Gość: Katarynka IP: *.era.pl 01.08.07, 14:41 Czy ktoś był może u p. Marii, ul. Andersa. jeżeli tak, bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: p. Maria IP: *.chello.pl 01.08.07, 14:52 Byłam u niej chyba trzykrotnie - polecała mi ją znajoma. Było to już kilka lat temu. Moja opinia jest pozytywna, ale - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: p. Maria IP: *.era.pl 01.08.07, 15:00 Leno, czy patrząc z perspektywy czasu, sprawdziło Ci sie cokolwiek z jej wrózby.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: p. Maria IP: *.chello.pl 01.08.07, 15:25 Tak, ale były to fakty dotyczace tamtej mojej rzeczywistości, już minionej. A jeśli mówiła coś o dalszej przyszłości, to ja już tego nie pamiętam... :) Pamiętam natomiast, że bez moich podpowiedzi, opowieści i otwierania się bezbłędnie odczytała to wszystko, co mnie dotyczyło. Moja mała uwaga- zadawać konkretne pytania, Pani Maria dużo mówi ;) Wiesz, nawet zastanawiałam się, czy Pani Maria jeszcze żyje... I chyba już nie mam nr telefonu do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: p. Maria IP: *.era.pl 01.08.07, 15:41 była nie tak dawno u niej moja koleżanka, więc ma sie dobrze:) chciałam poznac opinie innych osób, bo koleznka była nia zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka poprosze o namiary IP: *.subscribers.sferia.net 01.08.07, 16:33 dziewczyny dajcie namiary na pania Marie z Andersa, tym bardziej, ze tam mieszkam wiec byloby super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: poprosze o namiary IP: *.era.pl 02.08.07, 08:24 podaj mi mail'a, podeślę Ci numer. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: poprosze o namiary IP: 80.51.223.* 02.08.07, 09:39 jak możesz prześlij mi namiar na: maj_25@tlen.pl. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: poprosze o namiary IP: *.ecolean.pl 02.08.07, 12:43 To ja też poproszę. Blisko mieszkam więc może się w końcu odważę. agnesta@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka poprosze o namiary IP: *.subscribers.sferia.net 02.08.07, 14:08 przeslij namiar na p Marie, prosze, dziekuje sliwkaj1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniagunerka Re: poprosze o namiary 05.01.08, 12:18 Ja też bym poprosiła o namiary annussia_o@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoonka Re: poprosze o namiary IP: 83.1.16.* 02.11.08, 23:39 ja też poprosze o namiary na panią Marię bluemoon@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nika405 Re: poprosze o namiary 20.08.07, 07:54 Poproszę o namiary na P. Marię na adres nika405@gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: poprosze o namiary IP: 128.246.4.* 03.01.08, 10:17 Jeśli to możliwe to proszę o namiary do Pani Marii z Andersa. Słyszałam o niej dobre opinie i że pomaga ludziom, mi się teraz przyda taka pomoc mój adres: m.paczuska7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maridear Re: p. Maria IP: *.subscribers.sferia.net 06.08.07, 22:43 Bardzo proszę o telefon p. Marii, kiedyś byłam u niej, jednak wówczas trudno było mi ją zrozumieć mój adres mariddear@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
warsowenzis Re: p. Maria 08.10.07, 00:27 Witaj, bębę wdzięczna za namiary na wróżkę Marię na e-mail: izabella@medianet.pl z góry dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kk25 Re: p. Maria 15.08.07, 20:49 poproszę o tel. do p.Marii, kiedys o niej słyszałam pracowałam nawet 2 kroki od Andersa ale nie poszłam... może teraz : ) aha jaki koszt kk25@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ifcia37 Re: p. Maria 02.09.07, 19:21 Bardzo proszę też o namiary do Pani Marii. Przeczytałam tyle dobrych opinii, że mam ochotę zwrócić się do niej ze swoimi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
ifcia37 Re: p. Maria 02.09.07, 19:55 Proszę o nr tel do p. Marii.Podaję adres: ifcia37@poczta.onet.pl Z góry dzięjuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: p. Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:33 Witam! Ja średnio raz na rok korzystam z porad Pani Marii i jestem z jej wróżb zadowolona.Pani Maria ma specyficzny język wypowiedzi,więc dla kogoś kto pierwszy raz korzysta z jej usług może być na początku mało zrozumiały.Wiadomo jak każda osoba o takiej profesji nie w 100% prognozuje co nas czeka,zresztą według mnie nie ma takiej osoby która mogła by wszystko przewidzieć jest to nie możliwe.Jednak mimo wszystko dużo rzeczy się sprawdza.Czy ktoś jeszcze może napisać o swoich odczuciach co do wróżb Pani Marii? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: p. Maria 16.08.07, 07:38 poproszę również o namiary na panią Marię na emaila gosia.kontra1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Katarynko, IP: *.chello.pl 02.08.07, 12:43 Proszę podaj i mnie nr telefonu. Zdaje się, że wyrzuciłam stare kalendarze z numerem do niej... koema@gazeta.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: Katarynko, IP: *.era.pl 02.08.07, 13:00 Bardzo proszę, wysyłam i czekam na newsy od Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda77771 Re: p. Maria 02.08.07, 16:08 Witam, bardzo proszę o namiary do P.Marii i koszt wizyty. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: p. Maria IP: 80.51.223.* 10.08.07, 13:59 czy ktoś z Was już był u niej? jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: p. Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:05 Ale gdzie jest ta ulica Andersa?:) Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka2007 Re: p. Maria 12.08.07, 17:01 ja także poproszę o kontakt do tej pani(na adres gazetowy malenka2007@gazeta.pl) a jak cena?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiar_83 Re: p. Maria 15.08.07, 21:17 czy chodzi o marie bigoszewska?jesli macie namiary prosze podajcie Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: p. Maria 16.08.07, 15:05 Usiłuję się dodzwonić do pani Marii z Andersa. Nie odbiera. Czy może ktoś z was wie czy planowała jakiś urlop i jak długo nie będzie przyjmować wizyt. Mam nadzieję, że odpoczywa, a nie choruje. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: p. Maria 16.08.07, 19:33 Panią Marię z ulicy Andersa w Warszawie. Zainteresowani wiedzą. Nazwisko ma na W. Odpowiedz Link Zgłoś
kk25 Re: p. Maria 16.08.07, 19:48 bardzo proszę o tel. do p.Marii na kk25@gazeta.pl z ceną za usługę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiar_83 Re: p. Maria 17.08.07, 16:35 a dobra jest ta Pani Maria?sprawdzilo sie wam cos z jej wrozb?bo ja poszukuje dobrej sprawdzonej wrozki Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: p. Maria 17.08.07, 17:18 Hmm, jakby to powiedziec... sprawdza się choć czasami wcale tego nie zauważamy. W innym wątku opisałam swoją przygodę. Dopiero po roku z kawałkiem przypomniałam sobie, że ona o tym mówiła. Wtedy jej słowa, akurat te, puściłam mimo uszu, nie przywiązałam do nich wagi. Brzmiały banalnie, jak rada. Nie jak przepowiednia. Teraz wiem, że wróżba to jednak rada, wskazówka. Jeśli w danej chwili wyłapiemy, uchwycimy nitkę ma szansę się spełnić. Ja tej nitki nie uchwyciłam, choć teraz czuję, ze to było to. I chyba rzeczywiscie nie warto w krótkim odstepie czasu chodzić do róznych wróżek z zamiarem sprawdzenia tej poprzedniej. Powoduje tylko zamieszanie i może przyćmić prawdziwą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom A tu wklejam to co napisałam w innym wątku :) 17.08.07, 17:20 Hi hi to u koleżanki podobnie jak u mnie. Zostawił mnie facet. Poszłam spytac czy jeszcze wróci. Wróci nie wróci, waha się. Pani pozna innego zakocha się i tamten nie będzie dla pani ważny. Super. Na odchodne rzuciła mi, że mam bywać między ludźmi, wychodzić, chodzić na dyskoteki (dokadnie na dyskoteki), ładnie się ubrać i dobrze bawić i mieć oczy i uszy szerko otwarte. Co racja to racja pomyślałam, ale bardziej potraktowałam to jako zachętę do działania - trudno siedząc w domu kogos spotkać (no może pracownika gazowni co licznik przyjdzie spisac lub listonosza jak uczynny i list przyniesie, a nie zostawi w skrzynce). Nie potraktowałam tego jako wyroczni. Na dyskoteki chodziłam z rzadka, dla zabawy, nie podrywu (nie mam jakoś zaufania). Zapomniałam o wróżbie i o tym, co powiedziała na do widzenia wróżka. Parę dyskotek w dużym odstępie czasu. Na jednej z nich podchodzi do mnie mężczyzna. Widziałam, ze wciąz kręcił się w poblizu. Cudzoziemiec. Z początku chciałam wykręcic się, zatańczyć z grzecznosci jeden taniec i jakoś dyskretnie się wywinąc. Pan przedstawił się jak ma na imie i co robi w Polsce. Zajęta opanowywaniem dziwnych myśli po tytułem on mówi po angielsku, a ja się zbłaźnię i na pewno fatalnie wygladam i nie podobam się (głupie, bo po co by podchodził skoro miałam się nie podobać) nie słuchałam co do mnie mówi ("mieć oczy i uszy szeroko otwarte"). Zaprosił mnie na cos do picia, rozmawialiśmy (o dziwo rozumiałam co do mnie mówił i on rozumiał co ja do niego) rozmawiało nam się swietnie, miałam wrażenie, że znamy się od lat. Już nie chciałam uciekać, miałam też wrażenie, że jestem bezpieczna. O wróżbie nie pamiętałam, a szkoda, bo może nie zrobiłabym tego co zrobiłam po wyjsciu. Teraz pluję sobie w brodę, ze wyłapałam sygnałów. Pan był dobrze wychowany i nie proponował np. pójscia do hotelu, choć mój kolega twierdzi, ze jednak proponował dalszy ciąg, ale ja nie pojełam aluzji. Wdarły się miedzy nas te no róznice kulturowe. Ja myślałam, ze on nie zainteresowany (jak wyszliśmy to zrobił się taki jakis zamyślony - a no zrobił - kolega mówi, że znowu głupia byłam, bo on myślał, jak to zrobbic dyskretnie i mnie nie spłoszyć, ja, że w świetle dziennym wygladam koszmarnie, on to zobaczył i teraz myśli jak uciec. Wybawiłam go z kłopotu wymyślania wymówki na szybkie pozegnanie się i sama się pożegnałam.) Nie skojarzyłam, ze przed chwilą już po wyjściu powiedział, ze bardzo mu się podobam, że żegnał się ze mną jak już zdecydowałam się pojechać do domu prawie godzinę i dopiero moja decyzja, ze wsiadam tym razem na pewno do tramwaju ostatecznie przerwała czułe tete a tete. To wszystko nic, bo ja cały czas myślałam, ze wyglądam paskudnie, gruba jestem, okropna, głupia. A on tam stoi z litości. Do tej pory mam przed oczami jego twarz, i minę jak stoi na przystanku a ja odjeżdzam tramwajem. Wyglądał jakby ktos dał mu w twarz za nic. Smutek i niedowierzanie. O słowach wrózki przypomniałam sobie dzisiaj czytając to forum. Za późno. A miałam miec oczy i uszy szeroko otwarte, bo nigdy nie wiadomo gdzie można poznac tego właściwego. Teraz mam wrażenie, jakby ktoś wyrwał mi kawałek mnie. Nie miałam i nie mam motyli w brzuchu, nie był zachwycająco przystojny, nie prawił banalnych komplementów, żadnych nie prawił. Było normalnie. Może dlatego przeoczyłam. Spodziewamy się, że wrózby spełnia się przy udziale fajerwerków, a na niebie wyskoczy wielki napis: OTO SPEŁNIA SIĘ WRÓŻBA czy coś w tym rodzaju. Figa z makiem.One przychodzą najczęściej niezauważalnie i dopiero po jakimś czasie odkrywamy, ze może jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: p. Maria IP: *.acn.waw.pl 18.08.07, 00:30 Czy mogę dostańć adres i telefon i jaki jest koszt wróżby. Z góry bardzo dziękuję. gosia9.live26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: p. Maria 19.08.07, 18:21 Gosiu. Koszt nie był wygórowany, choć nie wiem jak jest teraz. Jeśli chodzi o adres to wolałabym spytać zainteresowaną czy mogę podać. Sama adres mam w ten sam sposób podany. To starsza osoba i może lepiej poprosić o akeptację. Pani Maria jest miła, więc nie powinno być problemów. Teraz jak pisałam chyba gdzieś wyjechała,bo nie odbiera. Jak tylko się skontaktuję to zapytam. Ps. widziałam też na tym forum jej numer, więc może spróbuj znaleźć. Ja ze swojej strony wolałbym się spytac zanim podam prywatny numer. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: p. Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:42 Znalazłam się w tragicznej sytuacji i mam czarne myśli:( bardzo proszę o podanie numeru telefonu do Pani Marii.Z góry dziękuję.Mój mail:iwanka26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
warsowenzis Re: p. Maria 08.10.07, 08:50 Szukam dobrej wróżki, o Pani Marii słyszałam wiele dobrego, będę wdzięczna za pilny namiar na izabella@medianet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: p. Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:48 Czy chodzi o panię Marię Ulicką, czy to ktos inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: p. Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:32 Ja też poproszę kontakt do Pani Marii na maila magi777@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania0208 Re: p. Maria 07.01.08, 12:47 Witam, bardzo proszę o podanie numeru telefonu do Pani Marii. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: p. Maria 07.01.08, 13:20 Piszę na priva,możesz podać dalej.Już raz podawałam namiar,ale został wykasowany.A iść do niej warto,czasem jest bardzo precyzyjna a czasem mniej,może zależy od dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: p. Maria IP: 81.15.130.* 07.01.08, 15:03 Ja również bardzo prosze o kontakt z P. Marią. Na adres: maz1@op.pl Z góry dzięki, Pozdrawiam Aldona Odpowiedz Link Zgłoś