Gość: tygrysek2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:41 Witam, którą z wróżek bardziej polecacie z wymienionych w temacie? A może jeszcze jakaś inna? Gdzie przyjmują one w krakowie? Ile kosztuje seans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: maxena czy abaraks?? IP: 80.51.176.* 08.05.07, 08:54 Byłam u jednej i u drugiej Pani. Cen dokładnie nie pamietam, ale nie są drogie. Trudno mi jest je porównywać, ale wg mnie obie są dobre. U Abaraks byłam ponad rok temu, a u Maxeny parę miesiecy temu. I jedna i druga powiedziała rzeczy, które sie sprawdziły. Powiem tak- to są chyba jedyne wróżki w Krakowie, którym można zaufać! Swego czasu byłam trez u pani Alicji Nowak- wróżki tak zachwalanej przez wiele osób- i nic mi się nie sprawdziło!!! Pani z ul. Długiej również nie ''trafiła'' ze swoją wróżba... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: maxena czy abaraks?? IP: *.compower.pl 08.05.07, 19:03 Maxena tez przyjmuje na Długiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: maxena czy abaraks?? IP: 80.51.176.* 09.05.07, 08:46 Maxena na Długiej,a abaraks w N. Hucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: maxena czy abaraks?? IP: *.compower.pl 11.05.07, 20:47 Nie rozumiem, raz z twojego postu wynika ze Maxena jest ok, a dalej piszesz ze Pani z Długiej nie trafiła z wrózbą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sprostowanie IP: 80.51.176.* 14.05.07, 09:11 Oj, przepraszam nie chciałam napisać, ze Pani z ul. Długiej nie trafiła z wróżba tylko Pani z ul. Starowiślnej ( nie pamietam jej imienia, ale została mi polecona jako świetna wróżka). Więc Maxena i Abaraks są wg mnie dobre:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: maxena czy abaraks?? IP: *.ramtel.pl 15.05.07, 00:31 A czy ktos z Was moze cos powiedzic na temat trafnosci wróżby na przyszłość, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: maxena czy abaraks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:07 U abaraks wszystko mi się sprawdza, co do dnia kiedy dane wydarzenie ma nastąpić. A że tego jest dość sporo dlatego warto wybrać się do niej z brulionem. No i jeszcze jedno, nie owija w bawełnę. U drugiej nie byłam i nic nie wiem, ponoć częściej mówi, to co klient chce usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: maxena czy abaraks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:25 oho,ruszyła kampania reklamowa pewnej wróżki krakowskiej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ktoś pytał o Kraków... IP: 80.51.176.* 21.05.07, 12:09 więc podbijam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
sed79 Re: Ktoś pytał o Kraków... 02.06.07, 17:59 ja tez podnosze watek, pilnie szukam wrózki ( dobrej ) z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Ktoś pytał o Kraków... IP: 212.2.101.* 03.06.07, 13:21 Korzystałam z usług maxeny vel marianny z ul. Długiej. Po dość krótkim czasie mogłam się przekonać, że jej przepowiednia to same bzdury. Otrzymałam od niej odpowiedź na konkretne pytanie, niestety rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Nie wiem jak inni ale ja jestem rozczarowana. Z usług Abaraks nie korzystałam, więc nie mogę nic powiedzieć. Słyszałam natomiast że jest w Krakowie wróżka, która przyjmuje w Pozytywce. Jeśli ktoś wie coś bliżej na jej temat, napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: maxena czy abaraks?? 06.03.23, 10:45 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś