Gość: Zuza IP: *.tvk.torun.pl 06.04.09, 21:32 Czy coś wiadomo na temat tej Pani ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Wróżka Irma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 01:11 mi nie trafila, a zaplacilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Wróżka Irma IP: *.pureserver.info 07.04.09, 07:58 Bardzo tajemnicza osoba, Szkoda że nie prowadzi swojego gabinetu. Nawet nie wiadomo czy ma swoja stronę. Szukałam i nie znalazłam. Tylko tyle co na forum i dalej nic. Chyba to taki lekarz co nie lubi pacjentów przyjmować.Zawoalowana wróżka. Zero kontaktu, zero telefonu i adresu. Samego maila to ja też mam i co dalej? Ja nie korzystałam to się nie wypowiadam ale wydaje mi się że to jakaś sciema i tyle. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinka Re: Wróżka Irma IP: *.chello.pl 07.04.09, 12:20 Korzystałam. Nawet jestem zadowolona. Bo racjonalnie bez upiększania daje wypowiedz. Na obecną chwilkę sprawdziło się trochę.Na inne rzeczy trzeba czekać.Korzystam też z pani, która zajmuje się odblokowywaniem kanałów energetycznych i też jestem zadowolona. Ale wróżkę trzeba sobie dopasować, jak dobrą parę butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wróżka Irma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:26 Calinka a możesz powiedzieć coś więcej o tej pani odblokowującej kanały energetyczne, na czym to polega?Ile ta Pani sobie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: Wróżka Irma 15.04.09, 15:26 witaj, mozesz podać mi na priva namiar pani od energii, dziekuje yonofun@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Wróżka Irma IP: *.tvk.torun.pl 07.04.09, 22:10 Był kiedyś na forum wątek o tej Pani,ale został z niewiadomych przyczyn usunięty...I nie zdążyłam przeczytać,niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Wróżka Irma IP: *.gemini.net.pl 08.04.09, 09:34 O co chodzi z tym odblokowaniem kanałów energetycznych? Czy ktoś może mi to przybliżyć w skrócie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinka. Re: Wróżka Irma IP: *.chello.pl 08.04.09, 11:29 Musielbyście skontakować się z tą Panią. Bo moja wiedza na ten temat jest bardzo uboga. Nie chcę tu nikomu robić reklamy, bo wiecie,że za chwilkę zacznie się bumm. Tej Pani na necie się nie znajdzie.Ona się nigdzie nie ogłasza. Mnie tą Panią poleciała kolezanka. Wiem tylko tyle,że to nie jest wróżka, rytów żadnych nie robi. Każdy człowiek ma kanały energetyczne, które pod wpływem złych, smutnych emocji blokują przepływ dobrych rzeczy. Tych kanałów jest bardzo dużo tyle ile sfer życia u człowieka. Podam jej adres maila ale nie na forum, możecie napisać do mnie na gazete. Bo nie wiem czy ta Pani życzyła by sobie, aby publicznie podawać jej maila.Nie wiem też czy koszt jest stały czy też zalezy od sytuacji. Osobiście zapłaciłam 50 zł za jeden kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Wróżka Irma IP: *.gemini.net.pl 09.04.09, 16:37 Dziękuję Calinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wróżka Irma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:51 Niestety występuje błąd przy wysyłaniu poczty na podany wyżej adres. A można chociaż wiedzieć w jakiej miejscowości przyjmuje ta osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: Wróżka Irma IP: *.chello.pl 09.04.09, 14:26 Znam tą panią i tez korzystalem. sam jestem zadowolony i faktycznie to nie jest wrozka i rytow rez nie robi.Mnie pomogla wyrzucic z dziewczyny urazy do mnie, to wszystko. jej adres to energia.energia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Wróżka Irma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:45 i co to ma pomóć? czy dzięki temu partner który odszedł ale dalej cos czuje , są spotkania,spotykają sie,kontaktują, ale nie chce on byc w związku bo sie boi znów zaangażowac , były wczesniej kłótnie i nie chce tym samym wrócic, czy taka Pani może pomóc w taki sposób by partner zmienił zdanie po takim odblokowaniu, i ile by to kosztowało? czy to jest wiarygodne? sprawdzone? tyle osób sie nabrało na tym forum dlatego prosze o jak najwiecej prawdziwych informacji na ten temat i na temat tej Pani. Dziękuje... Odpowiedz Link Zgłoś
katii.katii Re: Wróżka Irma 09.04.09, 15:16 Wiem o czym mowa. Też korzystałam. Ponieważ miałam robiony ryt chciałam dopomóc i poprosiłam tą panią o pomoc. Ona nie zrobi nic takiego,że zwróci nam partnera, albo zmieni jego tok myslenia ,że nagle chce jednak wrócić. Ona oczyszcza kanały energetyczne. Tzn: jak twój facet był na Ciebie zły, to mu to przechodzi, przestaje o tym mysleć i pojawiają się nowe już emocje, a jakie będziesz mu dawała nowe emocje to inna sprawa. Za kanał płaciłam 50 zł, bo tylko brałam jeden. Każdy kanał to 50 zł. No co mogę powiedzieć, pod tym względem jestem zadowolona. Nie widziałam efektów tak naocznie ale wiem od innych ,że już nie pluł jadem do mnie. Ale to tak jak mówię, trzeba samemu podjąć decyzję i nikim ani niczym się nie sugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Wróżka Irma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:25 Dziękuje Ci Katii.Katii bardzo dziękuję, nie wiem co robic mówisz ze efektów nie widac ale takie odblokowanie pomaga. Ja mam tak że my sie potrafimy pokłócic bo sie nie dogadujemy jak nie jestesmy razem ja sie czuje jak w związku a on nie raz mi to przypomina że ja już nie mogę miec do niego pretensji w niektórych rzeczach i dochodzi do kłotni, ale na codzień mamy kontakt spotykamy sie nawet nie raz zachowujemy sie jak para a to dlatego ze nadal sie kochamy tylko on nie chce związku znów bo powtarza ze sie boi że znowu bedzie tak samo że bedziemy sie kłocic bo ja mam cięzki charakter. Wiem że ta Pani nie zwraca partnera ale czy jak jest kontakt i uczucie czy to może pomóc? nie wiem już sama:( on o mnie ciepło myśli tylko nie raz sie niedogadujemy. To dlatego że ja mam dosyc tej sytuacji bo niby nie jestesmy razem a jednak dalej jestesmy bo mocno jestesmy ze sobą związani. Odpowiedz Link Zgłoś