Dodaj do ulubionych

Magdalena Bassendowska - Karska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 22:31
Czy ktos mial stycznosc z tą wrozką? Jak sprawdzalnosc ?
Na mnie osobiscie zrobila duze wrazenie :)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: Magdalena Bassendowska - Karska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 19:56
      Byłam u niej na kartach i na oczyszczeniu.
      Dużo podpytuje a póżniej się sugeruje,nic mi się nie sprawdziło :(
      nawet kiedy jej podowiedziałam,to i tak nie trafiała.
      Oczyszczenie może i jest ale bardzo płytkie i nie dokładne,zresztą wyczułam że robiła to na szybcika,jakby tasmowką a tak nie powinno byc!
      Nie jestem zadowolona,moja koleżanka z męzem też była u niej i też jest na nie....
    • Gość: gość Re: Magdalena Bassendowska - Karska IP: 212.106.19.* 05.09.08, 20:48
      Oglądam Ezo i muszę powiedzieć że też odniosłam pozytywne wrażenie,
      wydaje się b, dobra. Ogólnie to wszystkie lub większość osób z
      programu Ezo na wizji prezentuje się rewelacyjnie. Ale po tym co
      czytam na forum o tym to już sama nie wiem co mysleć.
    • Gość: Malwina Re: Magdalena Bassendowska - Karska IP: 89.108.200.* 16.11.08, 18:33
      Miałam styczność z Panią Magdą bo osobiście u niej byłam i powiem szczerze,jest
      niesamowita w tym co robi.
      Opisała bardzo dokładnie moje problemy (nic jej nie mówiłam) a potem bardzo
      dokładnie opisała to co stało się już kilka dni później z przyczyn całkiem ode
      mnie nie zależnych bo związane było to z kimś innym ( z osobą z którą wtedy
      mieszkałam )
      Pani Madzia to bardzo ciepła kobieta i myślę że mogę ją polecić z czystym
      sercem.Jest nie tylko wspaniałym człowiekiem ale i profesjonalną wróżką.Nie jest
      też droga,a w sumie jak masz tylko jedno pytanie,lub nie drążysz tematu przez
      godzinę to zmieścisz się w 30 , 40 zł.
    • Gość: Gosia Re: Magdalena Bassendowska - Karska IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 19:32
      Prosze o numer telefonu do p. Bassendowskej.Jestem zaineresowana przepowiednia
      • Gość: Ola Re: Magdalena Bassendowska - Karska IP: *.30.19.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.13, 20:08
        Witaj Gosia, sama sie zastanawiam nad wizyta u tej Pani. Nie jestem jeszcze zdecydowana ale podam ci nr tel, dostepny w necie- 664-148-737. Napisz po wrozbie prosze, jakie sa twoje wrazenia i opinia. Pozdrawiam. :)
        • asia.hinco2 Re: Magdalena Bassendowska - Karska 08.07.23, 10:09
          Witam serdecznie moja mama nie żyje od 5 lat . Ja przejęłam oczywiście wszystko po mamie w razie potrzeby proszę dzwonić na numer telefonu 601 700 417
          • astupasa Re: Magdalena Bassendowska - Karska 16.01.24, 13:07
            Pani Joanno, Pani Mama była wspaniałą osobą i bardzo dobrą wróżką. Znałam ją jeszcze przez ezotv. Bardzo nam jej brak, bardzo. Dobrze, że Pani też zajmuje się ezoteryką.
    • lipka1990 Re: Magdalena Bassendowska - Karska 27.08.25, 00:01
      Pamiętam za nastolatki, że byłam zafascynowana jej magiczną szkatułką. Fajna babka. Z mamą byłam, pamiętam, nigdy nie zapomnę. Ta wizyta mnie pozytywnie ezoterycznie ukształtowała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka