omron50 Re: Wróżka Katowice 23.09.09, 14:36 Witam.Prosze o pomoc,szukam wrózki ALEKSANDRY ,która przyjmowala w Katowicach na ulicy Chorzowskiej nad sklepem filatelistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
omron50 Re: Wróżka Katowice 17.09.10, 11:07 Witam.Prosze o pomoc,szukam wrózki ALEKSANDRY ,która przyjmowala w Katowicach na ulicy Chorzowskiej nad sklepem filatelistycznym. Mój emeil: kry162@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Wróżka Katowice IP: *.pool.mediaWays.net 12.02.10, 12:46 polecam wrozke Marie tel. 601827131 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:55 kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:26 W swoim życiu byłam u wielu wróżek,znam te z Katowic i Anie z Bielska Ostatnoi w internecie natrafiłam na Salon wrózb w Częstochowie numery tel. są podane ,zadzwoniłam i pojechałam na spotkanie Normalny salon-gabinet nie jakiś brudny kąt, wróżka od razu poprosiła o date ur. z głowy zrobiła całkowity portret numerologiczny i powiedziała czego mogę się spodziewać w nadchodzącym roku, póżniej przeszła do kart "runy"zrobiła skrypty runiczne jakie potrzebowałam,a pózniej był tarot dla potwierdzenia.To wszystko trwało 3 godz. a stawka jedna .Polecam z czystym sumieniem.Tam przyjmują 2 wróżki,i obie są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Wróżka Katowice IP: 83.143.102.* 11.03.10, 09:48 ja byłam u wróżki i miałam szok po wizycie,bo przyjeła mnie w brudnym kącie i była zarozumiała.wogóle mnie nie słuchała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina J. Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:24 A wiesz co,też wczoraj byłam u wróżki,u której był bród. Niezbyt miłe doświadczenie.W mieszkaniu był pies i bałam się że mnie ugryzie.W przedpokoju zostawiłam kozaczki i cały czas myślałam,czy ten pies mi ich nie obgryzie. Kiedyś miałam psa,co obgryzł mi buty. A co do wróżki,to niestety-pomyłka. Trudno,mój partner pocieszył mnie-"bynajmniej pies ci butów nie obgryzł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 21:44 Zapraszam serdecznie na spotkanie w przytulnym gabinecie w centrum Gliwic. Jest to miejsce pełne ciepła i życzliwości, harmoni i spokoju wewnętrznego. Odpowiem na wszystkie nurtujące Cię pytania i postaram się udzielić cennych wskazówek jak możesz inaczej pokierować swoim życiem, aby być szczęśliwą. Jeśli masz pytania dotyczące miłości, finansów lub głębszego sensu twojego życia i życiowej drogi- zapraszam serdecznie. Pracuję z kartami Tarota, wspomagam się również wahadełkiem egipskim, kulą kryształową i darem jasnowidzenia. Po seansie u mnie odzyskasz silną pozytywną energią i otrzymasz zapas nowych sił potrzebych na zrealizowanie swoich życiowych planów i marzeń. Odzyskasz wiarę w siebie i swoje możliwości. Więcej o mnie na stronie: www.centrumodnowy.labedy.pl Rezerwacje terminów: tel.662-814-310 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solanż Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 19:35 ....Po seansie u mnie odzyskasz silną pozytywną energią i otrzymasz zapas nowych sił potrzebych na zrealizowanie swoich życiowych planów i marzeń. Odzyskasz wiarę w siebie i swoje możliwości.... Otóż i Cudotwórczyni.A i ze skromnością tu krucho. Ciekawy jest ten zapas sił. Skoro taki cudotwórca,to dlaczego się reklamuje na darmowym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 21:20 A która to-znów cudotwórczyni daje nowe zapasy sił???? ha???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:04 Przeszłam wiele tych co to ładują energią,szkoda że żadna nie pisze ile będzie mnie to kosztować pół godziny 90 zł, następne po 60zł. a jak trzeba coś zrobić to ekstra, najlepiej iść na nogach i ubrać też radzę się tanio. bo naszym wygłądem podbijamy stawkę,bo czy jest za pół godziny czy za godz, to zawsze 150zł.ostatnio byłam salonie w częstochowie i jak dzwoniłam żeby się umówić to usłyszałam za seans wreszcie nie byłam obsłużona w akordzie godzinowym za który i tak płaciłam,na koniec usłyszałam że gdyby było coś wyjątkowego to mogę po prostu zadzwonić/z tego też już skorzystałam/Polecam naprawdę warto i nie musiałam chować samochodu, żeby nie podbić stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:17 Skoro jesteś taka dobra i masz dar jasnowidzenia to czemu nie zobaczyłaś że jest to forum o wróżkach a nie gazeta w której mozna umieścić reklame/płatną/,chyba cię stać przy tym jakie msz ceny,a co odzyskam po seansie u ciebie to napewno cieńszy portfel i całkowity mentlik w głowie ,byłam kiedyś u ciebie i żadna z twoich cennych wskazówek się nie sprawdziła.Jak się ma taki dar opowiadanie to pisze się bajki dla dzieci a teraz możesz zajżeć w kulę która niezadowolona klintka to napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fado Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: 83.16.115.* 20.04.10, 13:56 Byłam u wróżki w Gliwicach, byłam w Katowicach u wrózi Ani, pytałam tak ogolnie bo jestem na zkarecie zyciowym ale jak po tygodniu wrózba zaczeła mi się sprawdzać wróciłam do Pani Ani zeby dopytac o szczegóły. Naprawde polecam:)tym jak ja zagubionym którzy przeszli juz prze różne osoby w celu poszukiwania pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILONKA Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: 188.33.69.* 20.04.10, 18:39 a ja jutro idę do ani ale byłam 2razy u takiego Pana z Żor. Nic tak szczególnego mi nie powiedział ale też nie mówiłam specjalnie o co pytam wiec sama interpretowałam chodź on i tak mówił tak jakby wiedział o co chodzi...Moje życie jest przewrotne i nie wierzyłam nic w to co mi powiedział o mojej wielkiej miłości...a tu po roku spełniło się..Polecam tylko że on nie ma żadnych reklam i bierze 20zł -chyba. i to nie reklama...nie ma limitu pytań..a później napisze jak było u Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILONKA Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: 109.243.178.* 21.04.10, 14:27 Byłam i.... Jestem za :) pierwszy dzień od jakiegoś czasu mam siłę i humorek :) bardzo fajna, miła kobieta..jak przeczytałam wcześniejsze posty bałam się trochę, że na darmo wydaje pieniądze ale nie!!dzięki niej zrozumiałam co się dzieje z moim życiem..Polecam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fado Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.95.89.250.gl.digi.pl 22.04.10, 21:54 Ilonko, proszę napisz jak z Twojej wrózby zacznie się coś sprawdzać. Jeśli chodzi o mnie ja jestem bardzo niezależna osobą, dość nie ufną, taki kot co chodzi swoją drogą, ale poraz pierwszy w życiu poczułam bezradność i postanowiłam iść za wskazówką tarota i za tym co przekazała mi Pani Ania. Mam nadzieje ze dobrze wybrałam i nie beda to tylko złudzenia i nie pożałuje tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilka Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 10:39 Witam, Byłam u wróżki Ani na Gliwickiej 2 razy. Pierwszy raz dostałam wizytę w prezencie urodzinowym od przyjaciółki i wybrałam się bez przekonania, nie bardzo wiedząc o co pytać. Postawiła mi karty tak ogólnie i powiem tyle, że jako sesja terapeutyczna to było dla mnie fantastyczne. Dużo mi powiedziała o mnie i moim życiu, zmusiło mnie to do spojrzenia na siebie bardziej krytycznie, ale nie wiem czy to była kwestia wróżby czy psychologii. Mimo wszystko byłam zadowolona, bo nie poszłam tam usłyszeć że wygram w totka przed czterdziestką, tylko żeby dostać kilka porad i prawd o mnie samej. Dostałam to czego oczekiwałam. Wczoraj poszłam drugi raz, z bardzo konkretną sprawą. Sama wróżba natchnęła mnie optymizmem i muszę powiedzieć, że była konkretna. Usłyszałam co jest (to było niesamowite, prawda w 100 procentach), co będzie, co robić i w jakim czasie wszystko się rozegra. Oprócz tego ciepło i wsparcie, czysto kobiece, którego wczoraj było mi bardzo trzeba. Tyle z moich doświadczeń, ponieważ przepowiedziany czas zmian nie jest odległy to odezwę się jeszcze i napiszę, czy się sprawdziło. Wiem, że wiele zależy ode mnie i tego jak postąpię, ale zamierzam zastosować się do wskazówek, bo to była jedna z dróg, którą planowałam wybrać i bez wróżby, chciałam tylko rady. Odniosę się jeszcze do przewijającego się tu wątku cen. Ja prowadzę swoją firmę i może mam trochę inne spojrzenie. Wydaje mi się, że jeśli ktoś w coś zainwestował (w przypadku wróżki jest to nie tylko talent, ale szkolenia, rozwijanie się, koszty legalnej działalności) ma prawo na tym zarabiać, bo jest normalnym człowiekiem, który musi mieć pieniądze żeby żyć i ma prawo się cenić według własnego postrzegania swoich zdolności. Krytykowanie wysokości cen uważam za niestosowane, bo każdy z nas ma wybór i nie musi płacić jak nie chce. A to forum powinno pomóc w dokonaniu wyboru, proponowałabym bardziej skupić się na wymianie doświadczeń zamiast na krytyce. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fado Re: Wróżka Katowice - do Ilonki IP: 83.16.115.* 23.04.10, 10:37 Ilonko moge Ciebie prosić o kontakt na emiala fado25@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wróżka Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 17:54 Byłam u takiej jednej w salonie wróżb na ulicy Gliwickiej-jej imię Ania.Wzięła 100 zł i godzinę opowiadała bajki.Same kłamstwa.To tylko sposób na życie.Nie wierzcie w pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Wróżka Katowice IP: *.147.46.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.10, 21:09 Bardzo dobra jest Wróżka Ania ze Świata Wróżek,z Gliwickiej 3.Tylko na zapisy.Dużo ma ludzi,dużo stałych klientów.Bardzo ciepła atmosfera.Mnie się sprawdza wszystko.Jedna babka w poczekalni opowiedziała mi swoją historię i jak dzięki wróżce sobie poradziła.Ja sobie chadzam do wróżeczki raz na jakiś czas.No i panów coraz więcej do wróżki chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Wróżka Katowice IP: 83.143.102.* 08.09.10, 21:21 Jak wróżka na Śląsku,to tylko Pani Ania Majchrowicz.Ta z Katowic,ze Świat wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wróżka Katowice IP: *.chello.pl 09.09.10, 11:29 Mogę pewnie polecić wróżke Sare byłam u niej dwa lata temu i wszytko się sprawdziło co mi przepowiedziała. Także byłam 2 razy u wróżki Ani z Gliwickiej i nie polece nikomu. Wróżka Ania kasuje sporo i nic się nie wynosi . Podczas wróżenia tłumaczy karty i opowiada różne histroie. 20 % wróżenia a 80 % gadania o pierdołach. Wróżka Sara jest konkretna i wszytko się sprawdza. Uważam, że lepiej zapłacić raz a dużo a wiedzieć za co się płac. Niestety za dobrą wróżbe należy zapłacić. Sama się kolejny raz do niej wybiore pod koniec roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Wróżka Katowice IP: *.147.64.15.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.09.10, 21:22 witam Ja bardzo polecem Wróżkę Z Gliwickiej -Anie bylam u niej ostatnio i jestem bardzo zadwolona, bardzo mi pomogła, mówiła rzeczy o których nikt nie wieział, wyszłam od niej naładowana pozytywną energią i z checią do dalszych działań. Ma ogromną wiedze ezoteryczną i zyciową. Polecam wszystkim i napewno kolejny raz też sie do mniej wybię Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikowa Re: Wróżka Katowice 17.09.10, 13:21 Witam.Jestem z Wielkopolski i do naszego miasta przyjeżdża wróżka z Gliwic Pani Barbara Bobrowska lub Bobowska.Wiem,że w Gliwicach też przyjmuje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Wróżka Katowice IP: *.182.162.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.10, 19:39 Witam.Polecam wróżekę Anię Majchrowicz z Katowic,z gliwickiej.Gęsia skóra mi chodziła,wszystko,wszyściuteńko mi wywróżyła.Nieźle,nie wiedziałam że wróżki aż tak potrafią.Jestem pod wrażeniem.Na pewno znów się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wróżka Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 22:59 Hej a mogłybyście powiedziec ile kosztuje taka wizyta u wróżki ani czy sary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Wróżka Katowice IP: 212.75.114.* 20.09.10, 15:08 polecam Sarę. mojej siostrze się wiele sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczna Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 15:37 Ja też byłam u Ani Majchrowicz.Wyrzucone pieniadze, nic się nie sprawdziło.Pisze pani, że sugerowała się wróżbą, że wiele zależy od nas.Wg mnie dobra wróżka daje jasne odpowiedzi. Jak mówi,że wszystko zależy od nas, to daje sobie furtkę.Albo coś sie ma zdarzyć, bo widzi to w kartach, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Wróżka Katowice IP: *.158.217.81.pat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.11, 19:10 Polecam wróżkę Anię Majchrowicz.Byłam u wielu,ona jest najlepsza.Wróżby zawsze mi się sprawdzają.To jest jedyna wróżka,której wróżby się sprawdzają.Zawsze po wróżeniu wiem wszystko.To jest jedyna wróżka u której widzę zawsze kolejki i zapisy.podoba mi się jak wróży w tv.To co ma do powiedzenia może powiedzieć przed kamerami,niestety o nie każdej wróżce mogę to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uuuu.ttt Jestem w szooookuuuuu 29.01.11, 00:05 Witam.Byłam dzisiaj u Wróżki pierwszy raz w życiu.Wróżkę poznałam przez przypadek w biurze nieruchomości www.miranda.nieruchomosci.pl w Katowicach, chciałam wynająć mieszkanie (to biuro nieruchomości przyniosło mi szczęście ) . Jestem w szoku skąd ta Wróżka to wszystko wiedziała ,wróżyła z kart Tarota ,nic jej nie mówiłam sama już po przełożeniu przeze mnie kart wiedziała z jakim problemem przyszłam ,wszystko co powiedziała nie tylko o mnie ale i o mojej rodzinie się zgadzało ,jestem naprawdę w szoooookuuuu zawsze myślałam że Wróżki to nie dla mnie .Teraz wiem że jak się ma problem to profesjonalna Wróżka jest lekiem na wszystko . Pani ta przyjmuje w Katowicach na Stawowej w Centrum Medycyny Naturalnej ma na imię Dorota .Pozdrawiam,Ula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Wróżka Katowice IP: *.waldex.net 12.05.11, 20:52 w katowicach jest dużo gabinetów wróżb jeden jest w zenicie na rynku w katowicach na pierwszym piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
daisy73 Re: Wróżka Katowice 08.07.11, 22:57 Byłam w Katowicach u Ani Majchrowicz, sympatyczna osoba ale ja nie szukałam psychoterapeutki czy koleżanki na pogaduszki, miła wizyta ale zupełnie nic nie wnosząca, psychologicznie trafna ocena mojej osoby ale wróżba to porażka, nic się nie sprawdziło. Od 6 lat raz w roku chodzę do Sary i w moim przypadku sprawdziło się kilka rzeczy, jasne wskazówki - tak/nie, bez gładkiej otoczki, co mi akurat pasuje. Miałam raz zdjęcie brata, powiedziała o trzech faktach, które się wydarzą w ciągu roku i faktycznie wszystko się sprawdziło, szkoda, że sprawdzalność u mnie jest mniejsza, a może ja nie wykorzystuję szans i nie wchodzę na niektóre drogi. Raz pojechałam do Pszczyny do Niny Portnickiej, przez 15 minut czytała mi horoskop z książki, następnie "wróżyła" a raczej wypowiadała opinie co powinnam zrobić i że miała Klientkę w podobnej sytuacji i blebleble - reasumując nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Wróżka Katowice IP: *.180.113.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.11, 00:02 Bywam u Wróżki Ani Majchrowicz,zgodzę się z daisy że Pani Ania jest dobrą psychoterapeutką,bywam u niej i przyznam że po wizycie czuję się cudownie.P.Ania jest takim naszym rodzinnym aniołem,bo jeszcze kilka osób od nas chodzi.Jak na razie to co wywróżyła się spełniło,niestety powiedziała o problemach syna na maturze i tak się stało.Pani Ania to nasz rodzinny anioł.Bardzo ciepła i inteligentna kobieta i ma dar przepowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol32 Re: Wróżka Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 15:19 Mimo, że to nietypowe dla mojej płci często korzystam z usług wróżki. Doradza mi w sferze finansowej oraz uczuciowej. Przyjmuje w centrum Sosnowca i Będzina. Dzięki niej dowiedziałem się, że żona mnie zdradza i bawi się za moje pieniądze z kochankiem. Jeśli masz podobne problemy podaje ci nr telefonu pod którym przyjmuje zapisy: 501 525 191. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wróżka Katowice IP: *.swidnica.mm.pl 12.06.13, 15:43 hej ja jestem z Katowic ale mam ukochaną wróżkę Panią Asię nie mam do niej blisko ale telefonicznie mi stawia karty uwielbiam ją gdyby nie ona nie wiem jak bym wyszedł z wielu spraw przede wszystkim tak jak ktoś wcześniej pisał nie da się nikomu załamać postawi do pionu bardzo skutecznie polecam!!!! ach polecam a tel nie podałem 884-054-895:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela6 Najlepsza Tarocistka Re: Wróżka Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 15:41 Witam. Najlepszą Tarocistką dla mnie jest Pani Dorota . Panią Dorotę poznałam na wykładzie w Noc Muzeum pięć lat temu i od tego czasu korzystam wyłącznie z jej usług i zawsze wszystko się sprawdza. Nie muszę sama nic wcześniej opowiadać ,bardzo mi pomogła i pomaga .Wcześniej długo szukałam sprawdzonej i profesjonalnej osoby. Pani Dorota przyjmuje w Katowicach w Centrum Medycyny Naturalnej. Jak ktoś chce mogę przesłać namiary na email. Podaje swój email biuropd@vp.pl Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wróżki Ruda śląska IP: *.sileman.net.pl 21.11.11, 00:12 W Rudzie Śląskiej pół roku temu powstał salon wróżb, jak się nie myśle to nazywa się felicitas. Są tam dwie Panie jedna bardzo młoda. Słyszałam że obie Panie są bardzo dobre, wróżą oprócz z kart to z diamentu numerologicznego, a nawet na odchodne częstują ciastkiem z wróżbą. Jak skorzystam napisze więcej, podobno biorą tylko 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wróżka Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.11, 14:21 Witam. Bardzo polecam p.Ewę z Katowic z ul. Gliwickiej 97. Podaję namiary: kom. 798 272 997. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość;) Re: Wróżka Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.11, 19:16 ja byłam w wakacje u wróżki Ewy z Katowic i kompletnie nic mi się nie sprawdziło dużo rzeczy zgadywała i takie tam. W każdym razie nie polecam, ale wiadomo to jest indywidualna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wróżka Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 22:47 Byłam z koleżanką u p. Ewy i ona mówiła o takich rzeczach, o których wiedziała tylko koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 14:15 No ja odradzam wrózke Ewe ta pani, to pijaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabathany Re: Wróżka Katowice IP: *.netpower.pl 15.01.12, 16:57 wrozka vanessa jest super polecam jej namiary to 509741713 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Wróżka Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 20:18 ja ostatnio byłam w Siemianowicach u wróżki Shiry, która przyjmuje w Ośrodku Rozwoju Osobistego "Berkano" koło telewizji na rynku bytkowskim, jestem bardzo zadowolona, wszystko co powiedziała się zgadza, jeśli chodzi o przyszłość, to część się już sprawdziła, a byłam 3 miesiące temu, poza tym jest również dobrym doradcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Wróżka Katowice IP: *.147.153.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.12, 21:39 Jak dla mnie to polecam tarocistkę Annę Majchrowicz z Katowic z saloniku Świat Wróżek.Genialna tatocistka i duży talent wróżebny,ma niesamowitą intuicję i do tego jest psychologiem.Wklejam linka i polecam wszystkim. http.://www.swiatwrozek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 12:45 Mogę polecić Ci wróżkę, która przyjmuje w centrum Sosnowca. Chodziłam do wielu wróżek, ale żadna nie była tak dobra jak ta. Wróży z kart klasycznych lub tarota. Mówi same konkrety. Dzięki niej uniknęłam popełnienia wielu błędów. Gorąco polecam sprawdzić ją osobiście. Przyjmuje tylko na zapisy pod numerem: 501 440 425. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol35 Re: Wróżka Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 15:08 Mimo, że to nietypowe dla mojej płci często korzystam z usług wróżki. Doradza mi w sferze finansowej oraz uczuciowej. Przyjmuje w centrum Sosnowca i Będzina. Dzięki niej dowiedziałem się, że żona mnie zdradza i bawi się za moje pieniądze z kochankiem. Jeśli masz podobne problemy podaje ci nr telefonu pod którym przyjmuje zapisy: 501 525 191. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin83 Wróżka Sosnowiec 501 440 425 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.13, 12:19 Polecam rewelacyjną wróżkę z Sosnowca. Bardzo konkretna osoba, doradza w sprawach osobistych, potrafi odpowiedzieć na pytanie znając detale z mojego życia o których nikt nie wie. Pomogła mi rozwiać moje wątpliwości związane z pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wróżka Sosnowiec 501 440 425 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 18:51 jak ta Pani się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Wróżka Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 14:29 A czy ktoś coś słyszał o Andrzeju Bogdanowiczu? Był kiedyś podobno kataryniarzem na ul.Stawowej, mowiono mi, że wróży z kart i jest jasnowidzem, wróży tez podobno z oczu i ddłoni. Pytam, koleżanka twierdz że jej i jej mamie wszystko się sprawdziło, byłam, powiedział mi coś innego niż dwie wrózki, u których byłam, Tzn część się pokryła, ale ta najbardziej mnie męcząca u niego wyszła inaczej. Szukałam na internecie wiadomości o nim, ale nic nie znalazłam. Wiem że kiedyś mieszkał w centrum Katowic, ja się z nim spotkałam w mełaj restaurayjce, bo teraz mieszka gdzie indziej i w domu nie przyjmuje. Bardzo prosze, jeśli ktoś coś słyszał, będe wdzięczna, bo to dla mnie naprawdę ważne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykm Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 15:47 Polecam Ci wróżkę która przyjmuje w centrum Sosnowca. Jestem jej wiernym klientem od ładnych apru lat. Doradza mi w sferze biznesowej i osobistej. Zapisy: 501 440 425 Odpowiedz Link Zgłoś
patrykm82 Re: Wróżka Katowice 07.03.13, 11:59 W Sosnowcu przyjmuje bardzo dobra wróżka. Korzystam z jej usług od lat. Przyjmuje na zapisy pod numerem: 501 440 425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Katowice IP: *.welnowiec.net 03.04.13, 00:47 A gdzie przyjmuje ta osoba w S-cu? Z jakich kart wróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 123 Re: Wróżka Katowice IP: 95.108.80.* 18.04.13, 20:34 Mam pytanie czy ktos znawrozke Anne Majewska inaczej wrozke gimmel mieszka w katowicach lub w okolicy, ktos slyszal o niej??? jest tez rytualistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wróżka Katowice IP: *.182.184.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.04.13, 22:08 [b]Moja pierwsza wizyta u wróżki na ul.Gliwickiej w Katowicach u Anny Majchrowicz,jestem pod wrażeniem ,szacun,od dzisiaj zmieniam zdanie na temat wróżek na pozytywne.Pani wróżka,to wielka wróżka,nie potrafię się jakoś ładnie wysławiac ale naprawdę jestem pod wrażeniem.Polecam każdemu,ja ten ktory nigdy w takie rzeczy nie wierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wróżka Katowice IP: *.play-internet.pl 10.05.13, 20:24 ja kiedyś byłem 2 razy u takiego starszego pana w salonie wróżek przy ul. francuskiej. pamiętam, że opowiadał mi o sytuacjach, które się potem zdarzały używając dokładnie zdań i słów, które później padły. niezwykłe. ciekawe czy On jeszcze żyje bo to było przeszło około albo i ponad 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 10:52 jest taka strona wróżk, może akurat tam coś uda się znaleźć. przynajmniej nie są to bzdury w stylu wróżby przez sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek888 Re: Wróżka Katowice IP: *.static.sitel.net.pl 11.08.13, 17:03 Witam wszystkich zainteresowanych :-) Nie wiem czy ktoś korzystał z usług Pani Lidii Ziajskiej-Grochowskiej która przyjmuje w Katowicach w Superjednostce ale ze swojego doświadczenia polecam. Korzystałam z jej usług 2 razy w odstępach 3 lat i powiem więcej wszystko nagrywała na kasetę którą można w każdej chwili na spokojnie odsłuchać. Nie wiem jak teraz bo to było jakieś 3 lata temu.Jest nie tylko wróżką ale też jasnowidzem ,stawia karty tarota, wróży z dłoni i opracowuje horoskop indywidualny.Naprawdę polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opal1001 Re: Wróżka Katowice IP: *.ngm.net.pl 14.08.13, 17:11 Witam, czy mogę prosić o jakiś kontakt do wspomnianej wróżki z Superjednostki. Zależy mi na kimś sprawdzonym - z polecenia, a nie przypadkowej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wróżka Katowice IP: *.net.brewet.pl 27.11.13, 18:54 Kontakt do Lidii z Superjednostki to tel. 32-2588-170 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wróżka Katowice IP: *.net.brewet.pl 27.11.13, 18:53 Zgadza się, Lidia jest super astrologiem, chiromantką, stawia karty Tarota i robi wiele cudnych rzeczy by pomóc ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ameboda Do Ewy... 28.11.13, 07:58 Bardzo proszę o podanie ile kosztuje seans u Pani Lidii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameboda Wróżka Katowice !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.13, 09:12 Z racji tego , że jest to czas Andrzejek...bardzo chciałam wybrać się do wróżki. Chodziło mi jednak o to , aby była to osoba zasługująca na takie określenie ... osoba , która porusza się w tym temacie, z doświadczeniem i jest "niezła" w swej profesji (o ile tak można w ogóle powiedzieć). Prosiłam wielokrotnie na forum , aby ktoś podał namiary wróżek w okolicy Katowic. Niestety bezskutecznie. Dopiero ostatnio na forum dowiedziałam się o Pani Lidii z Superjednostki. Byłam wczoraj na "seansie" i jestem pod wrażeniem.Dostałam ogólny horoskop , przekaz dotyczący linii rąk , wróżbę odczytaną na podstawie Tarota, odpowiedzi na moje pytania dotyczące przyszłości (wszystko nagrane na kasecie).Podczas seansu dowiedziałam się o bardzo silnych emocjach dotyczących mojego życia , które mają minąć bezpowrotnie (faktycznie takie miały miejsce) - dokładnie określające osobę z rodziny z tym związaną. Wszystko to wywarło na mnie niesamowite wrażenie.Byłam pierwszy raz na seansie u takiej osoby jak Pani Lidia i jeszcze pewnie skorzystam z Jej pomocy i rady.Wcześniej byłam u wróżki w Mysłowicach i Będzinie. Niestety nie można tamtych wizyt porównać do tej ostatniej.Tu muszę podkreślić również , że koszt wizyty nie jest wcale wygórowany , a trwała ona ponad 1.5 godziny.Ciekawe , że nie spotkałam się wcześniej na forum z postami dotyczącymi tej Pani, która prawdopodobnie zajmuje się tematem ponad 25 lat. Wybiorę się tam jeszcze na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorisdd1 Re: Wróżka Katowice !!! IP: *.play-internet.pl 03.12.13, 09:18 Prosze o podanie kontaktu do Pani Lidii i kosztu takigo seansu. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygida Re: Wróżka Gliwice Zabrze Katowice IP: *.play-internet.pl 19.08.13, 20:51 Dzien dobry chcialam sie dowiedziec o moim zyciu jestem czy partner mnie zdradzo 25.12.1974 i czy mnie kocha jak bedzie nasz zwiazek dale Odpowiedz Link Zgłoś
ameboda Re: Wróżka Katowice 04.12.13, 07:51 Kontakt z Panią Lidią to (32) 2588170 , koszt to 50.00zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wróżka z Sosnowca 501 440 425 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 18:48 Przyjmuje ta Pani w salonie czy prywatnie w domu? jaka jest sprawdzalność tego co mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: Wróżka Katowice 01.02.14, 11:38 Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wróżka Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 12:33 Polecam Wróżke Lidię z Superjednostki! Byłam u niej trzy razy i wsystko sprawdziło sie w 100 %. Analizuje date urodzenia, czyta z ręki, stawia tarota , to wszystko nagrywa na kasetę. Każdemu poświęca dużo czasu,a poza tym jest przesympatyczną osobą. Kiedy mam większy życiowy problem/dylemat idę do wróżki Lidii, jak na razie sie nie pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś
ameboda Re: Wróżka Katowice 10.04.14, 14:08 Ja byłam u Pani Lidii 29.11.2013. Opracowany miałam horoskop urodzeniowy (wszystko nagrane na kasecie), następnie wróżby z obu rąk , potem tarot, potem pytania do wróżki. Teraz po czasie przesłuchuję sobie tą kasetę. Przy okazji dowiedziałam się , że moja córka jest spod innego znaku niż sądziłyśmy. Wynikło to z daty urodzenia- a konkretnie z godziny. Ogólnie byłam pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Tymbardziej , że koszt nie jest jakiś powalający. Tę Panią można spokojnie polecić- jest profesjonalna. Pewnie się jeszcze do Pani Lidii wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wróżka Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 17:32 "wróżka" Lidia to straszne nieporozumienie; pani ufiksowana na walce z otyłością, a nie na mówieniu o przyszłości, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magda.pa1 Re: Wróżka Katowice 05.06.14, 19:21 Ja chodze do pani Juli w Olkuszu, bardzo kakretna i naprawde duzo mi pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
basia372 Re: Wróżka Katowice 06.06.14, 10:40 Ja slyszalam juz o tej Juli w olkuszu, czy ktos ma do niej numer? Bo nigdze sie nie reklamuje i juz dlugo jej szukam. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
dinka5 Re: Wróżka Katowice 16.07.14, 22:14 Odkryłam wróżkę Anię Iris. Serdeczna, pomaga i sprawdzalność bardzo wysoka. Od pewnego czasu tylko z jej porad korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
parnasus6 Re: Wróżka Katowice 12.07.14, 16:09 hahahahah.. dzwonilam przed chwilą do domniemanej wróżki SARY, wiem już wszystko na jej temat zwykła pozerka i ściemniaczka :) sama się przyznała w rozmowie ze mną że nie wykonuje swojej profesji z tytułu olśnienia, przebłysków oraz intuicji, tylko że prowadzi zwykły biznes. Uznaję wszem i wobec że nie warto jej odwiedzać! Odpowiedz Link Zgłoś