Dodaj do ulubionych

Gilded tarot

22.12.08, 16:01
to piekna talia, ale chyba jest do niego jeszcze inna podobna, mam
rację?

THX

taroteca.multiply.com/photos/album/112/Gilded#
Obserwuj wątek
    • Gość: kawosz Re: Gilded tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:09
      Tak są jeszcze dwie tego autora Tarot of the Dreams of Marchetti
      oraz Legacy Tarot.
      Ja własnie sie rozkoszuje Tarot of the dreams of MArchetii,po prostu
      intuicja sama płynie przy tych kartach:D
      • Gość: wróżka Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:17
        och :) ja juz sie nie moge doczekac tej talii w Polsce :) wiem ze jest juz
        wydana :) ale chyba nie ma jej u nas. a to link, gdzie mozna zobaczyc zapowiedz
        nowej talii Ciro Marchetti :)

pl.youtube.com/watch?v=82m7i2JTuFY&feature=related
        • Gość: wróżka Re: Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:17
          pl.youtube.com/watch?v=82m7i2JTuFY&feature=related
        • Gość: kawosz Re: Legacy Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:38
          mozna kupić przyszła ostatnia dostawa z tego co wiem,ponieważ juz autor nie
          produkuje jej,na stronie osiem.com.pl zobacz czy można kupić,ja tam kupiłem
          własnie tydzien temu te karty.
          • Gość: kawosz Re: Legacy Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:39
            tzn.Legacy tarot jeszcze nie,ale Tarot of Dreams of Marchettii tak.
            • Gość: wróżka Re: Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:46
              Kawoszu :) Tarot of dreams juz posiadam :) Gilded Tarot także :) teraz czekam na
              Legacy Tarot :) A tarot of Dreams juz jest dłuuuuuuuugo na rynku :) ale
              niesamowita energia i przecudowne wibracje !
              • Gość: kawosz Re: Legacy Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:47
                To mozemy sobie pogratulować fantastycznych talii nieprawdaż:)))
                • Gość: wróżka Re: Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:51
                  Tarot of dreams jest niesamowitą talią :) czuję każda kartę ! np umiarkowanie !
                  gwiazda ! as mieczy ...... cudowne !!!!! te szczegóły, ta kolorystyka , ten
                  materiał kart bardzo trwały.... Ciro Marchetti to geniusz.... jestem bardzo
                  ciekawa nastepnej talii - Legacy Tarot , gdyz zakochałam sie w jego dziełach. Z
                  tego co wiem to Ciro wymyslil , ze te talie ktore poszły jako pierwsze maja
                  rozne wizerunki kart np jakas karta zalozmy umiarkowanie inaczej wyglada niz
                  inne umiarkowanie ! to napisał na swej stronie. Ciekawe :)
                  • Gość: kawosz Re: Legacy Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:53
                    tak tez slyszalem dlatego teraz jest droższa ta talia bo to ostatnie jego mocno
                    autorskie wydanie;)
                • Gość: wróżka Re: Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:53
                  a i takze kupowałam w osiem com.pl u pani Magdy :) ale teraz czekam na nowe
                  dzieło :) moze w 2009 bedzie łatwo ją dostac :) ale zapewne cena bedzie wysoka
                  ;) bo tarot of dreams do tanich nie należał :)
                  • Gość: wróżka Re: Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:54
                    kawoszu nie zrozumielismy sie - ja pisałam o legacy tarot ..... a ty kupiles
                    tarot of dreams ;)
    • Gość: wróżka Tarot of dreams IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 18:58
      a tu nowsza talia Ciro Marchetti :)

arcanaxv.multiply.com/photos/album/11/Tarot_of_Dreams
      nastepna po tej, ma byc wspomniany wyzej LEGACY TAROT
      • Gość: kawosz Re: Tarot of dreams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 19:00
        ja wlasnie ta mam ten link co podalas;)
        • Gość: wróżka Re: Tarot of dreams IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.08, 19:03
          no to jest tarot of dreams - takze ją mam ;) a ta nowa co ma byc to LEGACY TAROT
          :) i to w legacy tarot maja byc rozne wizerunki kart - w tych pierwszych
          taliach ;) a nie w tarot of dreams :) a swoja droga ile kosztuje teraz tarot of
          dreams ? nadal 320 zł ??? :)
          • Gość: kawosz Re: Tarot of dreams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 19:27
            Ja zaplacilem 395 zł,bo mówiono mi ,że to już ostatnie produkcje i
            dlatego.Natomiast na jeszcze jednej stronie znalazlem tez ale po 460
            • Gość: wróżka Legacy Tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.08, 00:18
              Tu można ogladnac wszystkie karty najnowszej talii Ciro Marchetti

W Polsce jeszcze nie ma :(

www.ciromarchetti.com/Tarot&Zodiac-LEG.html
              • ollaboga77 Re: Legacy Tarot 29.12.08, 16:11
                Zazdroszcze Wam tej pasji i miłosci do tych kart. Obrazy są
                nieziemskie i bardzo intensywne. Ale nie moge obecnie wejśc w nie
                ani w tarota :(((((((( a szkoda...
    • agrentowy4321 Re: Gilded tarot 05.03.23, 17:54
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Gilded tarot 26.04.23, 05:25
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka