ewajonline 01.02.09, 15:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=80095276&a=84208313 - bez komentarzy - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mystery Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:49 Osiągnęłaś już dno swojej prymitywności.Żałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z marsa Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:55 Ewo.. spędź jeszcze kilka następnych dni na przeszukiwaniach różnych forów, na pewno znajdziesz jeszcze wieeele ciekawych wątków... na zwykłe ludzkie tematy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. z marsa, jakie dni? IP: *.eranet.pl 01.02.09, 16:05 gazeta ma dobre wyszukiwarki, kwestia minut. czytajac posty tej osoby - czyli vickydt - można się sporo dowiedzieć o jej stosunku do innych i samej siebie, Przynajmniej wiadomo już, czemu się tutaj tak zachowuje. :DD identyczne wymiary ma moja regza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z marsa Re: z marsa, jakie dni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:17 >gazeta ma dobre wyszukiwarki, kwestia minut. >czytajac posty tej osoby - czyli vickydt - można się sporo >dowiedzieć o jej >stosunku do innych i samej siebie, >Przynajmniej wiadomo już, czemu się tutaj tak zachowuje. >:DD identyczne wymiary ma moja regza. no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic7_84 Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:58 OmG... popieram Mystery...to chore...radzę zmienić miejsce swoich postów z "wróżbiarstwo" na "okres przedszkolny" bądź " piaskownica" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:21 Nie wiem czy zauważyliście, ale pani Janson, pani Shayer i kilka osób z kretyńskimi nickami( haha, lol,etc.) usilnie stara się coś udowodnić i wkleja jakieś posty mające pokazać, że my to jedna i ta sama osoba, bo np. mamy ten sam numer Ip(to było najlepsze):D Poza tym robią te same byki ortograficzne i powołują się na te same "argumenty" typu to jest złe, bo ja tak mówię bez żadnych konkretów.A zapomniałam tu dodać największą "pacjentkę" pani Janson Lunę1984:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 01.02.09, 16:26 btw... czt to forum o wrózbiarstwie jest jeszcze forum o wróżbiarstwie?:D:D ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:35 Chyba nie aniołku.Przez takie osoby jak ta, która założyła ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 01.02.09, 15:57 no widzisz, udowodniłaś, że chodzę do fryzjera i posiadam piersi. Tobie, jako posiadaczce jedynie rozdmuchanego ego rzecz ta wydaje się niesłychana. doprawdy zabawna jestes. wątek z wrzesnia, hihih. Jak żałosnym babiszonem trzeba być, by kopać w "takich rewelacjach" jak pogawędki o dopasowaniu stanika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:58 Vicky podobno jestem tobą, a ty jesteś Lilith:D I to podejrzane, że napisałam maila do devilangel kilka dni temu:D Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 01.02.09, 16:03 Oj Mystery, to porownanie i mnie zaszczyca (choc od czarnej magii stronie). Za to gdy Jansonowa porownala mnie do kogos, kto pisze o masturbacji per "walenie konia" to nie zdzierzylam. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer co udowodniłaś ty vicky... 04.02.09, 04:13 vickydt napisała: > no widzisz, udowodniłaś, że chodzę do fryzjera i posiadam piersi. > > > Tobie, jako posiadaczce jedynie rozdmuchanego ego rzecz ta wydaje się niesłycha > na. > > doprawdy zabawna jestes. > wątek z wrzesnia, hihih. Jak żałosnym babiszonem trzeba być, by kopać w "takich > rewelacjach" jak pogawędki o dopasowaniu stanika? > Tak, masz piersi... WOW! Epokowe odkrycie... :) Z tym, ze troszke małe ;) To jedyne co odkryto... Poza tym... Niby odkryto, że chodzisz do fryzjera tak? Kochanie chyba troszke mało chodzisz do tego typu zakładów skoro nawet się nie orientujesz w tym który jest dobry, co? :] Ah Vicky, Vicky... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:01 Myślę, ża p. Ewa sama się podsumowała rozpoczynając ten właśnie wątek. Nic dodać, nic ująć. "Żal tyłek ściska" Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 01.02.09, 16:04 żałosne żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:12 Zgadzam się z tobą vicky i go:) cóż takie oszołomy jak tutaj są tylko w naszym rządzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
miche-line Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 01.02.09, 16:39 przede wszystkim chciałam pogratulować drobnej figury- przy nalanych kształtach niektórych to przyjemna odmiana, teraz do Janson - widzę że wyciągnęłaś korzyści z wypowiedzi Lili- "moja zemsta nie ma dna"- i postanowiłaś uczynić z niej myśl przewodnią swojego życia na forum , cieszę się że tak dobrze ci idzie , nie wiem tylko czy wiesz że jesteś w tej chwili pośmiewiskiem całego forum a to co robisz graniczy z gwałtem, życzę ci s...ko żeby cierpienia twoje na tym padole nie miały końca, ksiądz nie wystarczy , szukaj rozwiązań bo masz mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 19:16 miche-line jesteś jednym wielki DNEM! Nie znam P.Janson ale same twoje okreslenie "s...ko"wystarczy żeby określić ciebie jako niewychowaną gó...arę. Mało czasu podejrzewam ze tobie zostalo,na zastanowienie sie nad sobą.W swietle tego co napisalas jestes nikim i coraz bardziej staczasz sie ty na dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:18 hahahahhaahhahahahahahahahah))))))))))!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt błąd założeń 01.02.09, 19:26 dno nie może staczać się na dno. Prawa fizyki. Za to bełkot może kwitnąć radośnie, co powyższym udowodniłaś/eś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: błąd założeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:34 no ale Vicky miało być słonko czy to moja wina że pani janson tak brzydko to zinterpretowała)))) nie wiem czemu bo ona jest taka......no wiesz jaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: błąd założeń IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 19:45 Oj pomyłka dziewczyny,jak sprawdzisz Ip to jest z wroclawia!!!! Masz racje vicki,dno nie stoczy się już niżej-ale możecie utopić się we własnym gł...nie!!!! Nie pozdrawiam bo dwie prezentujecie mniej niż ZERO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: błąd założeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 19:59 "gł....nie!!!" chodziło o głównie?????, Boże może Pani pomóc mój wujek jest psychiatrą i załatwię pierwszą wizytę za darmo albo konsultację albo konsylium no tylko żeby się polepszyło bo ja boję się wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: błąd założeń IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 20:09 Oj to wujek jest psychiatrą do kitu,że u siostrzenicy choroby nie dostrzegł!!!! Kogo ty mi dziecko proponujesz,skoro tobie nie moze pomóc. Nie popisałaś się ale szkola zycia moze ciebie duzo nauczyc!!!Jak nie dostaniesz pozadnie po d... to nie zrozumiesz nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt gł...nie... 01.02.09, 20:30 Gość portalu: ????? napisał(a): >ale możecie utopić się we własnym > gł...nie!!!! Mozesz podac synonim owego wykropkowanego wyrazu? Bo coś mi się wydaje, że pretendujesz do roli szlachcianki, co to i "doopa" z "ł" w środku powie... > Nie pozdrawiam bo dwie prezentujecie mniej niż ZERO!!!!!! Fanką pana śpiewającego przeboj ów podczas imprezy dla dzieci gołe pośladki wypinając nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: gł...nie... IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 20:44 Wiesz vickydt jesteś płytka jak sandały w półmetrowym sniegu!!! Zgłoś się po pomoc do miche-line,sugeruje tu pomoc swojego wujka psychiatry(moze wymienicie gg),chociaż może to i twój wujek,bo coś ona ucichła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: gł...nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:48 hahahaha nie no :P a dobry to było, przynajmniej troche humoru :P jak dla mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: gł...nie... 01.02.09, 20:53 slowo "synonim" tak na ciebie podzialalo? Zapewniam cie - ma znaczenie neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: gł...nie... IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 21:04 Nie ty tu żle działasz na wszystkich,zakompleksiona podejrzewam małolato.W każdym wątku masz coś do powiedzenia i myślisz że jesteś naj...(o znowu kropki)co znaczą wszystko wiedząca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: gł...nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:08 Ma coś do powiedzenia jeśli wątek jest na jej temat bądz jest w nim obrażana.Trudno żeby siedziała cicho jak ktoś ją obraża i szkaluje.Nie powiesz mi, że założenie wątku na temat wypowiedzi vicky o biustonoszach jest górnolotna i na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: gł...nie... IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 21:13 Napewno ma coś do powiedzenia,zgadzam się z tobą ale czy to jest powod aby az tyle osob obrazac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: gł...nie... IP: *.net.azartsat.pl 01.02.09, 21:15 Wywalac zlosc na osoby tez i w innych watkach! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt alez 01.02.09, 22:50 ...wskaz mi, gdzie ja cie obrazilam. Bo ty mnie nazwalas juz przeroznie, a mimo tego ani razu cie nie obdarzyłam epitetem (serio: "synonim" to nie przeklenstwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:15 Podoba Wam się ta wojenka? Macie w tym upodobanie? Nie potraficie inaczej pisać? Niektórzy przyjmują dziwną postawę typu - mi wolno powiedzieć co myślę, ale tobie nie wolno lub postawę typu - każdy kto inaczej myśli to wróg. Niektórzy tu zachowują się jak dzieci albo niedorośli dorośli. Czy zło już was tak bardzo opętało, że nie możecie już przestać? a to podobno tylko głupi się tłumaczy i udowadnia swoją rację. Człowiek rozwinięty mówi co myśli i nie wchodzi w przepychanki z kimś kto myśli inaczej. Jak myślicie dlaczego? Wszedłem na to forum, ponieważ myślałem, że znajdę tu ludzi bardziej duchowo rozwiniętych. Jak bardzo się pomyliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_tam-1 Re: ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozum 01.02.09, 21:19 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Podoba Wam się ta wojenka? > Macie w tym upodobanie? > Nie potraficie inaczej pisać? > Niektórzy przyjmują dziwną postawę typu - mi wolno powiedzieć co myślę, ale > tobie nie wolno > lub postawę typu - każdy kto inaczej myśli to wróg. > Niektórzy tu zachowują się jak dzieci albo niedorośli dorośli. > > Czy zło już was tak bardzo opętało, że nie możecie już przestać? a to podobno > tylko głupi się tłumaczy i udowadnia swoją rację. Człowiek rozwinięty mówi co > myśli i nie wchodzi w przepychanki z kimś kto myśli inaczej. Jak myślicie dlacz > ego? > > Wszedłem na to forum, ponieważ myślałem, że znajdę tu ludzi bardziej duchowo > rozwiniętych. Jak bardzo się pomyliłem! > Nie licz na to Piotrze,ciężko tu o takich ludzi i to od dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:58 na pierwszy rzut oka widać, że p. Janson jeśli nie sama, to przynajmniej z własnej inicjatywy popchnęła kogoś by ją tu bronił. po pierwsze: słowa i interpunkcja nawet w jej stylu po drugie: myślę, że szanująca się wróżka nakłoniłaby swojego obrońcę, by wykazał się większą kulturą. to tylko świadczy o pani, pani Ewo po trzecie: to chyba pani ostatnie podrygi. tu na forum już nikt o pani dobrze nie powie a i klientów pani nie znajdzie. przegrała pani i zamiast się miotać, godniej by było odejść uznając klęskę. zawsze można spróbować na innych forach. tu budzi pani odrazu negatywne emocje. więc czego pani chce? denerwować się czytając to? bo pieniędzy pani wiele tu nie zrobi, pogrąży się jedynie, o ile oczywiście bardziej się da. GODNOŚĆ! pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_tam-1 Re: ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozum 01.02.09, 22:05 Czy wy sami już nie macie godności,aż strach coś napisać na tym forum,wyrazić własne zdanie bo zaraz znajomy,przyjaciel,konkurencja! Każdy każdemu zagląda w życie a gdzie samoocena. Te forum to porażka aż nie chce się tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozum 01.02.09, 22:33 > Te forum to porażka aż nie chce się tu zaglądać. ale jednak zaglądasz, i to nie raz i nie dwa. Aj ti, ti ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Re: ile wody jeszcze musi upłynąć nim ktoś zrozum IP: 195.116.35.* 13.02.09, 16:44 Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Chłopcze, nie umoralniaj 01.02.09, 22:42 > Podoba Wam się ta wojenka? > Macie w tym upodobanie? no zdecyduj sie chlopie,czy sie podoba czy mamy upodobanie. Coz za ton nadęty. > Nie potraficie inaczej pisać? Rozmawiasz z 5 letnim dzieckiem o całkach? > Wszedłem na to forum, ponieważ myślałem, że znajdę tu ludzi bardziej duchowo > rozwiniętych. Jak bardzo się pomyliłem! Piotrus, a coz to za roszczeniowa postawa. Forum to nie biblioteka czy księgarnia. Tam możesz zdobyć wiedzę - pożerować na autorze nie dając nic w zamian. Póki co ANI RAZU nie pokazałeś swojej wiedzy ani swojego poziomu (prócz umoralniającej bufonady i rzekomego obiektywizmu). Może zamiast jojczeć nad poziomem raczysz coś wnieść? Zachęcam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: Chłopcze, nie umoralniaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:37 Vicky jesteś bezbłędna ja też tak chcę - też chcę być taka niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna a może vickydt nie jest taka zła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:22 co vickydt wniosła na to forum? Zauważyłam, że jest autorką bardzo ambitnego tematu: "Janson i Annashayer -z szamba do ezoterykii (69)vickydt" i co jeszcze? Co oprócz krytyki wniosła na to forum? > Piotrus, a coz to za roszczeniowa postawa. Forum to nie biblioteka > czy księgarnia. Tam możesz zdobyć wiedzę - pożerować na autorze > nie dając nic w zamian. > Póki co ANI RAZU nie pokazałeś swojej wiedzy ani swojego poziomu > (prócz umoralniającej bufonady i rzekomego obiektywizmu). > Może zamiast jojczeć nad poziomem raczysz coś wnieść? > Zachęcam... > > nie pokazałeś swojej wiedzy ani swojego poziomu Ty vickydt pokazałaś swoją wiedzę i swój poziom? Vickydt, życzę Ci jak najlepiej. Nie rozumiem tylko dlaczego krytykujesz innych samej nic pozytywnego nie wnosząc Życzę Ci więcej uśmiechu i spokoju wewnętrznego /i uwierz, że te życzenia są naprawdę szczere, bo takie właśnie są/ Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: a może vickydt nie jest taka zła? 02.02.09, 12:32 > Vickydt, życzę Ci jak najlepiej.<...> > Życzę Ci więcej uśmiechu i spokoju wewnętrznego czesc Zuzanno jak napisalas moj nick bez błedu to od razu sie milo zrobilo :) Odnosnie krytyki krytyki, która uprawiam: z odmętów bufonady wyciagam szlam i osuszam w świetle dziennym. Cóż, cięzka robota. Może tez szukam w tym swojej hipokryzji? Wszak na przykladach najlepiej się uczy, a tych ci tu dostatek - w płaszczach i habitach i ukryte pod dumną nazwą "obiektywizmu". ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: a może vickydt nie jest taka zła? 04.02.09, 04:17 vickydt napisała: > > Vickydt, życzę Ci jak najlepiej.<...> > > Życzę Ci więcej uśmiechu i spokoju wewnętrznego > > > czesc Zuzanno > jak napisalas moj nick bez błedu to od razu sie milo zrobilo :) > > Odnosnie krytyki krytyki, która uprawiam: z odmętów bufonady wyciagam szlam i > osuszam w świetle dziennym. Cóż, cięzka robota. Może tez szukam w tym swojej > hipokryzji? Wszak na przykladach najlepiej się uczy, a tych ci tu dostatek - w > płaszczach i habitach i ukryte pod dumną nazwą "obiektywizmu". ;)) > > > Lepiej przejdź się do fryzjera wkońcu zamiast te karty stawiać i na forum ślęczeć, bo ponoć masz dziecko a chłopa niet.. Więc zajmij się czymś konstruktywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: a może vickydt nie jest taka zła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:52 No chyba zeby sobie wczoraj to dziecko zrobila bo przedwczoraj jeszcze nie miala :P Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Annoshayer, nie kłam i się nie ośmieszaj 04.02.09, 09:56 rotfl. Annashayer nawet tego nie widzi w kartach ;) Ja chetnie swoje dziecko zobacze, bo jakos 9 miesiecy ciazy to chyba sąsiadka nosila. Annoshayer: gdyby twoja glupota umiala spiewac, to pod twoimi oknami sprzedawano by najdrozsze bilety swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Annoshayer, nie kłam i się nie ośmieszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:04 No i lepiej dla Ciebie Vicky, zebys tego dziecka jednak nie miala na dzien dzisiejszy. Bylabym urazona, ze nie zostalam zaproszona na ogladanie wspolne szczegolowej relacji z porodu rodzinnego , a moze nawet i transmisji hehe :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt styl shayerki:Chwili dla ciebie i zycia na gorąco 04.02.09, 10:18 jak tylko bedę miała, ba, jeszcze jak mi się będą nogi trzęsły a poczuję, ze to już błogosławiony stan, zaprosze Cię, rzecz to pewna. Relację zdamy na forum, zdjęcia umieścimy na fotosiku, tylko żeby potem nikt nie piszczał, że znów temat o krew zahacza ;) nie ma co, styl shayerki i jansonki jest zywcem wyjety z Chwili dla ciebie i zycia na zimno i na gorąco. Ekscytują się wizytami u fryzjera i dziećmi, ktorych nikt nie widzial. Ktos im musi płacić za robienie z siebie idiotek, bo tak dobrowolnie sie osmieszac? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 No to moze cos wniesmy na to forum co? 02.02.09, 12:39 Może zamiast jojczeć nad > poziomem raczysz coś wnieść? > Zachęcam... DOKLADNIE! Moze zamiast my wszyscy jojczec, narzekac, obrazac sie na innych i obrazac innych w ramach odwetu moze cos wniesiemy na to forum? Przykre ale prawdziwe to MY ( wszyscy bez wyjatku!!) zrobilismy bagno na forum. kto za nas posprzata? nikt. sami upadlismy nisko i sami musimy sie wzniesc. jacys chetni sa do tego? proponuje odsunac na bok wszelkie epitety, urazone ego itp ( i to do kazdego kieruje nie do wybranych ) i zaczac normalna rozmowe! Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: błąd założeń 04.02.09, 04:14 vickydt napisała: > dno nie może staczać się na dno. Prawa fizyki. > > Za to bełkot może kwitnąć radośnie, co powyższym udowodniłaś/eś Udowadniasz coraz bardziej, że jesteś monotematyczna.. Znasz inne słowa niż bełkot? :] Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer przepraszam, ale ahahahahahh 04.02.09, 04:10 ewajonline napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=80095276&a=84208313 > - bez komentarzy - O rany Ewo :D Aleś trafiła! Ja się zastanawiam czy ona robi sobie jaja czy jak? Wiem, że nie ładnie się tak śmiać publicznie z ludzi nawet jeśli strzelają takie numery, ale ze względu na to, że Vickydt nie szanuje innych to : HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :)))))) To było cudowne!! Wiecie co? Proponuje by ktoś zainstalował kamere w domu Vickydt... Jak ona takie głupoty opowiada to byłby dobry reality show :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Rzeczywiście nie śmieszne ale żałosne. IP: 87.118.100.* 13.02.09, 21:16 Tak czytam i myślę, że dla Pani tez by się kamera przydała. To w końcu jest Pani tym ezoterykiem czy nie? Hm, po takich wypowiedziach... to dziwne trochę. Ludzi kochamy za to że są a nie za to, że prawdę piszą. Pozdrawiam i proszę sie okamerować, aby się zobaczyć i usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Zalosne 13.02.09, 22:53 Zalosnym jest iz te dwie dasmy tak smiejace sie z dziewczyny swoja postawa reprezentyja kompltene dno a gdy poczuly ze juz totalnie sie osmieszyly pisza na tyldach by przemilczec niewygodne tematy . Sama poczulam jak wtypomnialy mi skad jestem ze jestem hetero oraz to jakiej muzyki slucham xD jakby t omailo jakikolwiek wplyw ;) gdyby ich natmoast madre opinie pozbierac jednej i drugiej powstaloby istne smiechowisko .zwlaszcza EJ jako przewodnika duchowego i AS z mezem prawnikiem ktora powiedzila ze jestem 17 latka z Olsztyna w wczesniej ktos stwierdzil ze mam 62 lata w wczesniej ze niejetem z ukrainy ttylko z brytanii i mam trojaczki no az sie nie moge doczekac dalszego ciagu . zwazywszy iz widac negecje bazarowych wrozek . nie przejmujcie sie takimi opniami bo one same sie blaznia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Zalosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:57 Czyzbys Ty, Lil tez sobie wczoraj trojaczki, dwojaczki albo inne potomstwo zrobila jak Vicky???? Kurcze czemu ja sie musze z forum dowiadywac hehe. A na powaznie, zalosne ze osoby mieniace sie ezoterykami zajmuja sie za przeproszeniem czytajacych, pierdołami z magla nie ublizajac maglom jako pozytecznym punktom uslugowym. No nie wytrzymalam, moge sie w jezyk gryzc do czasu :P Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Zalosne 14.02.09, 00:57 Mozna forumowa ochronke, przedszkole, zlobek zalozyc dla astralnych dzieci. <rotfl> Kto będzie panią Frau? Bo ja mam swoje typy... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Zalosne 14.02.09, 16:15 Nie nie ja sie nie pisze xD podobno mam trojacZki a ze jestem tez podobno 62 latka nie mam juz na to sil xD Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 05.03.23, 16:06 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: vickydt i kolejny temat dla ciebie :DDD 26.04.23, 03:32 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś