Gość: T. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:25 Znacie jakieś sprawdzone ryty ochronne i przynoszące szczęście ze świecami na przykład tak, żeby każdy mógł je wykonać, jakieś proste ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith666_vip Re: Rytuały ochrobnne i na szczęście 21.02.09, 11:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91226178 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Odcinanie zlych wplywow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:50 Odcinanie złych wpływów W czasie pełni Księżyca weź duże nożyce i stań w kręgu narysowanym święconą kredą. Wykonaj gest odcinania sznura na poziomie splotu słonecznego, myśląc o tym, że odcinasz połączenie z osobą, która wpływa na ciebie. Wykonuj gesty odcinania od czubka głowy do stóp, potem połóż nożyczki ostrzem skierowanym do drzwi. Odetchnij głęboko i powiedz: OD TEJ CHWILI NIE MASZ NADE MNĄ ŻADNEJ WŁADZY ....(tu imię tej osoby).... NIE MASZ TEŻ DO MNIE ŻADNEGO DOSTĘPU. NIECH TAK SIĘ STANIE! Poproś Anioła Stróża o ochronę i przez chwilę medytuj w ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Sposob na "wroga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:55 Sposób na "wroga" Stwórz krąg (z soli, zapalonych świec itp.), ustaw w środku białą świecę i kadzidło sandałowe. Na kartce napisz imię "wroga", po czym zapal tą kartkę od świecy, a od kartki kadzidełko, odmawiając zaklęcie: "GDY KADZIDŁO PALI SIĘ, ...(imię "wroga")... MOC WCIĄŻ ZMNIEJSZA SIĘ. ZNIKAJĄ KŁOPOTÓW POWODY, JUŻ NIE UCZYNI MI SZKODY. NIE SIĘGNĄ JEGO ZAKLĘCIA MNIE, BO MOJA WOLA MÓWI "NIE"! Po wszystkim wez kapiel wsypujac do wanny pol szklanki soli kuchennej, najlepiej kamiennej. Po kapieli krotki chlodny prysznic.Wobec osoby na ktora rytual byl wykonywany zachowuj sie spokojnie i bez leku- ale i nie atakuj, nie szukaj odwetu bo sam(a) zniszczysz skutki swego dziela. Najlepiej wykonywac w ostatniej kwadrze ksiezyca (ostatni tydzien przed nowiem) a generalnie kiedy ksiezyca ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Na przyciagniecie dobrego losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 23:36 Czar przyciągający dobry los Potrzebne przedmioty: świeca mająca przedstawiać ciebie (dowolny kolor - taki jak sama wybierzesz) szara, czarna i pomarańczowa świeca Zapal przedstawiającą cię świecę i powiedz: Jesteś mną w wszystkich mych sprawach. Zapal czarną świecę i powiedz: Jesteś wszelakim pechem i złem jakie napotykam. Me Kłopoty, nieporozumienia i łzy zawarte są w tobie. Jesteś nieszczęściem które opuszcza mnie na zawsze. Zapal szarą świecę i powiedz: Wszystko co złe zostało unieszkodliwione. Wszystkie me nieszczęścia zostały odpędzone. Zapal pomarańczową świecę i powiedz: Oto nadchodząca do mnie energia, która ożywi me życie i przyspieszy zmiany. Usiądź w ciszy na chwilę i wyobraź sobie sobie negatywne energie wchłaniane przez szarą świecę a następnie przekształcane w nicość. Wyobraź sobie że z pomarańczowej świeca wypływa dobroczynna energia i szczęśliwy los skierowane ku tobie, zauważ nadpływające powietrzem możliwości i wyzwania. Pozwól świecom wypalić się do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Ochrona auta przed kradzieza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 00:06 Aby złodzieje trzymali się z daleka od twego samochodu, weź troszkę oleju z silnika i dodaj do niego szczyptę soli. Nasmaruj (a najlepiej delikatnie naznacz) tym delikatnie kierownicę i wszystkie opony, mówiąc: "Mówię te słowa mego czaru do wiatru. I wraz z tym czarem, zaklinam ten samochód. Złoczyńca wszelki to auto omija, złoczyńca wszelki przechodzi z dala. Auto moje dla złoczyńcy wszelkiego niewidzialne i niedotykalne. Bezpieczne w każdym miejscu i o każdej godzinie. Nikt nim nie odjedzie, komu nie zezwolę. Wietrze, który widzisz i słyszysz wszystko, oznajmij wszem i wobec, iż taka jest moja wola i niech tak się staje". Pomimo wszystko auto i tak ubezpieczylabym, wszak ochrona silniejsza ryzyko zmniejsza :D I wlozylabym do schowka w aucie rune Algiz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip watek spadl 24.02.09, 03:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91572621&a=91805089 nie bylo mnie dwa din tematy ezoterycze spadaja a tu tylu "ezoterykow" .co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Re: watek spadl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91572621&wv.x=2&a=91810157 Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: Rytuały ochrobnne i na szczęście 24.02.09, 15:25 mnóstwo rytuałów na rózne okazje jest na www.mrooczlandia.com :-) Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag rytuał humoru ;-P uwaga, idzie mrózzzz! 24.02.09, 22:51 Uwaga - mróz 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć). 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają). 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki. 5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskiesamochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora. 0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje. -5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa. -10°C Planujesz urlop w Australii. - 15°C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry. -18°C W Nowym Jorku właściciele domów włączają ogrzewanie.Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze. -20°C Amerykańskie samochody nie zapalają. - 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy. -30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie. -35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody. -40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa. -42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy. -45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych. -50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli. -60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe. - 70°C Zamarzło piekło. - 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują świętego Mikołaja z Laponii.Rosjanie zakładają uszanki. - 80°C Prawnicy włożyli ręce we własne kieszenie. - 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są nie w humorze. - 273°C Zero absolutne, zamiera ruch cząsteczkowy. Rosjanie zakładają walonki. - 295°C Wymiera 90% ludzkości. Rosyjska reprezentacja zostaje mistrzem świata w piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zerogirl Re: rytuał humoru ;-P uwaga, idzie mrózzzz! 25.02.09, 09:18 Dzięki :) Zdecydowanie najlepszy z rytuałów- poprawiłaś mi humor :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: rytuał humoru ;-P uwaga, idzie mrózzzz! 25.02.09, 09:21 Cecyilo odpowiedzilam ci pod spodem a to nie jest moja irma tylko soba kttora jesli nie ma czasu pisac to przynajmniej nie przebiera sie w tyldy i nie oczewrnia nie badac nawet klientem .tu masz odpowiedz wystarczy zajrzec ponizej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91572621&wv.x=2&a=91805089 Odpowiedz Link Zgłoś
cloude Re: rytuał humoru ;-P uwaga, idzie mrózzzz! 25.02.09, 21:14 Haaaahahaha, najbardziej podoba mi się ostatnia kwestia, ze reprezentacja Rosji zostaje mistrzem swiata ! super "proroctwo" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: rytuał 26.02.09, 02:37 polecam dziesiejszy ryt forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91158835&a=91907670 Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Rytuały ochrobnne i na szczęście 05.03.23, 15:08 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Rytuały ochrobnne i na szczęście 26.04.23, 02:25 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś