Dodaj do ulubionych

zła energia w domu!

17.11.07, 11:03
Witam, prosze o pomoc, remontujemy dom i czuc w nim zła energie, nic
nie dizie tak jak trzeba wręcz przeciwnie wszystko powoli i pod
górke, mamy wrażenie jakby ktos źle życzył nam albo zazrościł.
jestem tu pierwszy raz na tym forum i nie weim gdzie mozgłabym cos
na ten temat pcozytac.
Obserwuj wątek
    • angelbell Re: zła energia w domu! 17.11.07, 11:21
      Napisz do mnie na skrzynke gazetowa, jesli masz zdjecie domu to mi
      przeslij.Swoje tez.
      • aninia1 Re: zła energia w domu! 19.11.07, 14:51
        Witaj,
        W wydaniu spacjalnym "Gwiazdy mówią" nr 2/2007 jest szereg
        ciekawych artykułów.Między innymi : jak oczyscic aure i
        dom. ,wielkie energetyczne sprzatanie -oczyszczamy sciany z pamieci
        kłótni i złych wibracji...Może się przyda.

pozdrawiam serdecznie,
        Ania
        • poulsan1 Re: zła energia w domu! 28.02.08, 15:55
          w tej materii napisz do Pani Marii ze strony magicznemandale.com
          Swego czasu pomogla mi oczyscic dom z negatywnej energii
        • agawa2009 Re: zła energia w domu! 30.08.09, 17:53
          Witaj aninia1,
          wspominasz o artykule w "Gwiazdy mówią", ale to wydanie z 2007 jest
          nie do zdobycia. Masz może kopię tego artykułu, albo skan? Jeśli
          tak, prosze o przesłanie na mój adres w gazeta.pl
          W mieszkanu, które odkupiłam czuję się zmęczona, nie wysypiam się, a
          i w pracy pojawiłay się problemy. Chciałabym przegonić jakoś pech,
          który jakoś się tam zagnieździł.
      • czekolada72 Angelbell !! 16.01.08, 12:51
        Czxy Ty mozesz cos doradzic w takich sprawach??
        • angelbell Re: Angelbell !! 16.01.08, 19:26
          Ano moze i moge, zalezy co jest a zeby wiedziec co jest to trzeba
          sprawdzic.Nie mam w zwyczaju reklamowac sie na forach ani wyskakiwac
          z pomoca w takich miejscach, zal mi sie zrobilo andzi, zreszta
          niepotrzebnie bo powyzsza osobka sprawe olala z lekka.
          • morelkam Re: Angelbell !! 21.01.08, 10:50
            a czy gdybym wyslala ci foto mojego domu (w czasie II w.s. bylo tam wiezienie gestapo :( ) sprawdzilabys czy potrzebuje on oczyszczenia? bo najbardziej sie boje sprobowac oczyscic sama, czy czegos nie zrobie na niekorzysc... bylabym wdzieczna za odpowiedz :) pozdrawiam
            • angelbell Re: Angelbell !! 21.01.08, 11:33
              Wyslij mi na gazetowa skrzynke.Napisz mi tez miasto, ulice, numer
              domu.
              • morelkam Re: Angelbell !! 21.01.08, 17:17
                dzieki, jutro Ci wysle jak tylko zrobie zdjecie, bo teraz jest juz za ciemno,
                tablice pamiatkowa to ja mam na domu.....
                • angelbell Re: Angelbell !! 22.01.08, 01:05
                  Ok, Morelkam:)
                  • czekolada72 Re: Angelbell !! 22.01.08, 13:28
                    Czy ja też bym mogła??
                    I dopisałabym na priv obszerniejszego maila?
                    • angelbell Re: Angelbell !! 22.01.08, 21:24
                      Ok, napisz ( dane jak u morelkam)lokalizacja, tj.miasto, ulica,
                      numer domu, ewentualnie numer mieszkania, fotka domu.Jesli dzieje
                      sie tam Twoim zdaniem cos dziwnego, napisz.Nie opisuj historii domu,
                      tylko "objawy" jesli takowe sa.Ewentualnie mozesz podac rok budowy
                      domu jesli znasz, ale to nie jest konieczne.
                      Reszte Szanownych Czytajacych uprasza sie o nie pisanie, chyba ze
                      wanna lewituje, zmarly wujek gra na pianinie a w szafie ulokowal sie
                      jakis koles w surducie i meloniku i gada archaiczna angielszczyzna :P
            • dori7 Re: Angelbell !! 21.01.08, 13:07
              orelkam napisała:

> a czy gdybym wyslala ci foto mojego domu (w czasie II w.s. bylo tam >
              wiezienie gestapo :( ) sprawdzilabys czy potrzebuje on
              > oczyszczenia? bo najbardziej sie bo je sprobowac oczyscic sama, czy
              > czegos nie zrobie na niekorzysc...

Aj :((
              Na pewno nie zawadzi zapalic czasem znicz na intencje ofiar i pomodlic sie za
              ich dusze, np. pod jakims pobliskim pomnikiem czy tablica pamiatkowa. Wiem, ze
              to pomaga w przypadku nawiedzonych mieszkan w rejonie dawnego getta warszawskiego...
      • elkapanienka3 Re: zła energia w domu! 24.01.09, 13:24
        Przeprowadziłam się ok.1,5 roku temu w nowe miejsce. Od tego czsu
        całe nasze zycie sie zmieniło.Problem za problemem.Maz miał wypadek
        samochodowy teraz ja. Wczsniej nie kłóciliśmy sie tak jak teraz. Mąż
        ciogle czuje sie zmęczony ,nie wyspany i słaby.Ja nie mogę się jakos
        zorganizować.Nie wierzyłam w coś takiego jak zła energia w
        domu.Pewnego dnia jedna osoba powiedziała ze ten dom nie jest dobrym
        miejcsem dla nas. Zaczełam sie zastanawiać i szukać w internecie.
        Może coś w tym jest? Proszę o poradę
        • magdalenia24 Re: zła energia w domu! 06.07.09, 20:43
          zeknij na www.twoja-mandala.pl Ci panstwo mogą Ci pomoc... wykonują
          oczyszczające Mandale
      • roksimarcin88 Re: zła energia w domu! 11.11.16, 10:10
        Witam czy ja tez moge prosić o pomoc.u nas w domu jest zła atmosfera ,ciagle jestem nerwowa ,humor momentalnie mi znika jak już wjeżdżam na posesje .domyslam sie kto mógł nam złe życzyć i dlatego ciagle jest cos nie tak,doszło do tego ze tak sie pokłóciliśmy i wyprowadziłam sie z domu .odrazu lepiej sie poczułam i zaczęliśmy sie dogadywać Nie chce tam wracać .prosze o pomoc moj e-mail lisroksi@gmail.com
      • mala28382 Re: zła energia w domu! 21.10.17, 18:22
        Witam mam pytanie dotyczace zlej energi badz czegos jak duchy.... u nas w domu slychac czasem dziwne odglosy jak zamykanie drzwi chodzenie po strychu badz jakby w kominie byl wielki cug mimo ze w tym.miejscu go niema. Wylaczanie sie lub wlaczanie tv dekodera lub wylaczanie sie same nke mowie o czasowym wylaczaniu automatycznym poprostu pstryk i koniec lub samo sie podglasnia na maxa lub zcisza....a synek 2 latek widzi w katach cos co go straszy i mowi ze tam jest cos co robi buuuuu. W dodatku przy ostatnim zdjeciu jego jak lezal na kanapie skurzanej wyraznie widac jak by glowa czyjas wyciskala ja do gory kolo glowki synka!!! Niejest to raczej normalne dodam ze nikomubkrzywda sie niedzieje. Prosze o jakies rady. Pozdrawiam.
    • slim.line Re: zła energia w domu! 20.08.10, 22:45
      Witam. Kupiliśmy z mężem 8 lat temu stary dom wybudowany w 1911 roku. Przez
      siedem lat przed naszym zakupem dom był zniszczonym pustostanem. Wcześniej miał
      7 kolejno zmieniających się właścicieli (drudzy właściciele to Cyganie, ale
      pewnie to nie ma znaczenia, przynajmniej dla mnie). doprowadziliśmy z mężem dom
      do porządku. Ponieważ wcześniej mieszkałam w bloku pokochałam ten dom. Może to
      śmieszne, ale ze względu na to, iż sąsiedzi twierdzili, że dom wygania lokatorów
      chodziłam po domu, dotykałam ścian i mówiłam, ze jest mój i nigdy go nie
      zostawię. po 8 latach z domu wyprowadził się mój mąż i zostawił mnie dla innej
      kobiety. W domu zostałam sama. Nadmieniam, że nigdy nie widziałam tu żadnych
      duchów. Nic nie pęka, nic złego się nie dzieje. Tylko jakoś znajomi nie bardzo
      chcą tu być, wolą się spotykać ze mną u nich. Zapewniam, że nigdy tu nikt nie
      widział żadnego ducha, w które zresztą nie wierzę. Dziś moja znajoma podjechała
      do mnie z bioenergoterapeutą (ona gości go u siebie co 3 miesiące, a u mnie
      twierdziła, że się źle czuje). Stwierdził on iż dom jest do cna przesiąknięty
      negatywną energią, robił jakieś zdjęcia, latał z kulą na łańcuszku, sprawdzał
      cebule, które kazał mi wcześniej wystawić (cebule były czarne, ale to chyba
      normalne, że warzywo czernieje). Stwierdził, też, iż fakt iż powiedziałam
      domowi, że teraz jest mój i nigdy go nie opuszczę sprawił, że ja stałam się
      częścią domu i że dom mojego męża przegonił. Ja dobrze wiem kto przegonił, a
      raczej skusił mojego męża, na pewno nie dom. Tak, jak napisałam wcześniej, czuję
      się w tym domu dobrze, to mój azyl. Bioenergoterapeuta stwierdził, że to co jest
      w domu mnie krzywdy nie zrobi. Ale, że wiele złej energii i że bardzo źle.
      Zapytałam go ile za oczyszczenie domu i tu nieco mnie zaskoczył, bo stwierdził,
      że ni wie czy da rade, ale spróbuje. za darmo. Domyślam się, że cena pojawi się
      po oczyszczeniu, bo w bajki nie wierzę. To, że dom jest dość chłodny i ciemny to
      kwestia zacienienia wielkimi starymi drzewami w ogrodzie, a nie działanie sił
      nadprzyrodzonych. Ja złych energii nie czuję, nie widzę i nie słyszę. Jestem
      przekonana, że inni popadają w paranoję. Cebule mnie rozśmieszyły. Strach, moim
      zdaniem udawany przez bioenergoterapeutę też. AAA i co ważne wyjeżdżając z mojej
      działki uderzył samochodem w słup od bramy. Małe wgniecenie. Moim zdaniem to
      jego gapiostwo, ale jego zdaniem to dom. Nie gniewajcie się, ale tak odnosząc
      się do wszystkich wcześniejszych wypowiedzi. Na wszystko jest racjonalne
      wytłumaczenie
      • prawdziwa_matylda Re: zła energia w domu! 26.08.16, 19:23
        slim.line co u Ciebie? Jak Twój dom?
        • roksimarcin88 Re: zła energia w domu! 11.11.16, 10:23
          Prawdziwa Matylda czy ty możesz pomoc czy znasz kogoś ?
    • agrentowy4321 Re: zła energia w domu! 06.03.23, 05:35
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: zła energia w domu! 26.04.23, 17:31
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka