matka26 26.10.07, 19:40 proszę o Wasze opinie? Jesteście zadowoleni z jej leczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smokys Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: 212.87.244.* 28.10.07, 12:44 Taka lekarka nie prezentuje nic. No może tylko brak kompetencji i chamstwo. Odradzam zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: 212.87.241.* 28.10.07, 13:22 ja też jej nie polecam chociaż w CZ-wie jest chyba jedynym nefrologiem dziecięcym. Jeśli są jakieś są jakieś problemy z nerkami to warto wybrać się do innego miasta.(Ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 20:03 zdecydowanie odradzam ,chamstwo ,chamstwo i jeszcze raz chamstwo a do tego totalna porażka jako lekarz pediatra(nefrologie zrobiła tylko kurs)mojemu dziecku wyżądziła by ogromną krzywde,na śląsku lekarze złapali sie za głowy co ona wygadywała ,omijajcie ja z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 09:21 Potwierdzam zdecydowanie wczesniejsze wypowiedzi miałam z nia do czynienia 2 lata temu.kompletny brak kompetencji i doskonale pasuje do swojego szefa z parkitki-Lewanowicza...chamstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Również Matka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 10:11 Hmm pierwszy raz spotykam się z taką opinią na temat dr Kubat. Zgadzam się, że bywa nieuprzejma, natomiast moja córka jest leczona u tej pani od lat i to skutecznie. Mam wiele zasrzeżeń co do jej osobowości, czy tez sposobu rozmawioania z rodzicami. Ale wiem jedno, że jako nefrolog jest kompletentna, a przynajmniej tak było w przypadku mojej córki, której nie byłoby na świecie gdyby nie dr Kubat. Zaznaczam, że nie stać mnie na prywatne lecznie, jak również na inne tzw "dowody wdzięczności", a opieka w szpitalu na Parkitce kiedy moja córka tam była leczona (miała 1,5 roku) mogła być wtedy (2002) oceniona jako wzorcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia do Matki Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 12:38 nie wierzę,chyba dr Kubat to napisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezmatka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:50 co do kompetencji to uwazam ze je jak najbardziej ma ale sposob bycia jak dla mnie nie do przyjecia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Również Matka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:57 No nie jestem w stanie teraz zapewnić, ze nie jestem dr Kubat;) No może oto że rzeczywiście wielokrotnie mnie wyprowadziła z równowagi. No cóż ile ludzi tyle charakterów. Dziwi mnie natomiast to, że niektórzy uznali, że nie ma kompetencji. Z taką opinią spotykam się po raz pierwszy, bo to że nie potrafi być uprzejma, zgadzam się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 22:19 Tatuśku! Ona ma specjalizację z nefrologii. Może i sposób bycia ci się nie spodobał. Nikt nie jest idealny, ale z zatrudnionych na naszej Partaczce w Oddziale Dziecięcym pediatrów, ta jest jedyna kompetentna. A na Śląsku lekarze powiedzą bardzo wiele, byle tylko nas leczyć w jak największej ilości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:02 W częstochowie nefrologiem dziecięcym jest jeszcze dr Szurkowska z Przychodni Matki i Dziecka na ul. Sobieskiego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też matka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: 83.17.130.* 29.10.07, 22:19 jest rewelacyjny nefrolog dzieciecy w Częstochowie - dr. Szurkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troskliwa matka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:09 no coz moge potwierdzic ze ma okropne podejscie do ludzi a o kompetencjach nie zdazylam sie przekonac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: 195.205.202.* 30.10.07, 20:39 niekompetentna w szpitalu ,słoma w butach jeśli chodzi o zachowanie ,o dziwo za kase prywatnie kompetencja o niebo lepsza ,ale to choroba wielu lekarzy dlatego jestem za prywatyzacja szpitali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smokys Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: 212.87.244.* 01.11.07, 19:45 na przypadkiem mojej córki załamywała już ręce nie wiedziała w jaki sposób zlikwidować infekcję. Leczyła ją zastrzykami ale i po nich wynik był zły.Powiedziała,ze teraz następny krok to pobyt dwutygodniowy w szpitalu i leczenie jakimś antybiotykiem za tysiąc złotych .Dopiero w tym momencie zaświeciło mi się światełko i postanowiłem poszukać innego lekarza. I takim sposobem trafiłem do Dr.Szurkowskiej która powiedziała ,ze ta infekcja jest tylko na zewnątrz narządów płciowych.Poleciła smarowanie jakimś kremem i nasiadówki i po tygodniu wynik moczu był już OK. Od tego czasu leczymy się u Pani Dr,Szurkowskiej która jest poprostu super fachowcem i człowiekiem. Dlatego chciałbym Was jeszcze raz przestrzec przed skutkami ,,leczenia,, tej prymitywnej z zachowania i kompetencji ,,pani doktor,, Cebuli-Kubat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbka Re: a propos dr Szurkowskiej IP: *.um.gov.pl 06.11.07, 10:36 Niestety Pani dr Szurkowskiej nie mogę polecić! Owszem, jest miła, a raczej bywa miła, bo i ona ma humory i potrafi być nieuprzejma, ale najważniejsze jest to, że powiedzenie " na bezrybiu i rak - ryba " doskonale do niej pasuje. Niestety, gdybym dalej leczyła moją córkę u p. dr mogłoby dojść do zniszczenia nerek!! Ona leczy jedynie zachowawczo. Przynajmniej w naszym wypadku nie potrafiła leczyć przyczyny, a jedynie objawy. Szkoda, ze wczesniej nie poszłam po rozum do głowy i marnowałam czas i zdrowie w Czestochowie. Popieram, nie leczcie dzieci z poważniejszymi chorobami w Częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
tunia870 Re: dr Kubat 03.12.07, 22:35 Co do pani Kubat to nie moge na nią złego słowa powiedzieć. Moje dziecko chorowało przez miesiąc (kaszel, duszności) moja pani doktor do której wcześniej jeździłam przepisała mu Eurespal a gdy kaszel nie minął to powiedziała, że trzeba to przeczekać... mimo ze dziecko mialo wysoką temperature. Poszlam do jeszcze innego lekarza który również stwierdził, że w płuckach nic nie słychać. Dopiero gdy pojechałam do pani dr Kubat okazało się, że Mati ma ostre zapalenie oskrzeli z przezutami na pluca. Można powiedziec że uratowała moje dziecko. A humory ma kazdy z nas, prawda... Po prostu nie trzeba brac sobie wszystkiego tak do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:31 Uważam że doktor Kubat jest kompetentna i wyleczyla syna , w dodatku była jedynym lekarzem który usłyszał szmery w sercu . Jestem jej za to wdzieczna .Uważam że powinno się patrzeć tylko na kompetencje lekarza i umiejetności . Cóż z tego że któryś lekarz będzie mily i maślanil mi oczy a efektu rzadnego.wiec nie zgadzam sie z powyższą opinia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.masterkom.pl 07.12.07, 16:47 Niestety ja również należę do grona osób, które mają złe zdanie o dr Kubat. Gdy przyjmowała w ośrodku zdrowia w mojej miejscowości usmierciłaby mnie jako dziecko podając strasznie bolesne zastrzyki które nadawały się tylko dla dorosłych a dla dzieci były one stanowczo szkodliwe, jak również uśmierciłaby moją prababcie przepisując jej śmiertelną dawkę zastrzyków, których na szczęście nigdzie w aptekach nie było a inny lekarz który zobaczył tą receptę i dawkę leku chwycił sie za głowę i powiedział że to śmiertelna dawka dla konia a co dopiero dla człowieka. Więc ja mam zastrzeżenia co do jej kompetencji a o kulturze i zachwoaniu szkoda gadać - żenada i prostactwo. Więc nie sądze aby to była wina tylko złego dnia, skoro ja te "złe dni" pamiętam bedąc jeszcze dzieckiem a było to ponad 20 lat temu!! Ona taka wredna i chamska poprostu jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :=] Do Moherów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 17:32 Jest znanym lekarzem na skale krajowa czy tego chcecie czy nie . Podejscie ma jak Wy do niej. Kto miły to i ona miła a inaczej to wiadomo ... Lekarz to nie Wasz kumpel !! Ma Was wyleczyc, a nie dysputy prowadzić światopoglądowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymoher Re: Do Moherów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.07, 21:44 wieta racja...plota jak gang zrz€dzcych staruszek...az strach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takidoktorek Re: lek med G. Cebula-Kubat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 00:19 usmierciłaby mnie jako dziecko podając strasznie bolesne zastrzyki > które nadawały się tylko dla dorosłych a dla dzieci były one > stanowczo szkodliwe, jak również uśmierciłaby moją prababcie > przepisując jej śmiertelną dawkę zastrzyków, których na szczęście > nigdzie w aptekach nie było powiedział że to śmiertelna > dawka dla konia a co dopiero dla człowieka. nio tak z takich mundrosci kun by zdechł ze śmicha... a ty była pacjentko dopiero gdy ukończysz wydział lekarski, dwa stopnie specjalizacji z pediatrii i podspecjalizację z nefrologii dzieciecej to dorośniesz do tego by komentowac postępowanie Pani Doktor uratowała życie mojemu dziecku i dlatego nie zniosę szczekania żadnych tępomózgich kundelków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska lek med G. Cebula-Kubat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:27 Ona opieprza każdego, to tylko kwestia czasu. I nie chodzi tu o "zły dzień" czy cos w tym stylu, tylko o kulture, wychowanie i wysokie mniemanie o sobie. Poniewieranie ludzmi nie jest w dobrym stylu-czy sie jest lekarzem, murarzem, czy jeszcze kimś innym Odpowiedz Link Zgłoś
tunia870 Re: lek med G. Cebula-Kubat 15.12.07, 00:11 Niech nikt nie zapomina że dr. Kubat jest NORMALNYM czlowiekiem... Kazdemu przeszkadza jej szczerosc...?? Chyba dla kazdej matki powinno byc najwazniejsze to zeby lekarz wyleczyl jej dziecko, przestancie patrzec tylko na to ze ktos smiał powiedziec cos nie milego pod waszym adresem, a wchodzac do niej nie ma "banana" na twarzy na wasz widok. Mnie uratowala dziecko i wiem ze wielu osobom rowniez pomogla, szkoda tylko ze na tym forum pojawia sie niestety wiecej tych zlych komentarzy pod jej adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do tuni870 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 19:51 O jakiej szczerości mówisz? Chyba że ewidentnie coś zaniedbałaś, więc wysłuchujesz i się nieodzywasz-wtedy jest to uzasadnione. Ciekawe czy byłabyś taka wyrozumiała jakby cie ktoś na ciebie warczał bez powodu i był niemiły. Ludzi należy szanować, jeśli sami chcemy być szanowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick do ani Re: do tuni870 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 16:55 Wy nie tyle chcecie być szanowani, ile pragniecie, by dochtór zawsze się zgadzał z waszymi odkrywczymi poglądami wyczytanymi w gazetkach dla tępych gospodyń domowych. No może nie wszyscy, na szczęście!... Doktor ma być jak lekarstwo! Nie musi być smaczny, ma być skuteczny! O ile znam dr Kubat, to nie używa inwektyw pod adresem pacjentów. Mylę się? którejś z najmądrzejszych na świecie mamusiek powiedziała, że ta jest idiotką? A idiotkami jest przynajmniej połowa! Odpowiedz Link Zgłoś
tunia870 DO ANI! 24.12.07, 01:19 Śmiech mnie ogarnął czytając : "ewidentnie coś zanidbałaś więc wysłuchujesz i się nie odzywasz". Kobieto co Ty mozesz wiedziec. Dla mnie w przeciwieństwie do niektórych najważniejsze jest to żeby lekarz wyleczył moje dziecko a nie żeby mi słodził podczas wizyty u niego!!! Po prostu żal d..pe ściska czytając te brednie. Skończ najpierw medycyne kobieto wtedy się wypowiadaj. A i prosiłabym chociaż o jedno przytoczenie słów pani dr. którymi to niby aż tak was obraziła... Odpowiedz Link Zgłoś