Gość: skylla82 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.181.48.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.12, 06:49 a jakis adres nr telefonu nie moge nic znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.ip.shentel.pl 06.08.12, 21:46 Daj spokój!!masz rację,tez słyszałam o niej ze zerowa sprawdzalność,chyba babka sie juz wypaliła;) ale napisz mi,czy sprawdziła Ci sie juz ta wrózka tais? i ile wizytka kosztuje?:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 07.08.12, 07:57 babka elegancka z klasa ,klimacik ok ladnie czysto,schludnie, nie siedzi ze stoperem i czeka aż wyjdziesz jarając faje w jakimś obskurnym przedsionku(wiadomo kogo mam na myśli) puki co to tais jest dobra,ale o niej jest cicho bo ona za granicą siedzi dużo i nie wystawia sobie sama komentarzy,w sumie to wszystko wiedziala nawet to ze mam problemy z nogą od wysiłku i z krązeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.12, 17:56 Z tą elegancką panią to nie chodzi o mire/przeciwnie!! chodzi o ta z bukowego. zle to przekazalem a numer 603 tez nie jest do naciągaczki miry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mbln Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pools.arcor-ip.net 13.11.12, 16:22 Polecam wrozke Ewe, jest naprawde niedroga i konkretna, wrozy z kart klasycznych, jesli ktos bedzie zainteresowany chetnie podam numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mbln Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.12, 15:09 Bardzo bym prosiła o namiary na wróżkę Ewkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mbln Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.12, 18:33 wrozka Ewa-nr: 692 927 619 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 14:10 Bardzo proszę o namiary do Wróżki Ewy na maila agniecha320@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek14 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: 212.14.63.* 17.01.14, 11:41 Witam Bardzo prosze o przesłanie numeru tel.do wróżki Ewy . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 16:04 Proszę podaj mi jakiś namiar na Mirę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.szczecin.mm.pl 05.01.13, 17:34 Proszę jak możesz to podaj mi do niej namiary bo szukam od jakiego czasu dobrej wróżki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.cable.smsnet.pl 02.02.13, 21:38 Ja znam fajną wróżkę z Polic. Pani Irenka byłam u niej kilka razy 502786971. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: wróżka Mira Szczecin! IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.13, 18:42 Byłam parę raz jest dobra,ma talent do tej czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Kłamie wróżka Mira Szczecin Kłamie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 11:10 Dziewczyny nie dawajcie się omamić , znam ja jak mieszkała w nędzy i biedzie , uczyła się z gazet. Zajmuję się ezoteryką od 23 lat i byłam ją sprawdzić na prośbę koleżanek, w życiu nie słyszałam takich bzdur. Nie jest ona dla mnie konkurencją, żeby ktoś tak nie pomyślał , mieszkam w Krakowie. Byłam w Szczecinie u koleżanki a tą Mirę znamy od lat. Musicie wiedzieć, ze jesteście podatne na kodowanie i czasami coś co ona powie może się sprawdzić ale to przypadek, a wy to przypisujecie jej "zdolnościom". Kobieta kłamie , wiele osób już się o tym przekonało. Jak zaczynała przyjmować był to mały dziecięcy pokoik okropny bałagan i nieład i stek gazet typu wróżbiarskiego. Nic się nigdy nie sprawdzało. Jeździła rozklekotanym maluchem a w domu było bardzo biednie. Teraz ma pazury jak wiedźma wymalowane , siedzi jak matrona w dobudowanym pokoju a w domu dzięki waszej naiwności żyją dostatnio. To nieuczciwe co ona z wami robi. Pisze to do waszego przemyślenia bo ta pani przynosi wstyd uczciwym wróżkom. Wróżka, która przyjmuje musi mieć ład i porządek to jest bardzo ważne jeżeli nie ma tej harmonii to wróżba się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Kłamie wróżka Mira Szczecin Kłamie ! IP: *.play-internet.pl 15.03.14, 15:47 Czytam forum i rozumiem pozytywne i negatywne komentarze klientow. Nie kazda wrozka , kazdemu pasuje. Zniesmaczona natomiast jestem wypowiedzia wrozki na temat innej wrozki (Miry), udeza mnie zlosliwosc wrecz agresja bijaca z tego komentarza , jak mozna zagladac komus w kieszen? wyzywac od "'matron'" itp. Zstanawiam sie jaka to wrozka skoro tyle w niej nienawisci i agresji. Pisze ze w gabinecie Miry z powodu balaganu nie przeplywa pozytywna energia.... wobec powyzszego zastanawiam sie jaka energia otacza pania wrozke, ktora ma w sobie tyle agresji i zlosci. chyba jednak nie wybiore sie na karty... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kłamie wróżka Mira Szczecin Kłamie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 16:39 Wszystkie są jednakowe-ZAKŁAMANE. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim321321 Re: Kłamie wróżka Mira Szczecin Kłamie ! 24.11.15, 11:16 Wez sie kobieto zamknij i zastanow co w ogole opowiadasz. Mira to kobieta Z DOSWIADCZENIEM, ktora doskonale otacza miejsce wrozenia swieczkami, i innymi rzeczami, jakie czlowiekowi ktory poswiecil calego siebie swojej pracy sa niezbedne. Przeczytaj kilka ksiazek, zamiast dewocic i chrzanic jak to sie nie znasz wielce. Przede wszystkim o harmonii, czego brakuje w twojej glowie, bo myslisz ze wrozbici z TVN gdzie maja tylko i wylacznie biorko i tzw Green Screen, ale na pewno nie wiesz co to znaczy, bo juz z twojego tekstu mozna wyczuc ze jestes stara dewota ktora ma ze soba problemy i oczywiscie obarcza nimi innych. Zycze powodzenia w dalszym zyciu. P.s gdybys byla u niej chociaz raz to wiedzialabys co sie u niej robic a co nie, zeby wrozba rzeczywiscie sie spelnila. Mira pomogla mi i mojej rodzinie nie raz, nie dwa, i z pewnoscia jeszcze pomoze dzieki kartom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.88-199-144.vspace.pl 17.07.13, 20:47 Bardzo proszę o kontakt do niej!! Dużo o nie słyszałam,same superlatywy.Jak nie chcesz podać na forum to zapraszam na gg :45750871 lub mail kasia-64@tlen.pl Bardzo proszę!!Sprawa życia i śmierci!! z gory dziękuję i pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 25.07.13, 20:06 Chcę potwierdzić wypowiedż ,żePan Senator ze Stargardu jest super.Miałam bardzo poważną sprawę -powiedział mi jak mam dokładnie postąpić- i co potem się stanie .Zrobiłam ,tak jak mi kazał ,cholera i wszystko się sprawdziło. A sprawa była bardzo poważna -mogłam stracić wszystko .Nie wiem jak jest dzisiaj,bo ma już trochę lat /ja byłam z 10 lat temu.Przedtem byłam w kilku miejscach -mówiono mi ,że jest taka sytuacja ,ale nikt mi nie dał takiego kopa ,takiej wskazówki,rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.smevpn.tpnet.pl 11.09.13, 07:51 a poprosze o numer telefonu do niej bardzo chciała bym sie do niej dostać ale zgubiłam gdzieś numer prosze o numer na gg 1849647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.centertel.pl 28.01.14, 13:38 Witam co do naszej kochanej mireczki fakt jest najlepsza w szczecinie albo nie tylko znam ja juz dlugo i nigdy mnie nie zawiodla a dzieki niej wygralam i wywalczylam wiele zyciowych spraw choc bylo ciezko tak kierowala ze zawsze bylo po jej.ja jestem jej ogromnie wdzieczna i chyba zawsze bede,ze dzieki niej mam to co teraz mam.dziekuje mireczko,ze jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thyui9ou Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.cdma.centertel.pl 14.02.14, 14:05 jak tam rzekomo wróżka która pisze wyzej o mirze, że żyla w biedzie, ze jest matrona i kłamie chyba wie, ze takie bzdury do niej wrócą? po co narzucac ludziom, ze mira kłamie, skoro to nie prawda? byłam u niej kilka razy i nigdy nic co powiedziała nie okazało się kłamstwem, więc po co te oczernianie? albo ze kiedys była biedna, a na nas-klientach się dorabia. Nie widzę w tym nic złego. Nikt nam tych pieniędzy nie wyrywa na siłę. płacimy bo chcemy, płacimy za trafione wrózby i porady. i chyba to jest wlasnie miarą tego, ze Mira jest bardzo dobrą wrózką. Fakt - wali prosto z mostu, nie pieści się, nie owija w bawełnę. śmiech mnie ogarnia ile tu "skrzywdzonych słowem" Miry osób. Same księżniczki. Jesli nie przyjmujecie prawdy do wiadomości, to odpuście sobie wrózby.Mi powiedziala, ze jestem lenieim smierdzacym i prawda to sromotna, ale zeby się obrażac od razu? Mira nie nalezy do ludzi słodkopierdzacych. Ale jest skuteczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 16:34 byłam u Miry na wróżbie i twierdzę z całą stanowczością,że to POMYŁKA. Niechlujna baba paląca papieros za papierosem, robi wykład z numerologii z daty urodzin i z imienia, nie widzi żadnych faktów, tylk pyta o ilość dzieci i faceta. I klnie. Niefajnie. Nie wniosła nic do mojego życia, nie pomogła mi w żaden sposób, a po to się do wróżki idzie. Mam wrażenie, że ona nie ma dobrej energii i nie lubi ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Nie mówi prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:35 No niestety ale nie ma nic lepszego jak autoreklama :)))) Byłam u p. Miry i niestety ale prawdy to ona nie mówi. Nic kompletnie się nie sprawdziło a pozostał niesmak bo na poczatku jeszcze w to wierzyłam cóż naiwnych jak ja nie sieją sami sie rodzą a taka pani to potrafi wykorzystać . Też słyszałam o tym, że tam gdzie przyjmuje wróżka musi być harmonia i porządek u tej pani polemizowałabym jeśli chodzi i o porządek i o podejście do klienta czułam się tam niedobrze ale zagłuszyłam to bo pojechałam tam po wróżbe i na nic to sie zdało to moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 17:02 Bardzo proszę o kontakt na wróżkę Mirę . Wiem,że przyjmuje na warszewie ,ale nic więcej .Prosiłabym o numer telefonu najlepiej . Z góry bardzo dziękuję . mój mail tahebe@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niepolecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:42 Szczera prawda: cytuje : "czesc Paniom ktore chce isc do Miry, kobieta lat ok 60, zaniedbana, arogancka,z chrypka, szponami pazurami, w niechlujnym pomieszczeniu przyjmuje, taki obraz miry jest od pierwszego spojrzenia.pisze do bez ogrodek, bo na to sobie Mira pozwala i na to ze podczas seansu kopci papierosy jak smok. co do jej stawiania sie kart, w sprawach materialno -zyciowych(kariera) mi sie sprawdza, ale w sprawach uczuciowych kompletna klapa nic sie nie sprawdza! nie prawda jest ze trudno do niej sie dostac, jezeli sie czlowiek obraca wsrod zaufanych osob ktore chodza po porady do wrozek latwo o niej sie dowiedziec. dla mnie Mira jest WYUCZONA wrozka, jezeli ta pani co jest ZA nie rozumie co pisze,to oznacza ze malo zna magii i przeslania ezoteryki. pozdrawiam to jest moj osobisty punkt widzenia na temat Miry, skrzywdzila mnie slowem, nie mam zalu do niej, bo to ja do niej zadzwonilam i z nadzieja poszlam po porade, coz w zyciu tez sie robi bledy. dla pani ktora jest zachwycona, Mira jest dobra wrozka dla tych co lubia konkt\retna rade wypowiedziana mocnym slowem, to jest jej atut,ale nie zawsze czuje ona ze czlowiek moze slowo wziasc za mocno do siebie, i jeszcze jegno ona chce karta, tarotem manipulowac zyciem drygiej osoby..tak pisze to z pelna swiadomoscia nawet jezeli ona sama to czyta. Mira, nie rob tego! kazda z nas dojdzie do prawdy twoich slow i kart. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćdd Re: niepolecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 07:51 Gościu powyżej przeczytaj swoją wypowiedz po raz kolejny. Co za głupoty wypisałaś.Jesteś poważnie zakręcona "kochana lub droga". Radzę skorzystaj z dobrego psychiatry ten dym papierosowy mocno pomieszał Ci zmysły. Odpowiedz Link Zgłoś
karina0003 Re: niepolecam 07.08.15, 08:15 Byłam u Miry dwa razy, kilka lat temu. Sprawdziło się. A powierzchowność ma jaką ma, dla mnie większe znaczenie miało to że prawdę mi powiedziała. Siostra była u Nejlany i bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomiki Re: niepolecam 14.04.18, 09:16 To jesli znasz kogos dobrego to polec bo potrzebuje kogos dobrego i sprawdzonego kludia401@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
karma100 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 11.01.17, 21:50 wysłalam do wróżki miry zapytanie na maila, zapłaciłam za wróżbe 50zł, i co dostałam...wysłała mi pieprzona złodziejka zlepek horoskopów z różnych stron interntowych ahahahaha, głupia oszustka. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ JEJ NABRAĆ, TO NACIĄGACZKA I NIKT WIĘCEJ. NAPRAWDĘ!!! na szczęście to tylko 50 zyla, ale takiej bezczelności to się nie spodziewałam, nawet nie chciało się jej wymyslec cos pod moj problem osobisty haha, tylko sobie skopiowała horoskopy i mi wysłala z nadzieja, ze na jakąs kretynke trafiła, która nie widzi wklejonego tekstu hahahaha. Nie wierzcie jej, ona robi ludzi w bambuko na lewo i na prawo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malawesz Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 27.01.17, 11:11 szkoda,ze dopiero doczytałam tez kupiłam i nie dostałam jeszcze ale widzę,ze to oszustwo 50 zł ...porażka Odpowiedz Link Zgłoś
malawesz Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 27.01.17, 11:13 do karma 100 jak kupowałaś?mejlowo czy fb?zastanawiam się jak opinie wystawić... Odpowiedz Link Zgłoś
malawesz Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 27.01.17, 11:15 sorki mam zamglenie dobra mejlowo tak czy siak... Odpowiedz Link Zgłoś
malawesz Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 27.01.17, 12:20 równiez dostałam horoskp numerologiczny!!!zadna wróżba to.nie polecam tej Pani.Nie wiem skąd takie dobre opnie są. Odpowiedz Link Zgłoś
gaamusie Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 16.02.17, 20:50 Wróżka Mira z Warszewa to nie wróżka internetowa Mira- Elżbieta Sobczyk, mylicie dwie różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
gaamusie Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 16.02.17, 20:52 W necie są ostrzeżenia przed Mirą/Elzbietą, że wysyła te same treści rożnym osobom. Pani Mira z Warszewa wróży normalnie, nie przez net- wizyta 1h 150zł., a czy się sprawdzi- czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka331334 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 24.03.17, 15:54 Ja skorzystałam już drugi raz i wszystko ok. Pierwsza wróżba nawet się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkamila22 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 26.03.17, 16:53 Kiedyś byłam u tej wróżki. Nie wszystkie wróżby się sprawdziły (póki co) Ale większość jednak powiedziała prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
luxuria80 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 20.08.18, 14:01 Jak można dawać te same odpowiedzi skoro każdy na inne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
luxuria80 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 20.08.18, 14:02 Tak a jak to możliwe skoro każdy ma inne pytania masakra trzeba się zastanowić co się pisze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka34o Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 13.11.17, 13:34 Ze świecą szukać drugiej takiej wróżki. Byłam wcześniej u 2 wróżek (zakończone porażką) i 3 raz natomiast dałam szansę wróżce Mirze przez internet. I dziś mogę powiedzieć, ze wróżby sprawdził się ze 100 % dokładnością. Wróżka przewidziała narodziny mojego synka co do miesiąca ! Odpowiedz Link Zgłoś
luxuria80 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 20.08.18, 14:05 Potwierdzam konkretnie rzeczowo i na temat byłam u wielu wróżek w naszym kraju i po za naszymi granicami wiem co mówię Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka343 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 21.05.18, 19:19 Dobra wróżka w dobrej cenie. Mi przepowiedziała wielka miłość - sprawdziło się . Również rozwód z mężem - niestety też się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
koniczyna9333 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 26.06.18, 12:43 Czy moglabym prosic namiar na Pania Mire Odpowiedz Link Zgłoś
sitii Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 08.12.18, 20:38 Ja korzystałam z jej pomocy przez internet. Szczerze mówiąc trudno mi ocenić. Nic się nie sprawdziło, ale nie miałam zbyt pomyślnej wróżby i dlatego zmieniłam drogę, więc nie mogłam jej sprawdzić. Mogę za to polecić inną osobę, która nie lubi jak nazywa się ją wróżką i nigdzie się nie reklamuje. Można się do niej dostać tylko drogą pantoflową, bo na co dzień zajmuje się czymś zupełnie innym. Pomogła już wielu osobom, a jej pomoc nie ogranicza się tylko do czytania z kart. Ona widzi różne rzeczy w energetyce człowieka, jego powiązania z innymi ludźmi i mówi również o przyczynach oraz konsekwencjach różnych wydarzeń. Mi bardzo pomogła w sprawie mojego związku. Nie tylko pokazała mi jak jest, czego sama nie chciałam widzieć, ale też dodała mi siły, żeby coś zmienić. W ogóle wyjaśniła mi, że przyszłość nie jest zapisana na zawsze i że można ją zmieniać. To, co było dla mnie ważne, to potrafiła przewidzieć co się stanie w zależności od podjętych przeze mnie działań. Dzięki temu mogłam wybrać najlepszą drogę. Pani jest z Warszawy, ale można z nią porozmawiać telefonicznie. Nazywa się Katarzyna i jest bardzo ciepłą i życzliwą osobą. To jest jej numer: 579 198 753 Odpowiedz Link Zgłoś
maxina Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 28.08.19, 19:56 Byłam u Pani Miry 3 razy. Za pierwszym razem pisała na kartce, to co jej wychodzi z imienia i daty urodzenia. Byłam naprawdę pod wrażeniem, to co mówiła wszystko się zgadzało. Poryczałam się u niej, bo kobieta mówi bardzo dosadnie. Do tej pory nikt nie zrobił mi takiej przebieżki przez życie. Naprawdę pomogło i możecie nie wierzyć, ale wyszłam od niej jakby na nowo narodzona. Radziła mi zrobić przegląd i wypisać wszystko co złego i co dobrego spotkało mnie w życiu. Wizyta u niej zadziałała jak wizyta u terapeuty , jak w filmach amerykańskich :) Następna wizyta była już inna. Pani Mira dostała ode mnie kartkę, którą pisała za pierwszym razem (radzę nie wyrzucać) i tym razem to ja zadawałam pytania. Za trzecim razem powiedziałam tylko mam n imię i datę urodzenia, Pani Mira wyjęła z pudełka kartkę zapisaną za pierwszym razem i powiedziała co będzie w najbliższej przyszłości. I znowu nie uwierzycie. Powiedziała, że zmienię pracę i się "przebranżowię". Wówczas jej nie wierzyłam, bo gdzież mogłabym zmienić , całe życie zawodowe (20 lat) w jednej branży, przecież nic innego nie umiałam robić, wówczas był jeszcze wysoki wskaźnik bezrobocia. Czas pokazał, że kobieta miała w 100% rację. Z życia prywatnego, cóż też miała rację. Z facetem po dzień dzisiejszy ciągle jestem, a już było źle.... Uważam, że naprawdę warto być u Pani Miry z wizytą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajalka Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 04.10.19, 17:27 Czy ktoś może potwierdzić jej skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkakrysik Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 29.04.21, 09:18 Chodzi o Elżbietę Sobczyk- Wróżkę Mire? Odpowiedz Link Zgłoś
eukaliptusek Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 29.04.21, 22:47 Chyba nie, ale jeśli chodzi o panią Sobczyk to odradzam zwykle wyciąganie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
protazyser Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 30.04.21, 00:09 Szczególnie te jej rytuały. Odpowiedz Link Zgłoś
cymbul Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 30.04.21, 08:12 Wysyła jakieś stare zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
marcusek Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 30.04.21, 21:17 To prawda nie dają w ogóle efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
odamoda Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 06.05.21, 23:59 Jakiś kontakt do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 06.03.23, 11:05 Dużo rozmyślam ostatnio o tym Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wróżka Mira Szczecin! Wrażenia 27.04.23, 00:31 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś