Dodaj do ulubionych

Tomasz Weinert z Poznania

15.01.08, 15:02
Czy korzystał ktoś z usług tego pana?Jak można się do nigo dostać
i jaka jest sprawdzalność jefo przepowiedni?
Obserwuj wątek
    • Gość: beta Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 08:45
      Ponawiam pytanie,czy ktoś był, wrażenia, sprawdzalność?
      • iwona.biedermeier Re: Tomasz Weinert z Poznania 23.01.08, 15:31
        ja nie słyszałam nigdy o takim wróżu, może dlatego, że mieszkam na
        Mazowszu. Ale mam kuzynkę w Poznaniu, zapytałam jej, ale ona też nie
        wie kto to jest.
        ona dość często chodzi do wróżki i jakiegoś wróża, w Poznaniu, ale o
        tym nie słyszła.
      • Gość: Gosia Tomasz Weinert z Poznania IP: *.icpnet.pl 22.09.10, 06:29
        ludzie wszystkie wróżki sa takie malutkie przy nim jak ziarnko
        piasku dla
        kury..onjest wielki,to ma naprawde niesamowita wiedze to Nostradamus
        naszego
        wieku,chociaz telefonicznie powiedział mi tyle sprawdzonych juz
        rzeczy z
        dokładnością daty ze ja w szokuuuuu jestem jestem w szoku powiedział
        mi wszystko
        od dzieciństwa do dalekiej przyszłosci to co było opowiwedział i nic
        nie
        musiałam mówić tylko słuchałam i to szczegóły z zycia mego podawał
        konkrtne
        fakty nie opisywał jakies stany emocjonalne lecz fakty i to co z
        nich wynikało
        dla mnie, powiedział mi o przyszłosci niektóre rzeczy juz sie
        sprawdziły mówię
        wam szkoda pieniedzy n ate wrózki owszem moze znaja sie cos tam
        wiedza,za duzo
        pytan zadają i mówia z byt ogólnie i przypuszczająco a On nie on
        mówi konkretami
        także naprawde darujcie sobie te wrózki z itv bo szkoda kasy
    • Gość: kita Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 23:04
      nic a nic sie nie sprawdzilo!! 100 zl szkoda kasy
      • Gość: ojej Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 00:20
        Jak ci szkoda kasy, to po co chodzisz malpo do wrozów! za 100 zl? Idz, do takich
        za 20 zl... powiedza ci wiecej!
      • Gość: ania. Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 11:40
        ludzie tylko nie on.on chce tylko kasse,pycha,arogancja do bulu.mowiac ze jest
        arogancki i niechce dopuscic czloqwieka do glosu otrzymalam odpowiedz ze mam sie
        pie..c.nieprawdopodobne a jednak prawdziwe,jak mozna natrafic na
        niebezpiecznych ludzi.
        • Gość: jarek Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 11:42
          tez z jego uaslug kozystalem i same bzdury nic sie nie spelnilo,a skasowal mnie
          300zloty
          • Gość: Mango Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.chello.pl 16.07.08, 15:53
            Bylam u niego dosyc dawno, zaplacilam okolo 400 zl. Nie polecam!!!
            Po pierwsze zrobil mi ostre "pranie mozgu" po ktorym wyszlam z mega
            dolem ( chociaz nic bardzo zlego nie powiedzial ). Minelo juz troche
            czasu i nic sie nie sprawdzilo! A wrecz przeciwnie niektore sprawy
            potoczyly sie w zupelnie innym kierunku!! Jezeli to ma byc
            Nostradamus XXI wieku to ja przepraszam. Poza tym, jezeli chodzi o
            jego strone internetowa to tak naprawde oprocz dat i nazwisk nic sie
            nie zmienia. Nawet szkolenia pozostaja te same tylko zmienia sie
            rok. Czyzby maly pic na wode?? Poza tym radze wszystkim tym co maja
            ochote wydac troche pieniedzy zastanowic sie czy nie lepiej
            przeznaczyc te pieniadze na cos bardziej potrzebnego, chyba ze
            ciekawosc wasza jest silniejsza moge poradzic poszukac "wrozek"
            sprawdzonych, polecanych z otoczenia, a nie z sms-owych programow
            tv. Chyba te programy mowia same przez sie, a wizja i wrozby maja
            malo ze soba wspolnego. Pozdrawiam
      • Gość: m Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:21
        teraz 300!!
    • Gość: marita Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 14:08
      ja bylam u tego pana i musze stwierdzic ze jestem bardzo mile zaskoczona tym co
      mowil,wszysko sie zgadzalo z mojej przeszlosci i terazniejszosci,bylam juz u
      wrozek ale tamte to nic w porownaniu do pana Tomka naprawde gorąco polecam
      • Gość: Monia Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 14:12
        Ten gość jest na poziomie prawde mowi nie to co inni,wszystko z perspektywy
        czasu sie sprawdza,nie ma lepszego,stowka to nic za jego usluge,niedlugo mam
        zamiar znowu isc do niego,pozdrawiam
    • Gość: Ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 29.04.08, 20:58
      ludzie
      • Gość: Ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 29.04.08, 21:03
        ludzie wszystkie wróżki sa takie malutkie przy nim jak ziarnko piasku dla
        kury..onjest wielki,to ma naprawde niesamowita wiedze to Nostradamus naszego
        wieku,chociaz telefonicznie powiedział mi tyle sprawdzonych juz rzeczy z
        dokładnością daty ze ja w szokuuuuu jestem jestem w szoku powiedział mi wszystko
        od dzieciństwa do dalekiej przyszłosci to co było opowiwedział i nic nie
        musiałam mówić tylko słuchałam i to szczegóły z zycia mego podawał konkrtne
        fakty nie opisywał jakies stany emocjonalne lecz fakty i to co z nich wynikało
        dla mnie, powiedział mi o przyszłosci niektóre rzeczy juz sie sprawdziły mówię
        wam szkoda pieniedzy n ate wrózki owszem moze znaja sie cos tam wiedza,za duzo
        pytan zadają i mówia z byt ogólnie i przypuszczająco a On nie on mówi konkretami
        • Gość: ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 29.04.08, 21:08
          dodam jeszcze tylko ze zapołciłam duzo wiecej niż stówe jak czytam na forach...
        • greenpoziomka Re: Tomasz Weinert z Poznania 30.04.08, 21:14
          Nie wiem co tam z jego profesjonalizmem, ale bez dwóch zdań gość cierpi na
          przerost ego. To najbardziej nadęty facet jakiego spotkałam na swojej drodze.
          Nie potrafi wypowiedzieć jednego zdania żeby nie chwalić swoich boskich
          talentów, wszystkich ludzi ma za miernoty, szczególnie gardzi kolegami i
          koleżankami po fachu, w jego mniemaniu nie są nawet godni wiązać mu butów, bo
          nie mają pojęcia o astrologii, numerologii i ezoteryce.
          Ma się za Zaratustrę, Nostradamusa, Alfę i Omegę, a jest tylko małym
          zakompleksionym człowieczkiem.
          Kto o nim słyszał i gdzie? Pajacował w jakimś ezo tv, ogłasza się w regionalnej
          prasie. Ot i wielkość, nie?
          • Gość: ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 01.05.08, 22:52
            greenpoziomka jak sie mylisz głęboko powinnaś nie bluznić, to naprawde człowiek
            jest który ma wiedzę i potrafi przepowiedziec wszystko , wrózki to są tak małe
            przy nim a z wielu korzystałam nie wiele potrafiły powiedziec w porówaniu do
            niego..on wie prawie wszystko niestety ale taka jest prawda mozecie pisac co
            chcecie ale on jest geniuszem.,wróżki co niektóe potrafią zaszkodzić on jest
            narzedziem w reku Boga i pomaga to udowodnione juz takze darujcie sobie te
            komentarze, jest jednym z NAJ a ze jest pewny siebie to dobrze bo zna swoja
            wartośc...
            • Gość: andzia Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 11:49
              chyba w rekach szatana a nie boga.bo absolutnie psuje renome wszystkim dobrym
              wrozka bluzniac do swoich klientow.fui.i uzywajac slownictwa dawaj kase i juz ci
              wroze.to prymitywne
        • Gość: viki Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.it-net.pl 29.06.08, 23:01
          witam, powiem szczerze, że po odpowiedzi na mojego sma - a w itv,
          jestem w szoku, ten człowiek umie czytać w myślach i wiem o czym
          mówię, bo ezoteryką zajmuję się jakiś czas. Będę wdzięczna za
          podanie namirów na wizytę u Pana Tomasza, bo mnie naprawdę
          zachwycił. Jezeli ktoś chce się podzielić swoimi doświadczeniami z
          Panem Tomaszem, proszę o kontakt na e-mail vw1@wp.pl
          pozdrawiam, Pana Tomasza i osoby przekonane
          • Gość: Kaśka Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: 195.116.35.* 11.01.09, 15:24
            Też spróbuje skorzystać
    • Gość: Mikolaj Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 01:20
      Witam, skoro zaczela sie w miare konkretna dyskusja na temat tego
      Pana mam pytanie. Czy ktoś mogłby powiedzieć jak daleko w swoich
      internretacjach kart posuwa się ten Pan. Czy odpowiedzi są konkretne
      odnoszące się do życia danej osoby czy też jest to zwykłe lanie wody
      niewiele mające związek z rzeczywistością? Czy trzeba mu najpierw
      opowiedzieć coś o sobie i zadać pytania czy też rozkłada karty i
      mówi sam od siebie? Ile kosztuje wizyta? Prosze o przemyślane
      odpowiedzi. Pozdrawiam
      • Gość: Ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 04.05.08, 14:06
        Nie wiem ,przykro że odniosłas takie wrażenie,nie potrzebnie wchodzisz w
        dyskusje, jesli ja chciałam uzyskac pomoc zadzwoniłam z szacunkiem porozmawiałam
        ustaliliśmy co i jak i odbyło sie wszystko pozytywnie i wyszłam szczęsliwa wręcz
        ja tam uważam że to ktoś Wielki mówcie co chcecie, dla mnie jest Naj dla mnie,
        odniosłam pozytywne wrażenie i nie oceniam po zachowaniu po jego pozytywnym
        działaniu, wiem na 100% że ma nie tylko wiedze ale i ma dar(a z tym sie nie
        dyskutuje)po wizycie ja sie czuję jakby uzdrowiona czuje taka pozytywną energię
        sprawcza która leczy......nie wiem jak on to robi..autentycznie mi pomógł i
        zostanie moim "wróżem" od razu wyczułam ze to jest to Naj czego potrzebowałam i
        szukałam pytając Boga o wskazanie mi osoby która mi pomoże trafiłam
        niespodziewanie na niego na innych wrózkach straciłam pieniądze a warto było
        zapłacic raz a dobrze i konkretnie.MOze dla innych nie ale dla mnie jest ok. I
        dobrze ze nie walą do niego tłumy bo nie mogłabym sie nigdy dodzwonić i dostac
        do niego. Do Mikołaja jesli chcesz pogadac ze mną podaj meila albo gg napisze i
        porozmawiam z tobą
        • greenpoziomka Re: Tomasz Weinert z Poznania 04.05.08, 14:43
          Nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie mówisz że niepotrzebnie się wypowiadam.
          Bo mam inne zdanie o tym panu? Racja mam. I mam do tego pełne prawo, nikt mi nie
          zabroni.

Wyjaśnię może, że nigdy nie byłam jego klientką. Poznałam go w zupełnie
          prywatnych okolicznościach, bezczelnie napisał do mnie głupkowatego maila w
          którym usiłował przekonać mnie do swojej wielkiej boskości i omal nie kazał się
          całować po rękach. Nie kumam co chciał na tym zyskać. Śmieszne, zważywszy że
          dopiero przy tej okazji dowiedziałam się ze taki pan wogóle istnieje, a w
          profesjonalnej ezoteryce siedzę nie od wczoraj. Nigdy w życiu nie spotkałam się
          z taką butą nawet gdy miałam przed sobą prawdziwego Mistrza w danej dziedzinie.
          Dlatego jestem zdania, że Mistrz przenigdy nie wkręca nikomu takich tekstów, bo
          Mistrzów znam, przekonałam się jakimi są ludźmi. Szanowny pan Tomasz zachowując
          swój styl nie dorasta im do pięt, nie wiem jak pod wzgledem umiejętności, ale
          pod względem osobowości napewno. A osobobowość w tej branży ma bardzo scisły
          związek z profesjonalizmem, niedojrzały lub patologicznie zakochany w sobie
          człowiek nie może być profesjonalistą. Wystarczy zrozumieć że usługi jakie
          świadczy polegają na wyjściu poza siebie i spotkaniu z drugi człowiekiem. Ten
          pan jest egocentrykiem żądnym poklasku, a takie podejście wyklucza dobrą i
          wartościową pracę, nie wspominając o zdolności do pomocy komuś.
          Życzę panu Tomaszowi sukcesów, jak najbardziej. Ale życzę również by dorósł do
          bycia Mistrzem, bo samo uderzenie sie w głowę podczas wypadku drogowego jeszcze
          Mistrzem nie czyni. :(
          • Gość: Ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 05.05.08, 23:19
            etam....
            • Gość: basta Re: troche to śmieszne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:18
              mi tam sie tez wydaje, ze ten pan nie jest do konca kompetentny!
              ostatnio tzn ok 4 miesiace temu byłam na jego stronie i pisało ze
              prowadzi seminaria na temat wybrania lepera na prezydenta w 2010r,
              teraz wchodze a tu seminaria na temat wyboru tuska hehe... chyba te
              media tak na niego działają a nie jego dar! dobry obserwator...?!
              seminaria na temat kataklizmów, a gdzie ich nie ma?! to logiczne ze
              w niektorych miejscach powtarzaja sie one co jakies czas i jest to
              nie do unikniecia... czym ten pan różni sie od innych wrozek,
              wrozbitów? wiadomo, nie kazdy jest dobry w tym co robi, ale to nie
              znaczy ze wszyscy! mozna miec swoja opinie na jakis temat, ale zeby
              zaraz publicznie wszystkich krytykowac..
              • Gość: gabi-Polecam!!! Re: troche to śmieszne! IP: *.icpnet.pl 16.06.08, 22:54
                Byłam niedawno u pana Tomasza i jestem bardzo zaskoczona tym co mi
                powiedział.Podał takie fakty o których nikt oprócz mnie nie wie i nie zna.Jest
                osobą bardzo kompetentną i rzetelną.Naprawdę polecam go zwłaszcza osobom które
                mają problemy i potrzebują cennych wskazówek jak postąpić w danej
                sytuacji.Najłatwiej jest krytykować,dlatego śmieszą mnie opinie osób które u
                niego nie były,ale coś tam od kogoś słyszały i wypowiadają się na temat pana
                Tomasza.Warto się do niego zapisać.Polecam!!!
                • Gość: Anita Re: troche to śmieszne! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.08, 23:35
                  Kiepsko przewidział wyniki meczu :) hehe
            • Gość: Lucy Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:00
              Gość portalu: Ona *.elpos.net

Bez wróżenia widać, że ktoś kto się kryje pod tym nikiem musi być "wróżem tomaszem". Któż inny tak zaciekle zachwalałby swoje "zasługi dla świata". Tym bardziej, że ten pan jest w Poznaniu "spalony". Jak już jakiś klient do niego raz pójdzie na wizytę, to wiadomo, że już nigdy więcej do niego nie wróci i wszystkich potencjalnych klientów będzie przed wizytą u niego przestrzegać.
              • Gość: Renia tragedia- przeczytajcie wszyscy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.08, 22:24
                juz po jego wypowiedzi w ezo widac ze chyba nie wie o czym mowi

mowi takim jezykiem ze gdyby lekarz stawiałby nam diagnoze w SWOIM jezyku to
                znaczy profesjonalnym to bysmy nie wiedzieli na co jestesmy chorzy !!!!!!!!!!!

a poza tym pisał bardzo negatywnie na inne wrozki z ezo( bo chyba widział w nich
                konkurencje )
                nawet pewna wrozka pracujaca w ezo tv ma o nim nieciekawe zdanie, bo sama sie na
                niego negatywnie wypowiadała po tym jak obsmarował swe kolezanki i został
                nazwany SZCZUREM :)
                także dał zła prognoze wyniku meczu !!!!!!!!!!! podał 2 : 1
                a było 2: 0 :D
                hahaha a wiec jesli NOSTRADAMUS 21 wieku tak sie pomylił to czy sie nie myli w
                prognozach waszego zycia naiwni ludzie :)
                moze Panie Tomaszu nie pij tyle ognistej wody ( słowo uzyte przez bohatera ) to
                wtedy moze staniesz sie Chrystusem :)))))
                • Gość: xxx Re: tragedia- przeczytajcie wszyscy IP: 87.205.19.* 18.06.08, 12:38

JEŻELI CHODZI O JEGO PROGNOZY DOTYCZĄCE GRY POLSKIEJ REPREZENTACJI
                  TO POWIEDZIAŁ RÓWNIEŻ, ŻE WYJDZIEMY Z GRUPY...
                  NO TAK, W SUMIE WYSZLIŚMY ALE NA ZAWSZE...

POZDRAWIAM, J
    • Gość: lucy Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:48
      wildcat_x1 napisała:

> Czy korzystał ktoś z usług tego pana?Jak można się do niego dostać
      > i jaka jest sprawdzalność jego przepowiedni?

Absolutnie nie polecam z korzystania z usług tego pana. Ten pan od jakiegoś dłuższego już czasu ma bardzo złą opinię w Poznaniu jeśli chodzi o usługi wróżbiarskie. Jakiś czas temu miałam okazję poznać go osobiście i wyrywkowo skorzystać z jego usługi (tak dla sprawdzenia jego rzetelności). Niestety, kompletnie nic się nie sprawdziło. Jedynie zarzucił mnie informacjami: było w tym przede wszystkim dużo gadania o sobie, artykułach w prasie o nim, jego prognozach dot. polityków, swoich zdolnościach, krytykowania innych wróżek, etc. Tak naprawdę ten pan zna się na wszystkim i na niczym (karty klasyczne, cygańskie, m.lenormand, tarot, astrologia, numerologia i najnowszy wynalazek, którym zamydla oczy swoim klientom - cyfroastrologia). Jest bardzo chaotyczny w swoich wypowiedziach a ponadto słyszałam, że "przystawia się" do klientek. Naprawdę szkoda twojego czasu i twoich pieniędzy, chyba że masz ich za dużo i ci na nich zależy. Wtedy możesz potraktować wizytę u niego jako niezłą egzotykę. A tak naprawdę lepiej poszukaj sobie innej, dobrej i sprawdzonej wróżki.
      • Gość: cyprianka Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 00:10
        O matko, widziałam go kiedyś w Ezo. Mój wzrok przykuła Jego biżuteria. Nie lubię
        ozłoconych facetów!!
        Zastanawiające jest to, że dlaczego, niektóre wróżki sż tak poubierane w te
        świecidełka. Czy tam nie ma żadnych stylistów?!
        Biżuteria powinna być stosowana z umiarem.
        • Gość: ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 18.06.08, 21:50
          Etam nieznacie się,
          bardzo dobrze rozeznaje ludzi kto kim jest ,mi od razu powiedział kim jestem i jaka jestem rozmawiał ze mną całkiem dobrze, swobodnie, naprawde się starał, a powiedział mi tyle szczegółow ze hohoho jakby czytał cała moją księge zycia,zapisałam sobie wszystko a na przyszłosc jak narazie wszystko sie potwierdza przekazał mi w trakcie seansu duzo dobrej energii lepiej sie czułam wyszłam szczęsliwa bo Bóg mi zesłał Pana Tomasza,modliłam sie o człowieka który mi pomoze dalej rozeznać moje zycie ,,i po kilku słowach tez mi to powiedział ze ja modliłam sie oto zeby ktos mnie ukierunkował mi,opisał ludzi na wyrost o kórych pytałam wszystko ale to wszystko sie potwierdzało,i jestem zaskoczona bo podawałam tylko date i zdjecie.Wszystko i wiele sie dowiedziałam oj wiele...i wiem ze Pan Tomasz mnie nie skrzywdzi i chce dobrze dla mnie. Wiem otym bo to się czuje wrecz martwił sie o moje zdrowie i dobrze mi radził jak mam postepować. Ma w sobie coś dobrego..i wydaje mi sie ze doskonale wychwytuje dobre energie w innych ..a jak jest negatywna to może niedziała ,,a jaki jest poco ta Pani na górze wygaduje bzdury jad produkuje naprawde nie wiem jest Pani wrózka czy co ze tak sie zacietrzewia..(każdy ma wady jakies tam )a Pan Tomasz ma dar niezaprzeczalny i niepodwarzalny i na nic wasze ploty.Ja tak uwazam ja klinetka . Życzę wszystkiego dobrego dobrym ludziom , a ci negatywni niech sie kapia w swoim jadzie...a wrózki no dobrze niech bedzie tez sa niezłe ale nie tak dobre ;) Ja zadowolona jak cholera no takie rzeczy zeby mi powiedzieć to skad to wiedziec wszystko co siedzi w mojej głowie!! zaskakiwał mnie raz poraz faktami,,,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaa aaaaa no nie wiem jak to sie dzieje ze wie oj wie,,,,oj wiee oj wieeeeeeeeeeeeeeeeeee oj wieeeeee
          • ewajanson-on-line Re: Tomasz Weinert z Poznania 18.06.08, 22:27
            twoje posty są chore emocjonalnie. i to wyraźnie. więc nie pisz ich. "Piszesz"
            czy też przemawiasz więcej niż jednym głosem.
            To niefajny syndrom!!!!!!!!!!
            To właściwie zostawiam dla ludzi z forum, potencjalnych klientów, żeby się
            "wkręcić" nie dali.
          • Gość: x Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.08, 23:10
            Autor: Gość: ona IP: *.elpos.net 18.06.08, 21:50

Panie tomaszu nieładnie !
            • Gość: ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 19.06.08, 22:27
              heeh co z was za ludzie matko jednyna widac cos sie pomieszało w głowie czy wzieliscie moje wypowiedzi za kogoś innego tak to mam to rozumiec hahah teraz to ja mogę sie posmiac z was , jestem kobietą, która wiele w zyciu przezyła i do Pana Tomasza cudownym zbiegiem trafiła, pisze moze emocjonalnie bo jestem pod wrażeniem i czuję sie fantastycznie po senasie jestem poprostu pod wrazeniem i pisze prawde i taczajcie się w swoim łajnie , a dobre energie i ludzi zostawcie w spokoju papa na nic wasze pienienie się jestem 10000 razy za cudownym człowiekiem i bede pisac tak jak było i jest.
              • Gość: x Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.08, 09:52
                no oczywiscie Panie Tomaszu ! Jest Pan najlepszy!!!!!!!!!!!!! Niech Pan takie
                zdanie ma o sobie! To dodaje sił ! nie ma jak afirmacja :)
                • Gość: ona Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.elpos.net 22.06.08, 08:44
                  Puknijcie się. Gośka.
                  • Gość: Adaś Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.chello.pl 27.06.08, 22:55
                    Najpierw Hiacynta na forum Ezo... Potem Sarcana na innym forum ezoterycznym.
                    Teraz po prostu "ona".
                    Rozśmieszył mnie pewien Pański wpis na forum nt. Wróżbity Rodina- "(...) JEDYNA
                    DOBRA CECHA U NIEGO JEST WYGLAD (...)". Wszystko to pod kobiecym pseudonimem.
                    Widać, że bi-seksualna dusza wręcz wychodzi z Pana na każdym kroku :D
                    • Gość: serafina777 Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 14:04
                      A ja rozmawiałam z Panem Tomaszem ponad pół roku temu. To co
                      usłyszałam o swim życiu od P.Tomasza-było prawdą i to co mi
                      powiedział wszystko się sprawdza. Ale najważniejsze jest to że
                      uratował życie mojemu tacie!!!!!!!!!! Posłuchałam Jego rady i
                      przeniosłam Tatę do innego szpitala i tam mi powiedziano to samo co
                      ułyszałam wcześniej-JESZCZE PÓŁ ROKU A MIAŁBY AMPUTOWANE OBIE
                      NOGI!!! DA się jeszcze zatrzymać chorobę i może nawet będzie
                      normalnie chodził! Bardzo polecam PANA TOMASZA i niewierzę w to co
                      jest napisane na jego temat-JEST NAPRAWDĘ DOBRYM WRÓŻBITĄ!!!!!!!!!!!
      • Gość: wildcat_x1 Przepraszam za założenie forum wildcat_x1 IP: *.icpnet.pl 25.06.10, 19:23
        Ja juz wpisywałam swoją opinie o ty Panu. Nadal uważam że jest
        najlepszy w przepowiadaniu przyszłości. Pomaga mi od ponad 2-lat i
        wszystko się sprawdza. A sytuacja moja jest bardzo trudna! Naprawdę
        polecam!!!!!!!!!
    • Gość: smoczyca Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.icpnet.pl 29.06.08, 10:28
      Byłam u Niego rok temu NIE POLECAM................ szkoda kasy z mojej daty urodzenia sie nic nie zgadzało wmawiał mi ze ja pewnie nie pamiętam...np mam 2 dzieci on mówił że mam 4 pewnie poroniłam chyba kobieta wie o takich sprawach, wymyślał a ja cały czas mówiłam że to nie prawda itp, chwalił się jaki on jest super wróż, pokazywał reklamę w gwiazdy mówią i występ w EZOTV.....to było żenujące, Darujcie sobie tego NOSTRADAMUSA....
      • Gość: Zosia Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 29.06.08, 10:37
        Nie korzystalam,ale widzialam jego reklame,gdzie przedstawil sie
        jako "cudotworca". Zastanawialam sie jakich to cudow dokonuje ten
        czlowiek...ciekawe.
        • ewajanson-on-line Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! 29.06.08, 14:27
          Głowa moze od tego rozboleć. już rozumiem, czemu tu wiele osób ma swoiste
          uczulenie na IP, wcześniej jakoś tak do mnie nie docierało. orany!!!!!!!!!!!!!!!
          pewnie nie docierało, że takie numery ludzie mogą robić!
          • Gość: Zosia Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 29.06.08, 23:30
            Witaj Ewo,masz uczulenie...moze tak do dermatologa pojdz,taka moja
            rada.
            Pa
            • Gość: gosc Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 08:48
              albo Ty do okulisty..
              • Gość: NADBÓG Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 22:45
                .. i zapiekając bakłażany ,trzeba uważac żeby zbyt bardzo nie zarumieniła się skórka , po czym zmieszać je z pomidorami ,a dopiero potem dodać cebule ,nie na odwrót. Takie jest moje zdanie na ten temat.
                • Gość: Ks. Jan Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 22:47
                  JESTEM ANTYCHRYSTEM !!!!! JESTEM DZIECKIEM SZATANA !!!! TOCZE WAŁY Z KOŁDRY ,I MOCNO SIĘ PRĘŻE ŻEBY DOBRZE PRZYŁADOWAĆ W BATA KILOGRAM STRYCHNINY KAŻDEGO DNIA !!
                • Gość: Gosia Re: Tomasz Weinert z Poznania Zosia! IP: *.blutmagie.de 07.01.10, 20:48
                  Jak nie mamy pomidorków może być ketchup na ostro
    • Gość: Ewelle Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.ostnet.pl 06.08.08, 18:32
      Pan Tomek Ci tak odpowiedział??? Jakoś w to nie wierzę...
      • Gość: Alina Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:24
        nie musisz wierzyc nikt cie nie zmusza ale tak bylo
    • ollaboga77 Re: Tomasz Weinert z Poznania 07.08.08, 15:21
      Dobrze by było nagłośnić bardziej co to za Pan. Absolutnie nie
      wzbudza zaufania. Ego .. ego ... do ^2 -ista!!!!
      • Gość: flowers Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.ostnet.pl 11.08.08, 22:14
        Co jest z tym Weinerem ze go nie ma tyle czasu w itv?powinien już
        powrocic z dalekiej Florydy... ehh ...
    • Gość: ZA Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:41
      Ja napisze bardzo krótko. Wrózyłam sobie rok temu u tego Pana I
      PRAKTYCZNIE WSZYSTKO SIE SPRAWDZIŁO. Może jest troche nie miły ale
      się sprawdza!
      • Gość: ZA Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 15:34
        I zastanówcie się który wrózbita znany podaje dokładny czas wydarzeń-
        a ten Pan to robi!
        • nad.ina Re: Tomasz Weinert z Poznania 19.10.08, 04:43
          Nie miałam do czynienia bezpośrednio z tym Panem, ale jakiś czas
          temu oglądając go na Ezo wyrobiłam sobie zdanie, nigdy do takiej
          osoby nie udam się o pomoc. Zadufany i zakochany w sobie osobnik -
          takie odczucie miałam. Wmawianie ludziom czegoś co nie miało
          miejsca... Wygląd jego tylko z jednym mi się kojarzy...
        • Gość: ANIA Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.09, 18:11
          CZYLI CO MÓWI PRAWDĘ BO TYLE PISZE NA JEGO TEMAT ŻE TRUDNO COŚ
          WYWNIOSKOWAĆ Z TEGO?????????????????????
      • Gość: ANIA Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.09, 18:09
        WITAM TO CZYLI SPRAWDZA SIĘ TO CO MÓWI CZY RACZEJ
        NIE?????????????????????????????????
    • Gość: z.serafina777 Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 08:58
      Ja juz wpisywałam swoją opinie o ty Panu. Nadal uważam że jest
      najlepszy w przepowiadaniu przyszłości. Pomaga mi od ponad 2-lat i
      wszystko się sprawdza. A sytuacja moja jest bardzo trudna! Naprawdę
      polecam!!!!!!!!!
      • Gość: Elf Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:56
        Witam! Korzystam z porad Tomka Weinerta od kilku lat, generalnie
        można powidzieć,że jego prognozy sie sprawdzają.Można go nie lubić
        za jego butę, zarozumialstwo, brak werbalizacji, obwieszanie się
        biżuterią, że czas przeznaczony dla nas w cześci poświęca na reklamę
        swojej osoby ( to samo mamy w tv filmy przerywane są reklamami! hm
        to takie skojarzenie) ale facet ma dar. Nie spotkałam jeszcze nigdy
        tarocisty, który z kart określiłby mi wygląd kogoś kogo spotkam za
        jakiś czas łącznie z kształtem nosa, warg, kolorem oczu, wzrostem.
        Rysopis zgadzał się idealnie. Jak każdy człowiek ma lepszy bądz
        gorszy dzień, zdarzało się ,że poprostu prognoza się sypała od
        początku. Ale to też od naszego nastawienia zależy co karty nam
        przekażą. Ci którzy nie są lub nie byli zadowoleni niech poszukają
        tarocisty(stki), który(a) będzie dla nich odpowiedni(a). To nasz
        wybór. Pozdrawiam forumowiczów i Tomka rózwnież.
      • ollaboga77 Re: Tomasz Weinert z Poznania 28.11.08, 17:37
        serafina kogo TY chcesz oszukać???!!!

Tu na forum ludzie wiedza kim jest Pan W. (wielce nieprzekonywujący )
        • Gość: Benia Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 18:33
          wielki powrot Pana Tomasza do ezo tv okazał sie wielka klapą , no i dobrze.
          Teraz sobie tak mysle z perspektywy czasu iz był zbednym balastem, nadetym i
          cwaniackim Nostradamusem ;) Ktory potrzebował potwierdzenia od klientow : " a
          widzi Pani, mowie prawde " - takie słowa moglismy usłyszec w trakcie audycji :)
          A jego wojaże :0 oooooo swiatowe chyba tylko widnieją na stronie internetowej :)
          jestem ciekawa czy ktos probował spytac go o uczestnictwo w wykładach w stanach
          - co takiej osobie mowi !!!????? ze nie ma juz miejsc ? ciekawe. Pamietajcie ze
          ten kto uwaza ze jest swietny to jest naprawde prozny i głupi - to sa slowa
          mojej sw pamieci babci. Pozdrawiam wszystkich antyfanów Pana tomasza W.
          • iwona.biedermeier Re: Tomasz Weinert z Poznania 29.11.08, 15:57
            pamiętam, oglądałam z meżem telewizję i przy przełączaniu z nudów
            kanałów zatrzymaliśmy na tym zjawisku. oglądaliśmy z
            niedowierzaniem, że ktoś taki znajduje się w telewizji.

pamiętam jak zadzwoniła do tego wróża kobieta z pytaniem czy i kiedy
            sprzeda dom. zapamiętałam, bo pytała o dom w Warszawie na ulicy, na
            której mieszka moja koleżanka. ten wróż powiedział coś takiego,
            sprzeda pani napewno na 100% już zaraz albo troche później. coś
            podobnego powidział, napisałam tyle o ile bo to dalsze jest ważne.
            ta kobieta powiedziała, że są jakieś formalne kłopoty i przeszkody i
            raczej wątpi. i tu następiło coś co mnie i męża zdumiało i
            rozśmieszyło a potem zdegustowało, wróż powiedział napewno pani
            sprzeda ten dom, a jak pani nie sprzeda to ja od pani kupie, widzów
            biorę na świadków.
            od tamtej pory tego zjawiska już nie widziałam (zresztą tej tv nie
            oglądam, bo szkoda mi czasu na dyrdymały) ale starczy mi, bo to
            widok który przez pierwsze pare minut bawi, a pózniej to poprostu
            człowiek jest zdegustowany.
            w sumie wcześniej o tym wróżu nie słyszałam, nie wiedziałam skąd się
            wziął.
            stronę internetową tego wróża widziałam wcześniej, ale też jakieś to
            nowum było. zastanowiło mnie jedno: skoro ten wróż tak wszystko
            przewiduje dla świata, dlatego nie przewidział tego przed
            wydarzeniem sie tych strasznych wydarzeń, warto byłoby ostrzedz tych
            ludzi, uniknęliby np. trzęsień ziemi.
    • Gość: zodiak Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 18:48
      Ja korzystam z przepowiedni Pana TOMASZA od kilku lat, Wszystko się
      sprawdza i przepowiednia jest bardzo dokłdna. BARDZO POLECAM I NIE
      WIERZE TE NEGATYWY KTÓRE SĄ NA TYM FORUM. POLECAM !!!!
      • Gość: Karolina Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:49
        Witam wszystkich ja z uslug pana Tomka korzystalam 15miesiecy temu,nie wiem czy
        uwiezycie ale przepowiedzial mi nawet pogorszenie jej stanu zdrowia a potem date
        jej smierci,to nie byl zwykly traf,pozatym jest jeszcze kilka drobiazgow ktore
        sie dokladnie sprawdzily,no i najwazniejsze powiedzial ze w
        listopadzie2008r.zajde w ciaze(bylam bezplodna)no i spodziewam sie dziecka:)ja
        osobiscie polecam tego pana!do zobaczeniu wkrotce panie Tomku
    • Gość: wz Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 15:19
      A zna ktoś naprawde dobrego jasnowidz?
    • Gość: yyyyyyy prosze przeczytajcie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:28
      Nie wiem kto napisał druga wypowiedż!!!! Ja nie chcę nikomu
      zaszkodzić- nie napisałam nic o tej jasnowidz i nie mam takiego
      zamiaru. Z tego komputera korzysta wiele osób. Moja bratowa, siostra
      i znajomy też wróżyli sobie u PAna Tomasza i reszty nie pisze bo
      znowu ktos mi powie że chce komus zaszkodzić.
    • Gość: renata Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:45
      Nie polecam.Szkoda kasy nic sie nie sprawdza! BYŁAM u niego rok temu w lutym i
      nic się nie sprawdziło. Skasował mnie 300zł.
    • Gość: Kaśka:) Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.173.26.230.tesatnet.pl 11.02.09, 12:17
      Witam wszystkich poszukujących pomocy u takich osób jak pan Tomasz:)
      Korzystała z pomocy pana Tomasza dwa razy i szczerze powiem, że
      szkoda czasu i piniędzy na takie wizyty!! naprawdę!!
      Pan Tomasz mówi dużo i raczej to co byśmy chcieli usłyszeć, same
      pozytywy, że wszystko się ułoży, daje nadzieje, a tak naprawdę puste
      nadzieje!!
      To co pan Tomasz powiedzieł nic się nie spełniło:( a nawet w drugą
      złą stronę się odwróciło!! zawaliłam 3 lata studiów, w życiu
      prawatnym też się nie układa, a wmawiał mi same superlatywy.
      Nie pisze, by przedstwiać osobę pana Tomasza w złym świetle lecz
      szczerze to co mnie spotkało.
      Pozdrawiam:)
    • scarletlaidon Re: Tomasz Weinert z Poznania 27.02.09, 09:55
      co mnie najbardziej zdenerwowało podczas wizyty u pana, to fakt, ze
      starał sie wdać w naukowe wytłumaczenia dla niektórych faktów, a
      czasem używał argumentów, które powie mi koleżanka podczas choroby.
      Np. kiedy stwierdził, że mam problemy zdrowotne i to się zgadzało,
      to wdał się w szczegóły na temat tej choroby i mi ją tłumaczył,
      niestety tu już nic się nie zgadzało. Ppotem znowu usłyszałam
      prawdziwy fakt na temat związku, niestety potem ruszyła cała lawina
      zdań typu "no i po co pani ten związek, nie wolno budować szczęścia
      na cudzym nieszczęściu; chociaż człowiek się zmienia, więc może to
      ma sens?" I takich zaprzeczających sobie gdybań było więej... Tak,
      że nie wiem nic, wszystko ma 2 możliwe rozwiązania, więc w sumie
      patrząc, coś na pewno się sprawdzi. Szkoda czasu.. a wdawanie sie w
      opowieści o religii itp. było dla mnie stratą czasu- płacę za wiedzę
      o swojej przyszłości, a nie opowieści o Nostradamusie, o którym mogę
      poczytać sama.
      Ogólnie nie polecam.
      • Gość: grażyna Odpowiedź dla Scarletlaidon IP: *.icpnet.pl 27.02.09, 16:16
        jeżeli trafił w chorobe a jest nią z tego co piszesz prawdopodobnie
        schizofrenia maniakalno depresyjna to tez ci tumaczył problem ale
        obawiam się że jesteś ograniczona w zasobie słow pozdrawiam
    • Gość: wz Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:11
      Są lepsi wróżbici i dużo mniej biora niż ten Pan.
    • Gość: 64nobi@wp.pl Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: 83.230.35.* 03.07.09, 17:32
      pojechalam do Poznania aby spotkac sie z panem Weinertem.Jest to niesamowity
      czlowiek o wielkiej wiedzy,intuicji,a przedewszystkim jego wrozby,przepowiednie
      (jesli chodzi o moja osobe)do tej pory sprawdzaja sie-powiem inaczej
      -nadchodza.Bylam u niego w kwietniu 2007r,a zaraz w maju spelnila sie jedna z
      nich bardzo wazna,dotyczyla ona zdrowia mojej corki.Potem wiele z nich mialo swe
      miejsce.Obecnie nadchodzi jedna z ostatnich ktore zapamietalam wiem ze jest to
      ten czas.Jesli ona wypelni sie zgodnie z przepowiednia pana Tomasza to napewno
      wybiore sie do niego po kolejne wskazowki na przyszlosc.
      • ollaboga77 Re: Tomasz Weinert z Poznania 03.07.09, 17:52
        Panie Weinert... mi by się juz dawno zmudziło pisanie o soibe tak
        idiotycznych pierdów i stek zbdur. Lepiej niech Pan sobie zamiast
        pisac na forum zrobi steka i zacznie zyc uczciwie!

Poza tym jest pan w typie Lwa których ja znosze tylko bo musze.
        czuje je na odległośc i wiem jaki moga mieć tupet i dumę która je
        pomału zżera gdy nie mają przed kim być dumne!
        • Gość: wielebny Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: 89.108.209.* 03.07.09, 19:52
          Osobiście polecam, zamiast krwistego steku, lazanię w przepysznym
          sosie pomidorowym. Jest rewelacyjna. Wszyscy ludzie chodzący po
          planecie którzy przez najbliższe dwa dni skosztują lazani mają
          gwarantowane w przyszłym tygodniu dobre wróżby pełne nadziei i
          otwarcia na nowe nieoczekiwane możliwości. To mówię ja, wielebny,
          możecie mi zaufać, tylko czy potraficie mi zaufać?
      • Gość: byla klientka dajcie spokoj IP: *.dynamic.mm.pl 18.06.11, 09:32
        wizyta 300 zł. miałam jedno konkretne pytanie i co ?
        jakby z kopernikiem rozmawiala - o platenach, ukladzie, kosmosie i takie tam
        300zł wyrzucone w smieci !
        • Gość: agunia32 Re: dajcie spokoj IP: *.173.14.47.tesatnet.pl 29.06.11, 23:29
          Witam, Pan Tomasz jest niesamowity!! Powiedział mi o takich sprawach z przeszłości i to z jakim problemem do niego przyszłam. Nie wypytywał mnie o nic, tak jak inne wróżki. Powiedział co się wydarzy i jestem w szoku, wszystko się sprawdza.. Jak dla mnie to najlepszy wróżbita, a byłam u wielu!!!
    • Gość: wydra bylam i nie polecam IP: 95.108.3.* 16.07.09, 17:26
      Byłam u tego pana,były tez moje 3 znajome...Sprawdzalnosc oceniam na 10%.Glownie
      w sferze tego co było...A nie tego co ma sie stac.Pan nie wiedział ze mam
      dziecko natomiast mnie lub w mojej rodzinie miała niebawem urodzic sie
      córka....mineły 3 lata.....i nic...pozostalym kolezanka tez nic sie nie
      sprawdziło....
      • Gość: AGA Re: bylam i nie polecam IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 21:25
        Powinien brać 30zł a nie 300- za takie informacje jakie uzyskałam.
        • Gość: Matrix Polecam jest gościu niesamowity IP: *.icpnet.pl 08.08.09, 20:57
          DO wydry czemu suko byłaś u wienerta jeżeli sprawdziło sie tylko 10%
          to byś nie polecała koleżankom ty okłamana dziwko twoje życie to
          gó... w którym jesteś po uszy w nim.To po jaki h... piszesz
          nieprawde osiągni w życiu co weinert to pogadamy
          • Gość: wydra Re: Polecam jest gościu niesamowity IP: 95.108.3.* 14.09.09, 16:30
            ale widze ze wypowiada się sam zainteresowny!
            • Gość: AGA Re: Polecam jest gościu niesamowity IP: 77.255.117.* 16.09.09, 19:37
              BYŁAM JAKIŚ CZAS TEMU U TEGO PANA I NIC SIĘ NIE SPRAWDZA!!!JAK JUŻ
              PISAŁAM SKASOWAŁ MNIE 300ZŁ. ALE CHCIAŁAM NAPISAĆ ŻE JEST BARDZO
              DOBRY ASTROLOG LESZEK WERES- CZEKAŁAM NA WIZYTE PONAD MIESIĄC I
              ZAPŁACIŁAM POŁOWE -150ZŁ. JEST NAPRAWDĘ DOBRY-POLECAM.
    • Gość: DOMAŃSKA macie racje co do WERESA IP: *.icpnet.pl 23.10.09, 18:32

Napiszę tylko tyle.WERES to jest niesamowity PALANT to tyle,
      dziękuję za uwage.Na
      wiecej On nie zasługuje a ja nie zapłaciłem mu za wizyte
    • Gość: Skorpion Tomasz Weinert IP: 77.255.211.* 07.11.09, 13:27
      Witam Forumowiczy,
      Nie wiem, co sądzić o P.T.W., ale na pewno mnie wystraszył...
      tYDZIEN TEMU Wyslalalm e-mail z zapytaniem jak mozna sie z nim
      umówić na spotkanie, odpisal mi sms :prosze o kontakt". Zadzownilam,
      zapytalam czy przyjmuje w W-wie, on nie odpowiedzial bezposrednio na
      moje pytanie tylko zaczal opowiadac jakies bzdury, ze ma tam
      mieszkanie, ze je wynajmuje, ze szkoda ze nie zadzownilam miesac
      temu bo byl w W-wie przez dluzszy czas... Nastepnie zapytal mnie o
      date urodzenia, podalam nie majac swiadomosci ze Pan T.W. uzna tą
      rozmowe za sesje...Od slowa do slowa, powiedzialam z jakim problemem
      dzwonie do niego( i tu blad-nie wolno naprowadzac zadnego
      wroza/wrozki), i ze wolalabym sie jednak spotkac tete a tete. On na
      to , ze prowadzi takze sesje telefoniczne, ja na to ze nie nie
      jestem gotowa jeszcze. Ale w tzw. miedzyczasie opowiedzialam mu, ze
      lezalam w szpitalu w 2008 r. , ze mialam takie a takie podejrzenia,
      i co uslyszalam... "ze mam powazna chorobe ! ! !" Powiedzial, ze
      powie mi czy sie zatrzyma, czy tez nie... Ale musi przeprowadzic
      sesje i potrzbuje dokladnych danych o mojej godz. ur. i miejscu oraz
      polozeniu geogr. Zorientowalam sie, ze nie robi tego za darmo i ze
      to juz kosztuje i zapytalam o koszt sesji (300 PLN). Natepnie
      zapytal , czy robilam badania ostatnio, powiedzialam ze TAK i
      nadmienilam ze OB mam 2 - on na to, ze to zly wynik i swiadczy o
      stanie zapalnym ! ! ! zgrozo mowie mu, ze norma jest do 20, on na
      to, ze powinno byc "0"-jesli ktos sie zna troszke na tym, wie ze
      taki wynik swiadczylby o braku funcji w org.Nastepnie kazal mi
      wykonac badanie CRI ( takowego w med. nie ma), chyba mial na mysli
      CRP swiadczace o stanie zaplanym.Po tym stwierdzeniu i kilku innych
      dot. Nostradamusa..., braku odpowiedzi na stawiane przeze mnie
      pytania i slowotoku, wystraszylam sie... Napisalam e-mail, ze
      zastanawima sie i na razie dziekuje, i ze jezeli uzna ze powinnam
      zaplacic za ta rozmowe to prosze go o przeslanie kwoty.
      Nie spodziewalam sie takiego obrotu, odpisal "prosze wplacic 100 Zl
      na moje konto za przygotowanie horoskopu- dodam, ze nie prosilam o
      horoskop, a przede wszystkim nie przeslalam brakujących danych o
      ktore prosil... Finalnie odpisalam, pytajac na jakiej podstawie
      przygotowal horoskop, skoro nie posiadal dokladnych danych. I do
      dzisiaj dnia nie otrzymałam i odpowiedzi... Nie zapłaciłam. Nasuwa
      sie pytanie, jakim prawem taki człowiek straszy ludzi, na jakiej
      podstawie, gdzie jest ETYKA ZAWODOWA, lekarz med.konwencj. zachowuje
      etyke w przypadku przekazania osobie "wyroku" i robi to na podstawie
      wyników badań.Poza tym, P.T. wie , ze dzwonia w przypadku
      opisywanych chorób,leków, objawów, czy tez wyników badan, próbuje to
      skorelować i zaskoczyc wiedza, ale nie do konca mu to
      wychodzi.Ewidentnie chciał mnie naciagnac na pieniadze. To było
      słychac i to jego ciągłe podkreslanie prosze przeslac 300 pln na
      MOJE konto...
      • Gość: Kasia Re: Tomasz Weinert IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.11, 13:57
        he he he... no u mnie bylo podobnie
        gadał o planetach i wtykał mojej mamie jakies poronienia, ze niby powinnam miec rodzenstwo
        nic konkretnego
        ja mialam tylko jedno pytanie chcialam uslyszec tak lub nie
        a on mi gada ze za 300zl dostane 5 stron o mnie przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc na podstawie numerologii kosmosu i starych nauk kogos tam...............
      • mark-nowy Re: Tomasz Weinert 28.03.23, 10:21
        Nie martw się. To totalna ściema
    • Gość: Ania bylam i polecam IP: *.icpnet.pl 20.06.10, 19:10
      ludzie wszystkie wróżki sa takie malutkie przy nim jak ziarnko
      piasku dla
      kury..onjest wielki,to ma naprawde niesamowita wiedze to Nostradamus
      naszego
      wieku,chociaz telefonicznie powiedział mi tyle sprawdzonych juz
      rzeczy z
      dokładnością daty ze ja w szokuuuuu jestem jestem w szoku powiedział
      mi wszystko
      od dzieciństwa do dalekiej przyszłosci to co było opowiwedział i nic
      nie
      musiałam mówić tylko słuchałam i to szczegóły z zycia mego podawał
      konkrtne
      fakty nie opisywał jakies stany emocjonalne lecz fakty i to co z
      nich wynikało
      dla mnie, powiedział mi o przyszłosci niektóre rzeczy juz sie
      sprawdziły mówię
      wam szkoda pieniedzy n ate wrózki owszem moze znaja sie cos tam
      wiedza,za duzo
      pytan zadają i mówia z byt ogólnie i przypuszczająco a On nie on
      mówi konkretami
    • Gość: kasienka Re: Tomasz Weinert z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:42
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka