mikalo5 28.08.07, 16:13 Wybieram się, bardzo prosze o opinie osób, które w sąsiednim wątku pisały rok temu, że czekają na sprawdzenie wróżby, czy faktycznie się ona sprawdziła.Bardzo mi zależy , bo wydatek 150 zł, to dla mnie niestety b. dużo:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norma Re: Anna Kempisty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.08.07, 16:26 Kobieto! O Annie Kempisty jest cała masa wypowiedzi zaraz pod Twoim tematem!!! Wystarczy poczytać. No i chcieć je zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mikalo5 Re: Anna Kempisty 28.08.07, 16:44 Tak, ale pytanie jest do osób, które w wątku poniżej czekały na sprawdzalność wróżby, upłynęło już dużo czasu, wiec zachęcam do podzielenia się wrażeniami,opinie osób, które dopiero co byy u P. Anny nie są miarodajne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Anna Kempisty IP: 212.76.37.* 28.08.07, 20:55 ja byłam kilka lat temu i o tym napisałam, zresztą nie tylko ja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=29015470&a=66650998 150 zł to napewno nie mało, ale jak na Warszawę i na takiej klasy tarocistkę, jak Pani Ania, to bardzo tanio. Ja byłam kilka lat temu, nie zdziwiłabym się gdyby cena była wyższa, bo jednak czas zmienia ceny na wyższe. W mojej ocenie, to jedna z dwóch najlepszych tarocistek w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś