Gość: ewap131 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 00:29 witam poszukuje dobrej wróżki w okolicy Olsztyna lub na Mazurach. Jeżeli ktoś zna i może podzielić się swoimi doświadczeniami to bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dina Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.08, 00:04 chodzę od lat będziesz bardzo zadowolona bierze100zł reklamy nie potrzebuje jest tarocistką jest super ulituję się nad tobą i ci podam numer telefonu choć jest tylko dla wtajemniczonych klientek 0895237988p ewa jest tarocistką . tylko proszę napisz parę słów jak było dina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewap131 Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:40 Dina serdeczne dzięki. Jak będę po seansie to napiszę. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.08, 11:57 Ewuniu do niej chodzą nawet Vipy olsztyńskie.....przepowiada wszystko a twoja kaską dzieli się z biednymi dodatkowy atut moralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewap131 do Diny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 23:00 Witaj Dina, właśnie jestem po wizycie u wróżki Ewy. Jest niesamowita, powiedziała mi o wielu sytuacjach, które miały faktycznie miejsce. Co do przyszłości to nie wiem, czekam aż się sprawdzi. Faktycznie to nie tylko wróżka ale i psycholog.Dziękuję, że mi dałaś adres, jestem Ci bardzo wdzięczna. Dina napisz mi na priva swój numer tel., teraz wyjeżdzam, wracam za 7 tygodni, zadzwonię do Ciebie. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.08, 18:58 moje gg 7151599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.08, 19:00 Ania pisz na gg dina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 18:41 Czy mogłybyście napisać coś więcej o tej wróżce? Jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.08, 19:02 Coś komp się sypie...... Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? 06.03.23, 01:32 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy ktoś zna dobrą wróżkę w okolicy Olsztyna? 26.04.23, 13:31 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś