Dodaj do ulubionych

szukam wróżki

08.07.07, 21:26
Witam Wszystkich,
mam nietypową sprawę, poszukuję kontaktu do wróżki, osoby, której wróżby sprawdziły mi się w 100%. Problem w tym, że mam bardzo mało informacji o tej Pani, ale spróbuje zapytać Was. Spotkałam ta Panią jakieś 3 lata lemu na Targach Medycyny Naturalnej w Warszawie, w Reform Plaza. Z wyglądu ta Pani ma jakieś 40-45 lat, jest/była blądynką, włosy krótkie, w okularach. Wróży z kart Tarota. Kiedyś widziałam Ją w tvn w programie Milionerzy, była soobą towarzyszącą uczestnika programu. Więc to wszystko, co wiem o tej Pani. Szukam kontaktu, bo warto. Może ktoś wróżył sobie u tej Pani i ma kontakt? Wiem, że jest to trudne do zrealizowania, choć mam nadzieję, że możliwe.
Z góry dziekuje za pomoc,
pozdrawiam,
magda
Obserwuj wątek
    • Gość: seniorka1 Re: szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:27
      warto poszukac w sieci, jesli zan sie nazwisko, a jak nie no to trudno,
      widozcnie nie jest ona pisana tobie, Ale pamietaj, to ze jednej osobie sie 100
      procen sprawdzi, nie znaczy ze innej ma sie sprawdzic 100 procent, bo moze 70
      procent..
    • Gość: kinga_43@op..pl Re: szukam wróżki IP: *.233.udn.pl 17.07.07, 15:01
      Witam, zaciekawił mnie Pani list.Adresu co prawda tej Pani ,,wróżki,, nie
      znam.Sama jednak chętnie skorzystałabym z usługi.Mam więc prośbę ,jeśli udało
      się Pani dotrzeć do ów nieznajomej, to czy mogłaby Pani użyczyć mi tego
      adresu.Z góry serdeczne dzięki.Mój adres kingz_43@op.pl
    • agrentowy4321 Re: szukam wróżki 06.03.23, 09:09
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: szukam wróżki 26.04.23, 21:56
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka