Dodaj do ulubionych

do lilith666

09.12.08, 19:11
witam czy ja również moge się zgłosić do Pani z moimi problemami??
Obserwuj wątek
    • shaz-za Re: do lilith666 09.12.08, 20:35
      lepiej do mnie bo lolita nie pomorze
      • Gość: prostownik Re: do lilith666 IP: *.tktelekom.pl 09.12.08, 20:57
        Pomorze to taka kraina geograficzna osiołku.
        • lilith666_vip Re: do lilith666 09.12.08, 21:25
          Bardzo proszę i nie zwarzajcie na pewne wypowiedzi .kazdy bedacy u mnie pierwszy raz dostaje prognozę na parę dni za darmo .zarowno jako widzacej jak rowniez rozklad karciany lub tez 5 odpowiedzi tak lub nie(wiec prosze tak ukladac pytania).Wszyscy ktorzy z jakiegos powodu uwazaja ,ze ich problemy natury zdorwotnej lub cykl duzych niepowdzen jest spowodowanych czyms nienaturalnym zostaje przyjety za darmo poza jakakolwiek kolejnoscia i nie odejdzie bez wyraznej pomocy . ale piszcie do mnie na meila a nie na gazetowego lilith666_black_moon@interia.pl
      • aniolek1011 Re: do lilith666 13.01.09, 21:44
        shaza Ty najpierw naucz się ortografii:D
    • fiotel Re: do lilith666 10.12.08, 01:15
      Ja rownież uważam ,że mimo Twojego młodego wieku ( to za pewne on powoduje ,ze dajesz się wciągać niepotrzebnie w intrygi) bardzo duzo wiesz i widać po samych Twoich odpowiedziach ,ze ezoteryka jest Twoją pasją .Mi pomogłaś w kłopocie za darmo a to się nie zdarza zbyt często i za to ci dziekuję . Za serce dla mnie i mojej córeczki. Czy sprwdziła się wróżba napiszę tu jak się do końsca spełni ,ale po pierwszym dniu nadmienię Ci , że jesteś na dobrej drodze bym ci dała opinię super wróżki i wcale nie boję sie nalotu na moją osobę shaz-zy i przebierańców. Jesteś wyjątkową osobą i przywracasz wiarę :)
      • Gość: Aneta Re: do lilith666 IP: 212.160.172.* 10.12.08, 11:17
        Hmm Lilith napisalam do Ciebie maila jakos na poczatku listopada i
        do tej pory nie dostalam zadnej odpowiedzi i chyba przestane na nia
        czekac bo wydje mi sie ze jednak tylko niektorym odpisujesz.
        Dlaczego tak jest nie wiem, nie wiem rowniez jakie kryteria spelnic
        zebyc zechciala odpisac. Pozdrawiam
        I to wcale nie jest atak na Twoja osobe, wrecz przeciwnie wydajesz
        sie byc madra istota, tyle ze ja pomocy nie uzyskalam.
        • lilith666_vip Re: do lilith666 10.12.08, 11:23
          No niestety czasem tak sie zdarza ,ze meil jest odrzucony .nie z towjego powodu bynajmniej lecz z powodu osob ktore zakladaja nowe meile i pisza do mnie z nich tylko po to aby otrzymac nastepna darmowa wrozbe lub odpowiedz na pytania .tak sie stalo w przypadku An np z tego forum .,ale otrzymala ode mnie pewna pomoc ,gdy zrowcila mi na to uwage ,ze odpowiedzi nie otrzymala . hmmm no nie wiem jak twoja sprawe rozwiazac . odkad zauwazylam ze tak sie dzieje tym bardziej klade nacisk na zdjecia . jesli zostalas nieslusznie odrzucona bardzo przepraszam:) oczywiscie wyslij mi prosze swoja date urodzenia i zdjecie oraz czy chcesz odpowiedzi na 5 pytan tak lub nie ( wtedy je zadaj) czy postawienie kart na pare dni :) odpowiem jeszcze dzisiejszej nocy :) obiecuje:)
          • Gość: Aneta Re: do lilith666 IP: 212.160.172.* 10.12.08, 12:02
            Dziekuje serdecznie jak tylko wroce do domku naskrobie maila. W
            poprzednim zdjecie tez wyslalam ale co tam nie wracam juz do tego.
            pozdrawiam cieplo
            • lilith666_vip Re: do lilith666 10.12.08, 12:19
              Hmmm.. Anetko naprawde nie wiem co się musialo stac .. no pierwszy taz mi sie cos takiego zdarzylo dlatego na pewno ci dzis odpowiem.
              • acha777999 Re: do lilith666 10.12.08, 21:13
                Lilith nie wiem czy moge pytać,już i tak tyle pytan Ci zadalam i
                tyle rad uzyskałam i wogóle..ale mam jeszcze jedno pytanie czy to
                prawda, że w tym miesiącu, pełnia księżyca (12.12.08) jest wyjątkowo
                ważna, z tego względu że planety ustawiają się w jakiejś
                konstelacji..( nie wiem dokładnie, znalazłam taką informację..)
                • lilith666_vip Re: do lilith666 10.12.08, 21:39
                  Wyjatkowo ważna hmm.. dla magii enochiańskiej m.in księżyc znajdujący sie w znaku byka akurat dobrych rokowań nie ma .ozacza to tyle ,ze wszystkie działania związane z bytami spoczną na tkz. panewce .jedyna pełnia w ktorej się wg.przekazów nic nie wskura .Ale skad o tym wiesz? na necie coś takiego jest?
                  • rozdarte.serce Dziękuję Tobie, Lilith666 10.12.08, 21:42
                    A ja jestem bardzo zadowolona i bardzo się cieszę
                    ( stokrotne podziękowania za wróżbę ),
                    że taka osoba jak Lilith zagościła na forum.
                    Więcej wiedzy i pomocy, niż fałszu i obrzucania błotem.

Lilith, raz jeszcze DZIĘKUJĘ !
                    • lilith666_vip Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 10.12.08, 21:45
                      ...:) dziekuje ci rozdarte serce rownież i zyczę wielu sukcesów :)
                    • lilith666_vip Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 10.12.08, 22:21
                      Kurczę..dziekuje za kwiaty :)
                      • Gość: Aneta Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 IP: *.chello.pl 11.12.08, 06:49
                        Witaj
                        To znowu ja :D Chcialam zapytać czy dostałas mojego wczorajszego maila, czy
                        doszedl wogole. Wyslany byl z poczty anette20@op.pl
                        • lilith666_vip Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 11.12.08, 07:04
                          Tak Anetko i odpisalam oczywiscie .jestem ladna brunetka :) dostalas odpowiedz?
                          • Gość: Aneta Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 IP: 212.160.172.* 11.12.08, 08:14
                            :((( no wlasnie nie dostalam odpowiedzi dlatego zapytalam czy mail
                            doszedl.... Ehh to chyba jakas zlosliwosc rzeczy martwych :/
                            • lilith666_vip Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 11.12.08, 08:23
                              Anetko hmm no ja mam ja jeszcze i nawet mam w odeslanych od ciebie .zacytuje tam tak dyskretnie" Poniewaz mam tylko jedno pytanie...." wiec nie wiem co sie dzieje ,ze mail nie doszedl. hmmm napiszę ze.. odpiwedz na twoje pytanie brzmiala ,ze tak :) ale wyslalam ci cala wrozbe wiec niezbyt rozumiem.moze sprobuj wiec na gg 3267975
                              • Gość: Aneta Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 IP: 212.160.172.* 11.12.08, 08:28
                                Hmmm własnie sprawiłas ze sie pierwszy raz dzis usmiechnelam :) mile
                                sie czyta takie posty.A czy mogłabys ja ewentualnie jeszcze raz
                                wyslac na skrzynke? Jezeli nie dojdzie odezwe sie na gg ale dopiero
                                wieczorem. Pozdrowki i dziekuje tak ogolnie za czas, cierpliwosc i
                                wogole i za to duzy buziak :*
                                • lilith666_vip Re: Dziękuję Tobie, Lilith666 11.12.08, 08:34
                                  Dobrze odesle jeszcze raz .wydaje mi sie jednak Anetko ,ze cos nie tak jest z Twoja skrzynka hmm bo do mnie meile docieraja i ode mnie rowniez ... tak wiec hmmm albo to interia cos chwile szwankowala :( jesli nie dostajesz nic w ciagu 20 minut napisz wieczorem na gg bardzo prosze .
                  • acha777999 Re: do lilith666 11.12.08, 15:29
                    Droga Lilith znalazłam to na jakiejś stronie w necie.. Kurcze, ale
                    ty napisałaś, że wcale tak nie jest bo według magii, to jedyny
                    moment kiedy nic sie nie wskura.. Załamka..
    • Gość: Aneta Re: do lilith666 IP: 212.160.172.* 11.12.08, 09:08
      Właśnie dostałam odpowiedzi coz pozostaje czekac i obserwowac.
      pozdrowki :)
      • lilith666_vip Re: do lilith666 11.12.08, 09:50
        No to super i ja oczywiscie czekam na odzew: D
        • Gość: Aneta Re: do lilith666 IP: 212.160.172.* 11.12.08, 10:18
          Wiesz tak sie teraz zastanawiam czy to nie jest tak, ze karty
          pokazuja to czego sie bardzo pragnie i czy odpowiedz na moje pytanie
          wlasnie nie wynikala ze stanu mojego ducha...I kurde na laurach nie
          spoczne bo nie naleze do takich osob ale uwierz ze sytuacja jest
          beznadziejna, trudna i glupia. Ale dziekuje za czas poswiecony :)
          • lilith666_vip Re: do lilith666 11.12.08, 10:28
            Wrzba jest nastepstwem tego co robilismy do tej pory wiec wiesz na pewno sie nie poddawaj .zreszta napisalam ci minej wiecej czego nie robic a co robisz wiec posluchaj i nie watp naprawde w siebie:)
            • Gość: Aneta Re: do lilith666 IP: 212.160.172.* 11.12.08, 11:00
              Trudno jest nie zwatpic w siebie i w swoje starania jezeli ta osoba
              nie utrzymuje ze mna zadnego kontaktu i sama nie wiem czemu.Czy nie
              chce, czy sa inne powody, czy zwyczajnie chce zapomniec...Ajj to
              chyba nie miejsce zebym to tutaj rozstrzasala.
              • lilith666_vip Re: do lilith666 11.12.08, 12:11
                Mozesz na meila spokojnie .przeczytam kolejno wszystko jakies rady dostaniesz na pewno.
                • shaz-za Re: do lilith666 11.12.08, 17:40
                  cos sie tak lolita lansujesz, sciemniaj dalej ze nie doszlo
                  • lilith666_vip Re: do lilith666 11.12.08, 20:42
                    Znow powielasz po raz 3 odnosnik do pierwszej odpowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88023996&a=88430857
                    • shaz-za Re: do lilith666 12.12.08, 09:12
                      udław sie kartą smierci albo smieci , widac ze ostro lubisz zawsze do ciebie
                      musi ostatnie slowo nalezec heh, jak mala dzidzi, cofnij sie do przedszkola
                      • lilith666_vip Re: do lilith666 12.12.08, 12:16
                        Shaz0zo moja najwierniejsza fanko:> czytaj prosze tematy i wypowiadaj sie odnosnie ich jednak:>
                        • shaz-za Re: do lilith666 12.12.08, 12:46
                          okutfa.lola.pl

dalej lolita troll cie posuwa???

zamienilas sie na glowy ze swoim psem?
                          naucz sie wrozyc a dopiero pozniej sie lansuj
                          • Gość: miche-line Re: do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:42
                            nie paskudo teraz mnie posuwa i zaraz za karę rzucimy na ciebie kluntfe
                            • Gość: słoneczko Re: do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:40
                              Do Lilith
                              Myślę, ze Rozsądny miał rację.
                              Jak zobaczysz w sza-zie cząstkę Boga, to zauważysz, że ma dziewczyna w sumie
                              duże poczucie humoru i myślę, że tak powinnaś ją potraktować.
                              Jeśli przestaniesz wszystko odnosić do siebie i nabierzesz dystansu, to możecie
                              nawet zostać dobrymi znajomymi.

To prawda. KAŻDY NAS CZEGOŚ UCZY.

Dodałabym jeszcze do tego, że można walczyć miłością albo mieczem i każdy z nas
                              sam broń wybiera.

Pozdrawiam obydwie Panie.

• lilith666_vip Re: do lilith666 12.12.08, 20:56
                                Na razie klienci nie nrzekaja:) shazo-zo nie troll na szczescie i juz ci pisalam ze to iz zsotaals trollem roku gazeta.pl nie znaczy ,ze przestane byc herero . dla micheline oraz sloneczka pozrdowienia
                                p.s. sloneczko nawet nie wiesz ile sie nauczylam dzieki shaz-zie:> :))
                                • Gość: słoneczko Re: do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 00:10

Wybaczając komuś - tak naprawdę robimy to dla siebie.

Wybaczając pozbywamy się ciężaru

Sha-zo

• Gość: Kaśka Re: do lilith666 IP: 195.116.35.* 12.01.09, 23:34
                                    To prawda pozbywamy się ciężaru.
                                    • Gość: Kaśka Re: do lilith666 IP: 195.116.35.* 13.01.09, 20:06
                                      I mamy spokój.
                                • Gość: skinhedka Re: do lilith666 IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 08:58
                                  nie sciemniaj ze troll cie nie dyma, sama go wszedie opisujesz hehe, masz na
                                  jego punkcie jakas obsesje
                                  • Gość: devilangel Re: do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 09:58
                                    Gość portalu: skinhedka napisał(a):

> nie sciemniaj ze troll cie nie dyma, sama go wszedie opisujesz
                                    hehe, masz na
                                    > jego punkcie jakas obsesje

Hmm, objawy obsesji, mozliwe, ze tez na punkcie dymania to w paru
                                    watkach przejawiaja inne osobki raczej. No nic to, zyczmy moze
                                    skinhedce, zeby nigdy nie zabraklo jej wlosow oraz zeby ja tez ktos
                                    porzadnie...pokochal ;).Dresiarze zyczmy markowej kiecki i zachwytu
                                    w oczach lubego.Shazzie kariery pod wlasnym pseudo a wszystkim innym
                                    wesolych Swiat. I zeby otrzymali dokladnie to na co sobie zasluza,
                                    bowiem kazdemu to sie nalezy, to prawo uniwersalne :DDD Pozdrawiam,
                                    Lilith :DDD
                                  • lilith666_vip Re: do lilith666 13.12.08, 11:35
                                    :) troll ja wiem ,z marzysz ale ie oszukuj sie .nie bede tu nie mila .www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html popatrz jeszcze raz na siebie i poszukaj innej amatorki choc marzenia to piekna sprawa w tym wypadku twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje . w dodatku powielasz sie a ja nie mam czasu odpisywac wam jako przebranym skinom i deresom orazp isac podobnych postow wiec w pozostalych odpowiedziach dam tylko donosnik do tej . zapraszam was ,adres podalam i czekam mam nadziej ze nie skonczy sie tak jak uprzednio . pozdrawiam.
                                    • Gość: skinhedka Re: do lilith666 IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 13:50
                                      wez lolita szaze i dresa na 666 mozliwych sposobow w parku a poniej zajmij sie
                                      wrozeniem i dymaniem trolla
                                      • lilith666_vip Re: do lilith666 14.12.08, 21:10
                                        Oj troll ja wiem ,ze chcialbys ale przykro mi nie gustuje w takich typach . z powazaniem.
                                        • Gość: ksiadz Re: do lilith666 IP: *.anonymouse.org 15.12.08, 10:31
                                          idz sie pomodzlic do kosciola grzesznico, masz chore mysli, łamiesz wszystkie 10
                                          przykazan, pomodl sie na rozancu i szczerze wyspowiadaj
                                        • Gość: ksiadz Re: do lilith666 IP: *.anonymouse.org 15.12.08, 10:35
                                          idz sie pomodzlic do kosciola grzesznico, masz chore mysli, łamiesz wszystkie 10
                                          przykazan, pomodl sie na rozancu i szczerze wyspowiadaj,
                                          idz do egzorcysty satanistko
                                          • acha777999 Re: do lilith666 15.12.08, 16:38
                                            Nie wiem czemu ciagle ktoś smaruje na Panią Lilith, ja osobiście mam
                                            ogromny szacunek dla Jej osoby, pomogła mi bezinteresownie, jest
                                            bardzo sympatyczną, ciepłą, empatyczną i miłą osobą. Nie interesuje
                                            mnie Jej życie osobiste, to nie jest istotne, każdy żyje po swojemu.
                                            Jedno jest pewne zna się na tym co robi.. W kwestii Jej wróżby
                                            sprawdziła się.. wszystko dokładnie się sprawdziło..Dziękuje
                                            Lilith...byłam Ci to winna..
                                            • lilith666_vip Re: do lilith666 15.12.08, 20:21
                                              Dziekuję Ci :) i tobie shaz-zo rowniez :) am troszkę mało czasu teraz z powodu.. no miedzy innymi Twojego musze wszystko ladnie dokonczyc jeszcze przed wyjazdem .
                                              • fiotel Re: do lilith666 15.12.08, 20:55
                                                Ja też tak uważam ,ze ty Lilith jesteś fenomenalną osobą .ciepło jakie mi dałaś oraz nie wiem jak to określić .Jak do Ciebie zadzwoniłam to lepiej mi było niż po wizytach u psychologa .I choć mój problem jest dość specyficzny ja już czuję zmianę .Naprawdę mi się chce rano z łóżka wstawać . To dzięki Tobie kochana ... dzięki Tobie
                                                • Gość: miche-line Re: do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 17:16
                                                  Ja też uwielbiam Lilith- Kochana jesteś bardzo bardzo bardzo
                          • Gość: haegtesse Re: do lilith666 IP: *.chello.pl 17.12.08, 23:38
                            Czy sugerujesz, że Lilith666 ma coś wspólnego ze staroegipskim bogiem Setem? :)
                            Jeżeli tak, to na Twoim miejscu nie zadzierałabym z nią :)))
    • lilith666_vip Re: do lilith666 18.12.08, 03:34
      Z powodu przpelnienia klientow do darmowych wrozb do konca stycznia nie bede w stanie na nie odpowiadac . Pytania o bezplatne konsultacje prosze na ten czas kierowac do innych osob .Wracam w poniedzialek .wszyscy zamawiajacy otrzymaja paczki w piatek najpozniej na podany adres .
      • lilith666_vip Re: do lilith666 25.12.08, 01:00
        Ja bardzo proszę wszyskie osoby o konktakt ze mna przez meila prywatnego a nie gazetowego . lilith666_black_moon@interia.pl zwlaszcza Panstwa " małżenstwo" prosze o kontakt prywatny.
    • agrentowy4321 Re: do lilith666 05.03.23, 18:33
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: do lilith666 26.04.23, 06:09
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka