byla to Mira, ta Pani przyjmowala niedaleko szpitala na Piotra Skargi,bezblednie odczytala terazniejszosc wtedy i przeszlosc ,co do przyszlosci to dopiero teraz zaczynaja sie pewne rzeczy sprawdzac ,choc ta najwazniejsza dla mnie chyba sie odwraca jest zupelnie inaczej niz mowila ta "wrozka"moze i to sie jeszcze spelni ,czego bardzo bym chciala.Moja kolezanka chodzi do Miry juz bardzo dlugo i jest zadowolona wiekszosc rzeczy sie jej sprawdza ,ale jak sama powiedziala jest to kobieta ,ktora nie owija w bawelne a dosadnie mowi jaka jest rzeczywistosc,ja tez wybieram sie do Miry tylko boje sie tej dosadnosci z jej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.bb.online.no 12.09.12, 22:39 witam, tez prosilabym o namiar na wrozke Mire, e-mail xkaczkax@buziaczek.pl dziekuje z gory ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróżka Mira Szczecin! namiary IP: *.adsl.alicedsl.de 16.12.10, 22:15 czy ktos moze podac mi napiary do miry einfachich@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: wróżka Mira Szczecin! namiary IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 19:57 ja również proszę o namiary do wrózki Miry na maila marcinxxx@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:16 nie lubie takich rakingów bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne Odpowiedz Link Zgłoś
dodina67 Re: Też polecam ale Jole 20.02.11, 03:46 Wrozka Jola ze Szczecina , znow przyjmuje , przeszla przez swoje tragedie i znow przyjmuje pojedyncze osoby , polecam ale tylko dla osob dojrzalych .Wrozy z kart tradycyjnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: Też polecam ale Jole IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 12:39 możeszmi podac namiary na panią Jole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:38 byłam dwa razy. pierwszy było wstrząsająco wiarygodnie ale już drugi raz do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
zabamuta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 21.03.11, 12:27 hej moja prośba podacie mi numer do Miry bo znalazłam na forum ale to nie jest ten numer :( mój mail: wejman9@wp.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 21:17 witam , bardzo bym Cie prosiła o adres tej wróżki i z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna wróżka Mira Szczecin-kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 08:59 Szukam namiarów na dobrą wróżkę ze Szczecina lub okolic, wiem że w Stargardzie jest Pan Senator, który też ma dość dobrą opinię. Z tego co wyczytałam, to w Szczecinie wróżka Mira jest wiarygodna, choć podobno mało delikatna. Proszę o namiary na nią, mój adres joanna.spaczynska@post.pl z góry dziękuję i będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: wróżka Mira Szczecin-kontakt IP: *.cable.smsnet.pl 13.01.12, 16:58 Pana Senatora ze Stargardu nie polecam. Opowiada bzdury bez żadnych skrupułów. Jakieś banały, które wszędzie można przeczytać np. że trzeba jeść warzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżka Mira Szczecin-kontakt IP: *.centertel.pl 20.02.14, 23:05 Ale jego wróżby się sprawdzają... Byłam u niego dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgfhjk Re: wróżka Mira Szczecin-kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 00:28 Chodzi diabeł Chodzi diabeł koło drogi wiąże ludziom mózgi, nogi, stąpa cicho po ulicy na głupotę ludzką liczy: Skacze , hula, o dziwo zbiera swoje wielkie żniwo: plącze serca, ręce, dusze, -ja się przed nim bronić muszę. Muszę w sercu nosić Boga Z Nim nie straszna żadna trwoga. Znaczyć siebie krzyżem świętym i uważać na zakręty. Muszę trzymać się Anioła i do mego Boga wołać: Panie Boże, prószę strzeż, racz wysłuchać me pacierze, daj mi mocarnego ducha, by mi nie dał diabła słuchać. Daj mi rozum, serce wielkie i do tego łaski wszelkie. Wlej w mą duszę pokój błogi, bym omijał diabla drogi. Mój Aniele, strzeż me serce, by nie wpadło w diabla ręce. Wskazuj ciągle prawdy drogę, sam niewiele zrobić mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.181.37.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 17:46 Byłam kiedyś u Miry i nie wiem co to za dziwny zwyczaj, że nie chce wróżyć dziewczyną przed 25 rokiem życia...? Nawet jak udało mi się ją przekonać żeby postawiła karty nic z tego nie wyszło: skasowała dużą kwotę a jej wróżby bardzo mijają się z rzeczywistością. Ostatnio dostałam od przyjaciółki namiar do innej szczecińskiej tarocistki, byłam sceptycznie nastawiona po wizycie u Miry, ale postanowiłam zaryzykowac i ku mojemu zdziwieniu jestem zachwycona. Dokładnie odpowiedziała na moje wszystkie pytania, a co lepsze wszystko się sprawdza!!!! Dla zainteresowanych poniżej załączam numer telefonu, acha i proszę nie zrażać się, że nie odbierze za pierwszym razem telefonu myśle, że jest zapracowana ja dodzwoniłam się dopiero ok 21. Beata 798472043 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pynia27 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 21:51 Gdzie mozna sie spodkac z Ta wrocka i jak sie umowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 19:12 czy moge prosic o kontakt do tej wrozki bardzo mi zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.cable.smsnet.pl 17.01.12, 22:06 czy ma ktoś namiary na wróżke Mire , bardzo mi na tym zależy aniuta11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 15:48 Ja równiez prosze o namiar do wrózki Miry. Moj email junetka@wp.pl. Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konar Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.CNet2.Gawex.PL 30.01.12, 21:16 Ja również proszę o namiary do wróżki Miry konar82@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek555 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.inet.pl 11.04.12, 16:14 Proszę o namiary do Wróżki Miry: edytabmc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wróżka Mira Szczecin! namiary IP: *.105.244.87.dyn.jtglobal.com 12.02.12, 22:27 Hej!tez chcialabym sie wybrac do tej wrozki,czy moglabym prosic o jakies namiary na nia? moj email to miiika@tlen.pl ,z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.102.wifinet.szczecin.pl 03.07.12, 00:29 Witam serdecznie! Bardzo proszę o kontakt do wróżki Miry. Pilna sprawa. violka7@vp.pl Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 21:33 a da ni ktoś adres do tej wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1971 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 12.07.12, 16:07 Byłam i BARDZO polecam. W sumie już byłam u kilku wróżek w życiu .. ale przy tej mi szczerze szczęka opadła , mówi wszystko . Jak ktoś chce to mam numer tel. gosia_1971@gazeta.pl, ale praktyczna rada , odradzam powoływanie się na forum internetowe - wróżka nie jest zachwycona ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 05.08.12, 20:35 ja bylem u wszystkich wróżek szczecinie i powiem ze ta cała mira to wielka porażka,baba jara faje jak smok prosto tobie w twarz dmucha ,siedzi w necie i zmysla ,podkreca ,czlowiek sam jej wygada co go bolipodsumowując nic sie kompletnie nie sprawdziło i jeszcze dlugi splacam za jej prognozy z firmą które sie zesrały , a komentarze z klientami to sama sobie wystawia ,a wt w to wierzycie...hehhehhehe.najlepsza ze wszystkich jest litwinka z bukowego i elizabeth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.ip.shentel.pl 05.08.12, 21:39 Witam:)mozesz mi dac na miary na tą pania litwinkę?albo napisz konkretniej jak ja znalezc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.cable.smsnet.pl 02.02.13, 21:40 A byłeś u takiej wróżki z Polic? Ja kiedyś do niej chodziłam i oprócz wróżby to i tak pogadała zawsze. Teraz już nie potrzebuję wróżby, ale wiele rzeczy mi przewidziała i pomogla rozwiązać trudne sytuacje w jakich byłam. Tele do niej 502786971 Odpowiedz Link Zgłoś