24.06.08, 21:16
Mam dzisiaj dzień dobrego humoru i mogę wszyć 10 pierwszym osobom
zamek do spodni.
Ps.Za darmo
Obserwuj wątek
    • laurencja5 Re: Usługa 24.06.08, 22:17
      karolka1977listopad napisała:

> Mam dzisiaj dzień dobrego humoru i mogę wszyć 10 pierwszym osobom
      > zamek do spodni.
      > Ps.Za darmo

...a do kiecki też? :P
      • Gość: Tekla Re: Usługa IP: *.centertel.pl 24.06.08, 22:21
        A do kurtki też???????
        • karolka1977listopad Re: Usługa 25.06.08, 05:22
          No dobra do kiecki i kurtki tez!
          • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 17:37
            A gdzie te spodnie i kiecki podrzucić? Na maila czy jak? :D
    • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 19:20
      Ewa,teleportuj portki,albo do Starogardu Gdańskiego mi je podrzuć!
      Zapraszam.
      • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 19:24
        I jeszcze..Wiem,ze nikt mi nie wierzy!
        • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 19:34
          Ja, Słoneczko, nie chodzę w portkach tylko spodniach klasycznych, najczęściej
          figurę podkreślających, stąd suwak może nawalić...
          Teleportować porty to fajna gra słów!!!!!!!!

A w co nie wierzą, ze umiesz szyć czy że za darmo?????????

PS. pakuję porty do skanerka...
          • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:00
            ewajanson-on-line napisała:

> Ja, Słoneczko, nie chodzę w portkach tylko spodniach klasycznych,

W to,że za darmo,bo szyć umiem.To take hobby,a zarazem zawód
            mój.Najbardziej lubie pruć stare sukienki,takie staromodne i coś z
            nich tworzyć nowego.
            Słońce

---

Należymy do gatunku Homo Sapiens,który z racji swojej wyjątkowości
            uważa,że może pozwolic sobie na wszystko.

• ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:05
              uhhm czy mhhhhm , kurcze, trudno to oddać literowo. No znam to, to jest super!!!!!!!
              Przy okazji rzuca się w oczy, JAK BARDZO współczesny człowiek w dziedzinach
              zwanych twórczymi opiera się na tym, co kiedyś już powstało, a teraz może być
              podporą jako wartość sprawdzona, ale mówić o czymś nowym.
              To są często bardzo głębokie skojarzenia, podprogowe niemalże.
              • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:12
                Tak,świat dzisiaj jest plastikowy,a ja lubię naturalność i styl...
                Kocham piękno.
                • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:23
                  E tam, nakręcim rokowo-ezoteryczną kapelę w stylu within temptation...
                  • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:34
                    Dobra SUPER!!!
                    Ale kiecki będziemy mieć,no takie..kwiecisto-hipisowskie!Ok?
                    • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:42
                      taaa, i "głębokie duchowo i uchowo" teksty o życiu. a na czym umiesz grać? bo
                      ja to na nerwach.
                      • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:43
                        Na pianinie.Tyle,że w domu mam akordeon tylko.
                        • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:49
                          no to niestety musisz wychodzić z domu, żeby zagrać to co kochasz, albo rzępolić
                          na substytucie, wszywajac pomiędzy suwaki.
                          • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:55
                            ...rzecz ujmując!
                            • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 21:12
                              Rzecz ujmując z doświadczeniem i chceniem, to wychodzi tak:
                              możesz mieć w domu pianino i robić to, o czym marzysz, a przy odpowiednich
                              warunkach los dostarczy ci tyle suwaków do wszycia i sukien do przerobienia, że
                              wystarczy na raty za pianino.
                              Fantazja i spełnienie rozbudzą wyobraźnie i twoje jestestwo, więc mechanizm się
                              sam nakręci.
                              Jaki moze być tego finał?
                              któż to wie?
                              widzisz, jak juz dojdziesz do tego punktu, finał może tak niespodziewany, jak
                              "Il quattro stagioni".
                              • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:25
                                Ewo,dziękuję.I za zrozumienie też.
                                • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:26
                                  Zawsze,tak w stół na którym leżą nożyce uderzasz?!
                                  • ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 21:28
                                    Słowo honoru, nie złośliwie, to bardziej nawyk zawodowy w połączeniu z intuicją
                                    zawodową.
                                    Ale efekty daje dobre...
                                    • karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:30
                                      Ale ja podziękowałam szczerze,o złośliwosc przeciez nie posądzałam!
                                      To było miłe.Naprawdę.
                                      • ewajanson-on-line Re: Usługa i piwo 26.06.08, 21:38
                                        Ja też odpisałam szczerze.
                                        i mi się he he przypomniało a propos nawyków zawodowych jak to jest pójść na
                                        piwo z policjantem.
                                        normalnie ze wszystkiego cię przesłucha zawodowo , delikatnie lub mniej, to jest
                                        , kurczę pieczone, wyzwanie.

Jak oni żyją ze swoja żoną, to ja nie wiem.
                                        - gdzie byłaś między 16 a 16.15?
                                        - Kupowałam ogórki z warzywniaku.
                                        - ale o tej godzinie ogórków nie było, sprawdziłem!
                                        - Tak, to sorry, drogi mężu, ale "on" kazał mi tak powiedzieć. a jak na to wpadłeś?
                                        - Po mrożonce na zupę, tu nie ma ogórków, tylko kalafiory!

;)
                                        • karolka1977listopad No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:46
                                          Nic a nic mnie nie zaskoczyłaś.Mam policjanta w rodzinie.Przyznam,ze
                                          czasem pióra leciały.I niestety wiem,ze sie uczepią gorzej niż rzep
                                          krawiecki.Hej,ale Ty nie z tych przecież????????????????
                                          • ewajanson-on-line Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:53
                                            Nie, ale troszkę osób stamtąd znam.
                                            a co to jest rzep krawiecki? Policjant po służbie czy jak?
                                            • karolka1977listopad Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:56
                                              Przed,w trakcie i po.Z całym
                                              szacuneczkiem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              • ewajanson-on-line Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 22:04
                                                Wiesz, tak leciutko parafrazując słowa Biblii: "Prawdziwy rzemieślnik pracuje na
                                                dworze króla, a nie wśród tych, którzy czynią rozboje".
                                                Nie możemy stworzyć tu raju, ale możemy stworzyć enklawę, będąc rzemieślnikiem -
                                                pamiętaj o tym!!!!!!!!!
                                                • karolka1977listopad Wątek nie tylko krawiecki 26.06.08, 22:33
                                                  Podsumowując:Zamki Króla niechaj będą zamkami Rzemieślników.
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:13
                                                    to dyskusja była niezwykle owocna ezoterycznie-wróżbiarsko. Ale w którym
                                                    miejscu???? Hmm...
                                                  • karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:35
                                                    Phi,wcale nie mówiłam..
                                                    Przecież podsumowałam wątek number one-line.
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:44
                                                    :D no, phi!!!!!!!
                                                  • karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:50
                                                    Coś przekora mi wlazła na plecy.

Należymy do gatunku Homo Sapiens,który z racji swojej wyjątkowości
                                                    uważa,że może pozwolić sobie na wszystko.
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:58
                                                    eee tam, nad Warszawą nawałnica, pięknie jest.......... widać potęgę natury.
                                                  • karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:04
                                                    Dziewczyny w pracy miały ze mnie ubaw,jak musiałam wyjść w ulewie(i
                                                    to jakiej) i burzy.A tu ani przeczekac,ani tez parasolki,tylko na
                                                    letniaka biegiem po dzieciaki do przedszkola!!!
                                                    Mamo!
                                                    To,co robimy jest tylko kroplą w oceanie.Jednak gdyby tej kropli
                                                    zabrakło,ocean byłby o nią uboższy.
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:08
                                                    z ulewą można sobie poradzić, ostatnio uczyłam tego moją koleżankę. Ale takie
                                                    nawałnice są niesamowite - ich siła. Wiem, że to w życiu codziennym może
                                                    przeszkodzić i naszkodzić, to racja.
                                                    Ta potęga jest fascynująca - i próby człowieka nad okiełznaniem jej też.
                                                    Otworzyłam balkon i patrzę i słucham...
                                                  • karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:11
                                                    Tutaj tez deszcz o parapety...
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:16
                                                    he he jedną z zalet tego jest to, że mogę baaardzo mokre pranie na balkonie
                                                    powiesić i nikt się nie czepnie, że to przeze mnie na głowę kapie. No to
                                                    powiesiłam...
                                                  • karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:18
                                                    Dzięki,ze mi przypomniałaś,bo po proszek musze skoczyc jeszcze!!!
                                                  • ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:35
                                                    no cóż, doceniamy znaczenie wody, ale nie doceniamy geniuszu jej stworzenia....
                                                  • ewajanson-on-line Re: proszki do prania 27.06.08, 18:38
                                                    :D Bóg stworzył po to, by ludzie mieli o czym zapominać na zakupach. tak samo
                                                    jak cukier i papier toaletowy, ale ten ostatni mimo swojej przydatnosci i tak ,
                                                    chociaż super soft, zawsze będzie do du....
                                                  • karolka1977listopad Re: proszki do prania 27.06.08, 19:10
                                                    Coś ty! Ja deszcz uwielbiam i to taki MEGA DESZCZ.
                                                    Pamiętaj,że jestem z listopada.
                                                  • ewajanson-on-line Re: proszki do prania 27.06.08, 20:02
                                                    Karolka z listopada, uwielbia jak mega pada.
                                                    Wtedy nawet nie wszywa suwaków, wypatruje w chmurach znaków.
                                                    Karolka do tego życia podchodzi kostiumowo,
                                                    co z tego, że to już było - zróbmy to na nowo!
                                                  • karolka1977listopad wierszyk 28.06.08, 01:40
                                                    Dzięki za wierszyk!.Jest fajowy!Mnie się bardzo podoba.
                                                    Zupełnie jak o mnie.

• karolka1977listopad Re: Usługa 27.06.08, 18:21
      Coś Ty!Nigdzie nie idę!Teraz juz się nie dam.Heh!
    • agrentowy4321 Re: Usługa 06.03.23, 00:14
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Usługa 26.04.23, 12:12
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka