Dodaj do ulubionych

wróżka Villemo - czy ktoś z Was korzystał z wróżb?

18.05.07, 14:15
Szukając wraz z koleżanką, wróżki, która wróży mailowo, trafiłyśmy na strony
wróżki Villemo www.wrozka_villemo.republika.pl/ oraz druga jej strona
www.wrozka-villemo.prv.pl/
Przejrzałyśmy chyba z 50 stron wróżbitów z ofertami i zawsze miałyśmy
jakieś "ale". Przy wróżce Villemo zgodnie powiedziałyśmy, że TO JEST TO.

Mnie zauroczyła prostota przekazu, piękno i takt: nienachalność oferty i
piękna szata graficzna strony. Koleżanka jest niemal zdecydowana napisać i
poprosić o wróżbę.
Co Wy na to? Jak Wam się podoba? Czy ktoś z Forumowiczów korzystał z usług
wróżbiarskich u wróżki Villemo? Proszę w imieniu koleżanki i swoim o opinie.

Maria Małgorzata
Obserwuj wątek
    • chocolate.coffee Kolejna reklama :/ 18.05.07, 19:51
      Strona jak każda inna. Powiedziałabym raczej, że bardzo oszczędna, z
      rozbudowanym cennikiem.

A NACHALNA jest reklama, którą jest ten wątek.

"Mnie zauroczyła prostota przekazu, piękno i takt" - Jezu....słabo się robi :/
      • margrabianka Re: do chocolate.coffee 18.05.07, 21:05
        chocolate.coffee > czytam Twoje wypowiedzi dość często i myślałam, że jesteś
        osobą rozsądną, a nie kolejną nawiedzoną krzykaczką, która w każdym widzi
        reklamującego naganiacza lub wróżkę reklamującą siebie.

O ile zadałabyś sobie trudu i wpisała mój (stały) nick do wyszukiwarki forum-
        znalazłabyś moje wszystkie posty- wiedziałabyś, że niekogo nie reklamuję. Ani
        tej wróżki nie reklamuje, ani żadnej innej też nie obsmarowuje błotem słownym.
        Od wczoraj natomiast (o czym napisałam tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=62624221 )szukamy z koleżanką
        wróżki, która wróży mailowo)

Co do tej wróżki, której strony podałam w tym wątku- napisałam swoje zdanie, wg
        mnie strona jest piękna, właśnie dlatego, że jest oszczędna w graficznej
        formie, zauroczyły mnie i koleżankę te strony ze względu na grafikę i kilka
        konkretnych słów. Zdajsie, że nie musze się tłumaczyć przed nikim swojego gustu
        eztetycznego. Poprosiłam tylko Forumowiczów o napisanie czy ktoś sobie wróżył,
        tylko tyle.

Parafrazując Twoje słowa...
        Jezu... słabo się robi :/ kolejna nawiedzona, która w każdym widzi naganiacza i
        wróżkę reklamującą siebie.
        Mieszkamy w Europie Środkowej, ale niektórzy mają jeszcze schemat myślania
        rodem ze czarnogrodzko-wschodniego zaścianka.

Maria Małgorzata
        • Gość: cyprianka Re: do margrabianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:49
          Tym razem trafiłaś na stronę zbyt oszczędną w informacje. Za to ma szczegółowy
          cennik i nawet nie opisane do czego, w jakich sytuacjach stosuje runy itp. ;(
          Jeżeli ktoś zajmuje się wróżeniem zawodowo to pisze coś o sobie, takie małe CV.
          Wybacz ale strone o takiej treści moze zrobić sobie każdy, nawet osoba
          początkująca we wróżbiarstwie. Istotną rzeczą jest brak telefonu, skąd masz
          pewność, że na maila odpowie właśnie wróżka a nie 20- latka wróżąca od 17 lat?
          Widzę, że lubisz błądzić okrężną drogą.
          • margrabianka Re: do cyprianki 19.05.07, 00:54
            Dziękuję cyprianko; dobrze to ujęłaś- ze skrajonści w skrajość też nie dobrze
            wpadać.
            Po prostu spodobała mi się graficznie jedna i druga strona i to, że tak owa
            wróżka nie epatuje natarczywą reklamą, taktownie ujęła ofertę.

Ale jak się tak zastanowie, to faktycznie wiarygodność może budzić zastrzeżenia.
            W przypadku i wróżki Romy i Villemo, nikt nie napisał komentarza, więc pewnie
            nie są znane.

A co sądzisz o tej ofercie wróżb: www.wrozenie.com ? Lub może Ty kogoś
            polecisz z mailowych wróżek.
            Dziękuję.

Maria Małgorzata
            • Gość: cyprianka Re: do margrabianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:06
              Nie korzystałam i nie skorzystam. Mam już "swoją wróżkę", a milowo wróżąc
              chciałabym to zrobić u sprawdzonej i dobrej wróżki. Dla mnie wróżki działające
              na allegro to pic na wodę. Owszem tam moze znaleźć się ktoś solidny, ale u
              takiej osoby nie poznasz przyszłości bez limitu pytań za 20- 30 zł. Niestety
              wiem jak działa system allegro i jest tam sporo początkujących osób lub tych,
              którzy nie mają klientów u siebie. Dla mnie ważnym czynnikiem przy wyborze
              wróżki mailowej byłby (oprócz kontaktu telefonicznego i jej krótkiej biografii;)
              jej wizerunek czy jak kto woli zdjecie. Chciałabym zobaczyć kto będzie "zajmował
              się" moim losem.
              • mama_krysia1 Re: do margrabianki 19.05.07, 22:55
                Jezeli potrzebna jest Ci pomoc w rozwiazaniu problemow, to ze szczerego serca
                polecam z Allegro "hagimes".Korzystalam i jestem bardzo z tego zadowolona. Maria
                jest bardzo ciepla osoba. Do tej pory korzystalam z roznych rodzaju wrozb, nie
                tylko na Allegro (az za duzo). Prawdziwej pomocy w rozwiazaniu problemow
                otrzymalam dopiero od Marii. Byla caly tydzien ze mna w kontakcie.
                Korzystanie z porad tak wspanialej osoby, jaka jest Maria, moge tylko wszystkim
                naprawde potrzebujacym pomocy, polecic.
                Krysia

• Gość: cyprianka Re: do margrabianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:26
                  acg jak ta krysia słodko pisze, kontakt przez cały tydzień z marią, rzeczywiście
                  wyobrażenia o wróżbach mają ludzie bardzo znikome
                  • mama_krysia1 Re: do margrabianki 20.05.07, 11:33
                    Nie wiem czy słodko pisałam. Takie jest moje odczucie po mailowych kontakcie z
                    Maria. Były mi w danym momencie, nie tylko wróżba, ale także porada i wsparcie
                    potrzebne i to wszystko od Marii otrzymałam. Myślałam, ze naprawdę szukacie
                    wróżby, pomocy i porady. Chciałam tylko pomoc.
      • gradiela Re: Kolejna reklama :/ 19.05.07, 19:09
        Margrabianka co do chcolate.coffee ma zupełną rację też na początku czytałam
        jej wypowiedzi i uległam złudzeniu że jest rozsądna ale w rzeczywistości cierpi
        kobieta na jakąś obsesje, moje wpisy też można sprawdzić nie robę tu reklamy
        czy antyreklamy zadnej wróżce ale ona już jest szczególnie zainteresowana w
        dokopywaniu innym, pozuje na tym forum na jakąś wyrocznię która doradza a to
        co wypisuje jak sie zagłębić w treśc jest nic nie warte, każdy ma prawo do
        swojego zdania ale po co ta złośliwość, oczernianie innych pod płaszczykiem
        bezinteresowności.
        Tekst chcolate.coffee
        Mnie zauroczyła prostota przekazu, piękno i takt" - Jezu....słabo się robi :/

O bardzo ładnej stronie wróżki Villemo to szczyt złośliwości.Była u niej,
        rozmawiała z nią że wstawia takie teksty?
        • chocolate.coffee :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))) 19.05.07, 20:57
          gradiela napisała:

> pozuje na tym forum na jakąś wyrocznię która doradza a to
          > co wypisuje jak sie zagłębić w treśc jest nic nie warte,

Dawno nic mnie tak nie rozbawilo :)
          To forum ma opinie ezoterycznego śmietnika - dawno tu nie bywalam, wrocilam na
          chwile, ale teraz juz znikam. Szkoda czasu :)

I zycze szczescia w placeniu 20-latkom z 17-letnim doswidczeniem ukrywajacym sie
          pod tego typu stronkami. W Internecie kazdy moze o sobie napisac wszystko i brac
          za to pieniadze. Wasza sprawa.

Papa :)
          • gradiela Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))) 19.05.07, 21:48
            Ty nie badz dla mnie taka dobra z ostrzezeniami bo najmniej ich potrzebuje, na
            jakiej podstawie twierdzisz ze jest to 20 latka z 17 letnim doswiadczeniem ?
            Masz urojenia? To sie leczy, ale na pewno nie masz po kolei w glowie. Smietnik
            na tym forum robia wlasnie tacy jak ty.
    • maurycy37 Re: wróżka Villemo - czy ktoś z Was korzystał z w 20.05.07, 11:35
      Oj kobiety ale wy jesteście naiwne. Choclale.coffee jest zainteresowana w
      dokopaniu wrózce Villemo bo to jest jej metoda na pozbycie się konkurencji.
      Rozwiazanie jest proste niech napisze jaką ma stronę i się przedstawi a wtedy
      będzie można obiektywnie omówić jej dokonania na niwie wróżbiarskiej tak jak
      ona omawia wróżkę Villemo. Ale jak znam życie to podwinie ogon pod siebie.
      Lekceważyć ludzi jeżeli nazywa smietnikiem forum na którym mogą się wypowiadać
      jej klienci.
    • agrentowy4321 Re: wróżka Villemo - czy ktoś z Was korzystał z w 06.03.23, 10:30
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: wróżka Villemo - czy ktoś z Was korzystał z w 26.04.23, 23:45
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka