malinka_x 30.08.03, 19:38 JESTEM ŁUCZNICZKA A MOJ FACET TO PANIEN, CZY KTOS MOZE MI COS POWIEDZIEC NA TEN TEMAT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_roza Re: ONA STRZELEC A ON PANNA 31.08.03, 11:56 hmm moge Ci powiedziec jedynie tyle ze u mnie nie wyszlo. ale nie kieruj sie gwiazdami tylko sercem. krakow pozdrawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia74 Re: ONA STRZELEC A ON PANNA 03.09.03, 14:27 mi nie wychodzi.ale chyba moj partner to jakas inna PANNA,bo nic sie nie zgadza z opisow. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: ONA STRZELEC A ON PANNA 04.09.03, 00:09 Profesor Jung twierdzi, ze taki zwiazek nigdy sie nie uda. Ma sporo racji, ale mi sie udalo, to juz 18 lat... Ale nie powiem, bylo bardzo trudno, teraz juz lepiej, ale to dlatego, ze panna nabiera z czasem duzo cech strzelca, tych, ktorych jej brakuje np optymizmu, tolerancji, poczucia humoru. Problem tkwi w tym, ze kobieta strzelec musi naprawde chciec utrzymac tem zwiazek, bo my luczniczki jestesmy raptuski, i bardzo latwo przychodzi nam zerwanie zwiazku zamiast go probowac ratowac. Ale jednak radze sie rozejrzec sie za strzelcem (profesor Jung daje az 6 pkt zwiazkowi strzelec+strzelec czyli najlepszy uklad w calym horoskopie!). Bo uklad pani strzelec+pan panna w 99% nie udaje sie, bo brak wspolnych plaszczyzn porozumienia, oraz krancowo rozne spostrzeganie swiata. Odpowiedz Link Zgłoś