karolka1977listopad 24.06.08, 21:16 Mam dzisiaj dzień dobrego humoru i mogę wszyć 10 pierwszym osobom zamek do spodni. Ps.Za darmo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurencja5 Re: Usługa 24.06.08, 22:17 karolka1977listopad napisała: > Mam dzisiaj dzień dobrego humoru i mogę wszyć 10 pierwszym osobom > zamek do spodni. > Ps.Za darmo ...a do kiecki też? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Usługa IP: *.centertel.pl 24.06.08, 22:21 A do kurtki też??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 17:37 A gdzie te spodnie i kiecki podrzucić? Na maila czy jak? :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 19:20 Ewa,teleportuj portki,albo do Starogardu Gdańskiego mi je podrzuć! Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 19:24 I jeszcze..Wiem,ze nikt mi nie wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 19:34 Ja, Słoneczko, nie chodzę w portkach tylko spodniach klasycznych, najczęściej figurę podkreślających, stąd suwak może nawalić... Teleportować porty to fajna gra słów!!!!!!!! A w co nie wierzą, ze umiesz szyć czy że za darmo????????? PS. pakuję porty do skanerka... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:00 ewajanson-on-line napisała: > Ja, Słoneczko, nie chodzę w portkach tylko spodniach klasycznych, W to,że za darmo,bo szyć umiem.To take hobby,a zarazem zawód mój.Najbardziej lubie pruć stare sukienki,takie staromodne i coś z nich tworzyć nowego. Słońce --- Należymy do gatunku Homo Sapiens,który z racji swojej wyjątkowości uważa,że może pozwolic sobie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:05 uhhm czy mhhhhm , kurcze, trudno to oddać literowo. No znam to, to jest super!!!!!!! Przy okazji rzuca się w oczy, JAK BARDZO współczesny człowiek w dziedzinach zwanych twórczymi opiera się na tym, co kiedyś już powstało, a teraz może być podporą jako wartość sprawdzona, ale mówić o czymś nowym. To są często bardzo głębokie skojarzenia, podprogowe niemalże. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:12 Tak,świat dzisiaj jest plastikowy,a ja lubię naturalność i styl... Kocham piękno. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:23 E tam, nakręcim rokowo-ezoteryczną kapelę w stylu within temptation... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:34 Dobra SUPER!!! Ale kiecki będziemy mieć,no takie..kwiecisto-hipisowskie!Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:42 taaa, i "głębokie duchowo i uchowo" teksty o życiu. a na czym umiesz grać? bo ja to na nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 20:43 Na pianinie.Tyle,że w domu mam akordeon tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 20:49 no to niestety musisz wychodzić z domu, żeby zagrać to co kochasz, albo rzępolić na substytucie, wszywajac pomiędzy suwaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 21:12 Rzecz ujmując z doświadczeniem i chceniem, to wychodzi tak: możesz mieć w domu pianino i robić to, o czym marzysz, a przy odpowiednich warunkach los dostarczy ci tyle suwaków do wszycia i sukien do przerobienia, że wystarczy na raty za pianino. Fantazja i spełnienie rozbudzą wyobraźnie i twoje jestestwo, więc mechanizm się sam nakręci. Jaki moze być tego finał? któż to wie? widzisz, jak juz dojdziesz do tego punktu, finał może tak niespodziewany, jak "Il quattro stagioni". Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:25 Ewo,dziękuję.I za zrozumienie też. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:26 Zawsze,tak w stół na którym leżą nożyce uderzasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa 26.06.08, 21:28 Słowo honoru, nie złośliwie, to bardziej nawyk zawodowy w połączeniu z intuicją zawodową. Ale efekty daje dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 26.06.08, 21:30 Ale ja podziękowałam szczerze,o złośliwosc przeciez nie posądzałam! To było miłe.Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Usługa i piwo 26.06.08, 21:38 Ja też odpisałam szczerze. i mi się he he przypomniało a propos nawyków zawodowych jak to jest pójść na piwo z policjantem. normalnie ze wszystkiego cię przesłucha zawodowo , delikatnie lub mniej, to jest , kurczę pieczone, wyzwanie. Jak oni żyją ze swoja żoną, to ja nie wiem. - gdzie byłaś między 16 a 16.15? - Kupowałam ogórki z warzywniaku. - ale o tej godzinie ogórków nie było, sprawdziłem! - Tak, to sorry, drogi mężu, ale "on" kazał mi tak powiedzieć. a jak na to wpadłeś? - Po mrożonce na zupę, tu nie ma ogórków, tylko kalafiory! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:46 Nic a nic mnie nie zaskoczyłaś.Mam policjanta w rodzinie.Przyznam,ze czasem pióra leciały.I niestety wiem,ze sie uczepią gorzej niż rzep krawiecki.Hej,ale Ty nie z tych przecież???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:53 Nie, ale troszkę osób stamtąd znam. a co to jest rzep krawiecki? Policjant po służbie czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 21:56 Przed,w trakcie i po.Z całym szacuneczkiem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: No ale nie strasz przed snem kobieto! 26.06.08, 22:04 Wiesz, tak leciutko parafrazując słowa Biblii: "Prawdziwy rzemieślnik pracuje na dworze króla, a nie wśród tych, którzy czynią rozboje". Nie możemy stworzyć tu raju, ale możemy stworzyć enklawę, będąc rzemieślnikiem - pamiętaj o tym!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Wątek nie tylko krawiecki 26.06.08, 22:33 Podsumowując:Zamki Króla niechaj będą zamkami Rzemieślników. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:13 to dyskusja była niezwykle owocna ezoterycznie-wróżbiarsko. Ale w którym miejscu???? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:35 Phi,wcale nie mówiłam.. Przecież podsumowałam wątek number one-line. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:44 :D no, phi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:50 Coś przekora mi wlazła na plecy. Należymy do gatunku Homo Sapiens,który z racji swojej wyjątkowości uważa,że może pozwolić sobie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 17:58 eee tam, nad Warszawą nawałnica, pięknie jest.......... widać potęgę natury. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:04 Dziewczyny w pracy miały ze mnie ubaw,jak musiałam wyjść w ulewie(i to jakiej) i burzy.A tu ani przeczekac,ani tez parasolki,tylko na letniaka biegiem po dzieciaki do przedszkola!!! Mamo! To,co robimy jest tylko kroplą w oceanie.Jednak gdyby tej kropli zabrakło,ocean byłby o nią uboższy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:08 z ulewą można sobie poradzić, ostatnio uczyłam tego moją koleżankę. Ale takie nawałnice są niesamowite - ich siła. Wiem, że to w życiu codziennym może przeszkodzić i naszkodzić, to racja. Ta potęga jest fascynująca - i próby człowieka nad okiełznaniem jej też. Otworzyłam balkon i patrzę i słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:11 Tutaj tez deszcz o parapety... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:16 he he jedną z zalet tego jest to, że mogę baaardzo mokre pranie na balkonie powiesić i nikt się nie czepnie, że to przeze mnie na głowę kapie. No to powiesiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:18 Dzięki,ze mi przypomniałaś,bo po proszek musze skoczyc jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Wątek nie tylko krawiecki podsumowując 27.06.08, 18:35 no cóż, doceniamy znaczenie wody, ale nie doceniamy geniuszu jej stworzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: proszki do prania 27.06.08, 18:38 :D Bóg stworzył po to, by ludzie mieli o czym zapominać na zakupach. tak samo jak cukier i papier toaletowy, ale ten ostatni mimo swojej przydatnosci i tak , chociaż super soft, zawsze będzie do du.... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: proszki do prania 27.06.08, 19:10 Coś ty! Ja deszcz uwielbiam i to taki MEGA DESZCZ. Pamiętaj,że jestem z listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: proszki do prania 27.06.08, 20:02 Karolka z listopada, uwielbia jak mega pada. Wtedy nawet nie wszywa suwaków, wypatruje w chmurach znaków. Karolka do tego życia podchodzi kostiumowo, co z tego, że to już było - zróbmy to na nowo! Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad wierszyk 28.06.08, 01:40 Dzięki za wierszyk!.Jest fajowy!Mnie się bardzo podoba. Zupełnie jak o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Usługa 27.06.08, 18:21 Coś Ty!Nigdzie nie idę!Teraz juz się nie dam.Heh! Odpowiedz Link Zgłoś