Gość: aaa IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 24.10.08, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bluemoon Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.gemini.net.pl 24.10.08, 13:53 Wróżka na wieczność za 4 tys. Toż to śmiechu warte. A jak taka osoba zniknie po miesiącu, to koniec z wróżbami na wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:12 No dość ciekawe!! MOzna na próbę wysłać datę urodzenia.Może warto przetestować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Nowa WróZka Allegro IP: 212.160.234.* 24.10.08, 17:32 Jasne, są w internecie takie programiki pod tytułem "zegar śmierci" , pewno tam wklepie Twoją date urodzin i przeslę Ci kiedy to umrzesz - rewelacja! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Nowa WróZka Allegro 25.10.08, 18:33 w mojej ocenie niepoważna oferta, ale widocznie skierowana do takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:52 No macie rację przysłała mi taka odpowiedz, że nie trzeba byc wrózką żeby się spodziewać wydatków hehe albo nieporozumień w pracy i oczywiscie dosłała ofertę na usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Nowa WróZka Allegro 06.11.08, 13:32 ja ci powroze w ciagu 7 dnia conajmniej raz sie wysr... , sprawdzalnosc 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:37 Lilith666_vip. ogłaszała się kiedyś jako wróżka na wieczność. Czy osoby będące jej klientami vip też mają taką ofertę na wieczność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.wist.com.pl 03.11.08, 11:12 Faktycznie, VIP z piekła rodem :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:26 Ja też u niejbyłem i też coś podobnego powiedziała ale z precyzja w który dzień to sie wydarzy i musze przyznać ,że sie sprawdziło.polecił mi ją kumpel Kamil .Miał u niej ryt miłosny bo tak już od 4 lat cos do jednej laski pukał.nie wiem czy za sprawą tej dziewczyny czy tezwiary w wieksze swoje sily ale powiodlo mu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Nowa WróZka Allegro 04.11.08, 08:17 zastanowta sie co piszeta, placiliscie po czy przed ? ona 250zl bierze za jeden ryt, czy ty co ja tak wychwalasz to nie jestes jej kochankiem? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Nowa WróZka Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:42 Na Allegro co rusz pojawiają się nowe wróżki. Niektóre pojawiają się i znikają. Ja korzystam tylko z tych sprawdzonych, które na Allegro są już długo. Ala takim co oferują wróżbę w cenie do 10 zł nie ufam, bo jaka to może być wróżba?! Odpowiedz Link Zgłoś