Dodaj do ulubionych

Byk + Baran

19.09.03, 10:41
Dla Byka kobieta z z ognistego znaku barana jest nie najlepszym
połączeniem.Każdy ma inne spojrzenie na życie.Na początku to nie przeszkadza
ale w dalszym pożyciu wychodzi.Za to sex jest zawsze udany i nigdy nudny.
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Byk + Baran 19.09.03, 16:13
      To tak z doświadczenia? :)))))
      • wirszulka Re: Byk + Baran 20.09.03, 19:41
        Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe dla byczka - skorpionik, zdecydowanie. Ale baran
        też nie zgorszy- jednak do wspólnego życia -nie bardzo. Ze skorpionem lepiej
        dogadasz się też w innych sferach:)
        • semmi Re: Byk + Baran 21.09.03, 15:14
          wirszulka napisała:

> Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe dla byczka - skorpionik, zdecydowanie. Ale
          baran
          >
          > też nie zgorszy- jednak do wspólnego życia -nie bardzo. Ze skorpionem
          lepiej
          > dogadasz się też w innych sferach:)

Jeśli chodzi o skorpiona to zniszczył wszystko co mnie cieszyło.Niby
          prawdomówni ale przy baranie ze szczerością nie mogą się porównywać.Ich domena
          to krzywdzić, mało kto nie zazna od nich zła.Czuje się jak ktoś nie do
          podrobienia ale ja mam swoją wartość i nie pozwole żeby mi ktoś niszczył ją.
          • semmi Re: Byk + Baran 21.09.03, 15:16
            semmi napisała:

> wirszulka napisała:
            >
            > > Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe dla byczka - skorpionik, zdecydowanie. Ale
            > baran
            > >
            > > też nie zgorszy- jednak do wspólnego życia -nie bardzo. Ze skorpionem
            > lepiej
            > > dogadasz się też w innych sferach:)
            >
            > Jeśli chodzi o skorpiona to zniszczył wszystko co mnie cieszyło.Niby
            > prawdomówni ale przy baranie ze szczerością nie mogą się porównywać.Ich
            domena
            > to krzywdzić, mało kto nie zazna od nich zła.Czuje się jak ktoś nie do
            > podrobienia ale ja mam swoją wartość i nie pozwole żeby mi ktoś niszczył ją.

Co do spraw łóżkowych byk doceni kobiete a skorpion tylko zaspokaja swoje
            zachcianki.
            • wirszulka Re: Byk + Baran 22.09.03, 00:46
              U mnie jest przeciwnie. Skorpion z którym ja jestem jak do tej pory bardzo mi
              odpowiada.Owszem zdarzają nam się kłótnie i częste nieporozumienia ale jak do
              tej pory udaje nam się je przezwyciężać.A nawet wiele takich sytuacji umocniło
              nasz związek. Co do szczerości- owszem zdarza mu się czasem minąć z prawdą ale
              prędzej czy później i tak mi powie że nie był, w związku z czymś, szczery.Mam
              nadzieje że to żadna gra z jego strony:)
              Co do łóżka - tak naprawde on pierwszy pomyślał o mnie zanim sam zaspokoił
              swoje potrzeby.
              Tak więc różni ludzie, jeden znak i odmienne opinie.
              Może po prostu inny ascendent...:)
              • xzielak Re: Byk + Baran 26.09.03, 13:44
                Wirszulka ztego co widze to masz skrpiona :) a zapytaj sie go czy odrozni milosci od sexa to niezly hak na skorpiona bo ponoc nie odrozniaja strasznie naduzywaha tego i dlatego maja problemki z tym :) upewnij sie a zobaczysz :P jak bedzie sie porodukowac to juz sie gubi ;)
                • wirszulka Re: Byk + Baran 26.09.03, 21:08
                  Tak tak słyszałam o tym. I nie powiem zaczełam się zastanawiać. Zapytam....i
                  zobaczymy:) Tylko wiesz byczki też nie zawsze porafią to odróżnić.....:)Żebyśmy
                  obydwoje nie wpadli w tę pułapke;)
                  xzielak, a skąd ty tyle wiesz o skorpionach?:P
    • xzielak Re: Byk + Baran 26.09.03, 13:46
      Z tego co wiem panie spod znaku baran dosc szybko osiagaja orgazm potrzebuja silnych energicznych mezczyzn do takich łózkowych igrzysk olimpijskich ;) a nawet tez brutalnych mezczyzn :P czy to prawda?? :D
      • semmi Re: Byk + Baran 26.09.03, 18:27
        xzielak napisał:

> Z tego co wiem panie spod znaku baran dosc szybko osiagaja orgazm potrzebuja
        si
        > lnych energicznych mezczyzn do takich łózkowych igrzysk olimpijskich ;) a
        nawet
        > tez brutalnych mezczyzn :P czy to prawda?? :D
        Owszem ale delikatność też czasem cuda zdziałają.
    • coolwolf Re: Byk + Baran 30.11.14, 06:52
      Jestem bykiem moja x-zona byla barane .Bylismy razem 21 lat.Bardzo cizki zwiazek.Kazdy byl ciezki. Na poczatku chcialem jej sluzyc kochalem ja bardzo .Wrescie po 15 latach bylismy dla dziecka razem.Kiedy corka (ryba) skonczyla 19 lat ja zlozylem wniosek o rozwod. Moje powody zona zawsze nie zadowolona i wymagajaca .Sex musialem ja blagac byles dobry to tak , byles zly to nie . Co ja kupuje cokierki. Po rozwodzie dostala dom plus @ samochody i dosc duzo pieniedzy to i tak malo .Do zwiazku weszla powidzmy gola .. Z mojego punktu taniej by mnie wyszlo jako sponsor . Nie polecam chyba ze ktos lubi sie kucic i denerwowac kazdego dnia .
    • irona.sonata Re: Byk + Baran 30.04.23, 23:24
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka