nika_s 06.08.03, 20:15 CZY KTOŚ WIE JAK TO SIĘ SKOŃCZY........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 07.08.03, 12:13 no cóz u mnie skończyło sie przyjaznią , na trwaly związek bylismy zbyt rózni.. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_s Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 10.08.03, 18:18 on cały czas mnie prowokuje.... kocham go za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 11.08.03, 13:20 Tak jak moi rodzice. :)))) Udane małżeństwo, razem już od 30 lat. Powodzenia! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wow3 Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 13.08.03, 00:24 Ja jestem strzelcem a moj mąż ryby.Jesteśmy 5 lat małżenstwem i bardzo się kochamy.Teraz czekamy na dziecko.Jestesmy jak ogien i woda,ale to własnie po to by ten płomien czasem przygasić.I tą spokojną wode czasem przyognić.Nie wyobrażam sobie 2 narwanców razem albo 2 flegmatyków.A tak żywy ze spokojnym i wszysstko gra.To wbrew horoskopom ,jesden z najbardziej intrygujących i udanych związków.Oboje dbają o dom i dzieciitd.wiele bym pisała...o tym.chcesz pogadac to napisz.pozdrawiam.wowitka.czyli wow3 Odpowiedz Link Zgłoś
nika_s Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 13.08.03, 21:08 :) gratuluję, dzieci są fantastyczne, w naszym przypadku to pewnie jeszcze długa droga ale mam nadzieje że kiedyś właśnie on bedzie ich ojcem:) ciągle brakuje nam na wszystko czasu, praca, wyjazdy jakieś spotkania czasmi mam wrażenie że tak dłużej nie można... ale jest kolejny dzień kolejny uśmiech i całus i czuję że jest dla mnie najbliższą osobą :) pozdrawiam Cię ..Nika Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_ple_ple Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 13.08.03, 16:10 Nie wiem jak się skończy ale na razie jest po prostu n-i-e-s-a-m-o-w-i-c-i-e :) Czego Wam i sobie życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_s Re: ja STRZELEC... on RYBKI :) 13.08.03, 21:12 wprost..niewiarygodnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś