wildcat_x1 19.02.09, 12:58 Czy ktoś z was korzystał z jej usług?Jest także na Viversum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mal01 Re: Amala z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:51 Tak korzystałam kilka razy. Zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Posiada dużą wiedzę i zdolności. Potrafi podnieść na duchu. Nie wiem skąd znała tyle faktów z mojego życia, raczej nie mógł być to przypadek. A jakie są twoje odczucia? Czy korzystałaś z jej usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Amala z Gdyni IP: *.lodz.mm.pl 05.03.09, 20:23 ja rozmawialam z nia i nic sie nie pokrywalo z rzeczywistoscia nic a nic...a zachecily mnie komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisia Re: Amala z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 20:58 a może ktoś ma do p.Amali nr telefonu stacjonarny lub komórke do Gdyni.Proszę napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Amala z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.09, 22:30 mi tez poopowiadala same bzdury , nic sie nie pokrywalo z rzeczywistoscia, totalna sciema Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Amala z Gdyni 02.04.09, 13:20 Mnie tez bardzo mętnie odpowiadała na konkrtene pytania, i doradziła zupełnie nietrafnie, bo powinnam postąpić dokładnie odwrotnie do tego, co mi poradziła. Straciłam przez nią dużo czasu, pieniędzy i nadziei. A także zaufania do takich "jasnowidzów", którzy coś tam widzą, ale o wiele za mało, aby robić za "doradców zyciowych". Lecz oczywiście cenią się jak superspecjaliści, zdzierając z ludzi z problemami dużą kasę. W dodatku pani ta chodzi do kościoła i przyjmuje komunię! To szczyt hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Amala z Gdyni IP: *.gemini.net.pl 02.04.09, 13:25 To, że osoba parająca się ezoteryką chadza do kościoła działa na jej plus. Przecież dar, który posiada pochodzi od Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: Amala z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 11:29 Przecież kościół zabrania parania sie wrożbiarstwem itp., i uważa, że takie osoby - a szególnie jasnowidzące - są pod wpływem sił demonicznych. W świetle nauki kościoła ona popełnia ciężki grzech, tym bardziej że na tym zarabia, więc nie może dostać rozgrzeszenia, A skoro chodzi do komunii bez rozgrzeszenia to popełnia świętokradztwo. Chyba że kłamie przy spowiedzi albo w ogóle nie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mim-i Re: Amala z Gdyni 06.04.09, 09:35 A Ty, nie bądź świętsza od "Papieża", chodzenie do wróżek,też Kościół potępia. A w wątku Centrum Ezoterycznego, piszesz, że byłaś. Podwójna moralność ,typowe. ..."kto jest bez grzechu, pierwszy niech rzuci kamień"... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlinka99 Re: Amala z Gdyni IP: *.radio.gdansk.pl 06.04.09, 12:06 A kto ci powiedział że kuma jest "kościelna"?! Mnie tez oburza podwójna moralność Amali, która głównie leci na kasę, udając przy tym dobrą katoliczkę. Jak ma się jedno do drugiego? W dodatku jakosc jej "wizji" jest bardzo średnia w stosunku do opłat jakie pobiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Amala z Gdyni 02.04.09, 18:19 wszytsko jestw necie! bez problemu znajdziesz a jeszcze napiszes do niej meila! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Amala z Gdyni 02.04.09, 18:18 Ta Pani widzi i to dokładnie. chciałabym mieć tak dokładny dar jasnowidzenia. jestem ciekawa kiedy się urodziła ... Jest na b. wysokim stopniu rozwoju duchowego. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Amala z Gdyni 26.04.23, 02:32 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś