meliska34 Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach 01.05.09, 16:19 Czytałam parę postów tak już bo widać przy braku zalogowania , ale też był jakiś dziwny typek . No dobrze może jakoś będę brnąć powoli i spokojnie . Na melisce jak mówi moj nick bo ciężko . Ja zawsze miałam takie tendencje ale teraz to przechodzę samą siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
meliska34 Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach 01.05.09, 17:48 Czy ktoś stąd miał jeszcze rytuał robiony 26 kwetnia i może ze mną poczekać ? Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach 01.05.09, 18:15 Poczytaj wątek . Łącznie z tym co tu kiedyś było . Konkurencja zrobi wszystko aby zniszczyć wybijajacych się i lepiej tu nie pisać . Jak Ci się poszczęści to powiedzą ,że jesteś Lil albo coś innego wymyślą .Idz na forum ,które Ci podały dziewczyny tam może spokojniej będzie . Może Lil będzie pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
meliska34 Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach 01.05.09, 18:52 Poczytam cały tylko dużo jest .Dzis mam czas to poczytam . nie dziwie się wszedzie tak jest ale tu chyba nie powinno ...przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach IP: *.centertel.pl 01.05.09, 19:31 dziewczyny rorum aniolka nie dziala, jest info, ze zostalo usuniete.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:56 oczywiście że działa, właśnie je czytam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: samopoczucie w oczekiwaniu po rytuałach 01.05.09, 20:23 kto to zxnowu sieje zamęt? wszystko dziala.:] Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_ate Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 04.05.09, 17:44 głupi znaku interpunkcyjny!!! zajmij sie swoimi sprawami a nie wtryniasz nos w cudze! co ci do tego? każdy jak bedzie miec pretensje di Lilith to sam sie tym zajmie! co ty jesteś jakiś adwokat czyjś?!?!?! wracaaj do książek dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:51 sciema, a 2 kropek ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbb Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 23:17 siema , dwukropek nie ma racji... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 01:43 Jak czytam sobie wypowiedzi w tym wątku, to tak właściwie nie dziwię się, że musicie zamawiać ryty. Nikt przy zdrowych zmysłach i z własnej woli nie chciałby być z kimś takim kto tak się zachowuje i wypowiada. I tak się zastanawiam ile z tych osób tu piszących to klienci a ile naganiacze /czyli jak ktoś tu określił "pieski lilith"/ I tak się zastanawiam dlaczego niektórzy są tak bardzo cięci na Ewę - czyżby lilith aż tak obawiała się jej konkurencji? No to jeśli lilith i jej "pieski" tak zajadle ją atakuje no to Ewa chyba musi być dobra?! I tak sobie myślę lilith jaką ty dziecinadę uprawiasz. Czy myślisz, że nikt się nie zorientował, że jesteś obecna na tym forum pod innymi nickami? To wszystko jest śmiechu warte. Takimi sposobami nie przyciągnięcie poważnych klientów. Ja dziękuję. Nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duzami Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 05.05.09, 09:55 A ja jak czytam twoje wypowiedzi drogi gosciu i tobie podobnych (boje sie pomyslec ilu takich jak AAAA i znaczki interpunkcyjne jeszcze moze sie pojawic)to jestem pewna ze nawet ryty wam nie pomoga tak jestescie skrzywieni .... poki nie pojawili sie na forum tacy PIENIACZE jak ty zachowanie pozostalych bylo nienaganne ... pieskiem i naganiaczem KOGOS jestes ty i osoby twojego pokroju drogi gosciu ;) i nie zastanawiaj sie dlaczego tylko czytaj ze zrozumieniem to co zostalo napisane ;) cyt.:I tak się zastanawiam dlaczego niektórzy są tak bardzo cięci na Ewę - czyżby > lilith aż tak obawiała się jej konkurencji? No to jeśli lilith i jej "pieski"... > tak zajadle ją atakuje no to Ewa chyba musi być dobra?!.... i teraz PYTANIE - KTO JEST CZYIM PIESKIEM ? KTO KOGO SIE BOI ?? i KTO ROBI ZA NAGANIACZA !!!!!???? :D ... i kto UPRAWIA DZIECINADE ???!!! ha ha ha cyt To wszystko jest śmiechu warte. Takimi sposobami nie przyciągnięcie poważnych > klientów. ... SWIETA RACJA !!!! i z tym sie zgodze drogi gosciu cala reszto ;DDDDD .... mimo wszystko pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 10:17 popieram dwukropka. ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 05.05.09, 19:38 Yo yo Skoro już skończyliście oczernianie co po niektórych, i wmawianie że białe to białe a czarne to czarne :D to co tam u was:) Komuś cos się ruszyło, poszło jakoś z kopyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 20:15 Ruszyliśmy się z tego forum i przeszliśmy na forum Aniołka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 05.05.09, 20:19 :o:o:o to czemu ja ostatni sie o tym dowiaduje:D:D:D podasz linka?:P cos widocznie przespalem:D tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 20:50 Wcześniej Aniołek podawała: ezoterycznie.myforum.pl Znajdź dział dotyczący rytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 13:55 Przykro mi, ale ryty Lilith nie działają. Przekonałam się na sobie i nie mam już żadnej nadziei. Jest gorzej niż było. A te zachwalające osoby to pewno znajomi lilith, którzy napędzają jej klientów. Kolejna osoba, której dałam się nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 15:40 taakk pewnie! znajomi lili i sama ona mają czas na siedzenia na forach i wystawianie pozytywnych opini:D na penwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:02 bardziej wiarygodne opinie niezadowolonych klientow bylyby takie w ktorych nie czuc zawisci i jadu:/ ale coz. kogos nadal boli. sek w tym ze Lil dziala w najlepsze kabaly sie sprawdzaja, ryty w wiekszosci wychodza, a inni teraz maja tu swoje "krolewstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.chello.pl 12.05.09, 19:02 Ja też korzystałam z Lilith i też nie ma efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:33 Jasne i przypomniałaś sobie teraz jak jej nie ma:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumcia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:33 Podpisuje sie pod tym Dzialanie i efekty zerowe tych wszystkich rytow i innych bajek lilith.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 19:57 tak?> no to przykro mi pumciu! bo ja mam efekty:] zamówiłąm 2 ryty i oba działają!! na szczęśćie i na konkretną- on wrócił jesteśmy szczęśliwi! zaręczyliśmy się! ah jaka jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.cable.ubr23.sgyl.blueyonder.co.uk 12.05.09, 20:50 Czy moglabys napisac ile czekalas na rezultat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:27 Autor: Gość: gość zamówiłąm 2 ryty i oba działają!! na szczęśćie i na konkretną- on wrócił jesteśmy szczęśliwi! zaręczyliśmy się! ah jaka jestem szczęśliwa. och! ach! ale się uśmiałam! Już się zaręczyliście?! szybko... tak działa tylko w wyobraźni. Pieski lilith uaktywniły się i znów zaczną zachwalać, ale na nas /na tych, którym ryt się nie udał/ już to nie działa. Możecie sobie odpuścić i gdzie indziej szukać jeleni. My się już drugi raz się nie nabierzemy na ryty lilith. To wszystko co mam do powiedzenia i już pisać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:33 to normalne ze niektorym nie wychodzi. i to ze nie kazdy klient odrazu wchodzi na forum by o tym popisac. wiadomo ze kazdemu nie wyjdzie i zawsze ktos bedzie w tej grupie fiaska. ale to nie powod by mowic ze ogolnie nie dzialaja. mi dziala. znam tych ktorym tez dziala. ale nie krzycze ze tak zawsze sie kazdemu sprawdzi. co czlowiek to sytuacja. to tak samo jak z wrozkami - jedna swietna pasuje 20 klientom, ale kolejnym 4 juz nie. wiec zalecam spokoj. a wszystkim zastanawiajacym sie - zmiane miejsca poszukiwan, bo to forum to taka czarna dzielnica ezoterycznego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:53 SPOKOJNIE ANIU...FAKT BYLAS (NIE TYLKO TY) "JELENIEM" CZYLI ZWIERZYNĄ...ALE TERAZ NASTAPI MAŁA ZMIANA I TO MY ZAPOLUJEMY NA NASZYCH "MYSLIWYCH"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 22:06 żabciu czy aniu czy jeszcze ktoś tam... przykro mi ze tobie ryt nie zadziałal. widocznie tobie akurat miał nie zadziałać:D ja jestem w tej szczęśliwej grupie że działa. powoli ale sie rozwija i idzie do przodu. więcej wypowiadać się juz tu nie bedę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Ryty lilith666 nie działają 12.05.09, 22:17 Na pewno jest tak, że jednym się uda a innym nie, Lilith to przecież nie „Bóg”. To my poprosiliśmy ja o pomoc, a nie ona do nas przyszła, każdy ma, miał świadomość że może się nie udać. Oczywiście czemu ryt wam się nie udały to już pytanie do kogoś kto się na tym zna. Być może jest jednak tak że nie da się wszystkiego zmienić, chodź bardzo tego byśmy pragneli... Ja nie chce ani bronić Lilith, a tym bardziej jej nie atakować:)...Sam jestem „klientem” jej i walczę o moje marzenia, nadzieje. Być może też taka droga była nam pisana, byśmy dostali i tą nauczkę od życia:) W każdej historii jest ziarenko prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlientSabiny Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:20 Witajcie, Mam pytanie: czy komuś Sabina oddała pięniądze? Istnieją osoby u ktorych ryty działaja niby, choc żadna z wzruszajacych historii o powrotach ukochanej osoby itd nie udowodniła działania magii - bo przecież takie rzeczy czasem się dzieją i już.. Ale załóżmy, ze rytuały działaja u niektórych... Co natomiast z osobami, które czekają juz ponad 3 miesiące i nic? Czy Sabina czuje się zobowiązana do oddania pieniędzy? Być może faktycznie włożyła w to duzo pracy, ale skoro efektów brak, to chyba jasne że pieniążki nalezy zwrócić klientowi, prawda? Biznes to biznes... Ponad to mam jeszcze jedno pytanie. Twierdzą niektórzy że rozkoszują się cudownym szczęściem z ukochanym bądz ukochaną, bo ryt miłosny zadziałał. Ok, ale na pewno są wśród nas tacy, którzy zamówili też ryt finansowy (nie wierzę, że w dobie kryzysu gospodarczego nikt nie potrzebuje zastrzyku gotówki) i co? Czy jest ktoś - choćby jedna osoba (a rytów Sabina zrobiła minimum stówę) która ma rezultat rytu finansowego? Ale prawdziwy rezultat, bo czy rezultatem mozna nazwać to ze np. ktoś dostał podwyzkę w pracy, bo np. wykonanł dobrze projekt albo z racji stażu pracy? Albo to ze ktoś dostał dobrze płatną pracę, ale nie było to po znajomości, tylko faktycznie miał odpowiednie kwalifikacje? Czy jest to dowód na magię finansową? Myślę, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.kielce.vectranet.pl 14.05.09, 13:31 KLIENT SABINY - WILLOW NIE BŁAŹNIJ SIĘ , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 14:59 ooo Willow! wróciłeś?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:15 Autor: Gość: Barbara > żabciu czy aniu czy jeszcze ktoś tam... przykro mi ze tobie ryt nie zadziałal. widocznie tobie akurat miał nie zadziałać: A to ciekawe. Jeśli ryt miał nie zadziałać to jaka z lilith wróżka, że nie zobaczyła tego w kartach i ryt wykonała, pomimo, ze miał nie zadziałać? A może kasy potrzebowała? To niech teraz ją zwróci tym, których naciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.kielce.vectranet.pl 14.05.09, 15:24 na chwilę obecną mam kontakt z trzema dziewczynami które miały ryty pod koniec stycznia i w tym tygodniu u każdej z nich nastąpiły zmiany które nie mogły mieć miejsca w naturalny sposób zresztą Lilka powiedziała im że tak właśnie będzie , także nie pieprzcie że ryty nie działają, działają w 100%, jedynie czas się wydłużył - po pierwsze dlatego że było dużo rytów na raz, po drugie dlatego że częsć była robiona w lutym nie styczniu, ale to już sprawa Lilki - bo finał i tak jest dla 99 % pozytywny i pisze to jako postronny obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 18:55 Na chwilę obecną moje dwie znajome, które miały ryty u Lilith pod koniec stycznia /plus ja/ nie zauważyłyśmy żadnej nawet najmniejszej poprawy... także nie pieprzcie że ryty działają, nie działają w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasi Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.kielce.vectranet.pl 14.05.09, 19:02 nie mijaj sie z prawdą "kasia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:12 To co napisałam jest faktem. Straciłam nadzieję i nie ja jedna jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 19:50 kati.kati? witaj. jak po oczyszczaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:16 Jak może kogoś naciągnąć jeśli większość rzeczy robi za darmo?:] Dajcie już spokój ludzie:D Kliencie Sabiny a przepraszam co ma się stać żebyś uwierzył, że ryt finansowy działa?Masz trafić 6 w totolotka?:] Tacy klienci Sabiny też byli:) A Sabina oddaje pieniądze jeśli coś nie wyjdzie i zawsze mówi jak wygląda sytuacja.Jest uczciwa, w przeciwieństwie do was:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlientSabiny Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:52 Tak jest uczciwa? Really? To dlaczego tyle osób nie ma rezultatów i nie zwrócono im kasy?? A co do procentów w skuteczności Lilith to śmieszą mnie te liczby 99 czy 95!!!!!! Kurde ludzie nie umiecie liczyć, to kupcie sobie kalkulatory!!!!! Ja znam ok.20 osób u których nic a nic nie działa, więc jak może byc tak duże prawdopodobieństwo?? Wiem co piszę, bo akurat uczę się do egzaminu ze statystyki matematycznej... P.S. Nie jestem żaden Wilow - jestem kobietą... Pozdrawiam Was Naiwniacy!!!!!!!!!!!! Polewka z Was;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 23:56 Tym postem udowodniłeś, że jesteś:] Tak jasne, z tego te 20 osób to willow razy 20:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:15 Nie jestem kati. Nie mam też na imię Katarzyna. Taka głupia nie jestem aby pisać zalogowana lub pod swoim imieniem. Wiem do czego Lilith jest zdolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka lilith Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.chello.pl 14.05.09, 22:26 Ryty nie dzialaja! Mialam obiecane, ze bede miec wzmozone zainteresowanie plci przeciwnej ze wzgledu na ryt ogolny. A tu lipa! Od rytu minely juz niespelna 3 miesiace a napisala mi, ze ten ryt dziala zawsze, wiec powinien juz dawno zadzialac a tu za przeproszeniem g... dziala. Jest tak jak bylo przed rytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:32 Ryt nie robi z innych slepcami... ;D radze zatem zrobic operacje plastyczna ;d to i ryt zacznie dzialac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:34 slepców* srry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Oszustwo i tyle!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 09:42 lilith i uczciwosc? Litosci!!! Tez mam kontakt z paroma osobami- rytowcami u ktorych wyszlo....WIELKIE NIC a juz jest dawno po wszelkich terminach Ani kasy ani zadnych efektow! PS Dajacy duzo do myslenia jest tez brak od jakiegos czasu praktycznie jakiegokolwiek kontaktu z lilith Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do bbaśki kaśki aśki zośki IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 09:44 itd....SAMA JESTEŚ OSZUSTEM! buahhhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady gaga Re: do Gościa IP: 195.205.44.* 15.05.09, 10:11 Cześć Gościu, Rozpoznaję Aniołka po stylu pisania. do bbaśki kaśki aśki zośki Autor: Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 09:44 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz itd....SAMA JESTEŚ OSZUSTEM! buahhhaa Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do gagi 15.05.09, 10:26 lol. ktoś mi właśnie pisze ze jakaś fałszująca baba pisze o mnie na forum:D hah... ale ty detektyw jesteś! nie mam co robić jak siedzieć na tym forum i pisać jakieś głupoty. czasem tylko czytam. jestem tu już ostatni raz...nie będe sie wypowiadać bo szkoda słów. pozatym jak każdy wie, zawsze piszę z zalogowanego nicku. więc marny z ciebie detektyw. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady gaga Do Aniołka IP: 195.205.44.* 15.05.09, 10:30 Łoł! To jednak siedzisz na forum! I słusznie! Trzeba trzymać rękę na pulsie. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Aniołka IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 10:42 o! nie wiedziałem ze jestem aniołkiem! hahaha. dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos do anio-lka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:14 czesc lilka Ty jeszcze zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ryty lilith666 nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 17:33 Autor: lilith666_vip 16.02.09, 01:46 W przpyadkow rytow na konkretna osobe trwa to 3 miesiaca gora a u mnie już dawno minęły 3 miesiące i nic. JEDNO WIELKIE NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Niech się wypowiedzą! IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.09, 11:51 No właśnie, niech się wypowiedzą ludzie, u których minął już ten okres. Kat-Kati, Kamil?! Gdzie są te osoby? Oni są dla mnie wiarygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Niech się wypowiedzą! IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.09, 12:06 Pisali na tym forum: Kati, Mati, Agata, Kamil - Niech się wypowiedzą! Dla mnie są to ludzie godni wiary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Niech się wypowiedzą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:11 Te osoby piszą na nowym forum: ezoterycznie.myforum.pl/viewforum.php?f=29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.09, 12:26 ezoterycznie.myforum.pl/viewforum.php?f=29 - Tam nie piszą wiarygodne osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do meduzy Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:36 Meduza a co znasz ich all ,że wiesz iż są niewiarygodni?? Czy standardowo piszesz bo Ci sie nudzi i chcesz wprowadzić zamieszanie ... ehhh zal mi takich ludzi , którzy wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja zielonego pojecia ... a może Ty jesteś jedną z osób jakie zafundowały sobie oczyszczenie ?? ojjj nadgorliwość gorsza od faszyzmu ... ;D warto o tym pamietac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: do Meduzy 16.05.09, 12:39 Hejka wszystkim :) Zmieniliśmy po prostu forum, bo tu zrobiła się jedna wielka nagonka, besztanie, i chaos:) 1 osoba pod wieloma nikami, tam każdy ma swój i wiemy kto jest kim...Dlatego też nie wypowiadamy się tutaj, ale jestem obecny:) hmmm można powiedzieć że jest w tej chwili dziwnie, trudno to opisać ale nagle kontakt się urwał...niewątpliwie coś się zmieniło, coś się wydarzyło, bądź coś się dzieje, tego jestem pewien.. Niestety nie wiem czy to idzie w moją konkretną stronę, czy jakieś inne sprawy „osobiste”, czy cokolwiek innego. Tak więc nie napisze ci na razie, jeehuuu super udało się działa.. Lilith to fantastyczna osoba, i ta ocena się nie zmieni bez względu czy się uda czy nie...Jako jedyna osoba miała tyle czasu dla mnie, cierpliwości, i zechciała mnie wysłuchać oraz pomóc...To ja przyszedłem do niej, i to ja podjąłem ryzyko ze świadomością tego że przecież to może się nie udać, i na pewno są osoby którym się nie udało, z różnych powodów...Ciągle czekam niestety na mały cud... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.09, 12:47 NIECH STANIE SIĘ PRAWDA! Znam na tyle, że jestem w temacie. Obserwuję forum od kilku miesięcy, a to jest najlepsza próbka. Niech te rozgoryczone Panny piszą sobie na ezoterycznie - jest to prywatne forum. Na Gazecie niech się wypowiedzą Ci, którzy znają prawdę! Nie chcę, żeby kolejni ludzie byli naciągani na kasę LUB jeżeli to działa, to sama zamówię, ale niech to będą prawdziwe wypowiedzi! Poczytaj sobie, ile osób jest niezadowolonych i nie pozwala się im wypowiedzieć: https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=93682310&a=95366144 Re: kabała roczna u Lil? Sprawdza sie? Kto miał Autor: monia20817 15.05.09, 19:55 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Ja rozumiem ,że w życiu dzieją się różne rzeczy,ale.....od 15 maja do odwołania? A co się działo do tej pory? Wpłaciłam dużo pieniędzy(dla mnie dużo) skąd mam wiedzieć czy ryt był wykonany i kiedy...-po rycie miałam wykonać pewne czynności.Już nie wspomnę o kabale ,którą miałam dostać tydzień temu.Jestem po prostu wku......Czuję się oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Aaaa i jeszcze mi sie przypomniało :) 16.05.09, 12:49 Aaaa i jeszcze jedno, ktoś tu pisał że minęło trzy miesiące nie ma efektu, itd. itp.: Ludzie magia to nie pieczeniem co wstawia się ciasto do piekarnika na określony czas i wychodzi chleb... :) Jednym zadziała szybciej, innym wolniej, innym w ogóle. Bo oprócz magii są jeszcze wyższe siły które czuwają nad nami, tak ja uważam przynajmniej. Chodź ekspert z magii ze mnie żaden...:) Jeśli kochasz czas dla ciebie nie ma znaczenia...jeśli tylko pożądasz....wiadomo:) Zresztą ja tu i tak podawałem prawie całą moją smutną historie...Co będzie to będzie, podjąłem próbę...A wynik, pożyjemy jeszcze chwile zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aaaa i jeszcze mi sie przypomniało :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90045088&a=95227702 Podobno efekt musi być do 3 miesięcy góra. Tak powiedziały osoby, które robią ryty, do których wysyłałam maile z pytaniem udając zainteresowaną osobę. Podobno do 3 mies. góra. Inaczej jest to działanie przypadku a wtedy i bez rytu byliby razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aaaa i jeszcze mi sie przypomniało :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:05 Gość: Meduza > ezoterycznie.myforum.pl/viewforum.php?f=29 - Tam nie piszą wiarygodne osoby! Zgadzam się. Dlatego odeszłam stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Ania 16.05.09, 13:14 Aniu nie mam zamiaru cię przekonywać,ani pytać się u kogo się dowiadywałaś. Tak Podobno istnieją też inne cywilizacje, i podobno ma być koniec świata :) Podobno szanse wygrania 6stki w totku na chybił trafił są też znikome. Jeżeli ryt został wykonany prawidłowo i zadziałała, to działa on do póki ktoś go nie zdejmie, nie cofnie, lub nie skończy się jego czas jeżeli tak został wykonany.... U mnie np. nastąpił kontakt dopiero po 4miesiącach, czy to był przypadek nie sądzę ponieważ mógł też ten kontakt nastąpić po 5ciu miesiącach sześciu lub w ogóle...Osoba osobie nie równa jest...Ale tak jak pisałem, i tak nie wiem czy się uda czy nie, spróbowałem, chodź bardzo pragnę, to wiem że być może będę musiał odpuścić od tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: show must go on Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:18 Meduza a co według Ciebie jest prawdą?? Myślę, że cokolwiek ktoś napisze i nie jest to zgodne z Twoim punktem widzenia to bedzie to tak czy siak nieprawda ... Ba!!widzę ,że sama szukasz i wiesz co ...kto nie ryzykuje , ten nie zyskuje!! a nikt nie da 100% pewności... Nie nazywaj nikogo "rozgoryczonymi panienkami " one podjęły ryzyko i walczą a Ty co?? śmiejesz sie z nich...nawet jeśli im się nie uda to będą wiedziały ,że zrobiły all ... i nigdy nie zarzucą sobie ,że się poddali/ły ... ja ich podziwiam bo są dzielni, maja wiarę , nadzieję i cierpliwość której może im pozazdrościć wielu... i choć na podium nie staną wszyscy to jednak walczą i będą zwycięzcami ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:32 magic7_84 dlaczego wciąż zmieniasz nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.chello.pl 16.05.09, 14:49 Jest tylko jedna osoba, ktora uzywala tego beznadziejnego "all". Dziecinada magic7_84. Odpowiedz Link Zgłoś
magic7_84 Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! 16.05.09, 17:19 :)to sie uśmiałam :) poza "all" używam jeszcze innych krótszych zamienników np: nvm, brb, bb , nc, btw, etc. ;) ale looz skoro każdy kto napisze jeden ww to ja <lol> to jestem 1/3 (jak nie więcej) społeczeństwa ;D haha Informatyk-kiepski z Ciebie ale nvm. a jeśli Tobie "ja" nie odpowiada moje "beznadziejne all" to mogę je zamienić na inne ;) masz wybór , wolisz z łaciny, rosyjskiego, niemieckiego, angielskiego , włoskiego czy japońskiego ?? Jeśli wybierzesz japoński to daj mi chwilkę bo jestem początkująca ale nie martw się bo, szybko się uczę :) Aaa i jeszcze jedno ;) nie macie czego się czepić ,czepcię się tramwaju :)bo mnie się nie chce wchodzić na gazetę i czytać tych insynuacji wyssanych z palca :) zatem ignor :)) Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:32 a jak tam zwierzęta Lady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:44 kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 23:15 No to po jakim czasie ryt powinien działać? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90788350&a=91412353&s=1 Lilith tu pisze, że do 3 miesięcy góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 23:54 Autor: aniolek1011☺ 13.04.09, 21:43 > z tego co wiem to klątwa dziala do 1 miesiaca. ryty do 3 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=93999333&a=94003444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.chello.pl 17.05.09, 07:04 Probujesz byc oryginalna, ale niestety nie wychodzi, wiec nie wysilaj sie, bo to na nikim nie robi wrazenia. Widze, ze sie ryt na mozg rzucil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoProstuWróźka Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 08:50 Gość portalu: ja napisał(a): > Probujesz byc oryginalna, ale niestety nie wychodzi, wiec nie > wysilaj sie, bo to na nikim nie robi wrazenia. Widze, ze sie ryt na > mozg rzucil ;) Zamiast strofować zaproś po prostu na wizytę na swojej stronie ))))????... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ezoterycznie to nie jest wiarygodne forum! IP: *.chello.pl 17.05.09, 15:53 A po co mi strona? Jestem zwyczajnym czlowiekiem, jednym z wielu czytelnikow tego forum i z ezoteryka nie mam nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Show must go on IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.09, 17:30 Pięknie powiedziane, ale znów minęliście się z prawdą. . . Nie chodzi o mój punkt widzenia. Chodzi o pokazanie prawdy i żeby ludzie nie byli już naciągani na kasę. To wszystko. Ci, co walczą chwała im za to. Mimo to, jeżeli po trzech, czy czterech miesiącach magia okazała się ściemą, ludziom zamyka się usta. Kilka Panien przeniosło się na inne forum i tam wymieniają poglądy, i roztrząsają zachowania swoich nieosiągalnych facetów, i dobrze, niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Show must go on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 18:33 skoro część z nich już do swoich wróciła, to chyba są osiągalni. żeby coś osądzać polecam przeczytanie archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Kim jest aniolek1011 - tu znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 19:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88776565&wv.x=2&a=95396847 Ona pojawia się każdym wątku o magii, rytach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Kim jest aniolek1011 - tu znalazłam 17.05.09, 20:38 ale jesteście żałośni. szukacie dziury w całym.:/ i ciągle jakieś insynuacje....;/ a ja jestem tak samo klientem tak jażdy inny...:/ nie macie co robić? zajmijcie sie sobą, swoimi sprawami, a nie domniemywaniem kto kim jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/ co z tego ze wypowiadałam się w trzech wątkach?? co z tego?!?!!! też szukałam kogoś skutecznego...:/ eee....szkoda w ogóle w dyskusje z wami wchodzić. daremni jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Kim jest aniolek1011 - tu znalazłam 17.05.09, 20:39 a skoro wierzycie ludziom którzy na tym forum robią wszystkim wode z mózgu...i robią tylko zamęt to jesteście głupi ... i brak mi słow. koniec na ten temat . żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kim jest aniolek1011 - tu znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:41 Pa, pa lilith Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Kim jest aniolek1011 - tu znalazłam 17.05.09, 20:52 Gość portalu: Gość napisał(a): > Pa, pa lilith skoro tak uważasz to nie bede wyprowadzac cie z błędu. myśl sobie co chcesz.mam to w duuuupie! haha moge naweet powiedzieć. tak jestem Lilith. uwierzycie? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający wasyl Re: do aniołka1011 IP: *.lab.os3.nl 18.10.09, 19:27 Ty aniołku 1011, kim teraz jesteś ? Dawno cię nie czytałem. Zastanawiam się włóaśnie. Tyle nowych nicków się pojawiło ostatnio a część starych zniknęło. Gdzie ty bywasz lilith 666? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do aniołka1011 IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:12 Aniolek to nie lilith na 200%. Ona byla jej klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Ryty lilith666 nie działają IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.09, 11:52 Ile zapłaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oszustwo i tyle!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 09:45 jak moze kogoś osukać jak wiele rytów robił ZA DARMOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Oszustwo i tyle!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 09:57 dziwnym trafem ludzie z ktorymi mam kontakt ZAPLACILI (jak i ja sama) za te pseudo ezoteryczne uslugi wiec bez pieprzenia glupot! I jeszcze jedno Tu "wiele" osob bardzo duzo niby wie ,komu ,kiedy i za ile lilith zrobila jakies ryty oczyszczania kabaly i te inne jej bajki Doprawdy interesujaca wymiana informacji miedzy nia i jej...no wlasnie kim Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:30 Jaki jest Wasz stosunek do wiary katolickiej po zastosowaniu rytu? Czy zauważyliście zmiany w podejściu do religii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88736384&a=88737631 Też jestem ciekawy kim jest aniolek1011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekMichał Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 09:11 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88736384&a=88737631 > Też jestem ciekawy kim jest aniolek1011 A ja jestem zainteresowany co na to wszystko ma do powiedzenia ewaonline obecna tu nie tylko duchem...)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kim jest aniolek IP: *.chello.pl 17.05.09, 14:40 Czy zadajac to pytanie mieliscie na mysli to czy jest kims ze swiata ezoterycznego? Odpowiedz brzmi: z cala pewnoscia NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekMichał Re: kim jest aniolek IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 20:41 EWA jest ze świata wirtualnego.Sama tworzy swój świat.Są to osoby z którymi wymienia poglądy na tym forum,całe grupy które ją atakują itp. Czekam kiedy odpowie (fo3)tzn.Danucie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 20:56 ale jesteście śmieszni. przecież aniołek jest takim samym klientem jak my wszyscy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:08 O to jej właśnie chodziło, aby wszyscy tak myśleli. A teraz odwala krecią robotę na ezoterycznym myforum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:15 To na 1000% pisał aniolek1011 Gość: kasia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 20:56 ale jesteście śmieszni. przecież aniołek jest takim samym klientem jak my wszyscy:/ Śmieszna jesteś. aniolek, kasia i kto jeszcze? Sprawdzę jakich jeszcze nicków używasz aniolku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:39 aniolku1011, kasiu, gościu to już nie jesteś przeszczęśliwa? Raz piszesz, że jeszcze nic, a raz piszesz, że już się zaręczyliście. haha. decyduj się. Zobaczę jeszcze jako kto piszesz, bo widzę, że masz zwielokrotnioną osobowość skorpionku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość aniolek1011, gość, kasia i kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 22:03 Autor: Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 10:42 > o! nie wiedziałem ze jestem aniołkiem! hahaha. dobre:D nie wiedziałaś, że jesteś aniołkiem? bo aniołkiem przez ł nie jesteś i mało w obie z aniołka - więcej masz z devil. naganiacz klientów? pasuje nawet!!! Tu więcej w tym wątku jest osób z zwielokrotnioną osobowością. Ale dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepanka złodziej 666_vip IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 00:14 Zagadka.... Co to jest jak sie polączy złodzieja z kłamczuchem?......odpowiedz prawidłowa? -Lilith 666_vip -!!! Bravo zgadliscie!!! Ngroda.... dwa złote na loda i wagon laleczek z błota i kaczych odchodów którymi mozna rzucac o scianę!!! Dobranoc Panstwu i zapraszamy na kolejny odcink teleturnieju z cyklu słynii >ezooszustonaciagacze< ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash do aniolka1011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 09:14 szybciutko usunieto wątek, no proszę. jednak ktoś tu pilnuje swego. aniolku, wysłałam Ci maila na pocztę gazetową. odpisz, jeśli możesz. mój: ash_15@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: do aniolka1011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:45 coś czarno to widzę aniołku..jeśli masz dostęp poślij mi link na gazetowego teraz albo wieczorkiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna no to nie mam na co czekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:07 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach. Autor: lilith666_vip 07.03.09, 17:01 ^^ jesli ktos kogos kocha robimy klatwe i tez to trwa do 3 miesiecy wsio . klatwy dzialaj juz po pierwszym miesiacyu czasem szybciej . A jeśli w tym czasie nie zadziałają, to znaczy, że są nieudane. Wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: no to nie mam na co czekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=92204385&a=92356698 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: no to nie mam na co czekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:11 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach. Autor: lilith666_vip 07.03.09, 20:41 Rytula dla mnie dziala jak ma sie odezwac do 3 miesiecy . jak sie odezwie za 4 to mnie nie inteeresuje i dla mnie nie dziala .pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Aniołku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:55 proszę Cię o maila z linkiem, nie wiem, gdzie to znaleźć :/ :/ na adres ash_15@gazeta.pl lub ashanti15@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Oj lilith666-vip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:28 Oj lilith lilith, jak potrzebowalas jeleni, szukalas klientow by zarobic to siedzialas tu caly czas na forum a teraz jak jest duzo niezadowolonych to i ciebie nie ma. Nie dziwie sie, ze zwialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam złodziejka lilka666_VIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:18 dobrze ze ta oszustka nazbierała troche kasy..przyda jej sie..na rehabilitacje poszpitalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Żal mi was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:13 Przeczytałam cały wątek i podpisuję pod tymi, którzy są przeciwni stosowaniu rytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: złodziejka lilka666_VIP IP: 67.214.140.* 03.04.10, 13:52 ciekawy temat o Lilith, podbijamy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:59 spelnilo sie wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 00:08 czy unormowala sie sytuacja u tych ktorzy mieli takie sinusoidy humorow ze strony rytowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 14:49 Czy zagladuja tu jeszcze osoby takie jak : T., Ash, Mystery, Anna ? Moze zechcialbyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami jak wyglada u was sytuacja po rycie teraz? Czy sprawy ulozyly sie po waszej mysli? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 05.03.23, 12:58 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 25.04.23, 23:59 To dziwne Odpowiedz Link Zgłoś