Dodaj do ulubionych

karty klasyczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 01:07
witajcie,
po pierwsze chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z Was wie o jakiś kursach
wróżenia z kart klasycznych?
po drugie - do tych, którzy już się na sprawie nieco znają - jaką książkę z
interepretacjami kart poleciliby byście?
czy jest jakieś fajne miejsce w necie np.forum poświęcone tej tematyce?
pozdrawiam,
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:54
      Witam! Ja osobiście polecam książkę Pani Heleny Żuk "Karty klasyczne - nić
      Adriany.." nie pamiętam dokładnie tytułu....Sama niedawno ją zakupiłam i bardzo
      mi odpowiada....a jeśli chodzi o forum dot. kart klasycznych to niewiele ich
      jest. Pozdrawiam
      • Gość: maryśka Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:54
        dzięki za radę :)
        ja mam jedną, ulubioną książkę - reprint z 1933 roku
        naprawdę fajna
        poza tym korzystam też z "Z kart możesz odczytać swój los" Brigitte Glaser
        ale chciałabym jeszcze porównać to z innymi pozcyjami
        O książce p.Żuk coś mi się już o uszy obiło więc skoro polecasz - zakupię :)
        może ktoś jeszcze się na ten temat wypowie?
        Zastanawiam sie jak najlepiej jest praktykować to wróżenie gdy nie ma nikogo
        doświadczonego kto by doradził czy dana interpretacja jest właściwa czy nie...
        • Gość: kika Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 08:29
          jeśli chcesz mozemy wspólnymi siłami weryfikować rozkłady i je interpretować.
          Mój email mozalia@op.pl
          • Gość: maryśka Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 11:55
            ha! to ciekawa propozcyja:)
            niedawno zostalam poproszona o powróżenie, co prawda wczoraj już przekazałam tej
            osobie interpretację ale i tak ciekawa jestem jak ktoś inny by to zinterpretował
            w najbliśzym czasie prześlę Ci na miala opis układu jaki mi wyszedł
            pozdrawiam :)
            • Gość: kika Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:08
              ok. czekam :)
        • Gość: zz2 Re: karty klasyczne IP: *.122.209.115.dyn.user.ono.com 11.10.07, 19:54
          mam pytanie do marysienki - jaki tytul jest tej ksiazki - reprintu z
          1933 r? czy mozesz go podac?
          • Gość: maryśka Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:11
            hm...spróbuję ;)
            brzmi to tak "Jak wróżyć z kart.Samouczek.W opracowaniu Juzmy.Na zasadach
            reprintu z 1933r." Wydawnictwo Interlibro 1992
          • Gość: maryśka Re: karty klasyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:12
            a Ty jaką książką się posiłkujesz?
    • agrentowy4321 Re: karty klasyczne 06.03.23, 06:28
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: karty klasyczne 26.04.23, 18:30
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka