lilith666_vip
21.01.09, 15:25
Witam,
Zaraz przeczytam wszystkie watki ,odpowiem na e-maile na skrzynce itp .Doszly mnie sluchy ,ze ktos probuje manipulowac tym ,ze obecnie nie mam czasu. Jak stwierdzilam kiedys mam teraz poewazna sprawe ,ktora zamierzalam skonczyc w ta niedziele . Jednak brak przez 2 pelnie dni mojego pobytu na forum zostal wykorzystany .Prosze wszystkich kliewntow o rozwagę ,nigdzie sie od was nie wybieram jak przyszlam tak i bede . Skor owiec widze ze konkurencja za przeproszeniem nie spi bede tu wpadac codziennie i kazdy ode mnie codziennie dostanie przynjamniej jednego e-Maila .Kazdy klient otrzyma ode mnie moj numer telefonu prywatnego . Prosze o to by go nikomu dalej nie przekazywac .uwazajcie tez na wyciaganie informacji od was . Na romowy niby to miedzy soba .sprawdzajcie koniecznie dane rozmowicow . Ja kwidac nie zartowalam sobie mowiac o tym wczesniej .Co widac po forum .ktos probowal sie na nie wlamac .sprawcy juz sa okresleni i niestety sa konkutrencja .Na szczescie nie wyszlo mu ,ale ze wzlgedow bezpieczenstwa postanowilismy przeniesc natychmiastowo okulte na nasz srewer prywatny by nic od nas i od was nie zostalo wyciagniete .Okulta to oprocz wspanialych artow wielu uzytkownikow w jednym miejscu baza danych a waidomo jak dzis sie o takie bazy bija . Wlasciciel serwera zawiadomil juz organy scigania natomiast ja kazalam informatykom okulty przeniesc forum na serwer prywatny a dane wraz z wyrokiem dla tego Pana ktory perrobowa lzostana rowniez tam umieszczone . natomiast strona bedzie do dyspozycji w przeciagu miesiaca i kazdy dostanie do niej link .w pelnym rozkwicie oczywiscie wraz ze sklepikiem jako doddatek gdzie kupicie wiele atrakcyjnych ksiazek.W tej chwli odpowiem na watki i udam sie na skrzynke pocztowa by wamwszystkim odpowiedziec . spokojnie zaden mail nie zginie wiec nie wysylajcie nowych z przypomnieniem .dzis do 24 kazdy dostanie odpowiedz . czas rytow dla was wg wskazan nic nie jest przestawione .kazdy dostanie paczuszke do domu lub wg zalecen we wczesniejszych mailach ja ja przechowam .nie dajcie soba manipulowac wiecej .