Dodaj do ulubionych

Wróżki na tvn7

IP: 77.252.172.* 25.08.08, 14:00
Na programie tvn7 po północy każdego dnia lecą "wróżki" i jestem ciekawy
waszego zdania na ich temat. Kto nie oglądał, a miał kontakt z nimi to proszę
również o wypowiedzi. Prowadzący ten program to: Beata Jeske, Gizela
Misztowt-Szwed, Piotr Gibaszewski, Blanka Płuska, Magdalena Liwińska i
jasnowidz Christine.
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Wróżki na tvn7 25.08.08, 14:44
      Program jak program. Byl juz temat o jednej osobie z tego programu. Mnie
      osobiscie ten program czasem ciekawi, czasem smieszy, czasem usypia. Ale jak
      czlowiek nie moze zasnac, a akurat jest program o tematyce, ktora go interesuje
      to z checia obejrzy.
      Mnie osobiscie najmilej sie oglada i slucha Pania Blanke, kobieta wzbudza we
      mnie sympatie :)
      A co do jakosci uslug oferowanych niestety wypowiedziec sie nie moge, bo nie
      korzystalam.
      • blog.estee Re: Wróżki na tvn7 25.08.08, 15:24
        Tak, był wątek. Dokładnie ten:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=82865995&v=2&s=0
        • Gość: Łukasz Re: Wróżki na tvn7 IP: 77.252.172.* 26.08.08, 13:48
          Ja oglądam zaledwie od tygodnia ten program i chciałbym skorzystać z usług
          któregoś z wróżbitów i zastanawiam się, który jest najbardziej wiarygodny. Piotr
          Gibaszewski jakoś nie przypadł mi do gustu, nie wiem czemu. Magdalena Liwińska
          na pytania odpowiada bardzo krótko. W zasadzie jedno zdanie jej wystarcza i jej
          wróżby chyba zawsze mają charakter negatywny. Beata Jeske – przegapiłem jej
          program, jednak wydaje mi się, że ona prowadziła pewien inny program
          ezoteryczny, gdzie ponadto układała horoskopy. Jeśli to ona, to ciężko mi coś
          tutaj powiedzieć. Wygląda na poważną wróżkę, a co do jej wiarygodności to ciężko
          mi powiedzieć. Pani taka starsza o ciemnych włosach to zdaje się, że Bianka
          Płuska i ona jest bardzo sympatyczna, długo opowiada o tym co wyczytała z kart.
          Pokazuje nawet co wyczytała z której karty. Jednak jej wróżby wyglądają na
          trochę schematyczne. Opiera się na interpretacji każdej karty pojedynczo, a nie
          wszystkich razem. Jasnowidz Christine – hmm... Nie wiem co powiedzieć. Jej
          fascynacja znalezionym piórem trochę mnie rozbawiła. Wygląda na nieco zagubioną
          i nie do końca pewną swoich wizji. Chyba najbardziej wiarygodną wydaje się być
          pani Gizela Misztowt Szwed, która dość szybko przy pomocy kryształu jest w
          stanie odpowiedzieć na pytanie, chociaż z drugiej strony to raczej wygląda na
          zasadzie, że mówi albo „tak” albo „nie”. Także sam nie wiem, do kogo by się
          zgłosić...
          • sadosia75 Do Lukasza 26.08.08, 14:00
            Poogladaj program, posluchaj co mowia, popatrz na to jak sie zachowuja, jak
            rozmawiaja z dzwoniacymi. i wybierz ta osobe, ktora Tobie odpowiada. Mysle, ze w
            takiej sytuacji warto kierowac sie swoimi odczuciami, intuicja. "poznasz" ich
            blizej i sam zdecydujesz kto dla Ciebie bedzie "najwygodniejszy" a opinie
            wyciagniesz juz po skorzystaniu z uslug.
            I daj znac czy latwo sie tam dodzwonic czy trzeba sie dobijac po kilka razy. bo
            to akurat mnie ciekawi :)
            pozdrawiam
            Sadoska
            • Gość: ela.nor. Re: Do Lukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:21
              Oglądam ten program[mam fajną pracę] i uważam że M.Liwińska wali prosto z mostu,
              nie ściemnia tylko kawa na ławę.Mnie nie zależy czy mówi dużo czy mało ale
              odpowiada na pytanie i nie opowiada co widzi na karcie żeby wyciągać kasę i
              nabijać minuty.Właśnie do niej kiedyś dzwoniłam udało mi się.O nic nie pytała
              tylko mówiła i wszystko okazało się prawdą.Dla mnie jest bardzo
              wiarygodna.Mówisz ze wróżby są negatywne, to co ma mówić że wygrasz na loterii
              jeżeli grozi ci komornik? A tak swoją drogą to do wróżki biegniemy gdy coś się
              wali, czy nie tak? Sadosia75 ma rację wybierz tę która Ci serce dyktuje, jest
              jeszcze Ezo albo wizyty bezpośrednie.

• slozbyspecjalne Re: Do Lukasza 26.08.08, 19:20
                Mnie sie udało dozwonić do Beaty Jeske w trakcie programu i kobieta
                trafiła w samo sedno. Powiedziała rzeczy o mojej przeszłości których
                wiedzieć nie mogła a były prawdą. Przyszłosć też przewidziała bardzo
                trafnie.
                • Gość: Łukasz Re: Do Lukasza IP: 77.252.172.* 26.08.08, 22:02
                  Piszecie, że udało się wam dodzwonić do tego programu, więc może powiecie czy
                  było to za pierwszym razem czy to też coś w rodzaju "traf na otwartą linię"? Bo
                  jeśli to drugie to ja rezygnuję. Szkoda pieniędzy na próbę zgłaszania się. To
                  już lepiej osobiście się do którejś
                  udać :/

Pytanie z innej beczki. Próbował ktoś z was wróżenia? Każdy może zostać wróżem
                  czy trzeba mieć jakiś dar? Zafascynował mnie ten program xD
    • rozwojduchowy_online Re: Wróżki na tvn7 26.08.08, 18:25
      Jasnowidz Christine to beznadziejne widowisko raz sie załapałem i
      poturlałem ze śmiechu. Kobiecie brak piatej klepki. Wszyscy normalni
      przestaną ogladać ten program po takich występach. Jest nawet kilka
      komentarzy na tym forum na jej temat.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=72883743&v=2&s=0
      • Gość: ela.nor Re: do łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 22:58
        dostajesz informacje że wróżka jest zajęta i jeśli chcesz czekasz albo wybierasz
        inną.Ja czekałam.
        • Gość: Łukasz Re: do łukasza IP: 77.252.172.* 26.08.08, 23:17
          No ale jeśli dostaje się każdy za każdym razem i ma możliwość jedynie czekania
          to spoko. A za to czekanie też się płaci czy tylko za rozmowę z wróżką? I to
          dziwne, że na antenie z nikim nie rozmawia a Ciebie nie połączyli z nią... No
          chyba, że dzwoniłaś jak akurat była zajęta rozmową...
          • julka47 Re: do łukasza 13.02.09, 11:48
            Próbowałam wiele razy dodzwonić się do programu, niestety bezskutecznie.Jak się
            okazało po wysokości rachunku telefonicznego, informacje jakie wciąż są
            powtarzane na antenie "iż sami decydujemy o długości rozmowy i poniesionym
            koszcie" są bardzo mylne.
            Pieniądze lecą od momentu połączenia się ze studiem. Ostatnio kupiłam sobie
            kartę aby sprawdzić na bieżąco jak to działa. Dzwoniłam wielokrotnie i pomimo,
            że wróżka wcale nie była zajęła wciąż słyszałam komunikat, iż "wróżka jest
            zajęta" - a pieniążki leciały. W bardzo krótkim czasie straciłam 60zł nie będąc
            połączoną z Pania w studio.
            UWAŻAJCIE Z TYM OCZEKIWANIEM NA POŁĄCZENIE MOŻE WAS DUZO KOSZTOWAĆ.
            JA JUŻ TO PRZEROBIŁAM.
            Poza tym zaczęła się chałtura w odbiorze sms-ów do wróżki w programie. Nie mam
            pojęcia kiedy Ci ludzie których sms-y są interpretowane na wizji, wysyłają je.
            Ja zaraz z początkiem programu wysłałam z wyraźnym zaznaczeniem do DW i nigdy
            się nie pokazało. W odpowiedzi przychodzi zapytanie od niewiadomo kogo o
            podanie trzech liczb, potem następne pytanie za, które oczywiście trzeba płacić
            i w konsekwencji jakaś połowiczna odpowiedź zupełnie bez znaczenia.
            TO IRYTUJĄCE ŻE WYSYŁASZ PYTANIE DO WRÓŻKI W PROGRAMIE A ZGŁASZA SIĘ KTOŚ
            ANONIMOWY I NACIĄGA CIĘ NA DODATKOWE PIENIĄDZE.
    • Gość: zuzka Re: Wróżki na tvn7 IP: *.c9.msk.pl 27.08.08, 09:47
      Ludzie zastanowcie sie. Jak mozna przepowiadac przyszlosc w telewizji
      to smieszne.
      • Gość: KOALA Re: Wróżki na tvn7 IP: 195.116.35.* 30.09.08, 13:14
        Wróżki czytają karty i tam wszystko pisze , to nie ma znaczenia gdzie ważne są
        karty co w nich widzi. Program estetyczny bez belek i pokazują w całej
        okazałości wróżki i wróża kamerzysta jest świetny pokazuje wszystko łanie i
        precyzyjnie, jak rozkłada karty tasuje . Wszyscy bardzo mili , nawet pokazują
        jakie asystentki danego dnia są z nimi.
        Program mi się podoba szkoda tylko że w nocy.
        • mamra80 Re: Wróżki na tvn7 04.10.08, 23:04
          to nie asystentki tylko zawodowe wróżki
          • Gość: KOALA Re: Wróżki na tvn7 IP: 195.116.35.* 05.10.08, 13:08
            Oczywiście że tak i wróże też .
    • azjaefendi Re: Wróżki na tvn7 05.10.08, 14:46
      Dopiero czytając ten temat dowiedziałem się że Beata Jeske prowadzi program
      telewizyjny. Mieszkam na stałe za granicą i polskiej telewizji nie oglądam.
      Zdarzyło się tak w moim życiu że potrzebowałem pomocy wróżbity. Byłem u znanego
      "maga" z dalekiego wschodu który powiedział mi wiele interesujących rzeczy. W
      tym roku przyjechałem na wakacje do Polski i poprosiłem siostrę we Wrocławiu aby
      znalazła kogoś sprawdzonego raczej z czystej ciekawości. Trafiłem do Beaty
      Jeske. Cena była przystępna i może dlatego podchodziłem do jej przepowiedni z
      przymrużeniem oka. Po kilku miesiącach okazało się że Beata Jeske przewidziała
      przyszłość trafniej niż tamten mag. Zacząłem się zastanawiać. Nie chwaliła się
      że prowadzi program telewizyjny. Nie wzięła jakichś wielkich pieniędzy a okazała
      się wróżką o niesamowitych zdolnościach. Gdy rozmawiałem z nią widziałem że
      naprawdę identyfikuje się z moimi problemami i nie jestem dla niej kolejnym
      anonimowym człowiekiem może w tym tkwi tajemnica? Szacunek. Sami nie wiecie jak
      niesamowite osoby macie tuż pod ręką.
      • Gość: widziadło Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:58
        Z tego co piszesz szukałeś taniej wróżki,to znaczy ile bierze?
        Dla mnie cena jest drugoplanowa, jeżeli będę chciała tanio to wyślę sms-a.
      • Gość: gosc Re: Wróżki na tvn7 IP: *.rawamaz.mm.pl 03.03.09, 00:47
        prosze o kontakt do beaty jaske ale nie ten telewizyjny dzieki
        • Gość: M Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:20
          cześć,

tu link do strony Pani Beaty.

www.tarot.org.pl/
          na stronie jest adres mailowy. Pani Beata powinna odpisać - często wyjeżdża,
          więc to może potrwać.

Pozdrawiam
          M.
          • Gość: M. Re: Wróżki na tvn7, Pani Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:33
            Bywałam u wielu wróżek - można powiedzieć, że mam doświadczenie w tej materii.
            Pani Beata jest wyjątkową osobą.

Uważam, że opinie podważające jej umiejętności, wypowiadane przez osoby, które
            nigdy u Niej nie były, nie korzystały z jej wiedzy, za daleko krzywdzące.

Pozdrawiam
            M.

• Gość: Anna Re: Wróżki na tvn7 IP: *.adsl.scarlet.nl 08.10.08, 23:48
      Program mnie interesuje ,jedynie nie lubie patrzec i sluchac na
      wrozke Christine .Ta Pani mi najmniej przypomina wrozke ,ale ogolnie
      program interesujacy i wierze w tarota .Jedynie co mnie martwi ze
      moje smsy zagranicy nie dochodza.
      • Gość: gośc Re: Wróżki na tvn7 IP: 195.116.35.* 12.10.08, 19:12
        Program by mógł być nadawany popołudniu bo takiego nie ma programu
        ezoterycznego, a przydało by się że by był.Od 15 godz.
    • Gość: aga26 Re: Wróżki na tvn7 IP: 89.17.224.* 13.10.08, 18:39
      czasami oglądam ten program i jedyna osoba do której czuję tam sympatie i wydaje
      mi sie naprawde w porządku jest Beata Jeske, ale niech w końcu użyje tych
      drugich kart które ma bo wyglądają na bardzo ciekawe. Wkurza mnie ten facet
      który czasami prowadzi nie wiem jak sie nazywa, ale jakis taki sztuczny z dziwna
      manierą. Czasami chciałabym zadzwonic do pani Jeske ale i tak mnie z nią nie
      połączą.
    • Gość: aga26 Re: Wróżki na tvn7 IP: 89.17.224.* 13.10.08, 18:44
      a własnie luknełam na stronę Pani Beaty Jeske, tam pisze ze jak jej prześle
      zapytanie przez e-mail to otrzymam odpowiedz ile mam zapłacić za to że udzieli
      mi odpowiedzi i mam pytanko czy ktoś sie orientuje ile kosztuje wróżba tej Pani
      przez internet?
      • Gość: kangurka Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:47
        Wyślij maila to się dowiesz ile bierze.
        Widzisz jakie są różne odczucia? Mnie właśnie Beata Jeske najbardziej nie leży,
        już wolę tego gościa -Piotra, może i jest sztuczny ale jak się wsłuchać w to co
        mówi to można się wciągnąć.Jej po prostu nie wierzę.Możesz napisać co w niej
        widzisz?Może jestem uprzedzona.
        • Gość: aga26 Re: Wróżki na tvn7 IP: 89.17.224.* 14.10.08, 13:53
          no nie wiem jak to okreslic poprostu czasami się kogos lubi czasami nie, wydaje
          mi sie bardzo sympatyczną i szczerą kobietą nie udającą nikogo kim nie jest. A
          ten mężczyzna własnie sprawia odwrotne wrażenie przynajmniej dla mnie.
          Zdecydowanie bardziej wolę słuchać tej Pani i programów z nią.
          • Gość: kangurka Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 17:01
            Sympatie i antypatie to to co w życiu nami kieruje.
            Mnie naibardziej podoba się styl Liwińskiej, ona jest bardzo naturalna i wydaje
            mi się że zależy jej na ludzich. Ma w sobie coś ciepłego i dobrego jest jakaś
            inna znaczeniu pozytywnym. Czy ktoś wie czy to prawda że jest też
            jasnowidzem?Ktoś z moich znajomych do niej dzwonił i powiedziała mu co czuje i
            co myśli.
            Ostatnio coś nie mam szczęścia jej oglądać. pora nadawania tego programu jest za
            późna.Właśnie najczęściej trafiam na tego Piotra.Też mnie na początku nudził ale
            jezeli się wsłucham w to co mowi to wiele prawd psychologicznych można usłyszeć.
            • Gość: aga26 Re: Wróżki na tvn7 IP: 89.17.224.* 17.10.08, 14:27
              wczoraj nie mogłam zasnąc i niestety trafił na program który prowadził ten cały
              Piotr, nie wiedziałam czy się smiac czy wściekac ale jeszcze czegos takiego nie
              widziałam. Jaki z niego tarocista? heh jak można przez cały program nie
              potasowac kart tarota, tylko okręcać je wkółko i to nie zawsze. Pod koniec
              programu dziwił się że bez przerwy pokazuję się następnym osobą te same karty,
              hehe a jakie sie mają pokazywac jak ich wogóle nie tasuje, tylko bierze z kupki
              te co przed chwilą położył. Bardzo nieprofesjonalny facet, poza tym nie
              odpowiada na konkretnie zadane pytania, mówi wogóle o czyms innym bardziej o
              danym człowieku niż o problemie z którym dzowni do niego. Najwięcej wyczytuje ze
              znaku zodiaku o który pyta na początku tym sie sugeruje i jak widzi że juz wiele
              nie wymysli z kart to opowiada jaka osoba jest, jakie ma cechy, skoro jest
              astrologiem to wie i zna doskonale cechy każdego znaku.
              Dużo psychologiczny sztuczek i wniosków wyciągnietych nie z samych kart ale z
              tego co mówi widz nic poza tym.
              Panie piotrze może zacznie pan w końcu tasowac te karty to się pan przestanie
              dziwić dlaczego powtarzają się wciąż te same.
              • Gość: kangurka Re: do aga26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 22:09
                Wiesz że masz rację? Dużo w tym psychologii i astrologii ale widać że gość się
                stara. w tym tygodniu nie oglądałam nikogo więc nie wiele mam do powiedzenia.
                Często oglądasz ten program?
                • Gość: Kaśka. Re: do aga26 IP: 195.116.35.* 17.10.08, 22:29
                  Także wczoraj oglądałam pana Piotra miły sympatyczny wróż. Wiedzę posiada.
                  Astrologiczną , psychologiczna ,Tarot.
                • Gość: aga26 Re: do aga26 IP: 89.17.224.* 17.10.08, 22:39
                  jak nie moge zasnąć to oglądam, w tarocie nie chodzi o to aby być miłym
                  nadrabiac i się starać, tu chodzi o profesjonalizm i konkrety, ludzie dzwonia
                  tracą sporo pieniędzy nie po to aby dowiedzieć się jak reaguja na stres czy jacy
                  są, ale jak rozwiąże sie ich sytuacja, niestety w programie prowadzonym przed p.
                  piotra nie otrzymamy takich informacji. On cały czas owija w bawełne nie
                  odpowiadając konkretnie na pytania. Oczywiście juz nie wspomnę o tym że nie
                  tasuje kart co jest absurdem, może do następnego odcinka zda sobie z tego sprawę
                  i chociaż to porawi.
                  • Gość: kolla Re: do aga26 IP: 195.116.35.* 21.10.08, 17:22
                    Może zacznie tasować jak sobie tu poczyta.
    • iwona.biedermeier Re: Wróżki na tvn7 22.10.08, 10:53
      tak się zastanawiam, która szanująca się wróżka/wróż, szanująca
      klientów występowałaby w programie w środku nocy, gdy potencjalni
      klienci osobiści odwracają się na drugi bok. w mojej ocenie, nie ma
      w tym misji, tylko parcie na szkło. nie ważne o której, byleby tylko
      być w tv. niestety w Polsce jeszcze funkcjonuje przeświadczenie, że
      tvpodnosi rangę.
      • Gość: numer69 Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:52
        Co ma szacunek do klienta do pory dnia czy nocy? właśnie ludzie z problemami nie
        moga spać i dla nich są te programy.Parcie na szkło?
        Widzisz tylko jedną stronę medalu, własną.Nie ma Cię tam?Z powodu nadmiaru
        klientów chyba nie cierpisz bo zamiast pracować w pocie czoła dla dobra swych
        klientów kontrolujesz wszystkie ruchy na tym forum, może na innych tez nie
        sprawdzałam. Tego najbardziej nie znoszę wśród wróżek, negatywnych opinii aby
        tylko komuś 'dowalić' wtedy dusza prosta się cieszy i chichocze ze szczęścia.
        • iwona.biedermeier Re: Wróżki na tvn7 25.10.08, 00:39
          nie wiem jak odmienić w odpowiednim przypadku twój nik, chyba
          numerku 6 na 9 jeśli myślisz, myśl sobie co chcesz, mogę być nawet
          wróżką, i niespełnioną baletnicą, nie zmienia to faktu, że
          wypowiadam się merytorycznie i nie ukrywam kim jestem w
          przeciwieństwie do ciebie, przypadkowy, anonimowy niku z dwoma
          postami. wypowiadam się na tym forum pewnie więcej lat niż ty
          wróżysz, a na pewno więcej niż czytasz to forum. bo jakbyś czytała -
          a nie tylko wpadała kontrolować co o tobie napisano, to
          wiedziałabyś, jak się nazywam i od ilu lat tu piszę.

i nadal podtrzymuje swoje zdanie, w mojej ocenie jeśli ktoś
          przechodzi z kanały na kanał a w końcu ostaje się w środku nocy, to
          musi być parcie na szkło, nie misja. takie jest moje zdanie. będąc w
          tv jest równoznaczne z tym, że każdy może się wypowiedzieć, ja nie
          wypowiadam się personalnie o nikim ale skoro jesteś taką urażoną
          istotą, to pewnie cię dotknęło bo jesteś tą którą miałam na myśli. i
          tym samym się zdradziłaś.

więcej nic nie napiszę w tym temacie.
          • Gość: numer69 Re: Wróżki na tvn7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:51
            Coś marnie z Twoja dedukcją Iwono i z intuicją też na bakier.Dla wróżki to nic
            dobrego nie wróży.Może czas na emeryturę?
            Myślę ze chciałaś powiedzieć że jesteś lepsza ode mnie i starsza.
            Zostawię to bez komentarza bo ta wypowiedź świadczy o Twoich możliwościach
            zawodowych.
            • Gość: kolla Re: Wróżki na tvn7 IP: 195.116.35.* 26.10.08, 13:49
              A mnie się program podoba.
      • Gość: numer69 FRANEK jesteś tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:54
        zamilkłeś na długo. Jaka pogoda u Ciebie?
        • Gość: alunia2 wróżka Magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 20:08
          Co się stało z tarocistka Magdaleną? Miała być w środy i jej nie było.
    • Gość: Anna_Maria_11 Re: Wróżki na tvn7 IP: *.icpnet.pl 24.03.09, 21:42
      Ja ma tylko zaufanie do jednej Pani Gizeli Misztowt Szwed -
      Jasnowidza, rozmawiałam z nią i to co mi powiedziała to częsciowo
      sie sprawdziło i mam nadzieję, ze sie dalej sprawdzi, najchętniej to
      umówiłabym się z nią na osobiste spotkanie, tylko nie wiem gdzie
      poza anteną TVN 7 przyjmuje. mam wiele spraw nurtujących mnie w
      życiu, a napewno jakbym się z nia osobiście spotkała to moze by mi
      więcej coś powiedziałam i rozwiała moje wątpliwości.Nie miałabym
      moze takich wątpliwości jak mam dotychczas i wiem, ze potrzebuję jej
      pomocy.
    • Gość: issia Pytanie o SMS-y? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 19:02
      mam pytanie, jak chce wysła SMS do programu to mam w treści wpisac "DW"? czy
      pytanie? Czy to DW oznacza imię i nazwisko wróżki? Proszę o pomoc
      • Gość: Anhedonya Re: Pytanie o SMS-y? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:53
        DW oznacza Do Wrozki, wysylasz taka tresc. czekasz na zgloszenie. I dopiero
        pozniej wpisujesz tresc pytania i dane :)
    • Gość: Wojtek Re: Wróżki na tvn7 IP: 188.33.123.* 29.08.09, 01:31
      Ja uważam że najlepsze jest Pani Gizela Misztowt Szwed bo widać że jej zależy
      żeby pomóc ludziom;] szkoda tylko że nie ma jej już nigdzi w necie ani na antenie;/
    • agrentowy4321 Re: Wróżki na tvn7 05.03.23, 22:40
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Wróżki na tvn7 26.04.23, 10:31
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka